amigdas.com

Spray cu lidocaină pentru bărbați pentru a prelungi raportul sexual

lidocainăEjacularea prematură nu este ceea ce bărbații vor să se mândrească. Mulți dintre aceștia păstrează tăcerea despre această problemă, rușinați să le spună chiar și celor mai buni prieteni despre ea, iar între timp ejacularea rapidă poate provoca o traumă psihologică puternică. Prin urmare, această boală trebuie vindecată fără întârziere. Dacă încălcarea ejacularii nu are o bază organică, adică cauza ei nu este o boală gravă, atunci această problemă poate ajuta să facă față sprayului cu lidocaină.

Mecanismul de lucru

Componenta activă a sprayului cu lidocaină 10% și cu clorhidrat de lidocaină mai corect a fost cunoscută de foarte mult timp și este utilizată pe scară largă în practica medicală. Instrucțiunea de utilizare indică faptul că această componentă activă are două proprietăți principale:

 • antiseptice;
 • Analgezica.

Pentru efectul pozitiv asupra erecției și prelungirii actului sexual, ultima proprietate, și anume posibilitatea creării unui anestezic local, este relevantă. Efectul anesteziei se datorează acțiunii lidocainei asupra terminațiilor de sodiu în canalele nervoase ale penisului, care creează o blocadă a trecerii unui impuls nervos în sistemul nervos al creierului. După ce ați utilizat efectul, puteți simți efectul aproximativ într-un minut, ceea ce face posibil să nu vă distrageți de la ocupația principală, adică de la contactul sexual.

După apariția unui efect anestezic, capul de pe genitalul unui om pierde ușor sensibilitatea, ceea ce face posibilă întârzierea orgasmului și reducerea severității senzațiilor. Și omul nu împiedică continuarea certificatului sexual sau a actului sexual, aducând în sine și partenerului o plăcere mai mare.

Cum se aplică un spray cu lidocaină?

Sprayul este un prolog al sexuluiMulte recenzii ale bărbaților indică ușurința utilizării unui spray pe bază de lidocaină. Nu este nevoie să vă distrageți mult timp în procesul de pregătire, să căutați o ocazie de a bea ceva cu un drog, așa cum se întâmplă dacă luați pastile pentru un act sexual prelungit. Acest spray poate fi întotdeauna plasat lângă tine, la îndemână.

Pentru ca pulverizarea să acționeze, este necesar pulverizați la o distanță de aproximativ 15 cm deasupra suprafeței pielii penisului cu 20 de minute înainte de actul sexual. Dacă vă gândiți la cât de mult aveți nevoie de o pulverizare cu lidocaină, atunci pentru un sex mai lung, sunt suficiente doar trei sprayuri. Potrivit experților, utilizarea corectă a spray-ului face posibilă extinderea de patru ori a timpului normal al actului sexual, adică creșterea coitului direct la o oră. Sunt de acord că nu toate medicamentele de îmbunătățire a erecției sunt capabile de această acțiune.

De asemenea, instrucțiunea conține informații despre ceea ce este de dorit Nu utilizați produsul cu aceste produse:

 • Antidepresivele și inhibitorii de monoaminooxidază pot reduce efectul pulverizării.
 • Este interzis să împartă săpun cu un spray, precum și diverse substanțe care conțin un grup anionic. Nu uitați despre asta când începeți să faceți o baie sau un duș!
 • Este interzisă combinarea lidocainei cu medicamente care conțin iod.

Utilizarea unui spray cu lidocaină ar putea aduce o singură plăcere din prelungirea actului sexual și din creșterea plăcerii senzuale, înainte de ao folosi, citiți adnotarea. Pregătirea adecvată, care în acest caz nu este foarte dificilă, este cheia succesului medicamentului.

Contraindicații și indicații de utilizare

Pe lângă faptul că pulverizarea cu lidocaină este utilizată pentru a prelungi contactul sexual, în condiții domestice, acest medicament va putea, de asemenea, util pentru orice anestezie locală a zonei închise a suprafeței pielii. Nu vă surprindeți când vă găsiți dintr-o dată prietena în baie cu un spray în mâinile dvs. - multe femei au încercat mult timp un spray pe bază de lidocaină pentru anestezie locală, depilând zone sensibile pe corp. Utilizarea cu succes a lidocainei și pentru ameliorarea durerii terminale în stomatologie, urologie, chirurgie generală, otorinolaringologie, se datorează disponibilității și ușurinței utilizării, precum și unui număr mic de contraindicații.

Instrucțiunile de utilizare conțin contraindicații privind utilizarea lidocainei:

 • Boală complexă de ficat, cu o încălcare a muncii sale.
 • Bolile cardiovasculare, care sunt însoțite de tulburări de conducere și de ritm: șoc cardiogen, SSU (simptom al slăbiciunii nodului sinusal). Blocarea AV (atrioventriculară) de gradul doi și trei.
 • A raportat înainte de această crampe epileptiformă.
 • Myasthenia gravis.

Ca orice alt medicament, un spray cu lidocaină pentru a prelungi sexul și pentru a crește erecția este contraindicat la bărbații care au o intoleranță individuală la anumite substanțe produse.

Înainte de utilizare, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile. Dacă nu ați găsit informațiile necesare privind utilizarea pulverizării, consultați-vă cu medicul dumneavoastră cu privire la oportunitatea utilizării acestuia.

Efecte secundare

Lidocaina pentru bărbațiEfectele secundare în timpul aplicării pulverizării cu lidocaină, așa cum este indicat în instrucțiunile de utilizare, nu sunt observate frecvent. Același lucru se spune și comentariile pe care medicii o părăsesc. Una dintre cele mai frecvente efecte secundare este o senzație de arsură cu o severitate variabilă într-un minut după tratamentul cu pulverizator de cap penis. Senzațiile neplăcute trec independent.

Mult mai rar au existat astfel de reacții:

 • Din organele simțurilor și din sistemul nervos: afectarea vizuală și durerile de cap.
 • Alergii: erupție cutanată și mâncărime, șoc anafilactic (destul de rar cu utilizare locală).
 • Amețeli.
 • Depresia și reducerea dispoziției (revizuirile medicilor dovedesc că, după o singură utilizare în relația sexuală cu lidocaină, aceste reacții nu pot fi corelate pe deplin cu efectul pulverizării).
 • Din partea vaselor de sânge și a inimii au fost observate foarte rar: tulburări de conducere și ritm (de exemplu, bradiaritmie), reacții convulsive, tremor la nivelul extremităților inferioare sau superioare, creșterea tensiunii arteriale.
 • Insuficiență minoră a vederii.

Trebuie spus că cererea competentă de prelungire a actului sexual al pulverizării cu lidocaină, de obicei, nu conduce la apariția acestor reacții. Acestea, de regulă, sunt caracteristice pentru doze crescute, dar este imposibil să se elimine complet apariția efectelor secundare, acest lucru fiind explicat prin trăsăturile individuale ale organismului.

Avantajele și dezavantajele sprayului cu lidocaină

Iată o listă a principalelor avantaje ale spray-ului, care sunt indicate de bărbații care au încercat acest instrument pe ei înșiși:

 • Lidocaina pentru prelungirea actului sexualOferă posibilitatea de a prelungi relația sexuală cu 40%.
 • Medicamentul acționează repede.
 • Potrivit pentru aproape toți bărbații.
 • Are un cost accesibil.
 • Nu injectați sau luați intern.
 • Ușor de aplicat.
 • Este un agent dovedit din punct de vedere clinic.
 • Potrivit pentru anestezie (când sexul produce disconfort).
 • Flaconul este suficient pentru câteva utilizări.
 • Este vândut în aproape toate farmaciile.

Principalul dezavantaj, pe care bărbații îl indică în recenziile lor: căci capul penisului nu devine atât de sensibil, atunci plăcerea pe care un om o primește de la orgasm scade semnificativ. Trebuie să alegeți - un act sexual prelungit sau un sens viu al acestuia.

Un alt dezavantaj - cu utilizarea frecventa a lidocainei poate fi dependenta, deoarece de 11-15 ori un om va observa ca acest medicament functioneaza mult mai slab decat initial.

De unde să cumpărați un spray cu medicamente pentru gheață?

Puteți cumpăra spray de lidocaină aproape la orice farmacie sau pe site-uri speciale care vând un astfel de plan de produse. Costul pentru diferitele resurse poate varia semnificativ. Că nu sunteți confuzi, vă oferim informații care sunt în sine include costul mediu al acestor fonduri:

 • Lidocaina aseptă 1 sticlă, 20 de grame - aproximativ 600 de ruble.
 • Lidocaine Spray Stuud 5000 1 sticlă, 20 de grame - aproximativ 800 de ruble.

În timpul achiziției prin magazinul online, costul produsului nu trebuie să fie foarte scăzut. În unele cazuri, acest lucru poate indica o calitate slabă a acestui medicament, deoarece prețul pulverizării cu lidocaină este destul de scăzut, având în vedere că o sticlă este suficientă pentru o perioadă destul de lungă.

Lista populare spray-uri pe bază de gheață-chinină

În prezent, cele mai bune spray-uri sunt următoarele:

 • PEINEILI.
 • LOVESPRAY MARAFON.
 • STUD 5000.
 • Pjur.
 • Controlul armoniei.

Acestea sunt cele cinci produse, care conțin un anestezic, sa dovedit a fi eficient și a trecut cu succes toate testele. Pentru a prelungi contactul sexual, lidocaina poate fi de asemenea utilizată sub formă de injecții, dar aceste proceduri sunt foarte dureroase, deoarece majoritatea bărbaților preferă sprayurile de mai sus. Să analizăm în detaliu caracteristicile tuturor acestor medicamente.

Eficacitatea unui spray bazat pe lidocainăPEINEILI. Expunerea la spray are loc la câteva minute după utilizare, iar efectul cel mai pronunțat vine după 25 de minute și persistă o oră. Medicamentul conține 8% lidocaină și alte substanțe naturale. Odată ce este necesar să se efectueze aproximativ 3-6 spray-uri, o sticlă este suficientă pentru o perioadă destul de lungă (aproximativ 500 de ori mai mare decât utilizarea). Producătorul este China.

STUD 5000. Efectul începe aproximativ 15 minute după pulverizarea penisului mascul. Efectul maxim durează 45-60 de minute. În anumite cazuri, timpul efectului de la pulverizare atinge mai mult de două ore. Aerosolul este produs pe bază de lidocaină (10%). STUD 5000 nu are alcool în compoziția sa! Capacitatea este destul de mare, pentru că nu are mai mult de 150 utilizări. Producătorul este India.

Pjur. Până în prezent, acesta este unul dintre cele mai bune medicamente în ceea ce privește calitatea și prețul. Concentrația crescută de lidocaină (20%) asigură un efect de durată și eficiența pulverizării. Remediul face posibil ca bărbații să nu se lase orgasm mai mult de 2 ore. Acest spray este produs în Germania. În timpul utilizării prelungite, pot să apară efecte secundare. Are numeroase contraindicații datorită cantității crescute de substanță anestezică (lidocaină).

Spray pentru bărbațiControlul armoniei. Inițial, acest instrument a fost creat de o companie farmaceutică din Polonia, dar acum este deja produs în mod activ în țara noastră. Efectul său este aproape instantaneu și începe să acționeze aproximativ 2 minute după utilizare. Acest spray pentru prelungirea sexului poate oferi o întârziere de ejaculare timp de 45-60 de minute. Costul medicamentului este relativ ridicat, iar volumul sticlei este de numai 8 ml.

LOVESPRAY MARAFON. Are proprietăți similare cu STUD 5000, prelungește contactul sexual timp de 45-60 minute, funcționează 7-12 minute după aplicare. Pulverizatorul are un volum mic, deoarece nu durează prea mult. Se face în Canada.

Cum de a alege un spray pentru prelungirea sexului va fi capabil să spun doar un medic!

Având în vedere ușurința utilizării unui spray cu lidocaină, un preț accesibil și un mic procent de efecte secundare, majoritatea bărbaților preferă acest medicament. După cum cred oamenii, decât utilizarea comprimatelor care au efect sistemic, un efect negativ asupra ficatului și a altor organe, este mai bine să se utilizeze un spray eficient și testat cu lidocaină.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Aerosol și pulverizare ieftină pentru gât cu lidocainăAerosol și pulverizare ieftină pentru gât cu lidocaină
Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?
Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?
Spray pentru gât "teraflu lar". instrucțieSpray pentru gât "teraflu lar". instrucție
Instrucțiuni de utilizare și compoziție a gramidineiInstrucțiuni de utilizare și compoziție a gramidinei
Opriți mâncărime pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizareOpriți mâncărime pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizare
Ejacularea retrogradă: cauze, simptome și tratamentEjacularea retrogradă: cauze, simptome și tratament
Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similareInstrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similare
Medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbațiMedicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbați
Erupția rapidă a semințelor: cauze și tratamentul ejacularii prematurăErupția rapidă a semințelor: cauze și tratamentul ejacularii prematură
» » Spray cu lidocaină pentru bărbați pentru a prelungi raportul sexual
© 2021 amigdas.com