amigdas.com

Cum arata sarcina?

Ce înseamnă să visezi despre propria sarcină?Interpretarea diferitelor vise a fost folosită pentru o lungă perioadă de timp, precizia în multe privințe depinde de numărul de nuanțe pe care visul le-a adus aminte. Sarcina este un moment foarte important în viața fiecărei femei. Dar ce înseamnă asta într-un vis? De ce are propria sarcină? Conform diferitelor vise, propria sarcină poate avea o interpretare diferită. Când un vis este conceput într-un vis, visul poate fi explicat destul de contradictoriu, ceea ce complică lucrarea:

  1. dacă o fată de dormit visează la un copil și se vede gravidă, atunci au fost auzite motivele ei și, probabil, în curând două fâșii vor apărea deja în test;
  2. dacă un astfel de vis este văzut de o femeie în vârstă, această carte de vis poate fi interpretată ca evenimente de succes care vor avea loc în viața copiilor ei;
  3. când un astfel de vis este văzut de o fecioară, poate însemna că reputația ei trebuie să fie răsfățată și tratată cu precauție;
  4. pentru un cuplu care a vrut să conceapă un copil, acesta este un semn pozitiv și promite succes în această chestiune.

Interpretări de vise, în timpul cărora se vede sarcina proprie

Visele reflectă adesea gândurile, problemele și planurile oamenilor. Uneori, în vise puteți vedea o imagine destul de ambiguă, care poate avea interpretări într-o varietate de interpretări care sunt incluse în cartea de vis. Interpretările viselor în care cineva își vede propria sarcină are sensuri destul de ambigue. În sonică, există multe opțiuni pentru descifrarea viziunii pe timp de noapte, în ceea ce privește graviditatea, care poate varia în funcție de persoana care vede visul.

Deci, de exemplu, dacă un tânăr o femeie într-un vis se vede însărcinată, atunci cartea de vis spune că se poate aștepta la un timp nefavorabil pentru începerea unei noi relații de dragoste.

Simțiți mișcarea copilului într-un visDacă am visat asta Sunt însărcinată și n-am dat naștere, acest lucru este tratat ca un avertisment că bârfa și bârfele din spate pot fi așteptate în viața reală. În plus, dacă visezi asta copilul este împins și ea simte asta, cartea de vis îl poate interpreta ca o reaprovizionare rapidă în familie pentru viitor. Cel mai probabil, în realitate, fată va fi în curând însărcinată.

Atunci când o tânără care se află în demolări visează de sarcină, lupte sau proceduri cu ultrasunete, atunci cel mai probabil viziunea este cauzată de teama subconștientă a nașterilor viitoare. O interpretare a visului dă o interpretare dacă o imagine ca o tulburare naturală perfect normală a unei mame viitoare este visată:

  1. despre starea de sănătate a copilului,
  2. teama de lupte viitoare,
  3. încercările și procesul propriu-zis.

Tânăr de doi ani în timpul sarcinii vede un astfel de vis, interpretul de vis interpretează-o ca o naștere fericită și ușoară care va trece ușor și fără complicații. Uneori, acest lucru poate fi asociat cu temeri la nivel subconștient, iar astfel de vise încep să apară de câteva luni înainte de nașterea viitoare. Este necesar să se calmeze și să se adapteze la ceva, atunci totul va fi bine.

Dacă în timpul unui vis este văzut a fi gravidă cu gemeni sau gemeni, apoi conform cărții de vis se poate obține următoarea decodare:

  • în realitate, o fată se poate aștepta la succes în ceea ce privește afacerea și cariera;
  • norocul poate aștepta în afacerile dragostei;
  • există posibilitatea de a se întâlni cu un viitor soț / soție.

Pentru femeile în vârstă avansată cu privire la interpretarea de carte de vis, acest vis poate prevesti realitatea unui mic fel de probleme și de îngrijire, care va fi aplicată pe prietenii ei apropiați sau rude. Un astfel de tratament a dormi uneori pe Sonnikov ca având nesemnificative în ceea ce privește problemele de sănătate, adică apariția de boli pulmonare, care pot fi asociate cu digestia sau afectarea ficatului și rinichilor.

Când un bărbat visează că este gravidă

Vis de maternitateÎn cazul în care, cu toate acestea, bărbatul a visat că a devenit grav gravidă, atunci un astfel de vis poate fi simbolic. Interpretul oferă o interpretare pe care trebuie să o gândească. Probabil că se află într-o situație în care continuarea familiei este îndoielnică. Ca de obicei, astfel de gânduri sunt vizitate de acei reprezentanți ai sexului mai puternic care conduc o viață sexuală mai puțin activă. Astfel de vise la o sarcină reală și nașterea unui copil, desigur, nu au o relație, ci pot indica o misiune activă în lume sau aceasta este o consecință a scopurilor vieții omului și a poziției sale de viață.

Cărți de vis populare pentru a se vedea gravide într-un vis și interpretarea lor

Multe cărți de vis au vise despre sarcină și interpretarea lor poate fi diferită. Deci, conform Cartii Viselor Femeilor, daca adormiti o femeie vede că a rămas însărcinată, atunci acest lucru ar putea să prefacă acest eveniment, care va fi în curând în viitor. Dacă o femeie este deja însărcinată și încă mai visează despre ea, atunci un astfel de vis poate preîntâmpina o rezolvare favorabilă a sarcinii și o recuperare rapidă.

Potrivit cărții de vis a lui Sigmund Freud, un vis al sarcinii sale unei femei poate însemna că acest eveniment nu va dura mult timp să aștepte. Când un visător se vede însărcinat într-un vis, această presă, potrivit lui Freud, o nouă cunoaștere cu fanii, cu care relația se va dezvolta foarte bine și va fi mai productivă decât cea anterioară. Pentru bărbați, acest tip de vis poate însemna, conform cărții de vis, un eșec în relațiile cu femeile.

Văzându-te însărcinată într-un visÎn cartea de vis a lui Longo, se interpretează că, dacă un astfel de vis este un vis pentru o femeie, se poate aștepta să fie adăugată familiei. Și când o fată tânără visează despre ceva de genul asta, visul face aluzie la faptul că ea a așezat în sus „de pe raft“, starea de veghe instinctul ei matern dă sugerează că este timpul să-l pună în aplicare.

Interpretarea modernă vis dă această interpretare în detrimentul somnului, în care fata de dormit vede sarcina ei: Acum, unul dintre momentul de bun augur pentru realizarea unei întreprinderi asupra căreia lung meditat. Nu vă întoarceți, iar rezultatul nu va dura mult.

Conform cărții de vis a lui Hasse, însărcinarea într-un vis înseamnă a face planuri pentru viitor caracterizate de curaj.

Dar dacă citiți predicția conform cărții de vizită a lui Miller, atunci când o femeie visează de sarcina proprie, poate însemna că în lumea reală ar fi de așteptat să nu se căsătorească.

Aceasta este ceea ce visează de a fi însărcinată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce înseamnă să visezi o femeie însărcinatăCe înseamnă să visezi o femeie însărcinată
De ce pot visa aceiași oameni?De ce pot visa aceiași oameni?
Ce înseamnă să te vezi gravidă într-un visCe înseamnă să te vezi gravidă într-un vis
Fugiți într-un vis de la cineva în situații diferiteFugiți într-un vis de la cineva în situații diferite
Ce visuri vis-vis poate visaCe visuri vis-vis poate visa
De ce visezi să ai o fată într-un visDe ce visezi să ai o fată într-un vis
Bărbați familiari care ne vizitează visurile, despre ce visămBărbați familiari care ne vizitează visurile, despre ce visăm
Interpretarea viselor: ce face visul unei fetițeInterpretarea viselor: ce face visul unei fetițe
Ce struguri de vise: interpretarea diferitelor cărți de visCe struguri de vise: interpretarea diferitelor cărți de vis
Ce femeie visează de nașterea eiCe femeie visează de nașterea ei
» » Cum arata sarcina?
© 2021 amigdas.com