amigdas.com

Un om devine impotent - cum se întâmplă?

Ce înseamnă impotentaImpotente - un concept care include o stare în care un bărbat dezvoltă o tulburare sexuală. Există tipuri cunoscute de proprietăți fizice și psihologice, determinate de o combinație de factori care conduc la dezvoltarea impotenței.

Influența cauzelor fiziologice

Mulți bărbați și femei s-au întrebat de multe ori despre cine sunt impotenți? Impotenți - oameni care se manifestă inițial erecții în timpul actului sexual. După aceea, erecția unui caracter spontan dispare în noaptea și dimineața. Și apoi nu vine deloc.

Motivele pentru manifestarea impotenței:

  1. Dezechilibru hormonal.
  2. Patologiile sistemului cardiovascular.
  3. Boli neurologice.
  4. Fibroza cavernosă.

Cauze de potență scăzutăTulburările de fond hormonal afectează adesea starea de sănătate a bărbaților. Acest proces poate fi cauzat atât de o scădere a hormonului luteinizant și de testosteron, cât și de o creștere a nivelului de prolactină.

Împreună cu acest lucru, omul este remarcat adrenal și anomalii ale acțiunii glandei tiroide, precum și diabetului zaharat.

În plus, există cazuri în care o persoană impotență devine din cauza sindromului Itenko-Cushing, ceea ce reduce generația crescută de hormon adrenocorticotropic și nu mai puțin semnificativă cortizon.

Sistemul cardiovascular, împovărat de diverse patologii, amenință direct bărbatul cu apariția unor probleme legate de sănătatea sexuală datorită fluxului sanguin redus cardinal în multe organe, inclusiv în penis.

În același timp, există un astfel de lucru ca vărsături venoase. Această abatere este caracterizată de o lipsă de blocaj a fluxului sanguin la momentul excitației, ceea ce face imposibilă realizarea suportului pentru erecție.

Andrologii și urologii au un termen cum ar fi impotența stuttering. Această abatere în starea unui om are o caracteristică - alternanța disfuncției erectile cu excitația activă. Această patologie este considerată "primul clopot", vorbind despre riscul de a deveni un impotente complet, deoarece în acest moment țesuturile vaselor penisului sunt afectate de scleroză.

Ceea ce este un impotență poate fi resimțit de un om care are o istorie de patologii neurologice, în special cu neuropatii ale proprietăților vegetative. Acesta este sindromul Shay-Drageer, polineuropatia alcoolică, precum și amiloidoza primară.

Scleroza multiplă de multe ori devine instigator la o funcționare defectuoasă a abaterilor intime, datorită faptului că distruge segmentele creierului care asigură calitatea erecției.

Se intampla ca un prejudiciu sensibil la maduva spinarii poate face un om impotent. Această opțiune apare, de regulă, atunci când atacăm compartimentul lombosacral al coloanei vertebrale, deoarece la acest nivel se află organele sexuale umane. Din acest motiv, pentru a realiza o re-erecție are puține șanse.

Cea mai gravă cauză este cauzată de afecțiunile creierului, mai ales atunci când creierul este deteriorat, și anume lobul temporal și, de asemenea, datorită formării proceselor oncologice.

Oamenii cu patologia fibrozei cavernoase se întreabă adesea despre cine va putea să-i ajute în această situație. Această boală este cauzată de formarea de țesut străin, încercând să înlocuiască componentele corpului cavernos. Acest fapt este de obicei remarcat datorită deteriorării penisului, a sindromului Peyronie sau datorită injecțiilor frecvente în organul genital.

Trebuie să se înțeleagă că o abatere poate relații sexuale extrem de lungi, când un om încetinește ejacularea.

Îndepărtarea acestei probleme constă doar în proteza penisului chirurgical.

Factorii distructivi

Cum să evitați pierderea potențeiExistă motive suplimentare pentru faptul că un bărbat devine impotent, deoarece anumite circumstanțe pot influența procesele și reacțiile care apar în organism.

Pentru ei, este indicat să se atribuie:

  • Obiceiuri obișnuite.
  • Recepția medicamentelor.
  • Individualitatea corpului.

Oricine monitorizează starea de sănătate trebuie să-și dea seama fumat, alcool și alte dependențe dăunătoare nu vor vindeca organismul, ci vor exacerba numai starea. În special, băuturile care conțin alcool sunt predispuse să elimine celulele testiculelor masculine, suprimând o parte semnificativă din spermatozoizi, distrugând relația sistemului reproducător cu creierul.

Nu este trist, dar chiar și berea cea mai bună calitate le ucide lent sănătatea bărbaților din cauza hormonilor feminini care o compun.

Nicotina bate regimul circulator, reducând rata de formare a spermei.

Dacă un reprezentant al sexului mai puternic este dependent de substanțe stupefiante, trebuie să fim pregătiți pentru faptul că este asigurată falsitatea penisului. Și cel mai probabil, pentru totdeauna. Deoarece componentele lor dăunătoare atrofie complet funcția erectilă.

Slăbiciunea sexuală poate provoca și ea utilizarea grupurilor speciale de medicamente.

De exemplu, medicamente împotriva hipertensiunii arteriale, tulburări ale sistemului nervos central (schizofrenie), precum și utilizarea tranchilizantelor și a antidepresivelor severe.

Dacă a existat o situație în care un om nu și-a îndeplinit datoria maritală, atunci nu faceți concluzii grabnice și scrieți un om impotent. Deoarece acest lucru se poate întâmpla din cauza oboselii după o zi de lucru, stres sau sub influența unei mari părți de alcool. Poate că se va întâmpla și că erecția va dispărea din starea epuizată în timpul bolii catarale.

Prin urmare, nu este de dorit să se înceapă tratamentul în mod independent și să se utilizeze tablete de fabricație care nu sunt clare și este mai bine să vină la cabinetul medicului.

Mituri despre impotență

Ce este potența?Femeile se confruntă deseori cu abilitățile intime ale domnului, luând decizii rapide. Prin urmare, este necesar să înțelegem această problemă.

De exemplu, unii reprezentanți ai sexului mai slab au opinia că, într-un bărbat cu drepturi depline, toate actele sexuale trebuie să treacă fără spargere. Dar, de fapt, nu este. Numai dacă 25% din numărul efectiv de contacte sexuale suferă un fiasco, merită să ne gândim la prezența abaterilor.

Există un mit vârstă macho este important pentru relațiile sexuale de calitate, dar aici nu este atât de simplu. Dacă un om conduce un stil de viață sănătos, își monitorizează sănătatea, atunci în planul intim nu vor exista lacune. În același timp, tinerii pot prezenta disfuncții erectile datorită unei atitudini incorecte față de corpul lor.

De asemenea, o femeie trage deseori concluzii atunci când un bărbat a devenit frig față de ea. Dar acest motiv este neîntemeiat, deoarece domnii caută sexul numai cu cei cărora le sunt atrași.

O altă opinie a doamnelor este faptul că un bărbat folosește medicamente care sporesc potența. Dar poate fi înșelătoare datorită faptului că unii oameni sunt folosite pentru acoperire, deoarece aceste pastile nu formează o erecție, dar crește doar efectul său în momentul prezenței obiectului dorinței.

Un sex puternic ar trebui să fie amintit Nu fiți timizi și mergeți la un specialist, deoarece consecințele nu te vor face să aștepți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este hormonul lg și pentru ce funcții răspunde bărbaților și femeilorCare este hormonul lg și pentru ce funcții răspunde bărbaților și femeilor
De ce să luați un test de sânge pentru testosteron la bărbațiDe ce să luați un test de sânge pentru testosteron la bărbați
Medicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbațiMedicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbați
Impotența și tratamentul acesteia la domiciliuImpotența și tratamentul acesteia la domiciliu
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbațiMedicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbați
Tablete pentru bărbați pentru bărbați: caracteristici recepție și feedbackTablete pentru bărbați pentru bărbați: caracteristici recepție și feedback
Satibo de droguri care crește potența bărbațilorSatibo de droguri care crește potența bărbaților
Agent de cauzalitate pentru bărbați de acțiune rapidă de a cumpăra, prețulAgent de cauzalitate pentru bărbați de acțiune rapidă de a cumpăra, prețul
Testogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenziiTestogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenzii
» » Un om devine impotent - cum se întâmplă?
© 2021 amigdas.com