amigdas.com

Ce carne este visată: o prezentare generală a diferitelor cărți de vis

Ce înseamnă o carne de vis?Somnul este un fenomen necesar pentru corpul uman. În timpul somnului, întregul corp se odihnește și se restabilește, nivelul activității creierului este estimat ca fiind minim, reacțiile la lumea din jur sunt reduse. Toți oamenii văd visele. Chiar dacă ei nu-și amintesc de ei, ei încă le văd, lucru dovedit științific.

Înțeles Dreams

În vremurile străvechi, oamenii au dat viselor o funcție specială și foarte importantă - prezicerea viitorului. Ei au crezut că visele sunt mesaje ciphered ale forțelor superioare nu numai unei anumite persoane, ci lumii. Din acest motiv, interpretarea lor a fost considerată o chestiune de responsabilitate, pentru care sunt necesare cunoștințe speciale. În unele națiuni, numai înțelepții și șamanii au avut voie să facă această lucrare.

Unii oameni susțin o astfel de opinie chiar acum. În ciuda progresului științific, tehnologic și a revoluției culturale, cărțile de vis din lumea modernă sunt foarte populare. Interpretarea viselor nu poate fi lipsită de ambiguitate. Unul și același fenomen de somn poate avea mai multe variante de interpretare. Dacă doriți să înțelegeți sensul visului, atunci trebuie să vă amintiți semnificația generală a somnului și a lui detalii mici.

Nu există nici o carte de vis singur. Există colecții de vise colectate de diverși autori (Miller, Freud, Jung și colab.) Și națiunile (Egipt, antică romană, ebraică, engleză), precum și multe alte (ezoterice, vara, toamna, și altele.). Când interpretați vise, puteți să vă referiți la diverse surse, pe baza lor, pentru a trage o singură concluzie cu privire la semnificația somnului dumneavoastră.

Una dintre întrebările frecvente este "Despre ce visează carnea?". Pentru a înțelege acest lucru, ne îndreptăm spre diferite surse.

Ce înseamnă acest vis pentru diferiți autori?

Dacă te uiți la cartea de vis a lui Miller, poți afla că dacă o femeie vede o carne crudă într-un vis, atunci ea așteptând diverse surprize pe calea către atingerea obiectivelor stabilite. Dacă este gătită, nu vor fi obiectivele ei, ci alte persoane.

Colecția de vise Tsvetkova interpretează un vis despre carne după cum urmează:

 • dacă o persoană vede într-un vis varul său, visătorul așteaptă probleme,
 • dacă o persoană o folosește pentru alimente, atunci este o boală.

Cum să explici somnul despre carneInterpretare vis pe Aesop vedea carnea într-un vis înseamnă că, pe de o parte, omul așteaptă bogăție, bogăție în familie, deoarece acesta este considerat cel mai bun aliment. Pe de altă parte, a fost văzut ca hrană păcătoasă, și post-l nu a utilizat, astfel încât ceea ce a văzut într-un vis, el a interpretat ca un vestitor de probleme pentru experiențele celor dragi, anxietate. Prin Aesop - vise de boală, și conținând în exces oasele - la câștigul, înșelăciunea, comunicarea cu cineva care vă poate plăti.

Visătorul lui Meneghetti pleacă de la premisa că carnea este un produs obținut de la un animal mort, ceea ce înseamnă că nu poate să prezică nimic bun.

În cartea de vis Hasse a descris, de asemenea, că pentru a-l vedea în visele lui, promite probleme. Să mănânci - la boală. În același timp, achiziția sa poate însemna dobândirea unor beneficii, un beneficiu în viața reală și gătitul din acesta - o viață sigură.

Visul lui Wangi oferă o listă destul de largă, care poate însemna un vis de carne.

Deci, potrivit lui, dacă:

 • roșu sau întunecat, înseamnă o boală gravă,
 • lumina, licitație și / sau roz, înseamnă recuperarea de la boală,
 • cu sânge - moartea unei persoane autohtone / pierdere financiară gravă,
 • sălbatic sălbatic - moartea unei persoane native / pierderi financiare grave,
 • dacă ați visat că o mâncați sau pe a ta, o persoană apropiată înseamnă a scăpa de probleme,
 • dacă ați visat că o purtați în mâinile voastre - la boală.

Dacă crezi că visătorul Lofa, atunci mănâncă carne pentru mâncare pasiune și promisiune de succes în afaceri amoroase, dar sunt legate de pericol. Potrivit Lofa, în cazul în care visul vede un om, că el a fost de așteptare pentru avansuri de bani, în cazul în care visul vede o fată, ea va fi în ciclul de evenimente surprinzătoare, afacerea va avea succes, dar dacă fata ar fi pregătit în somn, atunci toate rezultatele lucrările ei vor ajunge la alte persoane.

Psihanalizatorul Z. Freud, în cartea sa de vise, conectează visele despre carne cu depravarea omului, deznădejdea sexuală, împreună cu unele perversiuni.

Fiul lui Nostradamus consideră vise despre carne după cum urmează:

 • mânca sau cumpăra - la boală,
 • dacă carnea este gătită delicios - recuperare, sau boala va fi, dar nu puternică,
 • carne gătită - proprietate de stat,
 • dacă visați, cum să tăiați carnea - veți fi înțeles greșit.

Ce visă carnea în visurile diferitelor popoare?

Carnea brută într-un visPotrivit cărții de vis limba engleză, în cazul în care o persoană într-un vis tăiat o bucată de carne, aceasta înseamnă că în afacerile comerciale și de afaceri, el va avea succes, iar dacă o bucată de el, el a tăiat cealaltă persoană, visătorul în viața reală se va angaja în caritate.

Carte de vis franceză ne spune că bucățile de carne din sânge promite succesul și o schimbare favorabilă a evenimentelor în afacerile de dragoste. Întunericul, cu o nuanță sângeroasă, prezintă o boală, o regenerare roz pentru pacienți și o sănătate excelentă pentru cei care nu sunt bolnavi.

Cartea de vis populară rusă oferă, ca și multe altele, după un vis despre carnea brută să aștepte necazuri și îngrijorări.

Potrivit cărții de vis a țiganilor, carnea brută într-un vis indică bucuriile viitoare, gătite - beneficiul, beneficiul evenimentului, pentru care va fi necesar să muncim din greu. Visarea carnei brute pe o carte de romi de vis poate însemna pierderea în familie, moartea unui om, greșeală - supărare, durere.

Cartea visurilor musulmane, ca și visul țiganilor, sugerează că așteaptă evenimente pozitive după un vis despre carne. Deci, visele despre el în cartea visurilor musulmane înseamnă avere, reaprovizionarea bugetului familiei.

Această carte de vis distinge astfel de vise în funcție de tipul de animal:

 • Cogla a avut un vis despre carnedacă se visează carnea de porc, banii vor veni într-un mod necinstit,
 • camel - avere,
 • carne de vită - scăpa de neliniște și durere,
 • pui și pește - bani și bunuri,
 • o creatură necunoscută, fantastică - un război, un conflict care va aduce bogăția la unu și pierderea altora.

În cartea visurilor musulmane este descris faptul că dacă o persoană vede carnea brută într-un vis, atunci merită să așteptați boala, dar să mâncați brută - spre bine. Cel care a văzut prăjit trebuie să se ferească de necazurile care vor urma dacă averea lui este dobândită prin mijloace necinstite. Vânzarea sau cumpărarea acestuia promite probleme financiare. Pisica umană visează la rușine, la calomnie.

Conform cărții de vizite ucrainene, carnea visează la boală. În conformitate cu această carte de vis, dacă este vrednic de primăvară pentru pacient, moartea îl așteaptă, dacă un om sănătos visează, atunci îl așteaptă boala. Grăsimea într-un vis al cărții de vizite ucrainene înseamnă orice păcat. Porcul moartă prefigurează calomnia, necazurile, precum și carnea de vită mâncată.

Cartea Assyrian Dream de asemenea, nu se bucură de interpretarea viselor despre carne. Dacă credeți că această carte de vis, atunci dacă o persoană visează cum mănâncă un animal sălbatic, atunci se așteaptă să-l piardă, moartea unui iubit. Dacă o persoană nu simte gustul produsului într-un vis, atunci problemele se vor retrage din viața sa. Carnea fiarei ucise, prada este visată de cartea de vizită asiriană la apariția unor necrozări necunoscute la o persoană. Uscat înseamnă că sufletele persoanei care are un vis, vor să înfrunte spiritele rele.

Ce spun alte cărți de vis?

Cartea de vis ezoterică tratează carnea proaspătă visată ca un avertizor al durerii iminente, a bolilor asociate durerii. Carne de vită gătită pe o carte de vis ezoterică înseamnă o excursie sau o recepție prietenoasă la o petrecere. Carnea defectuoasă înseamnă bolile asociate cu dinții și nazofaringe. În cartea de vis se recomandă verificarea acestor organe cu un medic.

Privind în interpretarea vis de sex feminin poate fi citit că femeia visează carne crudă proaspătă la ciclul de evenimente neprevăzute în viața ei, că va impresiona și pentru succesul în viață și de afaceri, pentru a atinge obiectivele lor. Dacă o femeie vede gătită, atunci obiectivele stabilite de ea vor fi atinse de alte persoane.

În conformitate cu Marele Vis:

 • Dacă ați văzut carne într-un vissă mănânce - la boală,
 • a se vedea proaspete prime - probleme,
 • fault - pierdere,
 • prajituri - pierderi, vânzări de animale,
 • cu condimente - muncă grea,
 • umane - bunăstare.

Cântecul visurilor culinare citește următoarele despre carne:

 • a vedea orice prime - bucurie, plăcere,
 • să mănânci fiert - beneficiul obținut prin muncă,
 • mânca brânză proaspătă - pierderi, moarte,
 • mănâncă fault - necaz, durere, supărare.

Toamnă, primăvară, vară și mici interpreți Velesov, un vis, de asemenea, conectează carnea brută văzută într-un vis cu probleme pentru visător.

concluzie

După cum vedem, în majoritatea cărților de vis tratamentul acestui vis nu este cel mai plin de bucurie. Ce visează carnea brută și despre ce visează carnea proaspătă - boli și necazuri. Dar, în același timp, merită să ne amintim că acesta este doar un vis și nu vă supărați prea devreme și îi acordați o atenție deosebită. Unii oameni cred că dacă spui un vis rău de a curge apa care curge dintr-un robinet, atunci ea va dispărea cu ea și evenimentele rele nu vor avea un loc în viața ta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este înălțimea visului?Care este înălțimea visului?
Ce visat om inecat sau femeie inecataCe visat om inecat sau femeie inecata
Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?
Visul Vangi: secrete ale interpretării viselor ca vizionarVisul Vangi: secrete ale interpretării viselor ca vizionar
De ce să vezi într-un vis, să visezi focul sau să stingi o flacără, o carte de visDe ce să vezi într-un vis, să visezi focul sau să stingi o flacără, o carte de vis
De ce visul de a înjura într-un vis?De ce visul de a înjura într-un vis?
De ce cade avionul?De ce cade avionul?
Ce poate să viseze despre sângeCe poate să viseze despre sânge
Interpretarea visului lui Freud: Interpretarea viselor de către FreudInterpretarea visului lui Freud: Interpretarea viselor de către Freud
Dreaming un prieten - de ce (vechi, noi)? Visele în viața umanăDreaming un prieten - de ce (vechi, noi)? Visele în viața umană
» » Ce carne este visată: o prezentare generală a diferitelor cărți de vis
© 2021 amigdas.com