amigdas.com

Lumanari cu propolis din prostatita: descriere si recenzii

Lumanari pentru prostatita - naturale cu porfiriePropolisul sau adezivul de albine este o substanță specială care are proprietăți uimitoare de vindecare. Ca analgezic, propolisul este de câteva ori mai mare decât novocainul. De asemenea, poate avea efecte antialergice, antimicrobiene și antiinflamatoare, și cu acest ajutor cu o varietate de boli.

Lumanari cu propolis din prostatita sunt mult mai ieftine decat antibiotice moderne.

Caracteristicile tratamentului cu propolis

Utilizarea substanței trebuie abandonată numai atunci când se observă o sensibilitate ridicată la diferite produse de apicultură, inclusiv miere. În alte cazuri, nu există efecte adverse asupra corpului și se poate aștepta doar un efect pozitiv. Unii producători din propolis amestecă diferite rășini și bitum, din cauza cărora tratamentul poate să nu fie atât de eficient. Propolisul de calitate trebuie să fie parfumat, ușor, ușor.

Fito-propolis - lumanari de calitate din prostatitaÎn timpul tratamentului cu prostatită cel mai bine este să alegeți lumânări din propolis, deoarece aceste medicamente se disting prin eficiența lor excelentă. Tratamentul se face la nivel local, dar este complet nedureros. De asemenea, nivelul ridicat de eficiență se datorează utilizării numai a componentelor naturale.

Poți face lumânări cu propolis de la prostatita cu mâinile lor sau cumpără în farmacie deja pregătite lumânări, care sunt acum oferite de mulți producători.

Cum să faci o lumânare cu propolis acasă?

Până în prezent, există multe modalități de fabricare la domiciliu. Oferim retete pentru cele mai bune optiuni.

 • Va fi nevoie de 200 gr. orice grăsime (oaie, smaltz, capră) sau lanolină, se poate cumpăra în farmacii, câte 50 de grame fiecare. propolis și ceară. Grăsimea trebuie topită pe o baie de aburi până când este lichidă. Apoi adăugați propolisul tocat fin. Se amestecă bine, deoarece propolisul trebuie să se dizolve. Apoi adăugați ceara, de asemenea, trebuie să fie tăiată fin în prealabil. Ceara este necesară pentru duritatea lumanarilor. Dacă se adaugă mai multă ceară, medicamentul se va topi mai mult. Se amestecă totul bine. Trebuie să fim pregătiți pentru faptul că totul nu se poate dizolva, deoarece partea lichidă trebuie să fie drenată. Lăsați mediul să se răcească. Apoi trebuie să fie tăiat în bucăți mici, dându-i forma de lumânări. Masa aproximativă a unei lumanari trebuie să fie de 8-12 grame, o grosime de aproximativ un centimetru și o lungime de 4-5 cm.
 • Lumanari din propolis se pot face de unul singurVa fi nevoie de 220 ml de alcool, 200 g. grăsime, 40 gr. propolis. Puteți folosi untul. Mai întâi, turnați alcoolul în propolisul mărunțit. Se lasă să se infuzeze timp de 10 zile, amestecând periodic amestecul. După ce tinctura este gata de fierbere la căldură scăzută, amestecând bine. Întreaga compoziție ar trebui să aibă o culoare maro. Alcoolul trebuie să se evapore. Apoi, trebuie să adăugați unt de cacao sau grăsime. Se amestecă totul bine. Produsul finit trebuie topit pe o baie de aburi. Așteptați până când compoziția se răcește. Astfel, puteți face 10 lumanari care trebuie ambalate în folie sau hârtie groasă.

Metoda de fabricație de turnare

Va lua o cană de porțelan. Pe baia de aburi este necesar să se topească amestecul din apă, gelatină, glicerină. Raportul dintre componente este de 2: 1: 5. Amestecul pregătit trebuie să fie răcit până la punctul de curgere. Apoi puneți extractul de propolis și amestecați bine. Compoziția trebuie turnată în matrițe din hârtie de pergament. Păstrați în frigider.

Utilizarea propolisului lichid

Preîncălziți 40 gr. propolis pe baia de aburi. Adăugați 200 gr. migdale sau ulei de cătină. toate compoziția va trebui dizolvată. Apoi, pe o seringă de 5 cc în loc de ac, puneți-l pe cateterul unui chimist special. Introduceți 5 ml de propolis în seringă. Cateterul trebuie inserat în rect cu o lungime de 7 cm și stoarcerea ușoară a conținutului.

Prescripțiile medicilor

Poți mergeți la o farmacie în departamentul farmaceutic, prezentând prescripția AA Barskov sau VP Kivalkina. Masa de supozitoare se bazează pe butoirol, unt de cacao, gel de glicerină gelatină, aliaj de parafină cu lanolină. Puteți comanda lumânări de 8 cm cu o masă de până la 10 g.

Lumanari gata

Lumanari din prostatita cu propolis ar trebui să fie utilizate în conformitate cu instrucțiunile unui medic. Este întotdeauna necesar să se respecte cursul recomandat de tratament, deoarece aceasta va determina șansele de a obține efectul dorit.

Preparare Propolis DN

Propolis DN este supozitoare rectale cu adăugarea de propolis. Compoziția unei lumanari:

 • 0,08 gr. anhidru de lanolină;
 • 0,5 g. propolis;
 • 1,5 g. unt de cacao.

Propolis DN ajută la prostatitisMedicamentul are un efect hepatoprotector, antiinflamator, vindecător.

Aplicație. Preparare Propolis DN Trebuie introdus în rect un supozitor de trei ori pe zi după igienă. Timpul de tratament este de 10 zile. În scopuri preventive, o lumanare trebuie administrată o dată la fiecare 3 zile timp de o lună.

Contraindicații. Din utilizare este necesar să refuzați pacienții care suferă de intoleranță personală la produsele apicole.

Reacții adverse posibile. Lumanarile trebuie folosite cu mare grija, deoarece pot aparea reactii alergice.

Hemo-Pro

Acestea sunt supozitoare homeopatice combinate pentru tratamentul prostatitei. Compoziția unei lumanari:

 • 0,2 g. ulei de cătină;
 • 0,1 g. propolis;
 • extracte homeopatice din porumb, sunătoare și rue pentru 0,05 g;
 • 2 g. unt de cacao;
 • 0,2 g. extract de nămol medicinal din Lacul Tambukansky.

Proprietăți medicale. Hemo-Pro oferă antiinflamator, analgezic, antimicrobian, antifungic, vindecător, antipruritic, adaptogenic, de întărire capilară, de regenerare. Cu ajutorul acestor lumânări este posibil să se mărească metabolismul țesutului în prostată.

Hemo-Pro - supozitoare naturale eficiente din prostatităÎn plus, efectele interstițiale și de suprafață sunt posibile, ceea ce îmbunătățește semnificativ eficiența. Această acțiune este posibilă datorită utilizării propolisului în formulare. Uleiul de cătină poate îmbunătăți funcționarea sistemului cardiovascular, poate normaliza funcționarea tiroidei și a ficatului, poate crește potența, sporind astfel dorința sexuală și posibilitatea unor acte sexuale permanente. Concentratul de nămol medicinal este necesar pentru a furniza acțiune antiinflamatorie, antimicrobiană, imunocorporantă, precum și acțiune de vindecare a rănilor.

Aplicație. Înainte de a merge la culcare, trebuie să aduceți o lumânare adânc în rect. Timpul de tratament ar trebui să fie de 10-30 de zile. Durata exactă a tratamentului este determinată de medic, deoarece depinde de stadiul de dezvoltare a prostatitei.

Contraindicații. Din utilizarea lumanarilor trebuie abandonata cu o mare sensibilitate la ingredientele medicamentului.

Prostopin

Simpletons sunt lumânări cu propolis activ, fabricat de binecunoscuta companie Alfarm, care s-au dovedit bine. Compoziția de lumânări:

 • Prostopina - un alt tip de lumânări cu propolispropolis activat;
 • piper piper;
 • unt de cacao;
 • o actualizare a polenului;
 • jeleu regal;
 • anhidru de lanolină;
 • miere de munte;
 • ceară de albine.

cerere. Este necesar să introduceți o lumânare în rect înainte de a merge la culcare. Timpul de tratament trebuie să fie de 15-30 de zile. Tratamentul poate fi repetat după 2-3 luni.

Contraindicații. Din utilizarea Prostopinum, pacienții cu hipersensibilitate la produsele apicole trebuie aruncați.

Preparatul Propolis D

Compoziția de lumânări:

 • 2 g. unt de cacao;
 • 0,05 gr. dioxid;
 • 0,2 g. 20% extract de propolis.

Proprietăți medicale. De droguri este caracterizat prin resorptiv, antibacterian, regenerativ, efect anestezic. Poate reduce riscul de prostatită și îmbunătățește imunitatea. Untul de cacao ajută în mod activ să absoarbă microelementele, enzimele mucoase, vitaminele și aminoacizii. Dioxidul dizolvă diferiți compuși chimici, datorită cărora microflora crește sensibilitatea la antibiotice.

Propolis D - supozitoare de supozitoarecerere. Aceste lumanari trebuie folosite la 15 minute dupa ce au luat o baie fierbinte. Timpul de tratament trebuie să fie de o lună. Este necesar să treceți prin 2-3 cursuri, luând pauze în 2 luni.

Contraindicații. Din aplicarea este necesar să se refuze pacienții cu hipersensibilitate la produsele apiculturii.

Lumânări cu propolis: Avantaje și feedback

Analizând recenzii pentru pacienți, în general, puteți vedea atât comentariile pozitive, cât și cele negative, cu cei dintâi mult mai mulți. Printre avantajele cele mai des se disting următoarele:

 • Un număr mic de contraindicații. Folosirea lumanarilor este potrivita pentru aproape toate persoanele, cu exceptia pacientilor cu intoleranta individuala la componentele medicamentului, precum si a persoanelor sub 18 ani. Este absolut necesar ca aceste lumânări să fie tratate de femei în timpul sarcinii sau prin hrănire.
 • O gamă largă de acțiuni. Lumanari cu propolis sunt potrivite pentru tratamentul bolilor ginecologice, a prostatitei si a multor alte boli. Sunt excelente atât pentru sănătatea masculină, cât și pentru cea feminină, sunt complet sigure și nu au aproape nici un efect secundar.
 • Perfecționați perfect membrana mucoasă.
 • Eficiență. Faptul că aceste lumânări au de fapt un efect de vindecare strălucitor a fost deja dovedit în mod repetat nu numai de către medici, ci și de către pacienți.
 • Lumanari propolis de propolisAromă plăcută. Lumanari cu propolis au un miros caracteristic de uleiuri, care sunt utilizate în compoziție. De obicei, se întâmplă unt de cacao sau unt de cacao.
 • Ușurința de utilizare. Lumânările sunt realizate într-o dimensiune convenabilă, fără a genera disconfort în timpul introducerii.
 • Prețul scăzut. De la 200 de ruble pentru ambalarea lumanarilor de la 6 piese.
 • Comoditate de cumpărare și fabricare. Aceste lumanari nu pot fi cumparate numai la farmacie, ci facute la comanda de la farmacisti conform prescriptiei lor sau fabricate acasa.

Printre recenziile negative cel mai adesea astfel de caracteristici. În orice caz, lumanari de propolis au anumite contraindicații și nu toți oamenii pot fi abordați. Prin urmare, înainte de utilizare este recomandat să consultați un medic pentru alergii. În plus, atunci când cumpără lumânări pentru a fi utilizate într-o farmacie pentru un curs lung, costul total poate să nu fie atât de scăzut, deși eficacitatea medicamentelor justifică pe deplin costurile.

Pentru mult timp știu un efect pozitiv asupra propolisului prostatic, el a încercat să folosească lumânări. Desigur, procesul nu este foarte plăcut, dar, așa cum se spune, nu a existat nicio cale de ieșire. Prostatita în acest fel, nu am vindecat, dar ușor redus simptomele, oprit noaptea de multe ori merge la toaletă, și în timp ce scapa de hemoroizi. Cred că dacă boala nu este prea neglijată, lumânările vă pot ajuta.

Am incercat multe metode diferite de tratament si pot spune ca remediile populare sunt mult mai stricte si eficiente, spre deosebire de medicamente. Propolisul purificat și pur, efectul este excelent, dar a fost inconfortabil. Prin urmare, am trecut la lumânări cu propolis, iar acum le salvez.

Am auzit că prostatita este tratată cu lumânări făcute acasă. Propolisul este amestecat cu făină de secară și miere. Dar personal sunt împotriva fondurilor pregătite de sine. Cred că el însuși nu va reuși niciodată să facă așa cum ar trebui, poate doar să se rănească. Este mai bine să utilizați medicamente gata achiziționate la o farmacie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cel mai eficient remediu pentru prostatităCel mai eficient remediu pentru prostatită
Extract de propolis aer-propolis apă-ghidul de cliențiExtract de propolis aer-propolis apă-ghidul de clienți
Primele semne de prostatită la bărbați și tratamentul boliiPrimele semne de prostatită la bărbați și tratamentul bolii
Crema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuniCrema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuni
Ce boli ajuta tinctura de propolis pe alcool?Ce boli ajuta tinctura de propolis pe alcool?
Simptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populareSimptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populare
Tratamentul prostatitei la domiciliu cu remedii folcloriceTratamentul prostatitei la domiciliu cu remedii folclorice
Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listăTratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
Prostamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuriProstamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuri
Vitaprost comprimate: instrucțiuni de utilizare, preț și recenziiVitaprost comprimate: instrucțiuni de utilizare, preț și recenzii
» » Lumanari cu propolis din prostatita: descriere si recenzii
© 2021 amigdas.com