amigdas.com

Vitaprost comprimate: instrucțiuni de utilizare, preț și recenzii

Cum să luați VitaprostBoli ale prostatei produc multe probleme și inconveniente pentru viața normală a oricărui om. Potrivit statisticilor, prostatita cronică afectează astăzi 50-60% dintre bărbați în anii de reproducere. Prin urmare, diferite medicamente pentru restaurarea sistemului genito-urinar sunt foarte populare acum. Vitaprostul se referă la aceste medicamente.

Medicamentul compania "Nizhpharm", care face parte din concernul farmaceutic german Stade. Vitaprostul este un medicament modern, unde se găsesc numai substanțe naturale. Medicamentul afectează în mod pozitiv glanda prostatică în oricare dintre bolile sale și anumite complicații. Utilizați medicamentul numai la recomandarea unui medic.

Compoziția și forma de eliberare

Vitaprostul din compoziție conține componenta activă - substanța prost de sampro (extract de prostată). Un medicament este produs în mai multe forme.

Tabletele Vitalprost

Ca ingredient activ, pulberea "Samprost" este conținută, care este extrasă din celulele de prostată de tauri, într-o doză de 50 și 100 mg. Elementele suplimentare sunt lactoza, croparovidona, sucroza, stearatul de calciu, celuloza. Tabletele sunt acoperite cu un strat albastru solubil cu impregnări, care constă din agenți acrilici, coloranți, dioxid de titan, carbonat acid de sodiu, oxid de siliciu. 10 bucăți sunt produse în pachete de celule, plasate în ambalaje din carton.

Supozitoare rectale

Lumanari de culoare albă și galbenă, sub formă de torpilă. Un supozitor conține 50 mg de "Samprost" și un element suplimentar - vitepsol. Lumanarile sunt fabricate din 5 bucati in pachete de celule, plasate in pachete de carton.

Vitaprost forte

Se face sub formă de supozitoare rectale. Compoziția conține componenta activă - extractul de prostată (100 ml) și baza pentru supozitoare. 5 bucăți sunt produse în pachete de celule, plasate în ambalaje din carton.

Vitaprost Plus

Se produce sub formă de supozitoare rectale. În compoziție există o componentă activă - un extract din prostată și, de asemenea, un clorhidrat de lomefloxacină într-un volum de 400 mm. Medicamentul are o nuanță albă și galbenă, are formă de torpilă.

Efect farmacologic

Vitaprost AcțiuneVitaprost lămpile forte, ca tabletele, îmbunătățesc circulația sanguină în prostată, duc la agregarea plachetară și reduc trombogeneza, prevenind astfel apariția trombozei în prostată. Ca rezultat, edemele și infiltrarea celulelor de prostată scad, țesutul vezicii urinare este activat, eliminând astfel simptomele urinării frecvente.

Aceste medicamente contribuie la dispariția durerii în timpul urinării, la diminuarea prostatei, crește rata de eliberare a urinei, reducerea cantității de urină reziduală. Remedierea este destul de eficientă, deoarece procesele inflamatorii din prostată sunt eliminate în 95% din cazuri.

Vitamina forte ajută la reducerea hiperactivității vezicii urinare și la creșterea proceselor trofice în prostată, chiar și după terminarea cursului tratamentului.

Medicamentul combinat Vitaprost Plus, în plus față de efectul antiinflamator, are un efect antimicrobian cauzat de Lomefloxacin - un agent bactericid cu efect extins. Acest medicament acționează asupra enzimei ADN-girază și conduce la moartea microorganismelor patogene. Există o sensibilitate crescută a agentului la organismele gram-negative aerobe. Cea mai mică activitate apare în legătură cu micobacteriile, stafilococi, proteus, chlamydia etc.

Indicații pentru utilizare

Vitaprost în comprimate

Numirea și dozarea medicamentuluiAcest medicament este utilizat pentru tratamentul prelungit al bolilor cronice și acute ale prostatei. Tabletele sunt prescrise pentru multe alte boli ale prostatei: adenomul prostatic, hiperplazia benignă și prostatita acută. Tratamentul este obligat să numească un medic, deoarece prostatita, atât cronică cât și acută, are adesea o natură infecțioasă a dezvoltării. Astfel, tratamentul cu Vitaprost în monoterapie nu este suficient, trebuie să se conecteze în mod necesar utilizarea medicamentelor antibacteriene.

Există dovezi că medicamentul ajută la infertilitatea masculină, contribuind la îmbunătățirea spermatogenezei. De asemenea, pilula este prescrisă după intervenția chirurgicală pe organele abdominale pentru a restabili urinarea normală.

Tabletele Vitalprost au indicații la astfel de stări:

 • hiperplazie prostatică benignă;
 • prostatita cronică de origine non-bacteriană;
 • profilaxia prostatitei non-bacteriene;
 • după operație.

Lumânări Vitaprost

Acestea sunt folosite pentru a preveni exacerbările procesului de inflamație, după operațiile pe prostată, cu prostatită cronică.

Vitaprost forte și Vitaprost plus

Aceste medicamente sunt prescrise pentru:

 • înainte și după operație;
 • prostatita cronică;
 • urinarea frecventă la femeile cu menopauză;
 • hiperplazie prostatică benignă;
 • tratamentul diferitelor tipuri de incontinență urinară;
 • în timpul hiperactivității vezicii urinare;
 • cronică și prostatică acută bacteriană.

Instrucțiuni de utilizare

Orice formă a acestui medicament este utilizată pentru a trata prostatita cronică, dar există anumite caracteristici în utilizare.

Tabletele Vitalprost

Tabletele consumă unul, de două ori pe zi. Timpul de tratament pentru hiperplazia prostatică benignă nu este de obicei mai mare de 2 săptămâni, iar în perioada de prostatită cronică - 1,5 săptămâni.

Lumânări Vitaprost

Utilizat rectal, 1 bucată o dată pe zi după golirea intestinală sau folosind clismă. După introducere, este necesar să stați pe stomac timp de 30 de minute. Cursul terapiei trebuie să dureze cel puțin 2 săptămâni.

Vitaprost forte candle: instrucțiuni de utilizare

Acest medicament este administrat de asemenea rectal, 1 unitate pe zi, după ce intestinul a fost golit. Starea în pat este de dorit pentru o jumătate de oră după administrarea medicamentului. Timpul tratamentului va depinde de starea pacientului și va fi numit de către medic. În timpul prostatitei cronice, durata tratamentului este obligatorie să fie cel puțin 1,5 săptămâni înLa momentul hiperactivității vezicii urinare - 3 săptămâni.

Vitaprost plus

Impactul vitaprostuluiMedicamentul se utilizează rectal o dată pe zi. Durata tratamentului este prescrisă individual de către medic, cel puțin o lună, și durează până când secreția din prostată este complet eliberată de infecția bacteriană.

Contraindicații de utilizat

Există informații despre contraindicații privind utilizarea Vitaprost Plus la pacienții cu vârsta sub 18 ani. Medicamentul trebuie utilizat cu prudență în astfel de boli:

 • boli ale sistemului nervos central care sunt asociate cu sindromul epileptic;
 • cerebrala ateroscleroza;
 • epilepsie.

Pentru orice formă de medicament, intoleranța substanțelor componentelor sale este o contraindicație.

Evenimente adverse

Când se utilizează Vitaprost și Vitaprost forte, în unele cazuri există diverse alergii. Vitaprost Plus se caracterizează prin apariția alergiilor atunci când lomefloxacina are intoleranță, ele pot apărea sub formă de:

 • mâncărime a pielii;
 • fotosensibilitate;
 • urticarie;
 • eritem exudativ malign.

Pot apărea următoarele stări ale anumitor sisteme și organe:

 • TRACTUL GASTROINTESTINAL: o disbacterioză, o creștere a activității unui transamin al unui ficat.
 • SNC: anxietate, labilitate emoțională, amețeli.
 • Sistemul cardiovascular: aritmii, scăderea tensiunii arteriale, miocardiopatia.
 • Sistem hemostatic: sângerare gastrică, limfadenopatie, trombocitopenie.

Instrucțiuni speciale

Instrucțiuni de utilizareTratamentul cu Vitaprost arată mai mult rezultă eficient în terapie complexă. Simultan cu comprimatele de Vitaprost, alte medicamente sunt prescrise pentru tratamentul prostatitei cronice. Sunt utilizate de asemenea medicamente tradiționale și plante medicinale.

Utilizarea Vitaprost Plus nu trebuie să ajusteze doza în timpul cirozei hepatice, dar trebuie să fii atent cu razele soarelui. Fotosensibilitatea apare sub formă de arsură, hiperemie, modificări ale bunăstării generale a corpului, până la excitare nervoasă, formarea de blistere pe piele, confuzie, tremurături ale mâinilor. În aceste situații, medicamentul trebuie întrerupt imediat.

Medicamentul influențează concentrarea atenției, prin urmare, este necesar să fiți atent atunci când conduceți o mașină, atunci când lucrați cu componente mobile în mișcare și alte activități periculoase.

Prețul și evaluările preparatelor Vitaprost

Contraindicații pentru utilizareO experiență vastă de utilizare a acestui medicament conferă încredere în eficacitatea sa în tratamentul prostatitei. Vitaprost, ale cărui revizuiri sunt în mare parte pozitive, permite medicilor să-și consilieze bărbații fără să se teamă de efectele secundare.

Iată ce arată oamenii în răspunsurile lor:

 • Acesta arată un efect excelent în prevenirea apariției inflamației cronice a prostatei.
 • Reducerea durerii și disconfortului după câteva zile de utilizare.
 • Restaurează calitatea funcției sexuale.
 • Preț accesibil.

Toate aceste calități pozitive, remarcate în recenzii, au făcut tratamentul cu Vitaprost accesibil și foarte eficient pentru mulți bărbați.

Prețul preparatelor de vitaprost:

 • Vitaprost comprimate (1 pachet) - aproximativ 520-540 ruble;
 • Supozitoare rectale Vitaprost (50 mg) - aproximativ 540-590 ruble;
 • Vitaprost Plus - aproximativ 520-5 40 ruble;
 • Vitaprost Forte - aproximativ 650-700 ruble.

Vitaprostul este unul dintre cele mai cunoscute și comune medicamente. Mărturiile pacientului despre el dovedesc eficacitatea elementelor sale biologice în lupta împotriva prostatitei. Testarea medicamentelor, unde principala substanță activă este extract de tauri de prostată, au prezentat rezultate excelente în tratamentul multor boli. Printre acestea: prostatita cronică, adenom, infertilitate, tulburări sexuale. Aceste medicamente sunt adecvate nu numai pentru tratament, ci și pentru prevenirea dezvoltării bolilor.

Nu știu cum am obținut prostatită bacteriană, dar este necesar să tratăm această boală diferit decât cronică sau obișnuită. Și ce exact o prostatită - este posibil să se definească sau să se determine numai după inspecție. Sunt tratat cu Vitaprost Fort (medicul prescris) și este absolut mulțumit, pentru că a fost complet vindecat. Simptomele nu s-au întors, nu există efecte secundare.

Lucrez ca șofer și pentru mine prostatita este un lucru obișnuit - aceasta este treaba. Nu am început să experimentez metodele de tratament ale oamenilor, am decis să folosesc mijloace moderne - Vitaprost Plus a fost excelent! O lună mai târziu am uitat să mă gândesc la nopți nedormite și dureri.

Pentru mine, medicul a înregistrat Vitaprost în vederea profilaxiei - vârsta sa apropiat sau s-a adaptat critic. Vitaprost în procesul de utilizare sa arătat ca un medicament optim pentru tratamentul diferitelor boli ale prostatei. Cu toate acestea, ar trebui să fie utilizat numai la sfatul unui medic: pentru început, nu întotdeauna acest medicament va ajuta, și, de asemenea, în instruire există unele contraindicații la utilizarea sa.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Antibiotice pentru prostatita cronicaAntibiotice pentru prostatita cronica
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Crema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuniCrema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuni
Tablete de cistita pentru caini si pisiciTablete de cistita pentru caini si pisici
Pregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbațilorPregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbaților
Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listăTratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
Finasteride: preț, manual de instrucțiuni, recenzii pentru bărbațiFinasteride: preț, manual de instrucțiuni, recenzii pentru bărbați
Prostamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuriProstamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuri
Lumânări vitaprost forte și plus: instrucțiuni de utilizare, prețLumânări vitaprost forte și plus: instrucțiuni de utilizare, preț
Preparatul spemann: compoziție, instrucțiuni de utilizare, recenzii ale bărbațilorPreparatul spemann: compoziție, instrucțiuni de utilizare, recenzii ale bărbaților
» » Vitaprost comprimate: instrucțiuni de utilizare, preț și recenzii
© 2021 amigdas.com