amigdas.com

Care este numele medicului de ginecologie al părții de sex masculin

Urologist - ce tratează acest doctorToți femeile și bărbații sunt familiarizați cu faptul că un ginecolog este un specialist care tratează patologia corpului feminin. Dar, după cum se numește medicul de la un bărbat, mulți nu știu, mai ales că se referă la bărbați. Deoarece jumătatea masculină a umanității este mai puțin preocupată de sănătatea lor, până când boala se manifestă cu simptome severe.

Oportunități ale medicului de sex masculin

De regulă, cu privire la tratamentul bolilor masculine urologul este specializat deoarece este cel care prescrie măsurile necesare pentru a scăpa de patologiile sistemului genito-urinar și în prezența abaterilor de potență.

Există astfel de centre medicale în care lucrează medicii andrologi, ale căror pacienți pot deveni numai bărbați. Această specialitate vizează tratamentul abaterilor sexuale și este sinonim cu ginecologia, dar numai pentru bărbați. Prin urmare, dacă sunteți suspectat de infertilitate sau aveți semne de scădere a potenței, este important să consultați un medic care este numit ginecolog de sex masculin.

Împreună cu asta nu este necesar să credem, că andrologul este un specialist pur "sexual", deoarece este de asemenea bine să cunoască toate nuanțele sistemului imunitar și endocrin.

Doctor urolog - examen în cabinetul mediculuiAndrologul este angajat în eliminarea unor astfel de afecțiuni, cum ar fi:

 • Infertilitatea masculină.
 • Încălcarea funcțiilor sexuale.
 • Eșecul potenței.
 • Reducerea erecției penisului.
 • Circumcizia preputului.

Lucrarea urologului vizează eliminarea patologiilor uretrale, atât la bărbați, cât și la sexul echitabil. Numai la femei, numirea tratamentului este efectuată împreună cu un ginecolog.

Dar din cauza faptului că organele genitale masculine strâns legat de tovarășii urinari, urologul trebuie să-și asume responsabilitatea andrologului, deoarece are calificările necesare.

Dar un androlog poate îndeplini îndatoririle unui urolog?

Andrologul se poate ocupa tratamentul numai a patologiilor masculine, și, astfel, are expertiza pentru chirurgie produs pentru a scapa de toate bolile sistemului de reproducere (circumcizia, corecție a penisului), dar să se infiltreze în sfera urinar (vezica urinara, rinichi) mod chirurgical sau conservator nu este posibilă.

Simptomele ca motiv pentru a apela la un medic

Deci, în condiții probleme cu sănătatea bărbaților trebuie să veniți la numirea unui medic, care este numit urolog sau androlog, sau se poate întâmpla că trebuie să vizitați ambii specialiști.

Doctor urolog-androlog - specialist în probleme masculineOmul în majoritatea cazurilor adresează medicului de sferă de sex masculin când apare un sindrom de durere din cauza inflamației. Motivul pentru aceasta poate fi nu numai o infecție a genezei venerice, ci și penetrarea altor microorganisme care pot provoca rău.

În această situație, atât penisul cât și uretrale sunt afectate. Și în condiții de neglijare severă, efectul nociv al infecției poate fi reflectat în rinichi.

Atunci când astfel de boli ale corpului nu sunt supuse nici unei terapii, sănătatea masculină va fi slăbită și mai mult, fiind împovărată de impotență cu infertilitate ulterioară.

În plus, șeful membrului pot avea o floare de umbra lumina, care indică prezența balanopoștilor formate din cauza excesului de smegma care se acumulează în zona preputului, ceea ce devine un loc excelent pentru reproducerea microorganismelor. Acest lucru duce adesea la prostatită, datorită căreia puterea este pierdută sau chiar duce la infertilitate. Prin urmare, se recomandă ca o jumătate puternică de umanitate să fie circumcisă cu țesuturi extreme.

Consultarea cu un medic este un om la recepțieExistă o astfel de patologie, caracterizat prin durere de localizare sexuală, care se numește inflamație a prostatei sau uretrei unui om. Ea contribuie cu o anumită disconfort la viața masculină, deoarece aduce nu numai durere, ci și mâncărimi dureroase în timpul urinării.

Deseori durerea din partea masculină se datorează prezența inflamației în corpurile cavernoase - Cavernita. De obicei, la momentul diagnosticului, medicul expune prezența unei infecții, de multe ori în zona prostatei, însoțită de disfuncția potenței.

Se întâmplă că durerea unui doctor poate pentru a descoperi educația oncologică, care va necesita cercetări suplimentare, care se numește biopsie. De asemenea, un specialist poate detecta anomalii congenitale în dezvoltare, care sunt corectate chirurgical.

Simptomele care determină necesitatea vizitei unui medic de specialitate de sex masculin includ:

 • Durerea în timpul sexului.
 • Erupțiile și rănile la nivelul penisului.
 • Eșecul potenței.
 • Anomalii în urinare sau modificări ale culorii urinei.
 • Sperma cu dungi de sânge și miros rău.
 • Deformarea și roșeața penisului.
 • Durere în coloană și coloană lombară.

E totul este un motiv serios pentru o excursie pe jos pentru a vedea un specialist.

Inspectarea și examinarea

Tratamentul sistemului genito-urinar - diverse metodeSănătatea bărbaților, ca femeile, necesită o atitudine grijulală față de ei înșiși, ceea ce ar trebui să încurajeze vizitele regulate la medic.

De regulă, medicul ascultă posibile reclamații, constată prezența bolilor cronice și efectuează o examinare vizuală a organelor genitale masculine, unde se notează dimensiunea și forma lor. Excluderea rectală nu este exclusă.

În acest moment suspiciunea unui medic pentru orice deviere, el poate prescrie unele examinări. Această urină și indicatori comuni de sânge, pentru a stabili nivelurile reale de testosteron din sânge, alocarea prostatei, ejaculat, sange pentru markeri tumorali (suspectate neoplasme), material seminal, infecții materiale de veneric biologice.

Parte masculină a populației ar trebui să înțeleagă, că după 40 de ani se recomandă vizitarea specialiștilor de cel puțin 2 ori pe an pentru a exclude sau trata patologiile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Urologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femeiUrologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femei
Ce fel de infecție Gardnerella este tratamentul pentru femei și bărbați?Ce fel de infecție Gardnerella este tratamentul pentru femei și bărbați?
Vagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratamentVagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratament
Ecografia prostatei la bărbați: cum se procedează corectEcografia prostatei la bărbați: cum se procedează corect
Simptome, simptome de boală a vezicii urinare la bărbați și femeiSimptome, simptome de boală a vezicii urinare la bărbați și femei
Boli masculine de urologie: tratament și simptomeBoli masculine de urologie: tratament și simptome
Ierburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbațiIerburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbați
Care este diferența dintre androlog și urologCare este diferența dintre androlog și urolog
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Cum se aplică crema pimafucin pentru bărbațiCum se aplică crema pimafucin pentru bărbați
» » Care este numele medicului de ginecologie al părții de sex masculin
© 2021 amigdas.com