amigdas.com

Câine de câine de papillon: continentală că spaniel

Papillon: hrană, întreținere și îngrijireSpaniel sau papillon continental este una dintre cele mai strălucitoare rase, având un aspect unic și inteligență uimitoare. Un câine fluture poate energiza pe toată lumea. În ciuda dimensiunii camerei, nu va sta în brațe.

Câine jucăuș, inteligent și curajos va deveni rapid un favorit universal. Cum să îngrijiți în mod corespunzător câinele, pentru a menține sănătatea bună?

Dog rasa de papillon: istorie, caracteristici, de îngrijire și

Papillon este progenitorul jucăriei continentale spaniel. Probabil pentru prima dată, rasa a apărut în Italia. Nobilimea franceză și regele Henry însuși au cheltuit sume considerabile pentru a se înconjura cu astfel de creaturi minunate. Practic toți regii europeni au ținut papilioane. Progenitorii acestei rase pot fi văzuți încă pe panzele faimoaselor pictori. Acesta a fost mult timp considerat o modalitate buna de a descrie nobilimea cu preferatele tale.

Dog breed Papillon: caracteristici

Dimensiunea ideală a camerei de câine poate fi numită pe bună dreptate Papillon. patologic nu poate sta singur și caută cât mai des posibil contactul cu o persoană. La o vârstă fragedă, sunt curioși și le place să joace. În vârstă mai înaintată, sunt inteligenți și veseli. În plus, Papillon este una dintre rasele care pot fi instruite.

Continental Spaniel coexistă perfect cu pisicile și se bucură de petrecerea timpului în compania lor. În cazul copiilor mici, lăsarea câinelui nu merită, deoarece din cauza dimensiunilor mici ale papillonului, copilul poate răni creația fragilă.

Butterfly îi place să petreacă seara lângă proprietar. Cu această rasă poți viziona filme. Singurul dezavantaj al fluturelui poate fi numit zgomot. Îi place să latreze, dar acest lucru ar trebui tratat ca o manifestare de bază a instinctului.

Cerințe pentru papillon de rasăDestul de des fluturașul este confundat cu Chihuahua cu păr lung. Dar similitudinea lor este doar superficială, deoarece Papillon aparține unui grup de spanioli. Majoritatea câinilor arată ca Spitz. Rasa decorativă din standard are doar 28 centimetri la greabăn. Greutatea câinelui poate ajunge la 4,5 kilograme. În comparație cu alte rase, Papillonul are forma unui pătrat. Fluturele are o coadă lungă, care poate fi așezată pe fiecare parte a spatelui.

Botul lui este expresiv. Privind la ea, puteți înțelege imediat cât de inteligentă este ea. Capul său este proporțional cu corpul și rotund. Nasul papillonului este negru și ochii sunt de o nuanță întunecată. Ochii lor sunt expresivi și atenți.

Urechi - aceasta este nota principală a rasei, care nu o confundă cu un spitz sau alt câine decorativ. Urechile pot fi atat in picioare, cat si in agatat, dar cu o franghie care atarna sub forma de lana. În plus, urechile ar trebui să acorde atenție lânii. Câinele fluture este renumit pentru lungimea și haina de mătase. Este groasă, dreaptă și lungă în zona toracelui. Cea mai mică cantitate de păr poate fi văzută pe cap, în fața labei și botului. Pe picioarele din spate ale papillon sunt pantaloni.

Papillonul modern are o culoare albă, cu o varietate de pete. Spoturile pot fi de orice culoare. Urechile trebuie vopsite. Câinii ideali au o dungă albă pe față.

Psihologia lui Papillon, ce trebuie să știți despre animalul de companie?

Papillon în fiecare an atrage tot mai mulți crescători de câini. Dar care este secretul acestui câine mic? Într-un temperament și inteligență ușoară.

 1. În ciuda dimensiunii mici, Papillon ia locul opt în clasamentul celor mai deștepți câini din lume. El dă cu ușurință formării, înțelege întotdeauna proprietarul.
 2. Particularitatea rasei ar trebui să fie atribuită semnului nu mai puțin semnificativ - acest lucru devotament. El devine repede atașat de o persoană și îl slujește ca un tovarăș credincios al vieții. În absența proprietarului casei, câinele dorește și prezintă disconfort.
 3. Papillon: caracteristicile raseiNiciodată nu nu sta liniștit - Acesta este un Papillon. El îi place să învețe lumea și să se joace în mod regulat. El rulează cu ușurință după minge, vâna insecte și îi place să înoate.
 4. Atitudine optimistă această rasă poate invidia chiar și o persoană. În zilele întunecate și gri, fluturele te înveselește și nu te lasă să te plictisești.
 5. ea poate capta starea de spirit a proprietarului și ajustați-l.
 6. Papillon are o amintire minunată. Arătând o dată la magazin, Papillon o va găsi chiar și cu ochii închiși.
 7. Spre deosebire de alte roci decorative, spanielul, arată dragostea pentru copii. Ei se vor juca fericit cu copiii și nu vor arăta agresivitate. Dar numai în cazul în care aduceți un câine și îl învățați să iubească copii mici de la o vârstă fragedă.

Caracterul Papillon

O caracteristică uimitoare a acestei rase este că o mulțime de pui, chiar de la o mamă, pot avea un caracter diferit. Putem doar generaliza caracteristicile caracteristice ale câinelui.

Este demn de remarcat faptul că caracterul papiononilor este iubitoare de pace și animale pozitive. Ei se pot culca în genunchi în seara caldă și pot urmări chiar și un film cu el. Papillon nu va cere mâinile în timpul unei plimbări, ca multe alte roci decorative. Spanielul va rula și va juca. Cel mai bun insotitor va fi greu de gasit.

Papillonii se disting prin încrederea și veselia lorÎn ciuda faptului că ea alege de la toți membrii familiei doar un singur proprietar. Papillon poate, pentru tot restul vieții sale, să devină atașat fiecărui membru al familiei și îi tratează în mod egal. Cu o educație adecvată, papillonul va putea trata cu respect respectul. Chiar dacă un membru al familiei apare în familie, câinele îl poate accepta.

Cu copiii papillonul este capabil să joace, dar numai dacă, de la o vârstă fragedă, i se învață. Mai ales își alege prietenii mai în vârstă de la vârsta de șapte ani. Deoarece la această vârstă copilul este deja conștient și nu poate dăuna accidental câinelui. Prieteni cu alte animale nu-i plac papilele. Numărul maxim de prieteni din această rasă nu depășește trei persoane. În același timp, el încearcă să devină șef printre altele. Când se întâlnește într-o plimbare cu un câine necunoscut, papillonul poate dezvălui agresivitatea și poate lua o poză amenințătoare. Chiar dacă câinele este mare, câinele nu se va retrage. Se recomandă cunoașterea corectă și lentă a unei toje cu alte animale.

Ca orice altă rasă de vânătoare, în timpul unei plimbări în natură, vânează șopârle. Ei chiar pot ucide un șoarece sau o insectă. La domiciliu, capabil să se înțeleagă cu pisicile.

Butterfly - una dintre cele mai inteligente rase. Prin urmare, pentru a afla orice truc, câinele poate chiar și un copil. Sunt instruiți destul de simplu. Câinii se orientează rapid în echipa necesară și înțeleg clar că dacă o vor face, vor primi un tratament pentru el.

Satisfacția unui câine cu o plimbare simplă nu va funcționa. Pentru papillon nevoie de o instruire cuprinzătoare. Se recomandă ca câinele să fie eliberat într-un loc sigur pentru a evita deteriorarea.

Papillon pentru o plimbareÎntr-un mediu acasă se vor comporta calm, numai dacă sunt bine mersi. Dacă câinele nu eliberează toată energia mai târziu pe stradă, atunci ea o va arăta acasă. Prin urmare, este bine să petreceți mai multe ore pentru un câine în aerul proaspăt. Și în cazul în care nu trebuie să fii deranjat tot timpul, atunci este mai bine să alegi o rasă de câini mai calmă.

Trebuie remarcat faptul că caracteristica tipică a rasei fluture este lătratul. Ei latră constant și foarte mult.

Singura cale de ieșire poate fi echipele de instruire. Dar este demn de remarcat faptul că chiar și la vârstele mai în vârstă câinii latră mai mult decât puii. Lai la papillon sonor și arogant.

Probleme cu proprietarul papillon pot apărea în legătură cu relația personală. Deoarece câinele aparține unei rase decorative, atitudinea față de ea devine ca un copil mic. Apoi devine ridicol dacă animalul de companie a început să latre la un alt câine sau să mușcă. Dar dacă acest lucru nu este împiedicat la o vârstă fragedă, problemele cu un astfel de câine nu pot fi evitate. Pentru a arunca pe alti caini si oameni, ea va fi in mod constant. Poate manifesta agresiune în orice moment. În plus, datorită creșterii ei mici, ea se poate expune mai degrabă unui pericol decât unui inamic.

Grijă de un papion

 1. Principalul lucru este îngrijire. Haină lungă necesită atenție. Trebuie să o periați în mod constant și să o faceți cu atenție. Acest lucru va dura doar câteva ore pe săptămână. Să se spele un câine și mai ales să spele labe după o plimbare este necesar. Câinele din această rasă nu are un miros special și se referă la o rasă curată.
 2. Cum să ai grijă de părul papillonsO atenție deosebită ar trebui acordată curățarea urechilor. Forma urechii câinelui poate pătrunde în ureche de murdărie, apă sau grăsime. Și, de asemenea, să acorde atenție faptului că această rasă este predispusă la îngheț. În vreme rece și umed, câinele trebuie să fie purtat.
 3. Tunsul pentru câini nu este necesar, singurul lucru pe care trebuie să-l tăiați este un strat pe tampoanele labe pentru a evidenția forma sa. Tăierea necesită, de asemenea, zona abdominală și în jurul anusului. În sezonul rece, mai ales în toamnă, câinele are nevoie de spălare constantă. Este important să alegeți produse cosmetice de înaltă calitate pentru animalele de companie.
 4. Ochii câinelui au nevoie de îngrijire constantă. Este important să monitorizăm lacrimația câinelui. Colțurile ochilor trebuie curățate în mod constant prin aplicarea unor discuri de vată înmuiată într-o unealtă specială. Ceea ce înseamnă exact pentru ochii de curățire se va potrivi cu câinele dvs., este posibil să înveți de la medicul veterinar.

Vaccinarea și împerecherea

Vaccinările sunt principalul lucru pe care trebuie să-l aibă proprietarul de îndată ce a cumpărat un catelus de papillon. Prima vaccinare se face la vârsta de opt săptămâni. Re-inocularea se face după patru săptămâni. După aceasta, câinele trebuie să fie supus unei vaccinări anuale. Vaccinul este vaccinat împotriva rabiei în fiecare an. În plus, este posibil să se vaccineze împotriva paraziților.

După efectuarea oricărei proceduri de vaccinare, câinele trebuie monitorizat îndeaproape. Merită evitați schițele, plimbările și contactul cu animalele fără adăpost.

Cum se protejează papilioanele de paraziți externi și interniÎnainte de orice vaccinare, animalul trebuie să fie supus deparazitării. preventiv Picturile de la căpușe sunt injectate o dată pe lună. În pașaportul veterinar al animalului trebuie să se înregistreze o evidență corespunzătoare a vaccinării și a măsurilor preventive. Împerecherea partenerilor este determinată de medic pentru sănătatea și profunzimea animalului. Dacă fată dvs. de papillon atunci ca partener este recomandat să aleagă un bărbat bine hrănit, care a fost procesat de viermi, căpușe și purici.

Sănătatea și îngrijirea câinilor

Papillon este considerat unul dintre cei de lungă durată. Speranța medie de viață a unui animal este de până la paisprezece ani. Dar au existat cazuri în care papilele au trăit până la vârsta de șaptesprezece ani. Puii bune de fluturi se disting prin sănătate puternică.

Papillonii pot suferi de următoarele boli.

 • surditate;
 • cataracta;
 • entropie;
 • retrovirna.

Este necesar ca hrănirea papillonului să fie corectă și rațională. Papillon este numai aliment de origine vegetală. De asemenea, este necesar să se includă în dietă hrana uscată cu un complex de vitamine. Alimentele pentru ea ar trebui să fie proaspete. Accesul la apă curată este permanent.

Un câine tip fluture poate fi potrivit pentru păstrarea unui apartament în oraș sau într-o casă de țară. Se simte bine în natură și într-o zonă împrejmuită. Mersul pe câine este recomandat cel puțin de două ori pe zi. Timpul minim de mers pe jos este de cel puțin o jumătate de oră.

Pentru a aduce un catelus este recomandat din prima zi de aparitie in casa ta. Pentru mersul pe jos este recomandat să folosiți un ham și o leșie, obișnuindu-l pe acest câine. De asemenea, este necesar să practicăm dezvoltarea comportamentului corect în locurile sociale. Comunicarea constantă cu o persoană, educația și formarea vor evita rudele și cruzimea în comportamentul câinelui.

Papillonii sunt câini decorativi uimitori. Dacă aveți nevoie de un prieten loial, un animal inteligent și activ, atunci ar trebui să alegeți această rasă. Este important să înțelegeți că această rasă necesită o atenție constantă. Prin urmare, dacă sunteți împovărat cu o muncă permanentă, este mai bine să alegeți un animal mai puțin activ și vesel!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
English Cocker Spaniel: Caracteristicile rasei și descrierea aspectuluiEnglish Cocker Spaniel: Caracteristicile rasei și descrierea aspectului
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Descrierea rasei Tibetane Spaniel și caracteristicile saleDescrierea rasei Tibetane Spaniel și caracteristicile sale
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
Noua Zeelandă Retriever: câine toller - descrierea raseiNoua Zeelandă Retriever: câine toller - descrierea rasei
Rasă de câini de casă asemănătoare unei vulpeRasă de câini de casă asemănătoare unei vulpe
» » Câine de câine de papillon: continentală că spaniel
© 2021 amigdas.com