amigdas.com

Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate

Usi largi de intrare din plasticUșile moderne de intrare din plastic cu sticlă diferă nu numai în funcție de funcționalitate. Sunt foarte practice. Combinația dintre un material ieftin și o greutate specifică scăzută face ca frunzele să fie cât mai ușor posibil. Din acest motiv, construcția din metal-plastic este ușor de folosit.

Principalele avantaje ale unei uși din sticlă din plastic

Usa de intrare din plasticAvantajele includ următoarele calități:

 1. Estetic aspect.
 2. Rezistență ridicată la umiditate și temperatură.
 3. Securitate împotriva hacking-ului.
 4. Utilizare multifuncțională.
Introduceți ușile din plastic cu sticlă
Intrarea ușilor cu sticlăUsi largi de intrare din plasticUsa de intrare din plasticIntrarea ușilor cu sticlăUsi largi de intrare din plasticUsa de intrare din plasticIntrarea ușilor cu sticlăUsi largi de intrare din plasticUsa de intrare din plasticIntrarea ușilor cu sticlăUsi largi de intrare din plasticUsa de intrare din plasticIntrarea ușilor cu sticlăUsi largi de intrare din plasticUsa de intrare din plasticIntrarea ușilor cu sticlăUsi largi de intrare din plasticUsa de intrare din plasticUsi largi de intrare din plasticUsa de intrare din plastic

Ce face ușile de plastic din sticlă de intrare populare?

Produsele metalice plastice de intrare diferă nu numai prin expunerea la influențele mediului. Secretul popularității lor se datorează numeroaselor caracteristici:

 1. Pentru ușa de intrare se folosește un material plastic de înaltă rezistență. Nu poate fi comparat cu materialul utilizat pentru a produce ferestre sau produse de balcon. Acest material poate rezista bine condițiilor meteorologice. În plus, armarea armată cu ajutorul unor suduri speciale permite structurii să reziste la funcționarea activă. prin urmare o astfel de ușă este adesea găsită în magazine sau în alte locuri, unde o cruce mare.
 2. Etanșarea strânsă a structurii de intrare din plastic protejează împotriva aerului înghețat și a vântului cald. De asemenea, elimină zgomotul din oraș.
 3. Utilizarea maximă a ușilor de intrare din material plastic cu sticlă se datorează unei reglementări tridimensionale.
 4. Construcția este completată de o încuietoare modernă sigură, o ușă de apropiere și un sistem de securitate îmbunătățit împotriva hacking-ului.
 5. Nu este nevoie să fie procesată în fiecare an cu impregnări speciale sau vopsele și lacuri. În timp nu se sfărâmă și nu necesită îngrijire atentă.
 6. Și lucrul cel mai important este designul.

Caracteristicile unice ale fiecărui design sunt soluții uimitoare de design. Pentru ao crea, utilizați sticlă sau partiții întărite. Ele îndeplinesc mai multe funcții de bază:

 • În plus, iluminați camera.
 • Ele dau o vizibilitate bună.
 • Ele sunt decorate în interior și în aer liber.

Clasificarea ușilor metalice de intrare

Datorită clasificării structurilor de plastic, puteți alege cea mai potrivită opțiune.

 1. Intrarea ușilor cu sticlăSwing. Cea mai simplă și cea mai comună construcție. frunze Aceasta este condusă de rotația foii de ușă pe balamale. Au tăiat în rama ușii.
 2. Pendulul. Esența designului este similară ușilor balansate. Numai clapeta poate fi deschisă în ambele direcții.
 3. Alunecare. Principalul lor avantaj este economisirea spațiului. Designul este caracterizat de clapete, care nu se deschid, dar se deplasează. Mecanismul asigură sistemul de autocare.
 4. Telescopic. Prezența unui sistem de tren-autocar. Dar ușile de pe șine aleg pe rând.
 5. Semicirculară. O opțiune populară datorită unei forme radiale elegante. Pliantele și panoul de intrare sunt realizate sub formă de semicerc.
 6. Foisor. Mecanismul se bazează pe un arbore vertical mobil. Lamele sunt atașate la ea la aceeași distanță unele de altele. Astfel de uși pot avea un număr diferit de pliante: două, trei sau patru.
 7. Tambour. Designul este garantat pentru a proteja în vreme rece de înghețuri severe. Combină diferite produse pentru uși.

Ce fel de sticlă este instalată în ușile metalice de intrare din plastic?

În producția de uși de intrare din plastic, sticla este un material indispensabil. Rama din plastic este atât de înaltă funcționalitate, cât și de aspectul original. Dar nu rezistă tuturor tipurilor de umplere. Materialele mai adecvate sunt cele care au o greutate specifică scăzută. Printre ele se află sticla.

Pentru geamuri se utilizează următoarele tipuri:

 • Relief. Modelul poate fi oricare. Acest lucru vă permite să experimentați și să creați orice stiluri la discreția clientului.
 • Triplex. Se compune din mai multe straturi de sticlă. Ele sunt lipite cu un film de protecție. suficient Rezistența ridicată permite rezistența la diferite influențe mecanice, de exemplu, un foc direct. Principalul avantaj al acestui material este buna performanta de izolatie termica. În unele situații de urgență, filmul de protecție păstrează fragmente pentru ai proteja pe ceilalți. Dezavantajul este că grosimea materialului implică o greutate mare. Prin urmare, cadrul din plastic este consolidat în continuare sau se utilizează mici fragmente pentru geamuri.
 • Matt. Panza este translucidă. Și în combinație cu un cadru din plastic designul se dovedește a fi destul de original.
 • Mirror. Una dintre cele mai indraznete decizii de proiectare. Interiorul nu poate fi văzut. Dar dacă vă uitați la stradă, geamul este transparent. Puteți vedea ce se întâmplă în afară.

Înregistrarea ușilor din plastic cu sticlă

Usi largi de intrare din plasticDesign-urile metalice moderne au încetat de mult să creeze o culoare exclusiv albă sau fără un supliment de sticlă. Astăzi, structurile de intrare din plastic se găsesc în diferite nuanțe. În plus, ei completat de pictura de mozaic sau de sticlă colorată, decorat cu forjare. Rezultatul este o frumusețe originală și unică.

În plus, produsele din plastic pot fi decorate cu flapsuri gata făcute. ei protejați structura de scurgerile de apă după o ploaie sau o pescaj. Pentru producția de căptușeli se utilizează plastic sau aluminiu de înaltă calitate.

Sticla pentru ușa de intrare din plastic este proiectată în conformitate cu două principii:

 • După tipul de umplere. Geamuri complete sau jumătate. Și, de asemenea, umplerea surzilor.
 • Apropo de decorare. Laminat, colorat, vitraliu sau cu aspect.

Reglarea ușii din față din plastic

Orice structură a ușii nu este aceeași. Timpul afectează nemilos totul. Aceasta se aplică structurii de intrare din metal-plastic. Greutatea proprie este atât de grea încât, în cele din urmă, ușile încep să se îndoaie. prin urmare Trebuie să monitorizați periodic produsul și să o reglementeze. Sub elementele decorative ale construcției există șuruburi speciale. Cu ajutorul lor, ușa este ajustată. Uneltele sunt o șurubelniță Phillips sau o cheie hexagonală.

 1. Pentru a ridica unghiul de încovoiere, strângeți șuruburile orizontal. Ele sunt în balamalele superioare.
 2. Pentru a mișca întreaga ușă spre stânga sau spre dreapta, este necesar să rotiți șuruburile care sunt în toate balamalele.
 3. Pentru a regla fixarea cadrului ușii pe cadru, este necesar să strângeți șuruburile îndreptate în structură.
 4. Pentru a deplasa pânza în direcția verticală, se folosesc șuruburile, care se află în capătul inferior al bucla. Se utilizează un hexagon pentru ajustarea acestora.

Prețul structurii metal-metalice de intrare

Usa de intrare din plasticCea mai importantă și mai sensibilă problemă a oricărei uși din material plastic este prețul. Aceasta depinde de numeroși factori, dintre care:

 • Calitatea fitingurilor folosite.
 • Adâncimea profilului metal-plastic.
 • Grosimea geamurilor cu geam termopan.
 • Prezența unui sistem de securitate special împotriva penetrării străinilor.
 • Aspect și metodă de decorare a ușii de intrare din plastic cu sticlă.

În plus, nu ultimul loc în formarea prețurilor este jucat de producătorul structurii. Desigur, produsele de clasă de elită vor costa mult mai scump, decât modelele interne ale ușilor de intrare.

Ușile moderne din plastic cu oțel de sticlă au înlocuit rapid ușile de intrare de pe piață, care sunt fabricate dintr-un material diferit. În lumea designurilor ușilor, plasticul este în poziție fermă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Selectarea mânerului pentru ușa balconului din plasticSelectarea mânerului pentru ușa balconului din plastic
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Uși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni fotoUși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni foto
Uși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografieUși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografie
Fotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lorFotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lor
Sigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestoraSigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestora
» » Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
© 2021 amigdas.com