amigdas.com

Preparatul spemann: compoziție, instrucțiuni de utilizare, recenzii ale bărbaților

Medicamentul Spemann Forte - fotografieDin păcate, în ultimele decenii, tot mai mulți bărbați suferă de patologii de prostată de la o vârstă fragedă și suferă de tulburări de funcție sexuală. Până în prezent, potrivit experților și pacienților, un medicament eficace pentru tratarea multor tipuri de infertilitate masculină este specia (Spemann forte) fitopreparație. Este, de asemenea, utilizat ca parte a terapiei complexe pentru diferite încălcări ale funcțiilor sexuale.

Compoziția și acțiunile farmacologice ale lui Speman

Medicament este o fitopreparare și este disponibil în tablete maronii care conțin incluziuni. Fiecare comprimat de Spempan conține extracte și pulberi de diferite plante medicinale. Extractele sunt fabricate din următoarele instalații:

 • Himalaya Herbals Spemane - un medicament sau un bioadditiv?rădăcinile lui Rauwolfia serpentina;
 • parmelia perla;
 • tulpina ochiului;
 • fructe de ancoră;
 • rădăcinile frumosului.

Pentru producerea pulberilor se utilizează:

 • semințe de fasole mătăsos catifea;
 • seminte de busuioc salata;
 • semințe de astringent cu frunze lungi;
 • tuberculos orhis masculin;
 • suvargavang.

Compoziția comprimatelor este componente auxiliare, care includ:

 • ceară de albine;
 • gelatină;
 • zahăr;
 • celuloză microcristalină;
 • apă.

Mai presus de toate într-un comprimat conține yarashnik de sex masculin, care are hematopoietic, anticonvulsivant, enveloping și efect tonic. Este folosit cu slăbiciune generală și impotență sexuală ca remediu tonic și ferm.

Cu ajutorul ochiului de plasă ieșirea spermatozoizi și crește dorința sexuală.

 1. Arguirea are proprietăți antioxidante, imunomodulatoare, antistresive, adaptogene și tonice.
 2. Suvarnavang previne erecțiile precoce și poluările nocturne, ajută la eliminarea impotenței, echilibrează energia sexuală masculină.
 3. Cine beneficiază de drogul HIMALAYA Spemanefasole catifea senzația de mâncărime și Tribulus stelyaschiesya crește intensitatea, frecvența și durata erectiei, reducerea apetitului sexual, crește claritatea și luminozitatea emoțiile sexuale.
 4. Șalupa de lungă durată și busola are un efect sedativ și liniștitor.
 5. Rauwolfia serpentină conține reszinamină și rezerpină, care au un efect sedativ și hipotensiv.

Indicatii si contraindicatii

Datorită celor de mai sus proprietățile componentelor preparate, Spemann și Spemann forte sunt prezentate în următoarele boli și condiții:

 1. Tratamentul complex al bolilor de prostată.
 2. Tulburări legate de vârstă ale funcției sexuale.
 3. Diferite tulburări funcționale ale funcției sexuale, sub formă de spermatoterapie spontană, relații scurte, ejaculare prematură, tulburări funcționale ale funcției sexuale.
 4. Prostatita în formă acută și cronică.
 5. Hiperplazia prostatei.

Întrucât compoziția medicamentului include numai componente naturale, contraindicații la utilizarea acestuia practic nici unul. Mărturiile mărturisesc că nu apar senzații neplăcute și efecte secundare în timpul tratamentului cu medicamentul. Singurul lucru, trebuie aplicat cu prudență persoanelor care predispun la reacții alergice la extracte de plante.

Instrucțiuni de utilizare

Conform instrucțiunilor, medicamente Speman sporește calitatea spermei, iar fortele Spemann are un efect benefic asupra potenței. Compoziția lor diferă numai în ceea ce privește cantitatea anumitor componente ale instalației.

Speman este desemnat:

 1. Infertilitatea asociată cu oligospermie două comprimate de trei ori pe zi.
 2. Cu hiperplazie benignă, două comprimate de două ori pe zi. În viitor, doza este redusă, lăsând doar suportul.

Curs de tratament cu drogul Specul poate dura între două și patru luni.

Sunt utilizate tablete Spemann forte:

 1. Phytopreparation Spegman - instrucțiuni de utilizareCu spermatorie, una sau două comprimate de trei ori pe zi. Cursul de tratament este de 1-1,5 luni. În timpul lunii următoare după tratament, dozele de întreținere rămân.
 2. Cu ejacularea prematură una câte una - două comprimate Spemann forte sunt administrate de trei ori pe zi timp de 2-4 săptămâni.
 3. Cu tulburări legate de vârstă ale sferei sexuale, fitoprepararea este prescrisă cu un comprimat de trei ori pe zi. Cursul de tratament poate dura de la una până la două luni.

Potrivit recenzii ale specialiștilor, un panaceu pentru rezolvarea tuturor problemelor masculine, pregătirile lui Spemann și Spemann forte nu se iau în calcul. Cu toate acestea, extractele diferitelor plante medicinale incluse în compoziția lor posedă proprietăți importante în tratamentul prostatitei și profilaxia acesteia. Phytopreparațiile sunt bune pentru eliminarea vâscozității spermei, tratarea infecțiilor tractului urinar și ejacularea prematură.

Spemann și Spemann forte - recenzii

Timp de mulți ani suferă de prostatită cronică. În acest timp am încercat multe medicamente diferite. Anul trecut, a început o nouă agravare și m-am întors la un specialist pentru ajutor. A prescris antibioticele și Spemann. Pentru un curs de două luni, inflamația a trecut complet și a devenit sperma normală.

Am luat medicamentul conform instrucțiunilor - două comprimate de două ori pe zi. Ei s-au terminat repede și a fost necesar să cumpere altele noi. Și acest medicament este destul de scump, care este dezavantajul său semnificativ. Spem este compus din ingrediente naturale și nu provoacă arsuri la stomac și alte efecte secundare. Acesta este plusul lui mare.

Recent, am fost diagnosticat cu un diagnostic dezamăgitor - prostatită. Au existat dureri intolerabile și o erecție sa înrăutățit. La sfatul medicului a început să-l ia pe Spemann forte. Acest preparat constă numai din componente naturale, nu conține chimie și nu provoacă efecte secundare. După admiterea sa, durerea a rămas, iar starea generală sa îmbunătățit. Mi-a plăcut cu adevărat, soția mea este, de asemenea, fericită!

Chiar dorim un copil, așa că am început să-l iau pe Spemann. Doar o lună, activitatea spermatozoizilor a crescut de la 41% la 77%. O să iau Spemane încă o lună. Sper că ne va ajuta. Medicamentul nu provoacă efecte secundare.

Spemann - indicații pentru utilizareMedicamentul Speman a fost primit de soțul meu, dar voi lăsa un comentariu despre el. Vreau să spun că, deși nu este un medicament ca atare, dar indicatorii spermei masculine se îmbunătățesc cu exactitate. Nu știu acest lucru din cauza unor auzite. Nu puteam concepe mult timp datorită indicatorilor mediocre ale funcției de reproducere. Pentru a înlătura prostatita cronică, pentru a îmbunătăți fertilitatea și funcția spermatozoizilor, soțul a început să o ia pe Spemann. Acestea sunt tablete destul de scumpe, care necesită mai multe borcane. Luați-le nevoie de cel puțin două luni de trei ori pe zi pentru două comprimate.

În timpul tratamentului, soțul ei a refuzat alcoolul, prăjit și afumat. În plus, el a suferit un curs de masaj de prostată. Ca urmare, indicele de motilitate a spermei a crescut și sa apropiat de categoria normală A + B. Îmbunătățiri explicite au arătat examinarea și ultrasunetele. Probabil, toate soțiile știu cât de greu este să-ți aduci un soț care să fie tratat. Dar soțul meu a luat medicamentul fără nici o reamintire.

Citiți pe internet comentariile despre drogul Speman și decideți să încercați. Deoarece se face pe plante medicinale, se eliberează într-o farmacie fără prescripție medicală. După ce am băut un curs, m-am dus la doctor pentru o verificare. Rezultatele testelor au arătat că activitatea spermatozoizilor a crescut, schimbările au avut loc spre bine! Acum, soția mea este gravidă în cinci luni. Așteptăm băiatul! Suntem foarte fericiți și toți cei care au probleme în această problemă îl recomandăm pe Spemann.

Ce este drogul Speman și cum să îl folosițiSoția mea și cu mine am vrut cu adevărat un copil, așa că, când m-am recuperat din prostatită, am decis să-l beau pe Spemann. Despre el am citit o mulțime de recenzii bune pe Internet. Am băut două comprimate dimineața și seara. În trei zile cantitatea de spermatozoizi a scăzut și erecția sa înrăutățit. După șapte zile dimineața, erecția a început să dispară și unitatea sexuală a scăzut.

Nu mă gândesc nici măcar la astfel de efecte secundare ale lui Spemann, așa că am luat-o mai departe. După trei săptămâni, totul sa înrăutățit, erecția a dispărut aproape complet. Sa oprit să bea drogul și, literalmente, trei zile mai târziu a existat o atracție sexuală, cantitatea de spermatozoizi a crescut, iar erecția de dimineață a revenit. În plus, în timpul recepției lui Spemana, mi-am pierdut pofta de mâncare. Restul comprimatelor au fost aruncate.

Soțul meu are ejaculare prematură, din cauza faptului că actul sexual este foarte scurt. Am decis că trebuia tratat. Specialistul la prescris pe Spemann Fort. După prima lună de tratament, nu au existat rezultate. Dar medicul ne-a asigurat că pentru a obține rezultatul, medicamentul trebuie luat de mult timp. După o lună și jumătate din cursul tratamentului, am observat un rezultat pozitiv. La recomandarea unui specialist, soțul continuă să bea Spemann forte.

M-am îmbolnăvit de prostatită, ca urmare a scăderii potenței mele și a apărut o ejaculare timpurie. Medicul meu care ma asistat mi-a numit o terapie complexa, care a inclus Spehn Fort. Vreau doar să spun că acest medicament ajută doar la utilizarea prelungită și la terapia complexă. Efectuarea de auto-medicație și luarea doar a forței Spemann este o pierdere de bani și timp. Nu se auto-medichează. Consultați experții.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbațilorPregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbaților
Care este mai bine să cumperi un rău pentru creșterea potenței la bărbațiCare este mai bine să cumperi un rău pentru creșterea potenței la bărbați
Ierburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbațiIerburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbați
De droguri pentru bărbați viasil și comentarii despre elDe droguri pentru bărbați viasil și comentarii despre el
Laveron pentru bărbați: manual de instrucțiuni, preț și recenziiLaveron pentru bărbați: manual de instrucțiuni, preț și recenzii
Prostamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuriProstamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuri
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Analogi fortex forte: titlu și scurtă descriereAnalogi fortex forte: titlu și scurtă descriere
Lumânări vitaprost forte și plus: instrucțiuni de utilizare, prețLumânări vitaprost forte și plus: instrucțiuni de utilizare, preț
Vitaprost comprimate: instrucțiuni de utilizare, preț și recenziiVitaprost comprimate: instrucțiuni de utilizare, preț și recenzii
» » Preparatul spemann: compoziție, instrucțiuni de utilizare, recenzii ale bărbaților
© 2021 amigdas.com