amigdas.com

Produse de marfă: produse, descrierea speciilor

Caracteristicile utilizării prezervativelorPrezervativele Contex ocupă o poziție de lider pe piața rusă a vânzărilor, deoarece sunt susținute de politica corectă de stabilire a prețurilor, de calitate și de o gamă largă de produse. În acest articol vom vorbi despre tipurile de bunuri cu o descriere a tuturor caracteristicilor, valorilor și prețurilor.

Contex Tornado

Aceste prezervative repetă caracteristicile anatomice ale organelor genitale ale oamenilor care nu au fost circumcisi. Prezervativul din partea de jos are o lățime standard, și se extinde la acumulatorul de spermă. Prin urmare, din cauza asemănării cu tornada, el avea un astfel de nume. Care sunt caracteristicile sale?

 • Dimensiunea este standard.
 • Materialul produsului este latex.
 • Culoare transparentă.
 • Grosimea este de 0,06 mm.

Conform oamenilor, Contex Tornado Confortabil în utilizare. Pe piața rusă, aceste prezervative sunt reprezentate de două tipuri de pachete - 3 și 12 fiecare. Costul mediu depinde de numărul de bucăți din pachet, sunt vândute la un preț de 150 și 550 de ruble.

Dragoste romantică

Descrierea produsuluiAcest tip de produs contex este inclus în topul celor mai bune 10 metode contraceptive din țara noastră. Tehnologiile moderne de fabricație garantează protecția împotriva sarcinii nedorite și a bolilor cu transmitere sexuală, procentul de protecție atinge valoarea de 95. Prezervativul este fabricat din latex natural. Lubrifierea este o compoziție neutră, deci riscul de reacții alergice este minim.

Lubrifiantul conține o substanță aromatică, consumatorul, în funcție de preferințele sale, poate alege mirosul:

 • căpșuni.
 • portocaliu.
 • banana.

În farmacii costă un prezervativ de la 150 la 550 de ruble. Prețul constă în politica de preț a rețelei de farmacie, numărul de bucăți din pachet și regiunea de vânzare.

Contex Ribbed

Acest tip de prezervativ consolidează senzațiile în timpul actului sexual. Produsul se distinge printr-o suprafață de relief care sporește stimularea zonei erogene a bărbatului și a femeii. Produsul este fabricat din latex durabil, are unsoare hipoalergenică pe bază de ulei de silicon. Caracteristici prezervative:

 • Lungimea este de 180 mm.
 • Lățimea este de 52 mm.
 • Grosimea este de 0,06 mm.

Acest tip de condom Contex a fost testat pentru calitate prin mijloace electronice de control. Pentru un pachet format din 3 piese, în medie, trebuie să dați de la 160 la 200 de ruble.

Contex Relief

Acest tip de prezervativ este conceput pentru a produce senzații extraordinare în timpul actului sexual. Diferența față de produsul descris mai sus în sortimentul din interiorul pachetului, care include 6 bucăți de nervuri și 6 puncte. Specificațiile produsului:

 • Dimensiune standard: potrivită pentru lungimea penisului de aproximativ 17 cm.
 • Materialul de latex este durabil, de înaltă calitate.
 • Controlul calității este efectuat datorită sistemelor electronice.

Prețul pentru 12 prezervative cu puncte și linii convexe va fi de aproximativ 500-600 ruble. Prețul poate fi diferit, depinde de regiunea de vânzări, politica de preț a lanțului de farmacii.

Dragostea lungă

Cum se folosesc prezervativeleAcest tip de prezervativ contex a ieșit din producție special pentru bărbații care se observă ejacularea precoce. În compoziția lubrifiantului aplicat pe suprafața interioară a prezervativului, există benzocaină. Este un anestezic puternic care blochează sensibilitatea terminațiilor nervoase, care se află în zona genitală a unui bărbat. Datorită acestui "efect" se realizează următorul obiectiv:

Sensibilitatea penisului scade, astfel încât timpul de contact este prelungit.

Utilizarea unui prezervativ cu un anestezic face ca orgasmul să fie mai strălucitor și contribuie la încrederea omului în abilitățile sale. Acest tip de bunuri este mai bine să cumpere în magazine specializate, deoarece supermarketurile nu au condițiile de depozitare necesare, ceea ce reduce efectul anestezic. Prețul de ambalare este de aproximativ 500 de ruble.

Prezervative de tipul Lumini și Imperial

Grosimea carcasei de latex este de numai 0,05 mm. Acest rezultat a fost realizat datorită tehnologiilor moderne, când grosimea minimă este combinată cu rezistența. Produsul este ambalat pe 3, 12 și 18 bucăți.

În ciuda rezistenței produsului, care este verificată prin tehnologie electronică, prezervativele nu ar trebui folosite în perversiuni (sex anal). În acest caz, asigurarea calității este eliminată, deoarece peretele ultraalt al produsului nu rezistă la astfel de frecare. Un prezervativ va costa 50 de ruble. Cele mai multe bucăți din pachet, cu atât prețul este mai mic.

Unii bărbați se plâng de o scădere a sensibilității atunci când folosesc un prezervativ. De regulă, aceasta se datorează lipsei incomplete a prezervativului pe piele. Pentru a elimina o astfel de neplăcere și a face senzațiile mai vii, compania a dezvoltat un nou tip de produs - contex Imperial. Prezervativele includ:

 • Produsul este legat dens.
 • Copertă de latex cu pereți 0.06 mm.
 • Forma anatomică a produsului.
 • Unsoare siliconică care nu provoacă o reacție alergică.
 • Dimensiune standard (până la 18 cm).

Prețul acestui tip de prezervativ variază între 50 și 70 de ruble. Prețul pentru ambalare este alcătuit din numărul de piese și politica de preț a punctului de vânzare.

Contex forțată și Contex extra senzație

Care este particularitatea produsului?Acest tip de prezervativ este proiectat special pentru mai ales sexul pasional sau anal. Diferența față de alte produse ale acestei companii în grosimea pereților, care este de 0,09 cm.

Dacă sunt combinate cu un lubrifiant siliconic vândut separat, aceste prezervative vor asigura protecția împotriva bolilor cu transmitere sexuală transmise în mod anal.

Producătorul a acordat o atenție deosebită acumulatorului de spermă - pereții au devenit mai rezistenți decât alte probe. Această calitate va atrage iubitorii de relații tradiționale, dar pasionate. El acționează ca un garant al prevenirii sarcinilor nedorite.

Informații importante! Contextele forțate Contex nu pot fi combinate cu lubrifianți pe bază de ulei. Dacă această regulă este încălcată, riscul de sarcină sau infecție cu transmitere sexuală crește.

Conceptul extra senzatie are o scutire de 1,5 ori mai pronuntata. Cu ajutorul ei, se obține un efect sporit asupra ariilor sensibile ale corpului femeii, ceea ce duce la un orgasm luminos și prelungit. Prezervativele din latex nu provoacă alergii la bărbați. Dimensiunile sunt standard, așa că bărbații se potrivesc cu un organ de până la 18 cm.

Toate sunt ambalate în 12 bucăți, câte 5 tipuri fiecare (cu puncte și linii) fiecare. Costul unuia este de aproximativ 55 de ruble.

Extra Mare

Dacă aveți nevoie de prezervative mai mari, dar finanțarea nu vă permite să cumpărați un produs mai scump, acordați atenție acestui produs din contextul firmei. Acesta este conceput special pentru bărbați cu un organ sexual de 18 cm și mai mult. Materialul de latex oferă protecție fiabilă împotriva infecției cu HIV și a sarcinii nedorite. Toate specificațiile:

 • Lungimea este de 18,5 cm.
 • Lățime - 54 mm, care vă permite să utilizați bărbați cu un diametru de organ de 5-6 mm.
 • Grosimea pereților mărfurilor este de 0,06 mm.

Produsul este ambalat în 3 bucăți. Achiziționarea va costa între 130 și 140 ruble.

Contex Classic

Cum să utilizați produsulProdusele Classic Classic sunt clasice, nu au nici o bibelouri. Potrivit pentru relații conservatoare care necesită fiabilitate și permanență. Acest tip de produs, precum și alte probe sunt verificate pentru calitate în fiecare etapă a producției. Dimensiunile mărfurilor sunt standard, există un receptor pentru secret și un inel de etanșare.

În această revizuire a produselor companiei, suntem a revizuit întreaga listă de prezervative, vândute pe teritoriul RW. Această linie de produse se caracterizează printr-o fiabilitate sporită și un preț rezonabil. Dvs. decideți ce produs să alegeți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Interpretarea viselor - ce face o tornadă, o tornadăInterpretarea viselor - ce face o tornadă, o tornadă
Fatade de bucatarie de dimensiuni standard cu cutii, calculate pe masaFatade de bucatarie de dimensiuni standard cu cutii, calculate pe masa
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Toate tipurile de lubrifianți Durex și descrierea acestoraToate tipurile de lubrifianți Durex și descrierea acestora
Utilizarea tornadelor de la buruieni în conformitate cu instrucțiunileUtilizarea tornadelor de la buruieni în conformitate cu instrucțiunile
Câte litri de apă sunt plasate în baieCâte litri de apă sunt plasate în baie
Electrozii de tungsten ai brandului wc 20Electrozii de tungsten ai brandului wc 20
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Aparate de uz casnic încorporate Kaiser - cea mai bună alegere pentru bucătărieAparate de uz casnic încorporate Kaiser - cea mai bună alegere pentru bucătărie
» » Produse de marfă: produse, descrierea speciilor
© 2021 amigdas.com