amigdas.com

Testogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenzii

Medicamentul testgenoneTestogenonul este un supliment nutritiv activ, care este cel mai adesea prezentat pentru orice tulburări de potență. Și în ciuda faptului că acesta este doar un aditiv biologic activ la alimente, care nu este un medicament, numeroase recenzii indică eficiența acestuia. Iar costul accesibil face posibilă trecerea la un tratament fără o lovitură gravă a bugetului.

Testogenon: descriere și instrucțiuni de utilizare

Testogenona se face sub formă de capsule. Doza acestui medicament este de 500 mg. În compoziție există numai substanțe naturale.

Testogenonul în sine include astfel de componente:

 • Cum să luați testgenonul de droguriScoarță de pizza. Această plantă este numită și prunul african. Extractul pidgeumului cortexului nu permite prostatei să formeze prostaglandine, inhibă procesul de hiperplazie glandulară, ajută la reducerea procesului de inflamație. De asemenea, planta face posibilă îmbunătățirea funcționării organelor genitale și a sistemului urinar, pentru a normaliza echilibrul hormonilor masculini.
 • L-arginină. Acest aminoacid participă la normalizarea organelor genitale și, de asemenea, afectează semnificativ activitatea glandei prostate. În acest caz, acest aminoacid este într-o cantitate mare în fluidul seminal. Un alt efect al L-argininei este creșterea numărului de spermatozoizi sănătoși, formarea spermei, capacitatea de stimulare a formării testosteronului.
 • Rădăcinile sassapareley. Rădăcina acestei plante tropicale este folosită pe scară largă pentru sporirea și menținerea puterii masculine. În acest caz, are un efect uroseptic și antiinflamator. Datorită a ceea ce acționează ca o prevenire eficientă a bolilor inflamatorii și infecțioase ale sistemului genito-urinar.
 • Vitaminele E, B12, C, B6, B5. Vitaminele E și C sunt antioxidanți naturali, având capacitatea de a proteja diferite țesuturi și organe, inclusiv prostata, de efectele negative ale radicalilor liberi. În același timp, aceștia iau parte la formarea spermei. Vitaminele B îmbunătățesc calitatea spermei, normalizează activitatea celulelor de prostată, participă la formarea hormonilor masculini. De asemenea, în compoziția acestui preparat sunt elemente auxiliare, cum ar fi stearatul și oxidul de magneziu.
 • Iams rădăcină. Această rădăcină conține steroizi vegetali, cuprinde toate mijloacele care se bazează pe baza acestora, la grupul de corticosteroizi. În rădăcina de yams sunt substanțe care sunt utilizate pentru a face hormoni steroizi. De asemenea, rădăcina acestei plante are capacitatea de a crește nivelul de energie sexuală și de a extinde vasele de sânge. În ceea ce privește momentele pozitive, aceasta poate fi atribuită proprietăților tonice și adaptogene.
 • Cora yohimbe. Extractul acestei plante determină o îmbunătățire a circulației sângelui în structurile organelor genitale. Ca urmare, există o creștere a potenței, fapt dovedit de numeroasele revizuiri ale pacienților. Coaja întărește senzațiile la afinitate intimă, prelungește un contact sexual și promovează creșterea unei înclinații sexuale.
 • Rădăcina ginsengului. Rădăcina acestei plante are proprietăți restaurative și tonice. De asemenea, îmbunătățește capacitatea de lucru, dă putere și energie, inclusiv prin contact sexual. Extractul de ginseng este capabil să influențeze tensiunea arterială și tonul vaselor de sânge, ceea ce determină prezența unor contraindicații.

Mecanismul de lucru al testogenonei

Testogenon are următorul efect pe corpul masculin:

 • Stimulează potența.
 • Îmbunătățește libidoul și dorința sexuală.
 • Nu permiteți apariția unor boli cum ar fi o încălcare a sistemului urinar, hiperplazie benignă de prostată.
 • Normalizează procesele de spermatogeneză, îmbunătățește funcția reproducerii.
 • Crește calitatea și durata actului sexual.
 • Elimină simptomele menopauzei.
 • Normalizează formarea testosteronului.

Indicații și contraindicații pentru utilizare

Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului Testogenon include următoarele indicații:

 • Tot felul de probleme în funcționarea sistemului de reproducere.
 • Scăderea libidoului.
 • Pentru a umple vitaminele și oligoelementele necesare în corpul oamenilor.
 • Încălcarea sintezei hormonilor la bărbați, inclusiv testosteronul.

Tabletele testgenoneDeoarece testogenonul poate influența sinteza hormonilor, crescând formarea testosteronului, acesta este adesea folosit în culturism pentru a mări tonul și creșterea masei musculare. Și recenziile bărbaților vorbesc despre eficiența medicamentului în acest domeniu.

În acest caz, instrucțiunea determină, de asemenea, contraindicații pentru utilizarea testogenonei, care include aritmia, instabilitatea tensiunii arteriale, alergia la substanțe aditive, excitabilitatea ridicată a sistemului nervos central.

Testogenul în sine conține steroizi naturali, prin urmare este necesar să-l utilizați numai sub supravegherea unui medic.

Efectele secundare după utilizare sunt aproape eliminate, deoarece medicamentul este reprezentat de componente naturale. Dar înainte de a folosi este necesar să se asculte comentariile medicilor și medicilor nu utilizați în mod greșit acest instrument. În cazuri rare, după utilizare, pot să apară efecte secundare cum ar fi vărsături, greață și, eventual, o creștere a tensiunii arteriale.

Nu subestimati importanta testosteronului pentru corpul unui barbat. Acest hormon este responsabil pentru activitatea sexuală, rezistența, intenția, un set de mase musculare, echilibru emoțional. Dacă există un deficit de testosteron, un bărbat dezvoltă adesea depresie, reduce concentrația, încetinește metabolismul, agravează memoria.

Metoda de luare și prețul testogenului

Instrucțiunile de utilizare vă recomandă să utilizați Testogenon câte un comprimat zilnic cu mese. Pentru un efect mai bun acest medicament de preferință luate după masa de prânz. Cursul de tratament, de regulă, nu depășește o lună. Răspunsurile bărbaților indică faptul că este suficient să se desfășoare un singur curs, iar ceilalți bărbați trebuie să repete consumul suplimentului pentru a obține un rezultat durabil.

Testogenii pot fi cumpărați gratuit la farmacie, pentru care nu este necesară rețeta. Ambalajul în sine are 30 de comprimate, ceea ce corespunde unui singur ciclu complet de terapie. Prețul acestui medicament este de aproximativ 700 de ruble. pe ambalaj (30 capsule). Firește, în funcție de farmacie și de zona de reședință, prețul va fi diferit.

Analogi ai medicamentului Testogenone

Andriol

Analogi ai testogenonuluiAndriol este unul dintre cele mai comune analogi, care umple deficitul de testosteron și este considerat un medicament hormonal. Principala sa componentă activă - testosteron undecanoat. Acest medicament este utilizat în tratamentul înlocuirii hormonale a bolilor care sunt asociate cu o lipsă de testosteron. Acestea includ: sindromul post-accident vascular cerebral, hipopituitarismul (întreruperea glandei pituitare), impotența endocrină, euryuidismul, tulburările vasculare, tumorile cerebrale, traumatismele craniocerebrale.

Sustanon

Un alt medicament popular care are un efect androgen este Sustanon. În acest preparat se află amestec de patru eteri (propionat, decanoat, fenilpropionat, izocaproat), care, după intrarea în circulația sanguină, sunt transformate în hormonul testosteron. Acest remediu restabilește perfect activitatea sexuală a unui bărbat și, de asemenea, îmbunătățește densitatea masei musculare și a oaselor, datorită faptului că există o scădere a greutății corporale a persoanelor cu grăsime.

metiltestosteron

De asemenea, este necesar să se spună despre analogul steroidic sintetic - metiltestosteron. Afectează nivelul celular, acest medicament are proprietăți anabolice, îmbunătățește potența și, de asemenea, ajută la dezvoltarea caracteristicilor sexuale secundare la bărbați. Instrumentul este utilizat cu tulburări funcționale ale sferei genitale, lipsa de testosteron, patologiile nervoase și menopauza bărbaților după 45 de ani, care este asociată cu apariția infertilității.

Tribestan

O alternativă eficientă față de agenții sintetici este un biostimulator natural non-hormonal biostimulator al Tribestanului. Componenta activă a acestui medicament este sintetizată din ancorele care se strecoară (Tribulus terrestris). Acest medicament crește cantitatea de testosteron datorită stimulării sintezei proteinelor și activării formării hormonului luteinizant. Tribestan este o pregătire indispensabilă pentru sportivii profesioniști și bărbați, a căror activitate este asociată cu efort fizic sporit. Tribestan reface rapid organismul după suprasolicitarea fizică, stimulează creșterea țesutului muscular, crește rezistența și rezistența.

Medicamentul este un supliment alimentar, nu un medicament medical. Oamenii care o folosesc nu comentează frecvent acest medicament cu dispreț. De regulă, sunt mulțumiți de efect, menționând că s-au simțit mult mai fericiți și mai buni în timpul recepției. Erecția se îmbunătățește, iar acei oameni care se angajează în sporturi grele au remarcat că suplimentele dietetice pot rezista unui stres mult mai mare.

Recenzii despre Testogenone

Recenzii ale medicilor despre droguriRafturile farmaciilor sunt umplute cu medicamente care fac posibilă consolidarea sănătății bărbaților, făcând corpul perfect pentru anii următori. Și în fiecare zi numărul lor crește. Testele se desfășoară, laboratoarele își demonstrează caracterul adecvat și aceste medicamente se află pe vitrine, iar consumatorii își privesc ochii de la soiul lor. Dar, printre un număr mare de medicamente, trebuie să acordați atenție testogenonului.

lui compoziție naturală are un avantaj important în timpul selecției. Proprietățile pozitive ale vitaminelor, care sunt incluse în ea, nu au analogii. Iar compoziția, care combină tot felul de minerale și ierburi, este atât de multifuncțională încât aduce efectul vindecător întregului organism ca întreg. În mod pozitiv, medicamentul este indispensabil pentru bărbați, punând în ordine fundalul hormonal și tonusul muscular.

Testogenona este un aditiv activ activ biologic activ care este utilizat în disfuncția sexuală masculină. De asemenea, acest remediu este folosit pe scară largă pentru creșterea încărcăturilor de culturism. Recenzile bărbaților susțin că printre principalele avantaje ale medicamentului pot fi identificate contraindicații minore și efecte secundare.

Dar nu trebuie să uităm că trebuie exclusă utilizarea independentă și necontrolată a medicamentelor care măresc testosteronul. Orice auto-medicație cu ajutorul hormonilor poate duce la consecințe negative ireversibile. Și este chiar mai bine să facem fără droguri chimice și sintetice și să conducem un stil de viață sănătos: să observăm dieta normală și corectă, să ne odihnim, să creștem activitatea fizică, să abandonăm obiceiurile proaste. Acest lucru va face posibilă menținerea constantă a cantității necesare de testosteron în corpul unui bărbat.

Testogenon a început să profite de profilaxie, a citit recenzii că, după 45 de ani, acest hormon este foarte redus. Din rezultatele pozitive, el a observat că, în principiu, starea corpului a devenit mai bună, a început să se trezească în mod normal dimineața. Da, și mușchii, cum ar fi, au devenit mai puternici, nu lenesi ca înainte. Dar, adevărul, am devenit de multe ori se angajeze în sala de gimnastică. Nu a observat niciun efect secundar. Da, și este uimitor de unde vin, un remediu natural.

Cum funcționează testogenonul?De droguri, desigur, eficace, dar nu m-am potrivit, m-am săturat de insomnie. Și când am oprit administrarea pastilelor, totul a revenit la normal. La prieten în general, de orice plângeri după recepția Testogenona nu a fost, și funcția sexuală a îmbunătățit considerabil. Prin urmare, cel mai probabil, totul este individual. Până când o încerci singur, nu o faci.

Medicamentul a fost recomandat de un medic. În ultimul timp la locul de muncă, multe probleme, stres și, ca rezultat, au existat probleme cu erecția. Am inceput sa tratez, rezultatul a fost observat după primele 5 zile de admitere. Este absolut mulțumit de efect și continuă să utilizeze acest aditiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Maxilak: instrucțiuni de utilizare analogice prețuri recenziiMaxilak: instrucțiuni de utilizare analogice prețuri recenzii
Primadofil pentru copii: instrucțiuni de utilizare, analogiPrimadofil pentru copii: instrucțiuni de utilizare, analogi
Pregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbațilorPregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbaților
Care este mai bine să cumperi un rău pentru creșterea potenței la bărbațiCare este mai bine să cumperi un rău pentru creșterea potenței la bărbați
Yarsagumba: instrucțiuni, contraindicații și opiniile mediculuiYarsagumba: instrucțiuni, contraindicații și opiniile medicului
Finasteride: preț, manual de instrucțiuni, recenzii pentru bărbațiFinasteride: preț, manual de instrucțiuni, recenzii pentru bărbați
Prostamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuriProstamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuri
Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similareInstrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similare
Medicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și prețMedicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și preț
Vitaprost comprimate: instrucțiuni de utilizare, preț și recenziiVitaprost comprimate: instrucțiuni de utilizare, preț și recenzii
» » Testogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenzii
© 2021 amigdas.com