amigdas.com

Arzător pe lemn pe mâini proprii: o clasă de master și sfaturi

Produs finitOamenii creativi care doresc să facă meșteșuguri cu propriile lor mâini vor fi, fără îndoială, capabili să fie interesați de o direcție cum ar fi lemnul ars. Al doilea nume - pirografia, înseamnă procesul de transfer al unui desen pe o suprafață din lemn folosind un fier de lipit. Se dovedește capodopere neobișnuite, pe lângă faptul că procesul în sine ajută la scăderea tensiunii. Lucrările finite se vor potrivi unui cadou rudelor, prietenilor sau decorați pereții în propria lor casă.

Pyrograful și varietățile sale

La vânzare se pot găsi zeci de modele de torțe electrice de la diferiți producători. Fiecare specie are caracteristici proprii, dar toate sunt împărțite în două grupe mari:

 1. cu pene solide. Dispozitivele de ardere cu pene solide pot menține o anumită temperatură de încălzire a febrei. La alegerea arzătorului ar trebui luate în considerare, că cu cât mai multă putere, cu atât mai repede puteți lucra. Sunt puternice și sunt ușor de utilizat. Cel mai potrivit pentru a face desene mari. În set există diferite duze cu care poți să faci diferite tipuri de lucru;
 2. cu pene de sârmă. Dispozitivele de ardere cu pene de sârmă pot fi folosite pentru lucrări fine și dureroase pe lemn.

Cum sa faci un arzator pe lemn cu mainile tale

Lemn de ardereNu toată lumea are ocazia să cumpere un arzător. Pentru economiile monetare, poți să faci singur.

Pentru fabricarea Vyzhigatel pentru a prepara un fier de lipit, kruglogubtsy filament nicrom, 1 ac de cusut, acul seringii 1, tubul termocontractibil momentul adeziv sabie gratar si sursa de alimentare.

 1. Trebuie să luați un ac de seringă și să mușcați nasul cu buze rotunde.
 2. Pe sabia de grătar atașați în paralel două ace și înfășurați firul.
 3. Apoi, sfârșitul acului de cusut îndoire până când atinge vârful acului din seringă.
 4. Lipiți cablajul de la sursa de alimentare a acelor.
 5. Fixați ferm firul cu o sabie.
 6. Se poate tăia fundul lemnului care se lipeste de sabie.
 7. Impregnăm firul rănită cu un moment de lipire.
 8. În partea superioară a firului, am instalat un tub termocontractabil.

Desenează un calArzătorul este gata, acum trebuie testat. Pentru a face acest lucru, trebuie să conectați sursa de alimentare la o priză de 220 V, dacă este făcută corect, firele acului ar trebui să devină roșii pentru câteva secunde. Verificați dispozitivul numai pe suprafețe de lemn.

Progresul pirografiei

 1. Toate materialele și uneltele sunt pregătite în avans.
 2. Este selectată piesa de lemn de dimensiune corectă. Modelul este realizat mai bine pe partea mai fină. Arborele de duritate diferă de la 1 la 10. Corespunzător, duritatea este cea mai moale suprafață din lemn și la 10 cele mai grele. Pentru primele încercări este mai bine să folosiți bucăți din lemn moale.
 3. Se recomandă poziționarea arzătorului pe un suport special, deoarece se încălzește imediat.
 4. Apoi, trebuie să tăiați o bucată de lemn, care va fi aplicată pe desen. Puteți folosi șmirghel pentru acest lucru.
 5. În loc de linii continue, este necesar să se aplice lovituri. Pe un copac este imposibil să apăsați foarte puternic, altfel va fi dificil să folosiți un creion și apoi să spălați linii inutile.
 6. Nu aveți nevoie să vă grăbiți să vă faceți o treabă. Arderea lemnului în sine este un proces lung și dureros. Pentru începători, se recomandă încercați să utilizați Forța egală la aplicarea unui model. Desenul poate fi întunecat dacă țineți mânerul arzătorului într-o anumită zonă.
 7. O bucată de lemn trebuie așezată astfel încât fibrele să fie îndreptate în jos. Acest lucru va ajuta la desenarea mai ușoară, deoarece tot timpul dispozitivul se va mișca în jos. Arzând împotriva fibrelor, rezistența va crește semnificativ.

Recomandări privind fluxul de lucru

 1. Este important să alegeți un loc confortabil pentru o scândură din lemn. Este necesar să-l așezați astfel încât să poată fi ușor atins de un arzător în orice parte.
 2. Se recomandă începerea arderii modelului din partea inferioară sau marginea exterioară.
 3. Este necesar să mergeți în locuri de mai multe ori. Dacă este mai moale să atingeți suprafața din lemn, va fi mai ușor să mutați dispozitivul. Incheietura ar trebui sa incerce sa tina la bord.
 4. În primul rând, trebuie să încheiați trasarea liniilor principale și apoi să treceți la restul detaliilor.
 5. Pentru fabricarea unui desen 2D convențional și pentru 3D - trebuie să achiziționați atașamente diferite.
 6. Când schița desenului este gata, puteți continua să adăugați culori. Dar trebuie să ne amintim că nu întotdeauna o culoare suplimentară va arăta frumoasă. Pentru aceasta puteți folosi vopsele de acuarelă.
 7. Pentru fiecare duză este necesară o curățare regulată. Acest lucru se poate realiza cu un suport de șlefuire pentru o curățare rapidă. Scoateți duza cu clești și pentru siguranță se scurge în apă rece timp de câteva minute.
 8. Când desenul este finalizat, acesta trebuie aplicat cu un strat special de lac și așteptați până când suprafața se usucă până la sfârșit. Aplicați-l într-o cameră bine aerisită sau pe stradă.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fabricarea produselor din metal cu mâinile propriiFabricarea produselor din metal cu mâinile proprii
Crearea bio-șemineelor ​​cu mâinile tale: videoCrearea bio-șemineelor ​​cu mâinile tale: video
Cum să faci un copac frumos cu mâinile taleCum să faci un copac frumos cu mâinile tale
Artizanat din placaj și lemn cu mâinile propriiArtizanat din placaj și lemn cu mâinile proprii
Cum să faceți singur un laser pointerCum să faceți singur un laser pointer
Cazane de ardere lungă: tipuri și asamblarea prin mâinile propriiCazane de ardere lungă: tipuri și asamblarea prin mâinile proprii
Cum construiești o casă de cărămidă cu mâinile tale?Cum construiești o casă de cărămidă cu mâinile tale?
Furnace pentru o baie de metal cu propriile mâini, în conformitate cu desenulFurnace pentru o baie de metal cu propriile mâini, în conformitate cu desenul
Topiary: cum să faci un copac al fericirii cu mâinile taleTopiary: cum să faci un copac al fericirii cu mâinile tale
Ce meserii pot fi făcute din lemn cu mâinile lorCe meserii pot fi făcute din lemn cu mâinile lor
» » Arzător pe lemn pe mâini proprii: o clasă de master și sfaturi
© 2021 amigdas.com