amigdas.com

Ce are visul unui pământ neagră

Ce înseamnă în vis să vezi pământul?Pământul este reprezentat de unul dintre elementele primare ale celor trei piloni principali ai universului, este elementul central dintre cer și iad. Suprafața globului servește ca o casă pentru animale și oameni, personifică fertilitatea feminină și maternitatea. În multe mituri și obiceiuri, unirea cerului și a pământului este prezentată ca o căsătorie consacrată, mai ales în misterele și culturile, a cărei zeiță centrală este Demeter, zeița fertilității.

Contextul psihologic al visei

Pământul în visele unui bărbat poate fi este reprezentat de următoarele imagini:

 • întregul Pământ sub forma unei planete în spațiu sau a unor țări și orașe individuale pe un glob;
 • Pământ, ca o planetă cu mări, păduri și câmpuri;
 • solul sub forma unei substanțe materiale care este în contact cu o persoană, de exemplu, pe haine sau într-o casă;
 • acțiunile efectuate cu cernoziomul, de exemplu, plantarea culturilor în grădină, saparea, construcția de coline sau gropi;
 • apariția suprafeței pământului indică viitorul apropiat al unei persoane;
 • catastrofe și cataclisme, erupții vulcanice, alunecări de teren, cutremure etc.

În general, teren într-un vis este văzut ca un simbol benefic, pentru că, în sine, nu poate provoca rău oamenilor, este un simbol al păcii și căldurii. Amenințarea la adresa omenirii se manifestă numai în cazul elementelor înfricoșătoare.

Interpretarea situațiilor extreme visate și generalizarea imaginilor

În funcție de locul specific în vis și de imaginea a ceea ce a văzut, pământul din cartea de vis este reprezentată de următoarele situații:

 • Cum este tratat visul despre pământ?erupțiile de lava de la un vulcan, cutremurele profetice despre amenințări și apariția unor evenimente extreme, prezice creșterea sau schimbarea conștiinței, pot desemna pasiuni ascunse, uneori manifestate în realitate;
 • în cartea de vis, visele temnițelor despre manifestările calităților inumane și experiențele emoționale scăzute, mărturisesc despre debutul morții și ecourile trecutului;
 • murdăria indică pântecele din care a avut loc viu, fiind într-o astfel de situație vorbind de scăpare dintr-o realitate dificilă care suprimă voința omului;
 • noroi înseamnă înțelegerea situației actuale pentru a accepta o curățare benefică prin suferință;
 • o mlaștină, o mlaștină sau o mlaștină indică moartea, un alt înțeles al somnului este fondul sexual, mai ales dacă visezi la imersiune sau, dimpotrivă, tragi membrele din mlaștină mlaștină.

Visele în majoritatea cazurilor ajuta la descifra văzută într-un vis, dar pentru interpretarea corectă este necesar să se facă legătura clară între toate evenimentele din viața individului și să se coreleze cu simbolurile pământului.

Semnificația terenului în interpretările cărții de vis, în funcție de aspect

De ce să visezi la un pământ arat de culoare neagră? Ce este o suprafață goală sau arsă? O carte de vis poate da răspunsuri standard pe imaginea văzută într-un vis:

 • Somn despre cum a fost tratat terenulpământul de culoare neagră visează la evenimente ulterioare îndurerate, culoarea luminii vorbind de minute viitoare pline de bucurie;
 • dacă visezi la un pământ slăbit într-o grădină, care nu trebuie să fie arată, se vorbește bine în viitorul apropiat, realizarea ideilor, roadele mult așteptate ale muncii lor;
 • un fel de crud vis, soluri curat vorbesc despre viitoarele întreruperi de a finanța și de anxietate mai mult despre acest lucru, în unele cazuri, visul prevestește un eveniment de rău, lipsa de sănătate și o încălcare a păcii minții, greu de lucru obositoare pentru o revenire la o stare stabilă;
 • solul umed, aderarea la pantofi, vise de obstacole care așteaptă o persoană pe drum spre obiectiv;
 • o suprafață goală indică apariția unei probleme, situată pe ea denotă mici momente și evenimente rele;
 • solul cu fisuri în compoziția stâncoasă vorbește de dificultăți iminente, dar astfel încât lupta și perseverența persistente vor ajuta să depășească totul;
 • viziunea fertilă a unei zone de culturi bogate, cu fructele crescânde ale agriculturii, arată un viitor apropiat de succes și un timp favorabil pentru dezvoltarea afacerilor;
 • iarbă ierburi cu o acoperire moale groasă simbolizează crearea unei familii fericite pentru burlaci și armonie reciprocă pentru căsătoriți și căsătoriți;
 • Un teren nefamiliar, plat, asemănător cu un deșert, înseamnă că un visător va călători în curând;
 • o oază înfloritoare înfloritoare, care aparține unei persoane pe bază de vise, vorbește despre împlinirea imediată a tuturor nevoilor emergente, dar există un risc de moarte subită;
 • solului cu fracturi adânci umplute cu lavă de foc, portends numeroase pericole și rele de eroziune promit să rupă cu parteneri pe termen lung în afaceri.

Viziunea grădinii sau a terenului arabil

Semnificația simbolului solului în cultivarea grădinii

Să viseze solulPământul, ca simbol, este reprezentat nu numai de un cuplu căsătorit într-o pereche cu cerul, ci și denotă fertilitatea, și, uneori, simbolizează lumea interlopă a lumii interlope. Nation, a adus asupra claselor agricole, percep cămară sol fertil ca și triburile vânătorilor aparțin pământului, ca integritate naturală și inviolabil, arat și proces care este considerat blasfemie.

Din cărți vechi vis existente în națiune a dezvoltat simboluri erotice asociate cu teren arabil, de exemplu, teren arabil de umplere boabe proces identic de fertilizare în sine plugului plug pământ, corelat cu falusul. În unele cazuri, toate aceste simboluri sunt combinate într-o singură imagine a zeiței-mamă a universului.

Identificarea viselor de grădină cu evenimente viitoare

Conform diferitelor sonete, importanța terenului în procesele de grădină este tratată diferit, dar cel mai adesea este interpretată în următoarele caractere:

 • dacă pământul a visat, la fel ca o grădină de legume, curând casa visătorului va deveni o ceașcă plină;
 • săparea terenului cu o lopată pe o carte de vis denotă nemulțumirea față de poziția existentă cu finanțele;
 • visează la cineva arătat de altcineva - pentru a termina o afacere nouă cu noi perspective și timp de bun augur;
 • fructuoasă cu daruri de grădină, visează terenul de încredere în sine și bunăstare financiară;
 • cernoziomul liber înseamnă muncă grea în perioadele viitoare;
 • în cazul în lucrări proprii visătorului solului, acesta promite o mulțime de obstacole pe calea vieții, există o ghicire mai favorabilă, în cazul în care terenul este săpat un tractor sau o mulțime de oameni - se spune despre afaceri profitabile viitoare.

Îngrijirea plantelor

Pentru a vedea pământul negru într-un visUn semn bun în cartea de vis denotă toate visele lucrați în grădină sau în grădina de legume, legate de plantarea și îngrijirea plantelor sau a florilor, în care Pământul visează. Sonnik spune că plantarea cartofilor într-un vis mărturisește îndeplinirea rapidă a dorinței, dacă fructele sunt una la alta, atunci chiar și dorințele secrete se vor împlini.

Plantele de adăpare a viselor indică un drum lung spre rezultatele activității, dar așteptările nu vor fi zadarnice dacă se va investi suficientă forță de muncă. Umidificarea terenului spune în cartea de vis despre singura alegere corectă din toate opțiunile existente va duce la o recompensă în numerar. Apărarea solului vorbește despre declanșarea condițiilor favorabile pentru un nou început.

Flori pe pământ

Dacă ați visat să plantați flori, atunci, în viitor, o persoană va avea un sentiment de dragoste dezinteresat sau înflorirea creativității. Flori pe o luncă fertilă sau într-o grădină de flori prevestesc o bucurie și o prosperitate accidentală. Florile care cresc pe teren deshidratat și slab, promite în viitorul apropiat evenimente triste, tristețe și lacrimi vărsate. O predicție proastă este marcată de un vis cu flori albe de culoare albă pe un pământ absolut negru - acest lucru anunță doliu în familie în viitorul apropiat.

Terenurile și lucrările funerare în cimitir

Conform ideilor creștine, pământul folosit pentru înmormântare se referă la concepte sacre și întotdeauna închisă în anumite limite. Dar filozofia zoroastriană privește solul ca o integritate absolut pură și îngroparea celor morți în el nu este permisă, pentru a nu-i deteriora integritatea. Conceptul de filozofie geocentrica determină poziția pe care defunctul trebuie să fie îngropat în sânul mamei pământ și să aducă pe o altă versiune a unui pumn de îngropare ei.

Conform cărții de vis, participarea într-un vis al pământului din morminte de cimitir va fi un semn de acțiuni necinstite ale prietenilor sau rudelor. Saparea solului pe mormânt înseamnă a trăda alții și a aduce un astfel de teren în casă vorbind de tot felul de propagandă care merge în spatele clarvăzătorului, acesta este un avertisment despre ridicarea barei de îngrijire atunci când interacționează cu alte persoane.

Pit în pământ și grămezi

Gropi de pământ sau diguri care înseamnă un visGropile din suprafața pământului avertizează o persoană de la acțiuni nepotrivite, cu cât numărul de gropi este mai mare, cu atât mai mult trebuie să vă fie frică să vă prindeți și să vă gândiți la toate acțiunile. În cazul în care visul a aruncat o montură din sol, ceea ce înseamnă că un lord puternic va apărea în viitor, sângele nobil și curajos, să asiste și influență în afacerile individului.

Alte opțiuni pentru tratarea somnului despre gropile de teren indică faptul că au existat o mulțime de greșeli în viața persoanei care nu poate fi corectată, trebuie doar să regretăm ceea ce sa făcut. Mormane de sol din vis va spune despre sosirea unui număr mare de oaspeți în casă. Dar nu este nelimitat să se bucure de un astfel de impact, un număr mare de oameni înconjurați de o familie pot provoca o tulburare a relațiilor.

Viziuni ale pământului în spațiu

Un vis despre Pământ, ca o planetă, promite pacea minții și un anumit nivel de securitate. Dreaming o planeta pe care un visator se uita din adancurile spatiului cosmic inseamna ca el a decis pentru el insusi sa rezolve o problema complexa si sa o evalueze obiectiv din exterior. Din partea arcului, cartea de vis interpretează planeta care plutește în cosmos ca dovadă a dezvoltării spirituale a individului și a renașterii sale morale, trecerea la un nou nivel în dezvoltare.

Privind la cer, visătorul a văzut un meteorit care a trecut și nu a căzut la suprafață - de aceea, el va schimba în curând reședința sa obișnuită. Dacă privim Pământul din spațiu, există și o mișcare stelară în jurul planetei, apoi asta vorbește de o oboseală puternică persoană. Viziunea punctului orizontului, în care cerul se alătură pământului, atestă atingerea unor lucruri inaccesibile anterior în viitorul apropiat. Pentru a vedea o minge care zboară spre Pământ, vorbește despre descoperirea unor contacte misterioase sau ufologice cu locuitorii altor civilizații extraterestre.

Alte vise și acțiuni cu sol

Pământul a adormit, pentru ce este?Dacă o persoană pierde teren într-un vis, aceasta indică o situație similară în viața reală. În viitorul apropiat, visătorul va fi nesigur și va fi pierdut chiar și în situațiile obișnuite. Dacă o persoană nu poate merge pe pământ, aceasta înseamnă o lipsă de stabilitate în viața sa.

Visele pe care o persoană a adormit pe teren, asta înseamnă că în viața lui lipsa atenției persoane importante pentru el sau el a primit mai puțin decât remunerația necesară pentru munca sa. Acest lucru este deosebit de important pentru acei oameni care doresc să obțină un nou post sau o poziție sau doresc noi relații apropiate. Vărsarea de sol poate marturisi că un visător poate face o astfel de greșeală că vrăjmașii săi se vor întoarce pentru ei înșiși cu un mare beneficiu.

Dacă este un vis că atunci când mersul pe jos, solul cade sub picioarele tale, indică probleme în viitor cu organizațiile oficiale și serviciile sociale, uneori desemnează o boală iminentă.

Spune cu încredere o carte de vis despre mersul în picioare desculț. Într-un caz, un visător simte un sentiment de plăcere, plimbându-se pe o suprafață moale și caldă la atingerea pământului, cum ar fi somnul duce la noroc în afaceri. În alte cazuri, mersul fără pantofi cauzează un sentiment de rușine, o persoană este rece sau greu - aceasta indică greșeli semnificative ale trecutului, care afectează în continuare evenimentele de viață. Dacă cineva visează că un visător îngropă comori, acest lucru servește ca un avertisment pentru a împiedica orbirea neîncrezătoare a secretelor și planurilor sale.

Terenul în ceea ce privește proprietatea

În cazul în care achiziționarea unui site nou este visată, atunci înseamnă schimbări în familie în ceea ce privește reaprovizionarea. Visul de a deține un teren de vară sau privat promite venituri în afacerea familiei. Dacă cineva visează că o persoană vinde terenuri sau creează o publicitate de vânzare, înseamnă că condițiile de trai se vor schimba în rău și că certurile din familie pot deveni un divorț cauzal. Un vis bun, dacă visătorul dă un loc, înseamnă îmbunătățirea vieții, dar știrea primirii terenului în moștenire va servi ca o predicție despre moartea unei rude.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mulcirea solului - ce este și cum să o faceți în mod corespunzător?Mulcirea solului - ce este și cum să o faceți în mod corespunzător?
Cum să semeni muștar în primăvară și toamnă ca îngrășământCum să semeni muștar în primăvară și toamnă ca îngrășământ
Fugiți într-un vis de la cineva în situații diferiteFugiți într-un vis de la cineva în situații diferite
Ce este acesta - un simbol al aliatului? Semnificația eiCe este acesta - un simbol al aliatului? Semnificația ei
Lista celor mai mari animale din lumeLista celor mai mari animale din lume
Ce fel de sol are dragostea de morcov și sfeclă?Ce fel de sol are dragostea de morcov și sfeclă?
Ce beneficii și rău pot aduce turba în grădină?Ce beneficii și rău pot aduce turba în grădină?
Care este visul unui leu în visuri?Care este visul unui leu în visuri?
A visat un mare șarpe? Ce poate să viseze acest vis reptilian?A visat un mare șarpe? Ce poate să viseze acest vis reptilian?
Cum să folosiți făina de oase ca îngrășământCum să folosiți făina de oase ca îngrășământ
» » Ce are visul unui pământ neagră
© 2021 amigdas.com