amigdas.com

De ce sa visati cartea de nunta - vis

Nunta intr-un visTrezirea după o noapte de odihnă bun, nu poți înțelege ce ai visat despre o invitație la un banchet de nuntă, pregătirea pentru acest eveniment remarcabil, sau colectarea de o sărbătoare. Pentru a interpreta corect ceea ce a fost văzut în vis, trebuie să vă uitați la semnificația din cartea de vis. Cu ajutorul lui majoritatea oamenilor interpretează visele lor. Pentru o interpretare corectă, este necesar să se ia în considerare toate detaliile visului.

Interpretarea generală în cărțile de vis

În majoritatea sonicilor invitația și petrecerea de nuntă a altcuiva interpretat ca o armonia în lumea voastră interioară. Oricare dintre acțiunile și deciziile pe care le luați în viața reală sunt corecte, sunteți bun la reflectarea și evaluarea acțiunilor și acțiunilor.

Vanitatea și pregătirea înainte de nuntă, pe care le-ați văzut în vis, reflectă anxietatea voastră în viața reală. Un astfel de vis este un indiciu pentru începutul acțiunilor decisive.

Ai văzut că ești oaspete la nuntă. Un astfel de vis pentru persoanele angajate în afaceri promite succesul și extinderea în domeniul de activitate.

Autovehicule la nuntăA fost un vis că la nunta cuiva ai fost onorific invitat. Un astfel de vis avertizează că oamenii care vă sunt nativi au nevoie de ajutorul și sprijinul vostru.

Am văzut doar persoane în vârstă la nuntă de la o persoană pe care o cunoști. Ar trebui să lăsați viața să meargă pe cont propriu și să nu vă planificați în viitor viitorul.

Ai visat cortege de nunta. Pentru o persoană care nu este căsătorită, un astfel de vis promite în viitorul apropiat o pregătire și o căsătorie cu cineva pe care îl iubește.

Cine se căsătorește

De asemenea, este necesar să acordați atenție celui care, la nuntă, ați fost oaspete.

Cei apropiați de tine se căsătoresc:

 1. Pentru a vedea că vă pregătiți sau mergeți la o nuntă nativi pentru tine. Acest vis îți amintește că ar trebui să dai puțină atenție și mult timp oamenilor tăi nativi și în nici un caz să nu uiți de ei.
 2. Văd asta mamă într-o rochie de mireasă se căsătorește - în realitate, ea se află pe punctul de a provoca o tulburare nervoasă, o stare depresivă. Sună-o sau dă-o o vizită plăcută.
 3. Să vezi nunta proprie soț, dar cu o altă femeie. De fapt, o femeie va fi geloasă pentru iubitul ei fără nici un motiv. Nu inventați nimic inutil și stricați relațiile familiale bune.
 4. Triumful unei fiiceSă vezi că căsnicia ta se mărită o fiică. Acest vis mărturisește că toate grijile, problemele și necazurile vor fi rezolvate în curând. Nu este deloc important să oferiți mirelui o rochie de mireasă. Dacă este alb, atunci acest lucru este bun și este considerat un semn favorabil. Dacă este roșu sau albastru, atunci în realitate mireasa are persoane invidioase. Acest lucru poate duce la complicații grave în viață.
 5. Vezi că intra mariajul sora sau fratele. În realitatea celui care a visat la nunta altcuiva, se așteaptă la o creștere a carierei sale.

Toți oamenii căsătoriți se căsătoresc

 1. Vise pe care prietenii se căsătoresc. Un astfel de vis promite schimbări rapide în viață care vor schimba pentru totdeauna destinul tău.
 2. Visele unui coleg de nuntă sau unui prieten. Așteptați evenimente care vă vor afecta foarte mult sufletul.
 3. Într-un vis, veți merge la o sărbătoare de căsătorie a unor oameni care nu vă cunosc. Un astfel de vis înseamnă că în curând vă veți întâlni cu vechiul dvs. prieten (cunoștință) sau pur și simplu cu cine ați studiat.

Pregătire slavă

 1. Pregătiți-vă pentru o sărbătoare de nuntăSe pare că vă pregătiți pentru o sărbătoare de nuntă. În realitate, nu veți atinge obiectivul.
 2. Dacă visezi să te pregătești pentru o sărbătoare de nuntă, dar te-ai trezit mai devreme decât sărbătoarea însăși a început. Un astfel de vis înseamnă că înainte de tine nu există nici un scop de îndeplinit.
 3. Visele se pregătesc pentru o sărbătoare secretă de nuntă. Un astfel de vis înseamnă că cei concepuți nu vor fi realizați din cauza naturii tale dificile.

Doliu la sărbătoarea nunții

 1. În realitate, se întâmplă că unii dintre oaspeții invitați sunt într-o stare de doliu. Dacă ați văzut un astfel de vis înainte de nuntă, înseamnă că în căsătorie nu va exista noroc și fericire.
 2. Dacă un astfel de vis nu ați văzut în ajunul unei sărbători de nuntă, atunci înseamnă că călătoria spre care veți fi răpită.

Sărbătoarea și distracția

 1. Distrează-te la nuntăVisele unei mese de nuntă bogate. Un astfel de vis îi prezice proprietarului o întâlnire iminentă sau o cunoștință nouă, care va avea loc într-un banchet zgomotos.
 2. Vise pe care le dansați la un banchet sau la o petrecere. Înșelați un bărbat de sex opus.
 3. Într-un vis v-ați aflat printre oaspeți la sărbătoare. Un astfel de vis arată că ești necinstit față de oamenii din jurul tău.
 4. Se pare că ai fost expulzat din sărbătoare. Un astfel de vis promite proprietarului său o perioadă favorabilă în viața sa.

Cine a visat un vis cu nunta altcuiva

O valoare considerabilă ar trebui acordată celui căruia a fost visul.

 1. Dacă, de fapt, sunteți deja căsătoriți și într-un vis că mergeți pe nunta altcuiva, atunci un astfel de vis vă pregătește pentru o surpriză plăcută.
 2. În cazul în care visul în care se plimba la nunta altcuiva, a visat atât soția, cât și soțul, atunci cuplul va avea în curând un copil frumos și sănătos.
 3. O nunta de vis cu o altă fată sau tip care nu și-a constă în vis brake.Takoe promite îndeplinirea tuturor dorințelor și prețuite pentru a schimba viața mai bună personale.
 4. Un tânăr dintr-un vis îl văzu pe iubitul său într-o rochie de mireasă, dar se va lega soarta cu altul. Ai văzut un astfel de vis pentru o nouă întâlnire care va crește în dragoste.
 5. Omul a văzut că a fost martor la o nuntă ciudată. Veți avea încredere în informații sensibile, care vor fi foarte greu de întreținut.
 6. O fată la o nuntă ciudată este un martor. Un astfel de vis îi promite realizarea planurilor ei și câțiva admiratori.
 7. Visele unui rival căsătorit într-o rochie de mireasă. În realitate, vă simțiți gelozia, care nu are nici un motiv. Prin urmare, înainte de a învinovăți pe cel iubit, gândiți-vă cu atenție.

Sonnik Miller

În cartea de vis a lui Miller, ceea ce el vede într-un vis este interpretat după cum urmează:

 1. Rochii funerale la nuntaAi fost invitat la o nuntă pentru altcineva. În viața reală, veți găsi o cale de ieșire dintr-o situație dificilă.
 2. Oaspeții invitați la nuntă se aflau într-o stare de doliu. Un astfel de vis promite dezamăgire și boală.
 3. Fata a fost la nunta mirelui ei printre oaspeții invitați. Un astfel de vis te sfătuiește să te simți confortabil cu experiențele și temerile care te așteaptă înainte.

Dream Medea

În această carte de vis, visul la nunta alteia reflectă calitățile umane pozitive ale personajului.

Visele unei rochii de mireasa de onoare. Un astfel de vis promite boală și singurătate.

Interpretarea visului lui Freud

Această carte de vis interpretează visele de nuntă în felul următor:

 1. Vise că ai fost invitat la nunta altcuiva. Un astfel de vis arată că, în realitate, veți primi veste bună.
 2. Visează la un banchet de nuntă. Ai o armonie completă cu partenerul tău într-o viață personală și intimă. Dacă un astfel de vis a visat oameni care nu au avut încă o relație intimă, atunci persoana este frică de prima experiență în viața sexuală.

În cartea de vise a lui Vanga:

 1. Ai fost invitat la nunta altcuiva. O persoană care a văzut un astfel de vis își va petrece timpul liber într-o companie în care se va familiariza cu o persoană și își va conecta viața cu el.
 2. Ei au văzut într-un vis că erau un oaspete onorat la o nuntă ciudată. Un astfel de vis vă avertizează că nu trebuie să respingeți ajutorul celor dragi și rude.

Interpretul de vis Löff interpretează visele în felul următor

Am văzut o nuntă într-un vis, dar în viitorul apropiat nu a fost planificată. Un astfel de vis anunță despre circumstanțele viitoare.

După cum vedeți, fiecare carte visă tratează același eveniment pe care l-ați văzut cu nunta altcuiva în moduri diferite. Prin urmare, aveți încredere în sentimentele și sentimentele voastre interioare. Astfel, veți ajuta să înțelegeți și să determinați care carte de vis de interpretare a visului vă va potrivi mai mult decât altele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce visezi să te căsătorești? Interpretarea unui vis pentru cei necăsătorițiDe ce visezi să te căsătorești? Interpretarea unui vis pentru cei necăsătoriți
De ce visezi despre prinderea peștelui cu mâna, interpretarea cărților de visDe ce visezi despre prinderea peștelui cu mâna, interpretarea cărților de vis
De ce vis de aur într-un vis? interpretareDe ce vis de aur într-un vis? interpretare
De ce visul de a conduce o mașină într-un vis?De ce visul de a conduce o mașină într-un vis?
De ce visează țiganii. Semnificația somnuluiDe ce visează țiganii. Semnificația somnului
De ce visează să-și trădeze soțul într-un visDe ce visează să-și trădeze soțul într-un vis
Dream: un tsunami în mare, în oraș. Care este visul unui tsunami?Dream: un tsunami în mare, în oraș. Care este visul unui tsunami?
De ce visul de a fi fotografiat într-un vis conform unei cărți de vis?De ce visul de a fi fotografiat într-un vis conform unei cărți de vis?
Despre ce visează castelul: interpretarea cărților de visDespre ce visează castelul: interpretarea cărților de vis
Dream Interpretare: de ce visul despre spălat într-o baieDream Interpretare: de ce visul despre spălat într-o baie
» » De ce sa visati cartea de nunta - vis
© 2021 amigdas.com