amigdas.com

Cabină de duș de gresie cu mâinile proprii - sfaturi și fotografii

Descrierea modului de a face un duș de la plăci cu mâinile taleVisul multor proprietari de apartamente și case confortabile este un duș frumos și confortabil. Dar nu întotdeauna în magazinele de articole sanitare puteți găsi un produs de baie care să se potrivească în mărime, ar fi convenabil de utilizat și interesant în aspect. Și dacă există un astfel de model, atunci acesta poate costa destul de mult.

Dacă există un timp și o dorință - de a construi o cabină de duș este destul de posibil cu propriile mâini. Pentru a înțelege modul în care se realizează acest lucru, va trebui să studiați cu atenție instrucțiunile și să vedeți fotografiile exemplelor de desene și modele sanitare.

Cabină de duș: alegere de design

Nuanțe de alegere a designului cabinei de dușToate modelele pentru duș sunt grupate în funcție de tipul bazei și sunt împărțite în cabine de duș cu palet și fără palet. Pentru o cabină cu un palet, un palet fabricat din acrilice servește drept bază.

Baza în design fără un palet este înclinată cu un sistem special de scurgere, acoperit cu dale. Podeaua din interiorul cabinei este pe un nivel cu baza camerei, ecranele de sticlă sunt adiacente la podea, punând accentul pe practicitatea și luxul soluției.

Forma exterioară a cutiilor hidraulice este determinată de forma geometrică a paletei și poate fi dreptunghiulară, pătrată, rotunjită sau cu o muchie rectilinie.

Construiți-vă propriile mâini pentru modelele de duș pot fi în baie cu orice zonă. Principalul lucru este să alegi locul potrivit și alegeți un design.

 • Pentru încăperile mici, sunt relevante cutii cu pereți despărțitori din sticlă transparentă. Instalate într-un colț al camerei, ele devin vizual invizibile.
 • Cabinele de duș pot fi compartimentate cu una sau două pereți despărțitori, acoperite cu diferite culori și tonuri și echipate cu lumină de fundal estetică selectată.
 • În camere cu o suprafață mare, un efect incredibil va fi produs de o cabină de duș instalată în centrul camerei.

Material pentru o cabină de duș

Materialele cele mai potrivite pentru fabricarea cabinei de dușÎn baie există întotdeauna o umiditate ridicată, astfel încât materialele pentru finisare ar trebui să fie selectat rezistent la apă.

În cabina de duș, pereții vor fi în permanență în contact cu fluxuri de apă de temperaturi diferite, astfel încât vopseaua și tapetul pentru decorare nu vor funcționa. Cea mai bună opțiune - decorațiuni de perete plăci ceramice.

 1. În timpul instalării plăcilor, trebuie să sigilați cu atenție cusăturile și să nu permiteți aerului să intre sub țiglă. Atunci cu fața va dura destul de mult.
 2. Pentru a crea un singur spațiu, pereții din cutia hidraulică se confruntă cu aceeași țiglă ca și întreaga cameră.
 3. Același țiglă poate fi pusă pe podea, dacă scurgerea este construită chiar în ea.
 4. Cabina de duș va arăta originală din materialul de finisare de diferite culori sau texturi.

Paravane pentru cabine de dus

Gardurile pentru structuri pot fi cumpărate în magazin sau făcute de ele însele.

Prioritatea pentru construirea partiției este sticla. Sunt mulți sticlă "ecrane" cu una sau două uși. Usile cu o singură frunză sunt relevante pentru modelele cu pereți din faianță.

Peretele de sticlă poate fi realizat singur, acoperind cu folie de sticlă obișnuită, ceea ce reduce transparența și îl montează cu ajutorul unor accesorii speciale. Alternativ, puteți utiliza sticlă acrilică, care în procesul de încălzire poate achiziționa cu ușurință orice formă necesară.

Cu propriile tale mâini poți să te ridici până la tavan, pe toată lungimea sau pe jumătate perete deflect, și lustruiți-l cu plăci ceramice în conformitate cu design-ul camerei. Gipsul se poate uda, deci este mai bine să nu îl folosiți în baie.

Cabină de duș cu mâinile proprii, fotografie

O opțiune destul de simplă pentru construirea unui duș pentru dvs. este prezența unui palet. Acesta poate fi ușor conectat la comunicațiile de canalizare, cu toate acestea, atunci când instalați rezervorul, este necesar să se efectueze cerințele stricte de inginerie.

Cumpara paleta poate fi separat sau completă cu partea de sus a structurii pentru instalare, care include uși, pereți, garnituri, accesorii.

Variante de cabine de duș dintr-o țiglă
Descrierea laturilor pozitive ale cabinelor de duș din plăciOpțiuni pentru construirea de cabine de duș din plăciRecomandări ale specialiștilor pentru instalarea unei tăvi de duș dintr-o țiglă cu mâinile propriiDescrierea procesului de construire a unui duș de la o țiglăUtilizarea unui mozaic pentru fabricarea cabinei de duș proprii

În primul rând, trebuie să-ți faci mâinile hidroizolarea podelei și să se pregătească pentru o zonă de paleți. Se recomandă verificarea unghiurilor de îmbinare ale pereților, care ar trebui să fie de obicei nouăzeci de grade.

La gaura de scurgere sunt adăugate comunicații de canalizare. Pentru a vă asigura că conductele nu suferă o presiune excesivă, instalațiile de încălzire sunt reglate la înălțimea necesară. Este instalat un palet și se verifică nivelul părților opuse.

Îmbinările sunt sigilate între podea, pereți și palet. Pe marginea paletului, strict în poziția verticală, este instalat un profil de perete. Punctele de foraj sunt marcate cu un marcator.

În locurile de foraj, suprafața plăcii este pregătită prin ruperea acesteia cu un kermer. Că țigla nu este divizată, trebuie să fie forată numai în modul de rotație. Nu se recomandă recurgerea la funcții de șoc. Adâncimea găurilor trebuie să corespundă lungimii diblului.

Profilul peretelui este atașat și pereți fixe sunt instalate. Înainte de a fixa în cele din urmă pereții, ar trebui să închideți ușile și să reglați balamalele. Se montează dușul și mixerul, se verifică fiabilitatea sistemului de instalare și drenaj. Trebuie să vă asigurați că, cu ușa închisă, sigiliul este bine atașat la marginea paletei.

Instalarea unui palet plat

Dacă podeaua cabinei este puțin mai mare decât nivelul general, se recomandă instalați un palet plat. Puteți cumpăra un produs din ceramică sau acril sau faceți singur pe un șapă de ciment.

 1. Descrierea metodei de instalare a tava de dușAlegerea este cel mai bine să se oprească pe un palet de formă dreptunghiulară sau pătrată, care se va potrivi perfect cu pereții.
 2. Pentru a instala un palet achiziționat, trebuie să faceți o nișă în podea, având grijă ca acesta să nu aibă colțuri ascuțite, care pot deteriora partea inferioară a produsului.
 3. Țevile de scurgere sunt atașate la palet, iar picioarele sunt expuse uniform.
 4. Dacă nu se face o nișă pentru un produs, atunci se recomandă plasarea mai multor cărămizi în diferite locuri. Apoi, în timp, tava nu va eșua și nu se va îndoi.
 5. Toate îmbinările cu pereți sunt etanșate ermetic, iar marginea exterioară este încadrată de o bordură.

Cabină de duș fără palet cu mâinile proprii

Instalarea unui duș de la o țiglă fără un palet cu un pod înclinatÎn unele cazuri, utilizarea tăvilor de duș este impracticabilă, dar este mai bine să le îndepliniți înclinată.

În primul rând, va fi necesar să se facă o impermeabilizare a bazei în baie, în cazul în care cabina ar trebui să fie instalat.

Podeaua este complet curățată de șapă veche și de la zero la trei straturi impermeabilizare așezată.

 • Peretele la o înălțime de cel puțin doi metri este acoperit cu mastic bituminos.
 • Amenajat duș de proiectare de design și în întreaga zonă a camerei este turnat șapă.
 • În mod direct la locul de instalare al mașinii, podeaua trebuie să fie ușor înclinată astfel încât apa să curgă direct în scară. Acest lucru va împiedica formarea de bălți în locul unde este dus dușul.
 • Podeaua este încastrată și sistemul de scurgere este instalat.
 • Sunt așezate plăci. În acest caz, se recomandă utilizarea unei plăci speciale, care va evita alunecarea.
 • Cusăturile intercalate pe podea și pereți sunt frecate cu ajutorul unui agent de etanșare pe bază de silicon.
 • Echipa de construcție poate fi orice echipament, inclusiv hidromasaj. Pentru el va fi necesar să spargeți pereții pentru a instala conducte suplimentare. În locurile potrivite, trebuie să faceți lansări pentru conectarea echipamentelor.
 • Montarea dușului, nu uitați de comunicațiile electrice care vor fi necesare pentru iluminare și ventilație forțată.
 • Cablajul electric este pus în afara cutiei hidraulice și este protejat de un releu diferențiat.
 • Cea mai bună varianta a unei pereți despărțitori pentru o cabină fără palet este ușile din sticlă. Sticla trebuie să aibă un capăt prelucrat și cel puțin șase milimetri grosime.
 • Tăierea partiție de dimensiunea dorită va ajuta în atelier de sticlă, și accesorii, pentru a fixa la podea și tavan, puteți cumpăra în magazin.
 • Pentru a instala astfel de copertine în sticlă, nu este nevoie să faceți nicio orificiu. Trebuie doar să vă amintiți să instalați stiloul injector (pen).
 • Pentru a reduce transparența, sticla este decorată cu un film.
 • În tavan și în podea, buclele sunt atașate la nivel, piesele de contrapresiune sunt presate pe geam.
 • Cu ajutorul balamalelor, totul este integrat într-unul și ușile sunt instalate în poziție. Pentru a împiedica deschiderea ușilor în ambele direcții, este necesar să opriți.

Se pot face și ușile plastic sau fibră de sticlă. Aici totul depinde de gradul dorit de transparență și de zona băii. Cea mai simplă opțiune este folosirea blind-urilor necostisitoare. Pentru ei, sub forma unui oval sau a unui cerc, se instalează o țeavă de calitate, pe care sunt atârnate perdele.

Aceasta este cea mai ieftină și mai bună opțiune creativă pereți despărțitori pentru proiectarea dușurilor. Acum aveți posibilitatea să instalați un cap de duș, roller-coastere, vase de săpun, diverse cârlige și alte accesorii.

Pentru a vă face propriile mâini o cabină de duș de calitate și frumoasă, trebuie să cheltuiți o mulțime de timp și efort. Dar, rezultatul merită. În plus, prin vizionarea fotografiilor de exemple de modele, puteți alege și monta un cabină de duș pentru interiorul băii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
O baie bună sau un duș - ce să alegi?O baie bună sau un duș - ce să alegi?
Cum de a alege o cabină de duș: sfaturi profesionaleCum de a alege o cabină de duș: sfaturi profesionale
Proiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografiiProiectarea de băi cu cabine de duș: modele și fotografii
Asamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni videoAsamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni video
Cabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografiiCabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografii
Tava de duș cu mâinile - e ușor! Instrucțiune cu fotografieTava de duș cu mâinile - e ușor! Instrucțiune cu fotografie
Foto și prețurile pentru cabine de duș cu baieFoto și prețurile pentru cabine de duș cu baie
Cabine de duș din plăcile cu mâinile lor: montaj și fotografieCabine de duș din plăcile cu mâinile lor: montaj și fotografie
Design baie cu duș și fotografie de diferite opțiuniDesign baie cu duș și fotografie de diferite opțiuni
Cum de a face un colț de duș cu propriile mâiniCum de a face un colț de duș cu propriile mâini
» » Cabină de duș de gresie cu mâinile proprii - sfaturi și fotografii
© 2021 amigdas.com