amigdas.com

Lumânări vitaprost forte și plus: instrucțiuni de utilizare, preț

Descrierea vitaprostului medicamentosBoli ale prostatei provoacă multe probleme și disconfort, interferând cu viața deplină a unui bărbat. Prostatita cronică, conform statisticilor, apare la bărbații moderni de vârstă reproductivă în 40-70% din cazuri. Prin urmare, astăzi, cererea de droguri din sexul mai puternic este mult mai mare pentru restaurarea sistemului genito-urinar.

Descrierea medicamentului

Vitaprostul aparține acestui grup de medicamente. Problema lui este internă compania farmaceutică "Nizhpharm", care face parte din holdingul german "Stade".

Vitaprost este un medicament care conține numai componente naturale. Acțiunea sa vizează atingerea unei dinamici pozitive a stării prostatei în oricare dintre afecțiunile sale și o serie de complicații. Remedierea trebuie utilizată numai în conformitate cu recomandările medicului.

Compoziția preparatului și forma eliberării

În compoziția sa, preparatul conține un ingredient activ activ - un extract al prostatei. ediție este produsă în următoarele forme de dozare:

 1. Tablete într-o coajă, care permite dizolvarea în intestin.
 2. Supozitoare rectale.
 3. Vitaprost forte.
 4. Vitaprost Plus.

Cum se produce drogul?Forma tabletei conține o pulbere "Samprost", Produs din celule de prostată de tauri, într-o cantitate de 50 și 100 mg. Substanțele adiționale sunt zaharoza, celuloza, lactoza. stearat de calciu, croparovidonă. Forma de tabletă este produsă într-o coajă de culoare albastru deschis, are incluziuni. În compoziția: dioxid de titan, acrilic, oxid de siliciu, bicarbonat de sodiu, coloranți. Eliberat pentru 10 bucăți.

În plus față de comprimate, Vitaprost este produs sub formă de supozitoare rectale. Printre acestea se numără și soiurile: Vitaprost forte și Plus.

Recipientele rectale sunt supozitoare alb-galbene care seamănă cu torpile. Într-o lumanare există 50 mg de substanță, care este numit "Samprost", ca o componentă auxiliară este o jumătate de oră. Medicamentul este ambalat în 5 lumanari.

Vitaprost forte conține ca ingredient activ un extract de prostată într-o doză de 100 mg, plus o bază pentru lumanari. Vândute pentru 5 bucăți pe pachet.

Vitaminele Vitaprost Plus, în compoziția sa, au o substanță activă activă - extract de prostată. În plus, clorhidratul de lomefloxacină 400 mg este prezent în supozitor. Culoarea lumanarilor este alb-galben, forma este torpila.

Acțiunea medicamentului

Medicament vitaprostTabletele și supozitoarele Vitamina forte au un efect pozitiv asupra prostatei. Ele îmbunătățesc circulația sângelui, împiedică formarea de cheaguri în organ datorită unei scăderi a trombogenezei și a agregării plachetare. Drept urmare, edemul coboară, infiltrarea fibrelor de prostată este redusă, pereții vezicii urinare sunt activate, astfel încât simptomele urinare frecvente de urinare dispăreau.

Datorită scăderii medicamentului în volumul prostatei, durerea dispare atunci când urinează, prin creșterea ratei de curgere a urinei, cantitatea de reziduu lichid scade.

Medicamentul este considerat eficient deoarece este capabil pentru a elimina procesul inflamator în prostată la 97% dintre bărbați.

Vitamina forte conduce la o creștere a proceselor trofice în glanda prostatică, reduce hiperactivitatea vezicii urinare chiar și după terminarea medicamentului.

Vitaprost Plus este un preparat combinat, deoarece, în plus față de antiinflamator, are un efect antimicrobian cauzat de Lomefloxacin, care face parte din compoziția care posedă proprietăți bactericide, duce la moartea celulelor microbiene. Sensibilitatea ridicată la medicament este demonstrată de microorganismele aerobe gram-negative. Stafilococi, micobacterii, chlamydia și alte bacterii patogene sunt mai puțin sensibile la agent. Și să se comporte în mod constant streptococi, ureaplasme, treponemie și bacterii anaerobe.

Extract de prostată, ca principala substanță activă, ameliorează edemul, duce la o secreție normală a prostatei, activează peretele muscular al vezicii urinare. Medicamentul Vitaprost Plus scade durerea atunci când urinează, reduce frecvența vizitei la toaletă, crește rata de retragere a fluidului.

mărturie

Când numiți vitaprostMedicamentul sub formă de tablete este utilizat mult timp în cursul acut și cronic al bolilor de prostată. Tabletele sunt, de asemenea, prescrise pentru alte procese patologice în glanda prostatică, de exemplu, hiperplazia benignă, prostatita acută, adenomul. Tratamentul este efectuat de către un medic, deoarece astfel de afecțiuni se dezvoltă adesea pe fundalul infecției. De aceea, un medicament Vitaprost nu este suficient, este necesară o abordare complexă cu utilizarea agenților antibacterieni.

Impotența este acum un flagel al societății. Vitaprostul este capabil să îmbunătățească funcția sexuală a bărbaților, ceea ce afectează calitatea vieții sexuale. Există dovezi că medicamentul are proprietăți care au un efect pozitiv asupra spermatogenezei, fiind astfel capabile să ajute la infertilitate. Pentru aceasta, trebuie să luați acest medicament în comprimate.

Medicamentul este adesea prescris după intervenția chirurgicală pe organele abdominale pentru a restabili funcția de urinare, care este asociată cu o încălcare a emisiei de urină din organism. În timpul nostru, deseori procedura de cateterizare a vezicii urinare este înlocuită cu Vitaprost.

Tabletele arată că îmbunătățesc starea:

 • Cu o prostatită cronică de natură non-bacteriană.
 • Hiperplazia prostatică benignă.
 • Înainte sau după operație.
 • Ca profilaxie a exacerbarilor de prostatita a etiologiei non-bacteriene.

Lumanari de Vitaprost sunt folosite:

 • Cu forma cronică de prostatită.
 • În timpul intervenției chirurgicale pe organ.
 • Înainte și după operație.
 • Ca prevenire a exacerbărilor inflamației.

Vitaprost fort numesc:

 • Cu forma cronică de prostatită.
 • Înainte și după operație.
 • Cu hiperplazie benignă de prostată.
 • În timpul urinării rapide la femei în timpul menopauzei cu hiperfuncția vezicii urinare.
 • Ca tratament pentru diferite forme de incontinență urinară.

Vitaprost plus se aplică:

 • Cu cursul acut și cronic al prostatitei de etiologie bacteriană.
 • În timpul intervenției chirurgicale.

Instrucțiuni de utilizare

Orice formă de medicament este folosită pentru tratamentul prostatitei cronice, dar este necesară ia în considerare unele dintre nuanțele utilizate:

 • Cum să luați VitaprostVitaprost comprimatele sunt administrate în cantitate de câte o bucată de două ori pe zi. Hiperplazia prostatică benignă este tratată cu un curs de 15 zile. Prostatita cronică - 10 zile.
 • Vitaminele luminoase sunt utilizate în mod rectal. Este necesar să vă curățați intestinul cu o clismă înainte de a intra într-o lumanare. După administrare, mențineți poziția orizontală timp de 30 de minute. Cursul de tratament este de 10 zile.
 • Vitaprost forte este injectat rectal o lumânare pe zi după curățarea intestinului. Este necesar să se ocupe o poziție orizontală după introducere timp de cel puțin o jumătate de oră. Durata cursului tratamentului este determinată de medicul curant și depinde de starea pacientului. Prostatita cronică este tratată mai mult de 10 zile, hiperactivitatea vezicii urinare este de 20 de zile.
 • Vitaprost Plus este aplicat pe cale rectală, o lumânare este administrată noaptea după curățarea intestinului. După introducerea supozitorului, este necesar să se culce în poziție orizontală timp de cel puțin 30 de minute. Durata cursului tratamentului este întocmită de către medic individual, este de aproximativ o lună, cu continuarea eliberării complete a secretului de prostată de la microbi.

Contraindicații

Preparatul de Vitaprost Nu se utilizează la persoane cu vârsta sub 18 ani. Cu grijă, medicamentul trebuie luat cu următoarele afecțiuni:

 • Epilepsie.
 • Ateroscleroza cerebrală.
 • Boli ale sistemului nervos central asociate sindromului epileptic.
 • Toate formele de dozare au contraindicații pentru intoleranță la substanțele active ale medicamentului, precum și hipersensibilitate la componentele sale.

Interacțiuni medicamentoase și supradozaj

Vitaprostul îmbunătățește proprietățile medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene administrate în interiorul anticoagulantelor. Înrăutățirea excreției medicamentelor de tip Vitaprost care blochează secreția tubulară.

În unele cazuri apar simptome de supradozaj:

 • Lumanari de Vitaprosthalucinații.
 • convulsii.
 • stupoare.
 • psihoză.
 • tremor.
 • fotofobie.

Dacă apar astfel de efecte, tratamentul se oprește imediat.

Efecte secundare și instrucțiuni speciale

Vitaprostul și forța vitaprostului provoacă uneori reacții alergice. Vitaprost Plus se manifestă ca reacții alergice tNumai cu intoleranță la antibiotic care apare după cum urmează:

 • mâncărimi ale pielii.
 • eritem exudativ malign.
 • urticarie.
 • fotosensibilitate.

Pot apărea următoarele stări asociate cu anumite organe și sisteme:

 • Amețeli, anxietate, labilitate emoțională - sistemul nervos.
 • Disbacterioză, activitate crescută a transaminazelor hepatice - sistemul digestiv.
 • Trombocitopenie, hemoragie gastrică, limfadenopatie - un sistem de hemostază.
 • Aritmiile, hipotensiunea, miocardiopatia - sistemul cardiovascular.

Tratamentul cu vitaprost este mai eficient în abordarea complexă. De exemplu, administrarea comprimatelor din acest medicament este prescrisă cu alte medicamente pentru a trata forma cronică a prostatitei. Aplicate și plante medicinale și metode de medicină tradițională.

Vitaprost Plus este utilizat fără corectarea dozei în prezența cirozei hepatice, cu toate acestea, băile de plajă trebuie administrate cu prudență. Fotosensibilitatea se manifestă ca o arsură, hiperemie, apariția de blistere pe piele, o schimbare a stării generale până la tremurul mâinii, confuzie, excitare nervoasă. Astfel de cazuri necesită retragerea urgentă a medicamentului.

Vitaprost afectează concentrația de atenție, așa că trebuie să fii atent atunci când conduci o mașină, când lucrezi cu mașini și alte activități periculoase.

preț

Costul medicamentului depinde de localizarea și marja de comercializare a farmaciilor.

 • Vitaprostul în comprimate de 50-100 mg va costa aproximativ 500-550 de ruble.
 • Vitaprostul în supozitoare de 50 mg va costa circa 540-590 ruble.
 • Vitaprost forte este vândut la un preț de 600-650 de ruble.
 • Vitaprost Plus - 520-545 ruble.

Deci, Vitaprost ar trebui luat numai prin numirea unui medic, care va implementa o abordare cuprinzătoare a tratamentului bolilor de prostată prin utilizarea de fonduri suplimentare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tavanic antibiotic cu prostatită: instrucțiuni și recenziiTavanic antibiotic cu prostatită: instrucțiuni și recenzii
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Ecografia prostatei la bărbați: cum se procedează corectEcografia prostatei la bărbați: cum se procedează corect
Pregătirea pentru studiul prostatei (ultrasunete)Pregătirea pentru studiul prostatei (ultrasunete)
Crema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuniCrema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuni
Pregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbațilorPregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbaților
Instrucțiuni pentru utilizarea supozitoarelor ligandază în ginecologieInstrucțiuni pentru utilizarea supozitoarelor ligandază în ginecologie
Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listăTratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
Prostamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuriProstamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuri
Analogi fortex forte: titlu și scurtă descriereAnalogi fortex forte: titlu și scurtă descriere
» » Lumânări vitaprost forte și plus: instrucțiuni de utilizare, preț
© 2021 amigdas.com