amigdas.com

Instalarea mixerului cu mâinile în baie: sfaturi și videoclipuri

Descrierea scopului funcțional al robinetelor în băiPentru a primi dușul a fost cât mai confortabil posibil și apa caldă amestecată cu apă rece, oferindu-vă un lichid optim de scăldat în ceea ce privește temperatura, aveți nevoie de un mixer. Instalarea mixerului poate fi realizată cu ajutorul unei echipe de specialiști, dar o puteți face și dvs., deoarece nu este o procedură atât de complicată.

Astăzi vă vom spune ce este o instalație de mixer în baie cu mâinile lor, cum se instalează robinet, veți învăța sfaturi utile pentru instalarea acestei unități cu mâinile și a vedea un video de instruire.

Cum sa alegi un mixer intr-o baie

Sfaturi pentru profesioniști cum să alegeți robinetul de baie potrivitMixerul nu poate fi instalat fără a cumpăra mai întâi o supapă nouă. La cumpărarea sa ar trebui să fie luate foarte în serios, din cauza calității sale depinde de toate lucrările ulterioare de mixer, așa că nu vă salvați de la cumpărarea unei cadă.

Instalarea nu ar trebui să se facă grabită, altfel nu va exista niciun sens din lucrare și foarte curând totul poate deveni fără valoare.

Înainte de a începe lucrările de instalare a mixerului, ar trebui să aleagă pe cea potrivită. Când cumpărați, acordați atenție următoarelor aspecte:

 • Designul de masă, deoarece calitatea modelului depinde direct de greutate. Dacă materialul este de înaltă calitate și durabil, nu va fi ușor, deoarece grosimea metalului este o garanție a calității.
 • Material de construcție. Cel mai adesea se utilizează fie alamă, fie silumin. Acesta din urmă se referă la ieftin și ușor, constă din aliaj de aluminiu și siliciu și nu este suficient de puternic, uneori mânerul mixerului realizat dintr-un astfel de material se poate desprinde sau se desprinde de cleme. Dar dispozitivele din alamă sunt mai scumpe, dar legarea aliajelor pe ele este mai mare, astfel încât dispozitivul nu se rupe.
 • Parametrii tehnici. Dacă schimbați singur mixerul, studiați cu atenție caracteristicile acestuia astfel încât să se potrivească cu plasarea în baie.

Înălțimea mixerului deasupra băii

Există o recomandare care spune că înălțimea optimă a mixerului față de baie este de 20 de centimetri. Dar aceasta este condiționată de toate și înălțimea reală poate diferi ușor față de acest indicator luând în considerare astfel de recomandări cu privire la instalarea mixerului:

 • Sfaturi pentru experți cum să alegeți înălțimea instalației mixeruluiÎnainte de a instala structura în locul potrivit, verificați confortul de așezare a macaralei și încercați apoi înălțimea.
 • Când instalați mixerul pentru o cabină de duș, înălțimea trebuie să fie de aproximativ 120 cm de la partea de jos a cabinei.
 • Nu luați înălțimea paharului pentru punctul de referință, deoarece în practică pentru stabilitate, băile sunt echipate cu tot felul de căptușeli și centimetri se pot pierde.
 • Calculați distanța de la instalație până la marginea băii, în special atunci când planificați să rotiți robinetul de la baie în chiuvetă și în spate.
 • De asemenea, înălțimea poate fi afectată de tot felul de accesorii, cum ar fi dedurizatoarele de apă și altele.
 • Când atașați mixerul la perete, nu exersați atașamentul acestuia la plăci, ci atașați-l mai degrabă la borduri. Înălțimea poate depinde, de asemenea, de înălțimea calculului său, de regulă, este răspândită la aproximativ un metru de la nivelul podelei.

Secvența lucrărilor de instalare a mixerului

Înainte de a instala un mixer nou, îndepărtați mai întâi cel vechi. Pentru aceasta și lucrările ulterioare, veți avea nevoie de aceste instrumente:

 • hexagoane:
 • clesti mari;
 • șurubelnița este încrucișată și plată;
 • chei de gaz și carob;
 • cheie reglabilă;
 • FUM bandă.

Cum să eliminați un mixer vechi cu propriile mâini

Descrierea metodei de dezmembrare a mixerului vechiÎndepărtarea unei băi dintr-o macara veche nu va fi o sarcină dificilă, dar înainte de a face, nu uitați opriți alimentarea cu apă.

Este necesar nu numai să se blocheze autostrada principală, ci și apa caldă, care în unele apartamente și case este alimentată cu ajutorul unei coloane de gaz sau a unui cazan. Înlocuirea se face în baia însăși, unde pereții sunt pliați cu dale.

Mai întâi, scurgeți apa de la robinet, apoi de pe perete deșurubați-o, dar foarte atent, astfel încât să nu deterioreze firul de pe fiting, care sunt pe perete în sine. Dacă este deteriorat, atunci trebuie să faceți o revizie majoră în cameră pentru a schimba fitingul.

După ce eliminați robinetul vechi, ușor curățați montura în perete, pentru a îndepărta de acolo rămășițele de vopsea și vechea înfășurare.

Cum se asamblează structura pliantă cu mâinile tale

Cele mai multe mixere sunt vândute într-o formă demontabilă, astfel încât acestea trebuie asamblate înainte de a fi instalate. Când cumpărați un design, vă rugăm să rețineți că în cutie au fost toate detaliile sale:

 • canistre pentru duș;
 • Gander;
 • furtun de duș;
 • unitatea principală;
 • plafoane decorative;
 • garnituri din cauciuc;
 • excentrici.

Fiecare piesă trebuie ambalată separat în saci mici - țesături sau celofane. De asemenea, asigurați-vă că verificați calitatea excentricilor de fixare, în special pentru integritatea firelor acestora.

Pentru a asambla structura, conectați-vă la unitatea principală gander, precum și un furtun cu o cană de udare, astfel de muncă nu ar trebui să provoace dificultăți. Cu toate acestea, la asamblare, nu folosiți chei sau strângeți piulițele.

Etape de instalare a unei robinet în baie

Când modelul este asamblat, puteți continua să îl instalați. Ea include astfel de etape:

 1. Instrucțiuni pentru instalarea unui mixer în baieVânturați excentricii cu o bandă FUM, apoi le introduceți ușor în fitingurile de perete care rămân din robinetul vechi. Dacă nu există benzi, luați pasta de înfășurare și adăugați pasta "Unipack".
 2. Înșurubați excentricii observând distanța dintre intrările de pe mixer de 150 mm folosind nivelul clădirii.
 3. Înșurubați unitatea principală excentrică. Acestea sunt instalate corect, dacă blocul de pe ambele părți este înfășurat fără probleme. Apoi, este îndepărtată și plafonul decorativ este înșurubat pe excentrici, care trebuie să se potrivească perfect cu peretele și să ascundă locurile amestecătorului prin atingerea firului.
 4. Am înșurubat blocul înapoi, folosind în acest scop o înfășurare.
 5. Pentru a face contracția densă, aplicați garniturile care sunt în piulițe.
 6. Nuci strângeți cheia nu atât de mult încât scârțâie puțin.
 7. Deschideți robinetul principal și sursa de alimentare cu apă caldă pentru a testa mixerul pentru funcționarea acestuia.

Cum se instalează mixerul pe un perete nou

Descrierea procesului de instalare a unui mixer pe un nou perete de baieDeasupra am considerat instalarea unui mixer sub condiția de dezmembrare a structurii vechi și acum să vedem procesul de instalare într-o casă nouă sau într-o altă încăpere unde un astfel de design este instalat pentru prima dată.

Deci, trebuie să schimbați țevile, să asiguri pereții cu dale și să instalați fitinguri. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie face calcule simple:

 1. Măsurați distanța dintre centrele armăturilor, care este de 150 mm.
 2. Centrele ar trebui să fie pe aceeași paralelă.
 3. Punctul extrem trebuie să fie la același nivel cu peretele.
 4. Fitingurile sunt situate pe un nivel, iar înălțimea lor ar trebui să fie acceptabilă pentru instalarea structurii.

Fitingurile sunt instalate numai după ce au fost așezate conductele de apă și au fost instalate un gips-carton sau un balizaj pentru ipsos.

Dacă aplicați gips carton, apoi accesorii de lipire trebuie să fie proiectate în așa fel încât merge dincolo de învelișul protector de aproximativ 25 mm, iar locația de ieșire trebuie să fie fixat ferm cu ajutorul unor profiluri sau suporturi pentru montare.

Dacă tencuiala este planificată pe pereți, proiecția trebuie calculată în funcție de distanța de la baliză la planul plăcilor adiacente peretelui. De regulă, înălțimea proeminenței este de aproximativ 17 mm.

Lucrările ulterioare privind instalarea mixerului nu diferă de cazul dezasamblării structurii vechi și a utilizării vechiului montaj.

Așa cum am menționat mai devreme, în realizarea acestei lucrări Nu poți grăbi lucrurile, altfel riscați să aveți probleme serioase cu utilizarea structurii finite după punerea în funcțiune.

Deci, nu uitați acea excentrică mai întâi răsuciți fără etanșare, și numai atunci, când ați verificat corectitudinea acțiunilor dvs., acestea sunt setate la starea de lucru.

Înainte de a începe, nu uitați să acoperiți baia și chiuveta cu chiuvetă, folosind cârpe, bandă scotch, bandă sau carton ondulat. Este necesar atunci instalațiile sanitare au fost protejate de la tăiere, căderea unui design și accesorii grele. Nu permiteți înlocuirea mixerului să vă coste înlocuirea băii.

După cum puteți vedea, nu este atât de greu să puneți singur un mixer în baie, dacă o faceți în același timp toate cerințele și recomandările. Dacă totul se face corect, vă va dura cât mai mult posibil și nu veți avea o problemă în timpul funcționării sale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să modificați singur cartușul într-un mixerCum să modificați singur cartușul într-un mixer
Cum să fixați o robinet într-o bucătărie care curgeCum să fixați o robinet într-o bucătărie care curge
Cum să dezasamblați un mixer cu pârghie - caracteristici și videoCum să dezasamblați un mixer cu pârghie - caracteristici și video
Cum pot schimba garnitura din robinetul de bucătărie?Cum pot schimba garnitura din robinetul de bucătărie?
Mixere cu încălzire prin apă: caracteristicile structurii și utilizăriiMixere cu încălzire prin apă: caracteristicile structurii și utilizării
Cum sa faci un mixer sa te repari in bucatarieCum sa faci un mixer sa te repari in bucatarie
Reparați mixerul în baie cu propriile mâiniReparați mixerul în baie cu propriile mâini
Cum se schimbă mixerul în bucătărie cu mâinile taleCum se schimbă mixerul în bucătărie cu mâinile tale
Instalarea mixerului în baie cu propriile mâini: caracteristici de instalareInstalarea mixerului în baie cu propriile mâini: caracteristici de instalare
Duș igienic în toaletă: vederi și fotografiiDuș igienic în toaletă: vederi și fotografii
» » Instalarea mixerului cu mâinile în baie: sfaturi și videoclipuri
© 2021 amigdas.com