amigdas.com

Incubator automat pentru oua de pui

Incubator pentru ouăPentru a crește puii de pui trebuie să ai o temperatură bună și o umiditate suficientă. Toate acestea pot fi ușor realizate dacă există un incubator la domiciliu. Atunci când o selectați, este de asemenea necesar să se ia în considerare faptul că există un mecanism special pentru întoarcerea ouălor. Găina care scoate oul, îl transformă de la sine, este necesar ca ei să se încălzească uniform. Incubatoarele pentru ouăle de pui lucrează pe același principiu.

Ce sunt incubatoarele pentru oua de pui?

Acestea sunt:

 • automată;
 • mecanice;
 • îmblânzi.

manual Incubatorul este făcut pentru ca o persoană să o controleze. Acest lucru ar trebui făcut de mai multe ori pe zi, iar acest lucru nu este prea convenabil. Un incubator mecanic salvează o persoană de la a-și întoarce ouăle. Mecanismul asigură rotația întregii tăvi. Dar o persoană trebuie să controleze rândul său rândul, umiditatea și temperatura în interiorul dispozitivului. Prin urmare, cel mai convenabil tip de incubator este o unitate automată, care eliberează complet timpul persoanei.

Nu este necesar ca proprietarul să monitorizeze starea procesului. Modul automat controlează totul pentru el. criterii incubatoare Indiferent de tipul de rotație a ouălor care va fi instalat în incubator, este necesar să se bazeze pe următorii parametri care trebuie să fie în mod necesar prezenți pe mașină:

 1. Manual incubator - ce esteNumăr de ouă. Incubatoarele, folosite în producția industrială, pot găzdui sute, uneori chiar mii de ouă. Dar, pentru a desfășura o activitate de creștere a puiilor la domiciliu, este suficient un incubator care să găzduiască 50 și 70. Aceste dispozitive sunt destul de compacte și, prin urmare, se pot potrivi cu ușurință în orice apartament. Trebuie avut în vedere faptul că producătorii fac incubatoare numai pentru ouăle de pui. Gâsca și ouăle de prepelit necesită destul echipament și spațiu diferit în el. Astfel de incubatoare pentru pui, desigur, pot fi modificate pentru a pune acolo nu numai ouă de pui, dar apoi va trebui să instalați tăvile necesare în dispozitiv.
 2. ventilator. Ventilatorul trebuie să fie prezent în incubator, deoarece asigură o încălzire uniformă a ouălor. Ventilatorul circula aerul fierbinte în camera. Beneficiile acestui dispozitiv sunt evidente, dar există un dezavantaj - se va consuma foarte multă energie. De asemenea, este necesar să alegeți dispozitive care să funcționeze în liniște, deoarece zgomotul din apartament poate interfera foarte mult cu gospodăria.
 3. comoditate curățenie. După terminarea perioadei de incubație, puii se deschid și se lasă o cantitate mare de puf mic, precum și coji de ouă. Toate murdăriile vor fi înfundate în găurile de ventilație. Și aceste locuri sunt foarte dificil de accesat. De aceea camera trebuie curățată cu grijă, sterilizată, astfel încât să nu se defecteze. Și aceasta înseamnă că este necesar să vă gândiți la curățarea camerei în avans și să alegeți un dispozitiv foarte ușor de curățat. În prezent, producătorii fac incubatoare în așa fel încât curățarea să fie foarte simplă și convenabilă. Dar totuși trebuie să vă asigurați singur de acest lucru, adresându-vă întrebările necesare vânzătorului. După ce arată modul de curățare, puteți cumpăra dispozitivul și nu vă faceți griji că va provoca multe probleme.
 4. ușura serviciu. Nu este nici un secret că orice echipament, în cele din urmă, este necorespunzător. Prin urmare, este necesar să se ia în considerare momentul în care această unitate va trebui reparată. Este mai bine să cumpărați un dispozitiv fabricat în Rusia, deoarece detaliile pentru incubatorul intern pot fi obținute mult mai ușor decât producătorii străini.

Informații despre incubatorul automat

Acest tip de dispozitiv este foarte convenabil, deoarece nu trebuie să fie urmat deloc, dispozitivul rotește independent ouăle de două sau de patru ori pe zi. Dar numărul de rotații poate fi reglat independent și este, de asemenea, posibilă stabilirea independentă a temperaturii și umidității necesare în interiorul aparatului. Gestionarea incubatorului este foarte simplă, intuitivă, foarte ușor de înțeles și, de asemenea, necomplicată.

Dispozitivul necesar instala într-o cameră caldă, iar în caz contrar pot exista erori în măsurarea temperaturii. Incubatoarele de casa sunt fabricate astfel incat sa fie la temperatura camerei si umiditate, alte conditii pentru dispozitiv pot fi fatale. Uneori pot apărea erori în funcționarea sistemului automat, aceasta apare atunci când tava este umplută parțial. În cazul în care câteva ouă sunt încărcate în incubator, cel mai bine este să se pună bucăți de polistiren în celulele goale, care în formă se va asemăna cu ouăle.

Incubatorul automat - ceea ce esteUnele tipuri de incubatoare sunt fabricate din spumă. Acest material este foarte poros, și, de asemenea, este bun pentru aer. Dar dezavantajul său este că este foarte rapid contaminat și, de asemenea, devine un focar de patogeni. Acest tip de incubator trebuie curățat și dezinfectat în mod regulat.

Incubatoarele, care se bazează pe un sistem automat, sunt împărțite în metodă întoarcerea ouălor.

 • Prima variantă asigură rularea prin mișcarea grătarului;
 • Al doilea setază unghiul de înclinare al grătarului cu 45 de grade;
 • iar a treia versiune este echipată cu role speciale care se rotesc.

Avantaje speciale față de alte specii, nici unul dintre aceste dispozitive nu are. Toate incubatoarele își îndeplinesc în mod egal sarcinile. Un sfat: atunci când cumperi un incubator, care depinde de automatizare, este de preferat să alegi un model care are o sursă de energie de urgență.

Prețurile pentru incubatoare, care sunt echipate cu rotire automată a ouălor, sunt destul de acceptabile și se ridică la aproximativ trei sau patru mii de ruble. Aceste modele sunt complet fiabile, au o baterie încorporată. Desigur, există unități mai scumpe, care costa aproximativ 7 mii sau 12 mii de ruble. Aceste incubatoare pot găzdui cantități mari de ouă și au diferite upgrade-uri, cum ar fi un aerionizator și un stimulent bioacustic.

Informații despre fabricarea incubatorului cu mâinile tale

Pentru a face automat incubator cu propriile mâini, trebuie să găsiți o tavă specială care va avea o rotație automată a ouălor. Desigur, puteți face fără un astfel de dispozitiv, dar în acest caz va trebui să vă transformați ouăle singure. Și întrucât este necesar să faceți acest lucru de trei sau chiar patru ori pe zi, nu este deosebit de convenabil. Acesta este motivul pentru care este de dorit ca un incubator auto-fabricat, fabricat de casă, să fie realizat cu rotire automată a ouălor. Dar, incubatoarele fără automatizare sunt, de asemenea, foarte populare printre meșteșugari.

Pentru a crea un incubator cu propriile mâini, trebuie să găsiți următoarele componente:

 • aparat de fotografiat;
 • ventilator;
 • lămpi incandescente care au o putere de 25 wați;
 • termostat.

termoregulator

Termostat pentru incubatorAcesta este un dispozitiv foarte important care este folosit pentru a controla temperatura și umiditatea aerului din interiorul camerei. proprietar cu mâna proprie poate regla termostatul la valorile cerute, ceea ce va fi ideal pentru ouă. Atunci când există o încălcare a temperaturii, dispozitivul va începe să emită semnale sonore de avertizare cu privire la stocarea necorespunzătoare a ouălor. Este important să rețineți că temperatura din incubator trebuie calibrată cu exactitate.

Precizia de calibrare trebuie să fie plus sau minus 0,5 grade Celsius. Termoregulatoarele de uz casnic nu pot fi supuse acestui grad de calibrare. Unii cred că un aparat de casă poate fi abordat de un termometru convențional, care va monitoriza, de asemenea, starea temperaturii. Da, el poate calcula temperatura în stare. Dar nu poate controla umiditatea și, prin urmare, acei oameni care decid să utilizeze termometrul pentru dispozitivul lor, ar trebui să știe că un astfel de dispozitiv nu va funcționa.

costul higrometrul obișnuit, care are un afișaj la distanță, este de numai 600 de ruble, iar precizia sa îndeplinește toate cerințele ridicate. De aceea este mai bine să cumpărați un termoregulator decât să încercați să faceți singuri copii substandard. Dacă există o dorință, puteți cumpăra modele mai scumpe care au multe caracteristici suplimentare.

aparat foto

aparat fotoCamera poate fi făcută din orice improvizat materialele disponibile la domiciliu. Pot fi cutii de carton, un televizor vechi, un frigider. Orice dispozitiv care va fi folosit ca un aparat de fotografiat, este important ca acesta să îndeplinească următoarele cerințe: proiectarea de sus și de jos este necesar să se facă găuri, în camera a fost întotdeauna de aer proaspăt. Partea inferioară a camerei este prevăzută cu un castron special cu apă. Lichidul care va evapora virgula va da umiditatea necesară.

Tăvițele pentru ouă pot fi aranjate în mai multe rânduri. Pentru a face acest lucru încălzire aer trebuie să fie utilizat într-o putere lampă de 25 W sau mai mare (totul depinde de mărimea camerei) la firele lămpi vor trece prin orificiile laterale, care trebuie făcute în avans. Distanța minimă dintre lampa și ouăle trebuie să fie de 15 cm, iar în mod ideal chiar more- 25 cm. Ușa nu are nevoie de prea mult, potrivit de măsurare 40 cu 40 cm. Acest lucru este necesar pentru a se asigura că, atunci când deschiderea nu este temperatură variată și umiditatea din interiorul dispozitivului.

Tăvițele pentru ouă sunt fabricate din plasă, care sunt realizate din metal. Acest lucru este necesar pentru ca umiditatea și aerul să circule liber în jurul ouălor. Toate crăpăturile trebuie acoperite cu atenție cu agent de etanșare.

Self-made incubator

Incubatorul poate fi fabricat independent de un frigider vechi. Aceasta ar trebui să cuprindă următoarele componente:

 • corpul;
 • tăvi de auto-întoarcere;
 • un element de încălzire sub formă de becuri;
 • termostat;
 • curățător de ouă;
 • cablu, precum și un conector pentru conectarea a 220 volți la dispozitiv;
 • un ventilator care poate fi scos din computer.

luare

 1. Pagina principală FrigiderÎn primul rând, trebuie să dezasamblați casa veche frigider. Acest material va fi ideal, deoarece este etanș, etanș și, de asemenea, foarte convenabil pentru curățare, după trapă de pui. O altă calitate pozitivă a frigiderului este aceea că are deja grile care se potrivesc în tăvi. Ei vor avea nevoie doar de fuste mici. Desigur, este de dorit echiparea unui incubator auto-fabricat cu tăvile care au o revoluție automată.
 2. Camera de congelare trebuie dezasamblată, deoarece nu va fi necesară.
 3. În ușa frigiderului va trebui să faceți o fereastră mică pentru a monitoriza starea ouălor. Închideți-l cu un geam durabil și transparent. Este foarte important ca toate crăpăturile să fie îndepărtate cu grijă cu ajutorul unui material de etanșare.
 4. Sus și jos sunt făcute deschideri un diametru de aproximativ 3 cm. Acest lucru va fi necesar pentru o ventilație corespunzătoare în interiorul camerei.
 5. Din partea de jos se reglează regulatorul de temperatură, precum și un bol plin cu apă.
 6. Frigiderul este o structură verticală, care permite circulația aerului fără ajutorul unui ventilator. Dar, bineînțeles, este mai bine să o furnizăm pentru siguranță.
 7. Mai multe găuri se fac de jos. Acestea vor fi necesare pentru a fi introduse în interiorul firelor care vor fi conectate la lampă. Vor fi necesare patru lămpi. Puterea lor ar trebui să fie de 100 de wați fiecare. Este necesar să se utilizeze numai astfel de becuri, deoarece frigiderul este destul de mare și necesită o bună încălzire. Becurile sunt cel mai bine instalate la partea de jos. atunci rece Aerul se va încălzi imediat la intrarea în dispozitiv.

Incubatorul de casă din casă este gata. După cum vedeți, nu este nevoie să cheltuiți mult timp, doar dorința, perseverența și abilitățile necesare sunt necesare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Incubarea ouălor de rață, cum să eliminați rață într-un incubatorIncubarea ouălor de rață, cum să eliminați rață într-un incubator
Incubarea ouălor de rață la domiciliuIncubarea ouălor de rață la domiciliu
Blitz incubator de la producătorBlitz incubator de la producător
Incubatorul din frigider cu propriile mâini: instrucțiuni pas cu pas, desenIncubatorul din frigider cu propriile mâini: instrucțiuni pas cu pas, desen
Cum să faci un incubator cu mâinile taleCum să faci un incubator cu mâinile tale
Cum sa faci un incubator dintr-un frigider cu mainile taleCum sa faci un incubator dintr-un frigider cu mainile tale
Incubator pentru prepelițe cu mâinile propriiIncubator pentru prepelițe cu mâinile proprii
Termoregulator pentru un incubator cu mâinile taleTermoregulator pentru un incubator cu mâinile tale
Modul de incubare a ouălor de pui, caracteristici ale procesuluiModul de incubare a ouălor de pui, caracteristici ale procesului
Incubarea ouălor de gâscă acasăIncubarea ouălor de gâscă acasă
» » Incubator automat pentru oua de pui
© 2021 amigdas.com