amigdas.com

Ce visează râul și cum sunt interpretările visului acestui simbol?

Ce visează într-un vis un râuApa este o substanță interesantă. Este mobilă, trecătoare și înclinată să se schimbe. În plus, consistența ei poate spune multe despre persoana căreia îi visează. Cele mai multe vise, în care dormit ei înșiși sau alți oameni care se scaldă în apă, nu au nici un motiv de îngrijorare, căci cartea de vis a râului este interpretată ca o veste bună. Dar ce subtext conține fluxuri murdare sau murdare? Și curenți rapizi, chiar răsuciți? Un interpret de vis vă va ajuta să răspundeți la întrebările legate de aceste detalii despre care puteți să visezi. În plus, aceasta va dezvălui nuanțe mici. Deci, despre ce viseaza râul?

baie

Ceea ce râul apare într-un visSimon Canonul și cartea sa de vis de a se scălda în râu dezvăluie ca bogăție. Să înotați de-a lungul timpului înseamnă că sunteți în armonie cu voi și în echilibru. Dacă vezi cum speli ceva - tu ești stăpânul vieții tale sau speli pe cineva - ești un profesor și un mentor.

Merită să ne amintim că o veste bună poartă o apă curată și calmă. În cazul în care râul este tulbure sau valuri sunt vizibile la suprafață, în acest caz cartea de vis va transforma râul în schimbări de viață, dar nu neapărat în cele rele. Apa nudă din râu poate însemna dificultăți temporare, pe care le vei putea naviga, apoi la ceea ce au mers mult timp. Conform cărții de vis a vechilor credincioși, pentru a vedea apa murdară - să aștepte probleme și necazuri. Și înotați pentru asta - căutați cu cei dragi sau pierdeți ceva valoros în viață.

Viteza fluxului

Ce vede râul într-un visPotrivit cărții de vizi Vedic, un curent rapid și rapid personifică o schimbare în starea de spirit a dormitorului, precum și transformări ascuțite în viața sa reală. Acum, ar trebui să luați totul sub control strict și să vă aflați în gardă și să monitorizați deciziile pe care le luați.

Unele cărți de vis interpretează un râu diferit, în funcție de lățimea sa. De exemplu, un râu mare și rapid va fi un avertizor de pericol, în timp ce dacă vedeți un pârâu trecător - acesta este un hobby trecătoare care nu duce la o relație fructuoasă. Curgerea lentă și liniștită a unui râu mare visează la succesul dormitorului și la un râu îngust și mic - până la o perioadă de viață simplă și favorabilă.

puritate

Care este râul care visează?Apele murdare poartă de multe ori veste sau evenimente proaste. Dar trebuie să ne amintim întotdeauna că acțiunile voastre în viața reală sunt capabile să dizolve aceste mesaje. Cu toate acestea, Gustavo Miller, în cartea sa de vis, râul cu apă murdară sau murdară nu ia în considerare separat, ci împreună cu acțiunile care apar în ea.

În acest fel:

  • Să înotați într-un râu murdar - probleme mici, probleme de casă, bârfe în jurul tău;
  • - așteptați să vă agravezi sănătatea;
  • Traversați râul murdar - pentru a câștiga în afaceri personale. A ieși dintr-o astfel de apă curată este să te simți bine, să câștigi o creștere sau să obțineți noi rezerve pentru activitate.

Și, dimpotrivă, pentru a vedea o apă limpede într-un vis, cartea de vis trăiește ca o conștiință luminată și pură, care vă va conduce la o bună dispoziție și, eventual, la o creștere a veniturilor. Dacă apa din vis a fost rece, atunci acest semn poate, de asemenea, să depună mărturie pentru întărirea imunității și chiar pentru recuperare, pentru a scăpa de boli.

Într-un vis, un râu curat se varsă într-un corp mai mare de apă, cum ar fi marea, o oportunitate care se deschide pentru a se revela, pentru a realiza concepția pe termen lung. Dar dacă visezi obiecte plutitoare în râu sau în cadavru, ar trebui să te pregătești pentru posibile dificultăți și știri triste.

  • Se odihnește la apa curată - știri luminoase;
  • Să înotați într-un râu curat - promite o creștere a veniturilor;
  • Pentru a vă îneca în apă pură - sunteți sigur că veți ajunge ajutor în viața reală.

De ce vis de navigatie de-a lungul fluviului?

De ce în vis este râulÎn principiu, pentru a vedea într-un vis cum vă înotați de-a lungul râului este un semn bun și arată în favoarea profitului. De asemenea, contează ceea ce înotați, dacă este o navă sau o navă impresionantă, atunci pentru tineri va fi vestea căsătoriei iminente.

În cazul în care vehiculul pe apă este mic, cum ar fi bărci, canoe, caiace și așa mai departe, aici este vorba despre contactul sexual sau intimitatea sexuală cu sexul opus, deoarece râul, în sine, este un simbol al energiei sexuale în viața umană.

Se întâmplă că un cămăși navighează pe apă pe o plută, un astfel de aspect poate vorbi despre nesiguranța unui aranjament sau a unor tranzacții în viața reală, deci merită să acordați atenție afacerii dvs. Dacă visezi să scapi de un fluviu puțin adânc, atunci cărțile de vis medievale dau următoarele tractate. În cazul apei calme, veți fi în siguranță și dacă apa are un curent rapid, rapid sau turbid - în neliniște și în frică. Pentru a vă întâlni pe pietre - obstacolele în calea obiectivului, și trecerea la locul unde pârâul curgea în prealabil, dar acum este uscat, promite succesul în afaceri.

Alte interpretări ale visurilor pe diferite cărți de vis

Despre ce viseaza râulÎn cazul în care visezi că te uiți la râu ca de sus, ar trebui să te întorci la cartea de vis a lui Velesov, în care un astfel de vis înseamnă o dorință de iluminare spirituală. Și dacă se face o încercare de a prinde locuitorii râului, în funcție de captura, aceasta poate însemna:

  • pește - dorințele se vor împlini;
  • broasca testoasa - vestea trista;
  • șarpe - avere sau moștenire neașteptată.

Adeseori visează că te îneci sau, căzi în apă, sufocându-l. Astfel de vise nu ar trebui să fie temătoare, deoarece majoritatea interpreților de vis traduc astfel de viziuni ajutor de la prieteni sau în ridicarea statutului în societate. Dacă ați căzut în apă murdară și fierbinte, atunci, conform cărții de vizită a ucrainenului, puteți fi în stare de datorii sau chiar să începeți proceduri legale. Dacă vă înecați în apă murdară, atunci veți fi înșelați de un coleg sau de un partener. Fiți vigilenți și încă o dată nu crede nimeni!

Să lucrați în apă, de exemplu, să spălați ceva, să curățați apa, să trageți nisip sau pietre sau dacă visați că construiți ceva - este posibil ca în curând să aveți momente dificile pe care le veți putea depăși. Dar podul întins peste râu spune că ați atins stadiul de alegere în viața voastră. Un pod subțire sau un drum de frânghie, prin ape abrupte - în viața reală poate fi un șoc puternic, deci acum trebuie să vă controlați emoțiile pentru a lua deciziile corecte, dar un pod puternic - vorbește despre corectitudinea alegerii tale.

Există și cărți de vis neobișnuite, erotice și esoterice. Conform datelor dintr-o sursă erotică, pentru a vedea un râu calm - a găsi un partener sexual cu calități care nu vă satisface și, dimpotrivă, un flux rapid sau de munte - să se familiarizeze cu o persoană "fierbinte", care vă va oferi câteva nopți furtunoase.

În esoteric, râul personifică timpul. Prin urmare, un flux calm este o viață liniștită, liniștită și furtunoasă - evenimente importante care vă pot schimba viața. Potrivit aceleiași surse, bea din râul timpului - să devină mai înțelept și să înoate - să intre într-o viață nouă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Despre ce viseaza capra? Cum visează interpretarea diferitelor cărți de vis?Despre ce viseaza capra? Cum visează interpretarea diferitelor cărți de vis?
De ce pot visa aceiași oameni?De ce pot visa aceiași oameni?
Ce poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de visCe poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de vis
Visele unui elefant: de ce, interpretarea visului conform cărții de visVisele unui elefant: de ce, interpretarea visului conform cărții de vis
Ce se întâmplă despre moartea unui iubit?Ce se întâmplă despre moartea unui iubit?
De ce visează țiganii. Semnificația somnuluiDe ce visează țiganii. Semnificația somnului
Despre ce visează castelul: interpretarea cărților de visDespre ce visează castelul: interpretarea cărților de vis
De ce visezi să ai o fată într-un visDe ce visezi să ai o fată într-un vis
Dream Interpretare: de ce visul despre spălat într-o baieDream Interpretare: de ce visul despre spălat într-o baie
Bărbați familiari care ne vizitează visurile, despre ce visămBărbați familiari care ne vizitează visurile, despre ce visăm
» » Ce visează râul și cum sunt interpretările visului acestui simbol?
© 2021 amigdas.com