amigdas.com

Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?

Care sunt medicamentele pentru prelungirea actului sexual?Mulți oameni se confruntă cu un astfel de fenomen neplăcut ca o ejaculare prea rapidă. Această problemă fiziologică este specială, deoarece doi oameni sunt implicați în actul sexual, ceea ce afectează relațiile. Când un bărbat nu poate să facă față ejaculării, femeia rămâne fără nimic. Ambii parteneri sunt supărați, viața de familie este amenințată.

Deși biologic un om se bucură chiar și cu un act sexual scurt, trebuie să țină seama de faptul că femeia este aranjată diferit, și este nevoie de mai mult timp pentru a obține satisfacție. Prin urmare, prelungirea intimității cu ajutorul drogurilor devine importantă pentru ambele - pentru că orice bărbat dorește ca o femeie să fie mulțumită.

De ce apar ejacularea precoce?

Adesea, motivele nu sunt deloc în aspectul fizic al întrebării.

 • Lipsa experienței într-o viață intimă.
 • Stres puternic, dacă partenerul este nou.
 • Se proiectează probleme psihologice interne, rădăcina căreia este insecuritatea.

Cauze de natură fiziologică:

 • Eșecuri hormonale.
 • Dificultăți ereditare.
 • Beriberi.
 • Abuzul de alcool sau altă dependență chimică.
 • Excelență excesivă.

Cu majoritatea problemelor cu care se confruntă cu succes medicamentele pentru a prelungi relațiile sexuale, este important să le alegeți corect.

Varietăți de droguri

Tipuri de medicamente care prelungesc raporturile sexualeDeși în orice farmacie o selecție vastă de fonduri care garantează extinderea plăcerii, nu merită să se obțină nimic. În primul rând este necesar consultați un specialist medical. Dacă luați prelungirile la discreția dvs., aceasta poate duce la perturbări grave ale organismului.

Preparatele pentru prelungirea actului sexual vin în mai multe forme: unguente, geluri, cremă, tablete tradiționale și o formă mai nouă - spray. Dar, în timp ce majoritatea bărbaților preferă comprimatele. Costul variază de la 150 de ruble. pentru o tabletă și mai sus. Este posibil să existe o cantitate diferită în pachet, nu merită să cumpărați o cantitate mare deodată. În primul rând, este de dorit să testați eficacitatea acestui medicament pentru extinderea relațiilor sexuale în cazul său.

Chiar dacă medicul a sfătuit pastilele, nu le folosiți pentru a îmbunătăți raporturile sexuale, mai des decât o dată pe zi. Pot exista consecințe nedorite. De asemenea, multe medicamente există efecte secundare: pacientul poate prezenta amețeli, iritabilitate, greață, cefalee. În acest caz, actul sexual trebuie amânat și să solicite asistență medicală din partea medicilor.

Ce droguri ajută

Un spray bazat pe lidocaina (Spray Stud 5000) face ca terminațiile nervoase să fie mai puțin sensibile decât ceea ce este cauzat de prelungirea actului. Forma medicamentului poate părea neobișnuită, dar există plusuri. Avantajul produsului este că acesta nu distruge latexul, deci poate fi utilizat în combinație cu prezervativul. De asemenea, este convenabil să aveți un rezultat suficient de rapid în 15 minute. Acțiunea, totuși, va fi de trei ori mai scurtă decât cea a tabletelor, dar pulverizarea poate fi utilizată de mai multe ori pe noapte.

În mod similar, generice de lucru. deși ele nu elimină cauza eșecului, dar, de asemenea, nu provoca efecte secundare, dependență, dacă se observă doza recomandată. Se realizează acțiunea (extensia) necesară, iar tratamentul poate fi efectuat în paralel.

Intervenția sexuală devine mai lungă datorită faptului că creșterea fluxului sanguin contribuie la prelungirea excitației. De asemenea, o parte din substanțele responsabile pentru relaxarea mușchilor necesari, care provoacă o ejaculare timpurie.

Faima răspândită este drogul Dapoxetină, durata ajunge la 3 ore. Secretul acțiunii de blocare a serotoninei, care poate provoca ejacularea chiar înainte de a se culca. Aceste pastile nu sunt recomandate celor care au mai mult de 65 de ani sau nu au încă 18 ani. Este necesar să se ia o jumătate de oră înainte de apropierea propusă, cu excepția faptului că alcoolul este interzis. Aceeași recomandare se aplică și pentru multe medicamente, deci nu beți comprimate cu un pahar de vodcă.

Același lucru este valabil Super Vidalist, aceasta este, de asemenea, o pilula, numai în compoziția există, în plus față de dapoxetină, o altă componentă activă - tadalafilul.

Crema este eficientă?

Cum funcționează medicamentulDesigur, mijloacele de acțiune locală pot oferi rezultatul. Utilizarea medicamentelor sub formă de cremă are o serie de limitări. De exemplu, un număr dintre ei poate mânca prezervative. Prin urmare, este necesară înlocuirea metodei de barieră cu celelalte, care ar trebui convenite în prealabil cu partenerul. În caz contrar, seriile romantice se ridică într-un scandal.

aplică necesar direct pe penis, Timpul efectului și durata acestuia pot fi diferite, este indicat în instrucțiune. Dezavantajele semnificative ale acestei metode includ reducerea sensibilității ambilor parteneri.

În străinătate vă va ajuta!

Producem droguri pentru a prelungi erecția, nu numai în Rusia, pe scară largă cunoscute au fost dezvoltate de către fonduri de experți chinezi. Particularitatea este că ele se bazează pe componente naturale. Acțiunea are, de asemenea, scopul de a îmbunătăți starea vaselor de sânge, distrugând microbii, adică îmbunătățirea corpului în ansamblu.

Căi populare

Și într-o astfel de sferă de viață ca afinitate intimă, există un loc pentru medicina populară. Astfel de preparate naturale ca stejar, produse de albine poate face o treabă bună.

Mierea naturală care nu a fost prelucrată este utilă nu numai pentru tratamentul răcelilor, ci în combinație cu propolisul este cunoscută ca un activator de potență. Polenul de flori este sursa de rezistență care poate avea un efect benefic asupra îmbunătățirii calității actului sexual. Este util pentru femei.

Decocția de scoarță de stejar înrăutățește în mod eficient munca de terminațiile nervoase, datorită cărora actul sexual este prelungit. Continuați să luați supa pentru exact o săptămână.

În mod similar, frunzele de zmeură, coacăze. Numai cei care au o excitabilitate nu este suficient pentru a lua aceste ierburi. Puteți încerca alte instrumente: infuzie de floarea-soarelui, ulei de grâu.

Această metodă de tratament economisește bani și arată inofensivă. Dar chiar înainte de a bea băuturi, este mai bine să cereți opinia medicului curant.

Obiceiuri care au un efect pozitiv asupra sănătății generale

Modul de viață sănătos va afecta bine sfera intimă, multe din cauza problemelor legate de alcool nu sunt capabile să conducă o viață normală sexuală. Este necesar să ne gândim nu numai la problemele din pat. Încălcarea puterii trebuie privită ca un semnal al corpului, care necesită atenție.

Reducerea nivelului stresului, care afectează în mod direct durata actului sexual, va ajuta, de asemenea, la exerciții fizice. Chiar și plimbări simple în aerul proaspăt va beneficia.

Modalități de a prelungi relațiile sexuale

 • Metode de prelungire a relațiilor sexualeNu este necesar să bei înainte de afinitate intimă, contrar opiniei populare, alcoolul nu se va întări, ci va slăbi doar potența.
 • Deplasarea în capul gândurilor rele nu ajută la îmbunătățirea rezultatului.
 • De îndată ce există un sentiment de apropiere de ejaculare, este necesar să se oprească pentru o perioadă scurtă de timp, apoi continuați, astfel încât să puteți face acest lucru de mai multe ori. Treptat, durata actului va crește.
 • Mulți oameni sunt ajutați de un lucru atât de simplu ca un prezervativ cu un lubrifiant special care reduce sensibilitatea.
 • Dacă este posibil, intimitatea cu o femeie ar trebui să fie regulată.
 • Renunță la alimente grase și prea abundente.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?
Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?
Este o boala periculoasa trecuta de la femeie la omEste o boala periculoasa trecuta de la femeie la om
Cum să ajuți o femeie să se excită rapid: remedii folcloriceCum să ajuți o femeie să se excită rapid: remedii folclorice
Totul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculinTotul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculin
Ejacularea retrogradă: cauze, simptome și tratamentEjacularea retrogradă: cauze, simptome și tratament
Cum să luați sealeks forte: comentariiCum să luați sealeks forte: comentarii
Medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbațiMedicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbați
Tablete pentru bărbați pentru bărbați: caracteristici recepție și feedbackTablete pentru bărbați pentru bărbați: caracteristici recepție și feedback
Erupția rapidă a semințelor: cauze și tratamentul ejacularii prematurăErupția rapidă a semințelor: cauze și tratamentul ejacularii prematură
» » Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?
© 2021 amigdas.com