amigdas.com

Instrucțiuni pentru utilizarea unguentului de lincomicină

Unguent Indicatii pentru lincomicinaUnguent Lincomicina are proprietăți puternice bactericide și bacteriostatice. Aceste calități ale medicamentului sunt utilizate în tratamentul bolilor dermatologice, care sunt complicate de procesele infecțioase și inflamatorii cauzate de microorganismele patogene.

Medicamentul eliberează efectiv zonele afectate ale pielii de bacterii și promovează recuperarea lor rapidă.

Unguentul de lincomicină este utilizat pe scară largă în practica medicală datorită selecției atent selectate structură, capacitatea de utilizare a acestuia pe o perioadă îndelungată și un număr redus de reacții adverse.

Medicamentul este utilizat atât independent, cât și ca parte a terapiei complexe, care este cel mai eficient în tratarea cazurilor severe de infecții ale pielii sau a imunității slabe a pacientului.

Compoziția și forma de eliberare

Unguent Lincomicina are proprietati de vindecare ridicate. Ajută într-un timp scurt eliminarea inflamației și accelerarea vindecării suprafeței deteriorate.

mare eficacitate este furnizat de ingredientul activ - clorhidrat de lincomicină. Spori acțiunea formularea medicamentului ajută adjuvanți: lanolină, parafină purificată, vaselină albă, glicerină, amidon de cartof, oxid de zinc, care reduce inflamația și are proprietăți de uscare.

Cum funcționează lincomicina unguent

Lincomicina este activă bacteriostatică influență. Ca urmare a acțiunii substanței active, răspândirea microorganismelor patogene se oprește. În concentrație ridicată, medicamentul neutralizează complet focalizarea inflamatorie.

Atunci când se aplică, preparatul este absorbit rapid și începe expunerea substanței active la microflora patogenă. Rezultatul pozitiv al utilizării remedierii este vizibil după prima aplicare.

Substanța activă ajută la scăderea formelor neglijate înfrângeri piele, care afectează producția de proteine, necesare pentru creșterea și dezvoltarea bacteriilor patogene. După distrugerea celulelor de microorganisme patogene, epiderma se elimină.

Medicamentul este activ în legătură cu diferite tipuri de bacterii patogene, anumite tipuri de ciuperci și microorganisme de protozoare. Efectul lincomicinei nu se aplică fungilor, virușilor și bacteriilor gram-negative.

Efectul activ al medicamentului este asigurat de binele său absorbanta în piele și scindare rapidă. Resturile de droguri sunt eliminate din organism prin rinichi și intestine.

Cu respectarea strictă a cerințelor instrucțiunilor și prescripțiilor medicului curant, substanța activă din organism nu se acumulează. Cu toate acestea, pentru un rezultat favorabil al tratamentului, nu se recomandă utilizarea remediei mai mult de două săptămâni.

Indicații pentru utilizare

Medicamentul se administrează numai la prescrierea unui dermatolog după un diagnostic corect. Utilizarea unguentului este recomandată pentru leziunile cutanate bacteriene, care este complicată de procesul inflamator, umflarea și leziunea purulentă.

Unguent Lincomicina este utilizat pentru tratamentul antibacterian al următoarelor boli piele:

 • Boala de pielerăni purulente infectate;
 • erizipel;
 • furunculoză;
 • piodermite;
 • suprafețele inflamate ale plăgilor;
 • abces;
 • mastita;
 • un abces;
 • delicvent.

Pentru a spori efectul terapeutic, în unele cazuri, unguentul Lincomycin este utilizat împreună cu alte forme de acest medicament.

Contraindicații

Conform instrucțiunilor de utilizare, utilizarea medicamentului este strict interzisă în cazul în care pacientul prezintă afecțiuni hepatice și renale cronice. Medicamentul nu este utilizat pentru hipersensibilitate la componentele medicamentului, precum și în timpul sarcinii și alăptării.

Linzicin unguent nu este utilizat pentru tratament copii mai mici de o lună.

Se recomandă precauție în cazul bolilor fungice și dermatomicozei, deoarece medicamentul poate provoca reacții adverse sub formă de alergii sau iritații ale pielii.

Lincomycin Unguent: instrucțiuni de utilizare și doze

Unguent Lincomicina este destinat utilizării externe. Medicamentul este aplicat cu un strat subțire în prealabil cojit de suprafață.

Durata cursului tratamentului depinde de susceptibilitatea organismului la componenta activă și, de regulă, este de 10-12 zile.

ContraindicațiiUtilizarea unui medicament pentru tratamentul copilului trebuie efectuată sub supravegherea medicului pediatru. Acest lucru se datorează sensibilității crescute a pielii bebelușului. Este acceptabil să utilizați unguentul de 1-2 ori timp de 5-7 zile.

Utilizarea unui medicament pentru terapia nou-născuților este contraindicată.

Utilizarea unguentului de lincomicină în timpul sarcinii este interzis producătorul medicamentului. Substanța activă este capabilă să depășească bariera placentară și are un efect negativ asupra fătului.

Efecte secundare

Cu o creștere independentă a dozei sau durata cursului consumului de droguri, următoarele negativ consecințe:

 • exacerbarea semnelor bolii de bază;
 • sensibilitate crescută a pielii;
 • slăbiciune musculară;
 • somnolență;
 • scăderea tensiunii arteriale.

În aceste cazuri, utilizarea medicamentului trebuie întreruptă.

Instrucțiuni speciale

Conform instrucțiunilor, medicamentul trebuie utilizat cu exactitate în tratamentul pacienților vârstnici, deoarece acestea pot avea reacții negative de la nivelul pielii. Dacă apare o reacție alergică, locul de utilizare trebuie curățat de resturile medicamentului și clătit cu multă apă caldă.

Unguentul lincomicina este activ antibiotic, destinate uzului local. Ca parte a tratamentului complex, eficacitatea acestuia atunci când interacționează cu alte medicamente nu este redusă.

Utilizarea alcoolului în timpul tratamentului cu utilizarea unui medicament este inacceptabilă, deoarece face dificilă absorbția substanței active.

Analogi de unguent Lincomicină

Medicina BaneocinUn efect similar are un număr de unguente destinate utilizării externe: Levomecol, Ihtiol unguent, Liniment Vișevski. În unele cazuri, unguentul de lincomicină poate fi înlocuit cu un unguent Helimycin, care are un efect similar.

Analogii includ Baneocin, Betaderm și Tebridex.

preț

Puteți cumpăra medicamentul în farmacie fără prescripție medicală. Costul mediu de ambalare a medicamentului este de la 50 la 120 de ruble, în funcție de farmacie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Biomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinarăBiomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinară
`Sudokrem`: compoziție, substanță de bază și instrucțiuni de utilizare`Sudokrem`: compoziție, substanță de bază și instrucțiuni de utilizare
Clotrimazole Unguent - manual de instrucțiuni pentru bărbațiClotrimazole Unguent - manual de instrucțiuni pentru bărbați
Lincomycin comprimate și nyxes: instrucțiuni pentru utilizarea în stomatologieLincomycin comprimate și nyxes: instrucțiuni pentru utilizarea în stomatologie
Unguent miramistin - compoziția unguentului, instrucțiuni de utilizareUnguent miramistin - compoziția unguentului, instrucțiuni de utilizare
Demulan unguent - remediu pentru pleoapele demodectice, analogi, prețDemulan unguent - remediu pentru pleoapele demodectice, analogi, preț
Levomecol unguent instrucțiuni de utilizare. Structura preparatuluiLevomecol unguent instrucțiuni de utilizare. Structura preparatului
O nouă generație de antibiotice în comprimate: domeniul de aplicareO nouă generație de antibiotice în comprimate: domeniul de aplicare
Cloramfenicol. Instrucțiuni pentru utilizarea unguentului levomicinăCloramfenicol. Instrucțiuni pentru utilizarea unguentului levomicină
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
» » Instrucțiuni pentru utilizarea unguentului de lincomicină
© 2021 amigdas.com