amigdas.com

Opțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecte

Poarta și înăuntru poartaNu e de mirare că mulți proprietari de case și zone suburbane se apelează foarte atent la alegerea gardurilor pentru site-ul lor, pentru că toată lumea știe proverbul: "Pe poarta și proprietarul pot fi văzute". Viața modernă dictează noi condiții care necesită nu numai prezența unor modele masive, solide, ci și funcționale. Ei trebuie să se mute sau să se deschidă repede, să intre în mașină, este ușor să se deschidă pentru a intra în gazde sau la oaspeții lor.

Sfaturi privind planificarea preliminară a porților

Înainte de a alege un anumit tip de construcție a porții cu o ramă încorporată, este necesar întocmește un plan, unde se iau în considerare astfel de nuante importante:

 • lățimea intrării. Nu stabiliți dimensiunile mașinii. Este important ca oricine poate, dacă este necesar, să-și conducă mașina în curte. Este mai bine să folosiți dimensiunile standard ale unei mașini și să le adăugați încă un metru. Acest lucru este garantat pentru a permite oricărei mașini să conducă liber în interiorul curții;
 • având în vedere că poarta va fi o parte a tuturor porților, trebuie să-i determinați dimensiunea, aspectul. Aici merită să ne gândim că pâsla wicketed are neapărat unghii;
 • Un aspect important rămâne proiectarea porții. Ele pot fi rotite în spate, leagăn, alunecând în afară, deschizând spre interior și spre interior. Aceste aspecte sunt extrem de importante, deoarece fiecare dintre aceste tipuri de locații necesită anumite condiții și loc pe site;
 • pret. Fiecare proprietar trebuie să înțeleagă că poarta este instalată pentru o lungă perioadă de timp, deci trebuie să fie fabricată din material de înaltă calitate, prețul căruia va fi destul de mare.

Tipuri de porți cu pătrat în interior

Poarta de rulare cu intrare în pavilion

Această specie este folosită mai des decât altele, datorită ușurinței utilizării și posibilității utilizării unei cantități minime de spațiu pentru funcționarea lor.

Pentru operarea acestor produse, suprafață perfect plat, deoarece posibilitatea descoperirii lor depinde de asta. Pentru munca lor, trebuie să instalați înălțimi speciale, care sunt disponibile în orice magazin de construcții. Confortul acestor porți este automatizarea lor. Pentru aceasta, instalați motorul și cutia de viteze, care deschide și deschide poarta.

Porți și porți cu automatizare

Porti metalice cu usa pietonala integrataAcest tip de construcție poate fi automatizat atât în ​​stadiul inițial de instalare, cât și în timpul funcționării. Pentru aceasta este suficient să cumpărați unitate electrică liniară. Pentru produsele din metal, este necesar un sistem care include două unități electrice liniare, o unitate de comandă, o lampă indicator, o antenă și o blocare electromagnetică. Poate fi folosit și pentru un pătrat integrat.

Pentru a automatiza produsele metalice, trebuie să conectați tensiunea standard AC. Pe multe fotografii puteți vedea cât de ușor este de a opera și de a gestiona astfel de sisteme. Pentru ca automatizarea să funcționeze și fără obstacole, este necesară în avans aveți grijă de pilonii de susținere. Este recomandabil să se acorde prioritate structurilor concrete, ca o ultimă soluție - cărămidă.

Astăzi există trei opțiuni pentru instalarea porților automate. Fiecare dintre ele diferă în direcția aliniamentelor: spre exterior, spre interior sau spre interior, cu finalizarea pilonilor de susținere. Fiecare dintre aceste opțiuni necesită o anumită secvență în instalarea automatizării.

De exemplu, atunci când se deschide spre exterior, este necesar să se instaleze unitate de control fie în stânga sau în dreapta. Principalul lucru este că structurile, atunci când sunt deschise, nu se opresc sau nu interferează cu polii de rulmenți. În cazul în care produsele ar trebui să se deplaseze în lateral, atunci în general polii nu ar trebui să interfereze cu procesul de mișcare.

Nu cel puțin rolul este jucat de pătratul încorporat. Dacă structura este deplasată lateral, atunci ghirlanda nu trebuie să aibă mânere sau alte elemente care să blocheze mișcarea.

Porți swing cu ușă wicket

Aceste structuri au multe avantaje înainte de alte tipuri:

 • Swing porti si portiele sunt ușor de întreținut și de întreținut. Produsele în sine sunt atașate la balamale, care garantează simplitatea și fiabilitatea în utilizare;
 • nu este dificil să se stabilească astfel de construcții. Pentru a face acest lucru, este necesar să urmați instrucțiunile specificate în plan;
 • produsele pot fi echipate cu diverse dispozitive de blocare. Ceea ce face posibilă asigurarea unei protecții maxime a site-ului.

Principalul dezavantaj este că pentru a le deschide trebuie să lăsați o zonă suficient de mare. Este deosebit de dificil să se folosească astfel de structuri în timpul iernii, când se scufundă vărsările. Adică, pentru a ieși sau a ieși din curte, trebuie să ștergeți zona din zăpadă.

Pot fi astfel de porți din material diferit, după cum rezultă din numeroase fotografii:

 • copac;
 • metal;
 • profil metalic;
 • elemente forjate;
 • structuri sudate.

Prețul structurilor propriu-zise direct depinde de materialul din care sunt făcute.

Pentru ca portițele balamale cu bordajul interior să fie puternice și fiabile, acestea trebuie să fie din material de calitate. Rama trebuie să fie formată din suporturi metalice de cel puțin 65 mm și o bandă din oțel, cu o lățime de 20-30 cm.

Există cerințe speciale pentru prelucrarea elementelor metalice. Țevile și profilele metalice trebuie lustruite cu grijă, de preferință cu o mașină de rectificat. Este obligatoriu să eliminați toate straturile de rugină, inegalitate sau corozive disponibile. Metalul preparat este acoperit cu un solvent de degresare și se aplică un primer. Aceste etape de lucru sunt necesare pentru a maximiza durata de viață a produsului.

Porți și porți din tablă profilate

Această opțiune este diferită instalare rapidă și ușoară, prețul minim, cu o durată de viață maximă.

De ce preferă oamenii plăcile ondulate pentru porțile lor? Motivele sunt următoarele:

 • Cu ajutorul unui astfel de material este posibil să se dea un design special întregii structuri;
 • Foliile profilate suporta perfect diferite schimbari climatice;
 • materialul este prezentat în cea mai largă gamă de culori;
 • deoarece materialul în sine este prelucrat și acoperit cu polimeri speciali colorați, acestea sunt protejate permanent și complet împotriva modificărilor corozive;
 • clientul va avea întotdeauna posibilitatea de a alege o acoperire lucioasă sau polimerică;
 • datorită greutății minime a foii profilate, întreaga construcție nu necesită un cadru cu rezistență sporită;
 • construcția cu portieră poate fi folosită pentru o perioadă lungă de timp și nu realizează vopsirea și prelucrarea suplimentară.

Poarta cu ușă pietonală în interiorul unui copac

Cum de a alege o poartăPorțile din lemn atrag mereu frumusețea și masivitatea lor, însă au o viață mult mai mică decât cele realizate din alte materiale.

Principiul de funcționare iar fabricarea produselor din lemn este similară cu cea a metalelor. Pentru ca structura să dureze mai mult, este necesar să selectați lemnul potrivit, care va fi rezistent la factori externi. Un astfel de material poate fi, de exemplu, stejar.

Cadrul pentru structurile din lemn este realizat din metal, care este apoi căptușit cu lemn. Dacă există dorința de a plăti mai puțin pentru poarta, pot fi utilizate compozite din lemn-polimer.

Merită să ne amintim că poarta și poarta, din lemn și metal, necesită îngrijire suplimentară. Lemnul, în timpul întregii operații, trebuie tratat cu impregnări antifungice și acoperit cu un compus hidrofob, vopsea sau lac.

Opțiuni de proiectare

Dacă vrei să dai porți aristocratice, atunci poți utilizați inserții forjate. Dar aici pretul va fi mult mai mare. Porti metalice cu pietris - un sol excelent pentru ideile de design.

Produsele cu încorporat încorporat în practică și-au dovedit funcționalitatea. În plus față de faptul că este posibil să economisiți pe instalație și construcția în sine, puteți obține poarta originală și wicket, care va decora curtea ta.

Alegerea materialului pentru poarta va depinde direct de capacitatile financiare ale proprietarului, principala pe care toata lumea ar trebui sa o aduca aminte este ca poarta este un astfel de design care trebuie sa serveasca pentru o lunga perioada de timp, asa ca nu merita salvat alegerea unui material.

Poarta cu pătrat în interior
Porți metalicePoarta cu încorporat încorporat din carton ondulatMateriale durabile pentru fabricarea porțilorPorti cu încorporat încorporat în interiorPoarta din poartaVedere la portile încorporateMecanism de poartă cu ușă pietonală integratăPorti si porti pentru case particularePorți și porți din tablă profilateIntrare în porți metaliceSwing porti si portiPorți cu încorporat încorporat pentru a alege de la
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o portiță swing pentru a daCum de a alege o portiță swing pentru a da
Cum sa alegi o masina de sudura pentru o resedinta de vara si acasaCum sa alegi o masina de sudura pentru o resedinta de vara si acasa
Cum de a alege dimensiunea unei mașini de spălatCum de a alege dimensiunea unei mașini de spălat
Masina de spalat automataMasina de spalat automata
Masina de gaurit verticala: caracteristici, sfaturi despre alegereMasina de gaurit verticala: caracteristici, sfaturi despre alegere
Caracteristici de garduri metalice și garduriCaracteristici de garduri metalice și garduri
Fatade de bucatarie de dimensiuni standard cu cutii, calculate pe masaFatade de bucatarie de dimensiuni standard cu cutii, calculate pe masa
Se scufundă deasupra mașinii de spălat: cazare și fotografiiSe scufundă deasupra mașinii de spălat: cazare și fotografii
Poarta pentru o casă privată: design și modelePoarta pentru o casă privată: design și modele
Facem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și deseneFacem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și desene
» » Opțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecte
© 2021 amigdas.com