amigdas.com

Interpretarea somnului. Ce vis face oglinda?

Să visezi o oglindăOamenii au tratat întotdeauna visele ambiguu. Cineva a crezut și a căutat adevărul în surse speciale, dar cineva a fost mai degrabă sceptic sau, mai mult, a crezut că visele sunt trucuri ale demonilor. Dar, pentru anumite persoane din lume, nu există nici o persoană care, cel puțin o dată în viața sa, nu sa uitat în cartea de vis pentru a afla ce se află în spatele acestui sau acelui vis.

Unul dintre subiectele cele mai misterioase din vis și din viață este o oglindă. O mulțime de legende și superstiții se ocupă de asta.

Downers. oglindă

Există un număr mare de interpretări, care într-un fel sunt similare unul cu celălalt, dar în unele privințe diferă semnificativ și chiar se contrazic reciproc. La urma urmei, fiecare națiune, clarvăzător, magician, psiholog sau profesionist în sfera viselor are propriile observații și puncte de vedere. Dar ce interpretare trebuie să creadă și să-i urmeze deloc, fiecare trebuie să decidă personal pentru el însuși.

 • Cartea de vis idiomatică. Oglindă într-un vis. Ce vis face oglinda? Acest obiect înseamnă obiectivitate și dovezi. Un obiect oglindit spart este orice pierdere sau semnal de necaz. Dacă o persoană își petrece mult timp într-un vis într-o oglindă, privește în ea, apoi în viața reală înseamnă o pierdere de timp. Dacă viața din spatele oglinzii visează, înseamnă că se va întâmpla ceva secret, neobișnuit și misterios.
 • Psihologul Menegetti. Dream Interpreter. Oglinda într-un vis înseamnă imaginea unei persoane în viață. Lumea sa interioară, comportamentul, gândirea. Poate că, chiar și într-un vis, o oglindă indică un fel de falsitate, înșelăciune, minciună.
 • Cartea de vis a copiilor. Oglinda înseamnă starea internă a copilului. Dacă subiectul într-un vis este curat, întreg, frumos, apoi în duș, atunci totul este bine și nu există conflicte. Dacă imaginea din vis este murdară, frustrată, înfricoșătoare, atunci este necesar să vă înțelegeți și să aflați dacă există temeri, furie, invidie, opresiune.
 • Cartea viselor de femeie. Când visul era o oglindăA vă vedea într-o oglindă într-un vis înseamnă o boală a unei persoane apropiate de tine. Pentru a vedea în oglindă o persoană sau mai multe persoane înseamnă o atitudine nefavorabilă față de o femeie. Pentru familie, adesea înseamnă un divorț sau o ceartă serioasă cu soțul. Animalele în reflecție sunt nenorociri și dezamăgiri. Oglinda ruptă este o durere uriașă până la moartea celor dragi sau a rudelor. O fată necăsătorită într-o oglindă de vis înseamnă o căsnicie nereușită sau o prietenie neplăcută. Este demn de remarcat faptul că aceste obiecte sunt adesea jucate de femei. În termeni generali, acest punct înseamnă înșelăciune, minciuni și obstacole care sunt foarte greu de depășit.
 • Visurile mici visează. Notă destul de contradictorie este dată de acest interpret. Pentru a vedea o oglindă într-un vis înseamnă căsătorie, libertate, schimbări în viață. În același timp, poate fi explicat și ca trădare, înșelăciune și stare de rău. De ce visul de a privi în oglindă? La o scrisoare din afară sau o boală gravă, dar la cei bolnavi până la moarte. Să se uite în oglindă, dar să nu vadă reflexia - la boală. Uitați-vă în oglindă într-un vis, dar pentru a vedea o reflecție neplăcută și dezgustătoare înseamnă bani mari și bunăstare. Împărțiți oglinda - divorț, separare, trădare. A pierde un obiect este tristețea, tristețea. Pentru a cumpăra sau a lua ca un cadou - căsătorie. Dar dacă dormitorul însuși dă o oglindă unei persoane, este vorba de reconciliere.

Câteva cărți de vis

 • Visul lui Aesop. Un cunoscut scriitor a descris în observațiile sale cum se fac oglinzile. Acest subiect înseamnă auto-excludere și identificarea oricăror calități noi sau bine ascunse. Și ele nu sunt întotdeauna pozitive. Oglinda spartă, ca în viață, implică probleme. Dacă visează mai multe accesorii reflectorizante, atunci înseamnă că dormitorul se află în centrul atenției și toată lumea îl așteaptă să facă ceva. Visul de a vă vedea în oglindă vorbește despre un fel de delict, despre care o persoană va regreta mai târziu și se va înfuria. Dar nu văd cum reflectați reflectă o schimbare în lumea interioară, o privire la viață și alții.
 • Erotic carte de vis. Cum arată oglinda în opinia sexologilor? Pentru a-ți vedea reflexia este la starea neintenționată a lucrurilor în activitatea sexuală. Poate experiența recentă cu sexul opus îi va aduce rezultatele. Și nu trebuie întotdeauna să fie pozitivi. Există o mare probabilitate de a contracta boli de o natură intimă, pentru a obține o infecție a organelor genitale.
 • Interpretarea visurilor lui Tzvetkova. Cum să explici visul despre oglindăUn ezoterist popular va răspunde la întrebarea a ceea ce vrea să se vadă în oglindă. Pentru o fată, înseamnă să pierzi virginitatea sau să te căsătorești. Pentru oricine altcineva - trădare, pierderea unui iubit. Pentru a vă vedea fața este o scrisoare de departe, un plus față de familie, o avere neașteptată. Dar pentru a vă vedea pe deplin sau un corp fără față înseamnă primejdii, lipsuri în fapte.
 • Carte de vis psihanalitică. Acest subiect poate însemna o regresie a egoismului și narcisismului. In memorii inconștiente. Și, de asemenea, o viziune a propriei personalități din afară. Pentru că oamenii o văd.

Cartea viselor oamenilor

 • Cartea de vis a polonezilor. O valoare pozitivă excelentă. Pentru a vedea orice reflecții promite doar schimbări neașteptate în viață, aventuri legate de afacerile inimii.
 • Cartea populară a viselor rusești. A privi în oglindă înseamnă a te uita de la o parte, de a te recunoaște dintr-o altă parte necunoscută. Și, de asemenea, subiectul înseamnă o anumită insecuritate în propria personalitate.
 • O veche carte de vis a Rusiei. Cum arata oglinzile? Aici totul este scurt și simplu. Oglindă, în orice formă, visează la trădare, boală și chiar moarte.
 • Interpretul ucrainean. Aspectul urât în ​​reflecție este bogăția și venitul, rușinea, iubirea.
 • Interpretul egiptean. Trădarea, o altă femeie, nu este bună.
 • Carte de vis franceză. În cazuri rare, înseamnă adăugarea la familie, dar cel mai adesea minciună, insinceritatea.

Este posibil să descriem interpretări infinit de lungi ale diferitelor țări, popoare, vremuri și personalități celebre, dar niciodată să nu ajungem la valoarea generală. Trebuie remarcat faptul că toate interpretările mai mult sau mai puțin precise pot fi învățate nu numai de către subiectul însuși, ci și de către el de lucrurile mici care sunt prezente într-un vis.

Detalii într-un vis

 1. Ce să vezi într-o oglindă într-un visafișa. Dacă este curat, fără distorsiuni, dar nu recunosc situația obișnuită din jur, atunci ar trebui să ne așteptăm la o schimbare precoce a locuinței.
 2. găteală. Dacă o fată se vede oglindit într-un costum neobișnuit pentru ea, sau un decor elegant, acesta promite o mare oportunitate de a se exprima într-un fel sau altul întreprindere, să decidă să facă ceea ce ea a avut mult timp visat. Dacă hainele sunt murdare sau, evident, nu se potrivesc, atunci există deja unele obstacole pe calea care ar trebui să fie depășite și să iasă pe câștigător.
 3. cosmetică. O podea frumoasă, care vopsește buzele în fața unui obiect oglindă, așteaptă o întâlnire. Este interesant faptul că rezultatul întâlnirii depinde de nuanța rujului. Culorile saturate puternice sugerează un eveniment pasionat, o mare de sentimente interesante. Dar nuanțele pastel de cosmetice favorizează o seară liniștită și calmă. Transparent luciu de buze promite numai relații de prietenie. Dar acest lucru se aplică numai doamnelor libere. Căsătorită trebuie să se gândească la astfel de evenimente în propriul său vis, pentru că vorbește despre un nou val de sentimente de inimă. Și nu vor fi neapărat legați de soțul lor.
 4. emoții. Aici totul este simplu. Merită să vă uitați atent la propria dvs. expresie. Dacă există un zâmbet deschis și fericit, iar mimica trebuie să se însușească, atunci, în realitate, ar trebui să așteptați numai evenimente și sentimente pozitive. Dacă trist, ochi dispăruți, tristețe și anxietate pe față, atunci în viață nu vor exista schimbări foarte plăcute care vor duce la emoții negative.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce părere au păduchii despre interpretarea cărților de vis?Ce părere au păduchii despre interpretarea cărților de vis?
Visul Vangi: secrete ale interpretării viselor ca vizionarVisul Vangi: secrete ale interpretării viselor ca vizionar
Despre ce visează castelul: interpretarea cărților de visDespre ce visează castelul: interpretarea cărților de vis
Ai un vis cu un inel de aur? Aflați ce înseamnă ineleleAi un vis cu un inel de aur? Aflați ce înseamnă inelele
Interpretarea visului lui Freud: Interpretarea viselor de către FreudInterpretarea visului lui Freud: Interpretarea viselor de către Freud
De ce pot bea vin roșu?De ce pot bea vin roșu?
Cum arată mistrețul? Ce spun cărțile de vis?Cum arată mistrețul? Ce spun cărțile de vis?
Familie de vis de familie de la Olga Smurova. Caracteristicile interpretărilorFamilie de vis de familie de la Olga Smurova. Caracteristicile interpretărilor
Căpșunul este sensul unui vis. De ce visează?Căpșunul este sensul unui vis. De ce visează?
Cartea viselor islamice: Interpretarea viselor de către Sunnah și Sfântul CoranCartea viselor islamice: Interpretarea viselor de către Sunnah și Sfântul Coran
» » Interpretarea somnului. Ce vis face oglinda?
© 2021 amigdas.com