amigdas.com

De ce taurul visează. Interpretări ale diferitelor cărți de vis

Să vezi un taur într-un visTaurul este un animal puternic, care personifică puterea și forța fizică, precum și masculinul. În majoritatea taurarilor sonni, aspectul lor într-un vis are în sine caracteristici excepțional de pozitive. Dar, în scopul de a înțelege mai bine sensul real al unui vis, trebuie să ia în considerare mai mulți factori: luna, zi a săptămânii și chiar în momentul în care a avut un somn care visa - un bărbat sau o femeie, care a fost culoarea animalului într-un vis, și altele.

Apariția unui taur într-un vis

Interpretarea viselor despre tauri după luni

Luna când am visatCe să ne așteptăm
ianuarieSimbolizează primirea profitului financiar sau divulgarea secretelor cuiva. Posibilitatea de a suferi de minciuni sau trădări ale unor oameni apropiați
februarieEste posibil să profitați. Vor apărea unele probleme de sănătate
martieEvenimentele neprevăzute pot afecta foarte mult viața. Fiți atenți la dușmanii voștri.
aprilieSucces în toate eforturile
maiO mulțime de distracție și distracție
iunieFiți foarte atent cu dușmanii voștri. Dezasamblarea judiciară este posibilă.
iulieLuck va însoți în toate chestiunile
augustAșteptați vestea neașteptată și călătoria
septembrieDorințele și speranțele vor deveni cu siguranță adevărate
octombrieExistă multe eforturi de făcut. Găsiți un adevărat prieten
noiembrieNorocul va însoți în toate eforturile
decembrieSănătatea se va îmbunătăți dacă bolile sunt agonizante - vor trece. Poate ai pierde prieteni

Interpretarea viselor despre tauri în zilele săptămânii

Ziua săptămânii în care am visatCe să ne așteptăm
luniSomnul nu va afecta viața reală
marțiSomnul ar trebui să fie luat ca un avertisment, un avertisment că vor fi mari dificultăți
miercuriSpune despre oameni apropiați, demonstrează temerile și experiențele subconștiente ale visătorului
joiAșteptați schimbarea. Mai ales în ceea ce privește activitatea profesională și cariera
vineriVise profetice pline de faptă care se realizează aproape în 100% din cazuri
sâmbătăAșteptați schimbarea. Acest lucru este valabil pentru viața personală, legăturile de familie și prietenii
duminicăDemonstrează subconștientul visătorului - temeri secrete, sentimente și speranțe

Interpretarea visului prin costum:

 • De ce taurul viseazăAlbul este un simbol al norocului și al prosperității (cu excepția cazului în care animalul este mort).
 • Negre - vor exista obstacole și obstacole - intrigi de oameni răi și invidioși.
 • Gray este un avertisment, trebuie să fii extrem de precaut în tot.
 • Red (roșu) - situația financiară se va îmbunătăți semnificativ în viitorul apropiat.
 • Pockmarked (reperat) - posibilă birocrație financiară lungă sau boală.

Dimensiunea animalului vazut intr-un vis direct proporțional cu scara evenimentelor pe care le simbolizează. Același lucru este valabil și pentru dimensiunea coarnei. Cea mai frecventă versiune a interpretării în cărțile de vis este un taur în visurile femeilor care personifică partenerul sau partener în viață (prezent sau viitor). La sexul mai puternic, acest vis este legat direct de puterea lor masculină, fizică și sexuală, precum și de familie.

Interpretarea visului lui Freud

Dacă taurul a visat o femeie, în curând va avea un nou partener, cu care va fi format relații de lungă durată. Această persoană va deveni partenerul ei pentru călătoria vieții și va da mulți copii. Cu cât animalul va fi mai agresiv în acest caz, cu atât va fi mai bine și mai fiabil.

În spatele interpretării cărții de vis, taurul din visele bărbaților indică narcisismul excesiv și stima de sine extrem de înaltă. Vânătoarea pentru o cireadă de animale întregi visează - o persoană sete pentru a scăpa de rivali, mai ales în ceea ce privește treburile cupidice. Fugând de un taur înfuriat - în viața reală, cineva trebuie să fie evitat cu grijă.

Sonnik Miller

Dacă un bărbat a avut un vis mare taur de grăsime, apoi foarte curând va avea mulți fani și el însuși va deveni lider printre împrejurimile sale. O mulțime de tauri mari bine hrăniți pe pajiște, anunță succesul și o autoritate neașteptată și statutul social ridicat.

Animalele își îndoaie capul în spatele iarbă sau fanii - prietenii se pot întoarce de la tine, în plus, vor exista pierderi financiare. Taurii frumosi, mari, purpurii promisi o alianta buna puternica cu o noua femeie bogata sau cu fosta ei dragoste. Ai văzut un taur mort - așteptați la necazuri și necazuri.

Pentru cartea de vis, un taur într-un vis pentru fete poate servi ca un avertisment că până mai bine să nu se căsătorească - o viață viitoare de familie nu va aduce fericire și bucurie, iar alegerea vă va dezamăgi. Dar dacă un astfel de vis este un vis pentru o femeie, în curând îi va fi oferită o mână și o inimă care ar trebui luată fără ezitare.

Visul lui Wangi

Boul sa trezit la ceea ce esteAceste animale în visuri sunt adepți ai schimbărilor favorabile ale vieții și, de asemenea noroc și succes în toate visele unui visător în realitate. În primul rând, aceasta este o îmbunătățire a situației financiare, promovarea scării de carieră. Este, de asemenea, posibil ca o activitate politică de succes să înceapă.

În plus, ele simbolizează o muncă tare, dureroasă, dar fructuoasă, care nu va rămâne fără remunerare. Pentru a vedea că un taur înfuriat vă urmărește - în viața reală, în curând se va întâlni cu cineva care va admira cu adevărat calitățile personale și caracterul visătorului. Pentru a ucide sau a dezmembra carcasa - pentru a provoca o insultă teribilă pentru unul dintre cei dragi, vă spargeți literalmente inima.

Dream Lofa

Terapeutul consideră că apariția unui taur sau a taurilor într-un vis direct este asociat cu temeri secrete și experiențele umane. În plus, depinde foarte mult de complotul visului, de cele mai mici detalii ale acestuia. Visele unui animal într-un ham - indică faptul că merită să asculți mai mult conștiința, altfel plata pentru răul comis va veni foarte curând. Aceasta a dus la sacrificare - sunt posibile proceduri judiciare și penale.

Atacuri taur, vrea să ridice pe coarne - în viață foarte curând începe un succes uluitor în dragoste. A învinge un animal este să-i învinge pe dușmanii săi și pe cei invidiosi în viața reală.

Vis pentru Ecaterina cel Mare

Apariția acestui animal în vis personifică frică și supunere. Ceea ce taurul visează de o femeie - în curând va avea o întâlnire mult așteptată cu un tovarăș al vieții și, imediat după aceea, va fi urmată de o propunere a mâinii și a inimii. Pentru un bărbat, un astfel de vis indică o posibilă evoluție pe parcursul carierei militare.

Visele pe care atacurile violului bull - din păcate, veți fi bolnavi de mult timp. Dacă a reușit să scape, nu se va întâmpla nimic groaznic și vei reveni în curând. Să conducă o echipă de tauri, să conducă animalele cu un bici - spre succes în afaceri economice. Pentru a vedea o luptă acerbă într-un vis - va trebui în curând să-și apere în mod serios cazul.

Nuntă carte de vis Grishina

Pentru a vedea animalul - fi în turbulențe, gravitația vieții. Un taur furios este urmarit, incercand sa ridice pe coarne - vei concura cu o persoana mai puternica, iar sansele de a castiga sunt mici. Conduceți la sacrificare - implicați într-un caz penal periculos.

Cartea visurilor musulmane

Dacă o femeie vede un taur mort într-un vis, atunci tristețea și tristețea o așteaptă. Mare - beneficiul va fi atât de mare ca creșterea animalului. De ce vis un taur negru - un visător așteaptă o afacere profitabilă. Am visat o grămadă de animale roșii sau gri, fără ca comandanții să vină în oraș - la epidemia bolii.

Cartea viselor moderne

 • Cum este interpretat visul despre tauri în cartea de vis?Un taur mare - visător - are un viitor bun și o poziție financiară puternică.
 • Furios și agresiv - trebuie să te aștepți la începutul unei iubiri reale și tremurânde.
 • Slab și obosit - ar trebui să opriți temporar toate afacerile și să faceți o scurtă odihnă.
 • Un taur negru uriaș - acestea vor oferi o afacere profitabilă, care se va încheia cu succes.
 • Bătălia în arenă, luptele cu tauri - feriți-vă de bârfe și de bârfe.
 • Există carne de taur - la bani.
 • O cireadă de animale pe teren - veți avea o autoritate neașteptată, dar puternică în societate - în curte - obținerea unui profit mare - fuge - probleme la locul de muncă, poate chiar concediere.
 • Conduceți un taur pentru un inel, pentru coarne sau pentru o funie - pentru a vă dezarma și a îmblânzi pe toți vrăjmașii voștri.
 • Animalul a atacat și a ridicat coarnele - veți deveni un obiect de ridicol și de bârfe, în timp ce răniți la sânge - un avertisment puternic al pericolului care vă poate transforma întreaga viață.
 • A calmat, și-a schimbat mintea pentru a ataca - problemele semnificative și turbulențele vor fi ocolite.
 • Costum alb ridicat pe coarne - așteptați pentru slavă și acceptare generală.
 • Negre - promite bolile și necazurile.
 • Călărind un taur - în curând va exista un patron puternic și influent.
 • Moartea - spre tristețe și dorință. Poate, de asemenea, despărțirea cu un iubit, sau doar o persoană apropiată.
 • Ce se spune în cartea de vis despre vise despre tauriO mulțime de tauri negri răi se alungă - concurenții vor continua să "prindă bastoane în roată".
 • Cumpărați sau vindeți animalul - spre mare noroc.
 • Coada bovină, cornul sau pielea - obțineți o moștenire mare.
 • Un animal bea apa dintr-un pârâu sau un râu - în curând va exista o mare dragoste pură.
 • Taurul este mic, aproape încă un vițel - la apariția unui admirator obsedat stupid.
 • Pentru a conduce animalele într-un loc de udare sau pe o pășune - până la începutul unei perioade de succes și fructuoase din viață.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce visează țiganii. Semnificația somnuluiDe ce visează țiganii. Semnificația somnului
Ce este visul noroiului: bun sau rău?Ce este visul noroiului: bun sau rău?
Ce are visul iepurelui? Vise și interpretăriCe are visul iepurelui? Vise și interpretări
Interpretarea visului: un cățeluș într-un vis - despre ce puteți să visezi?Interpretarea visului: un cățeluș într-un vis - despre ce puteți să visezi?
Semnul zodiacului Taurului. trăsăturăSemnul zodiacului Taurului. trăsătură
Ce visează pisica și ce simbolizează în visuriCe visează pisica și ce simbolizează în visuri
Despre ce viseaza fostul iubit? Interpretare cu Cartea de visDespre ce viseaza fostul iubit? Interpretare cu Cartea de vis
Ce viseaza vaca - ce spun cartile populare de vis?Ce viseaza vaca - ce spun cartile populare de vis?
De ce ratele visează în vise diferite?De ce ratele visează în vise diferite?
Pentru a vedea un tigru într-un vis. Interpretare în cartea de visPentru a vedea un tigru într-un vis. Interpretare în cartea de vis
» » De ce taurul visează. Interpretări ale diferitelor cărți de vis
© 2021 amigdas.com