amigdas.com

Prăjire în timpul iernii: sfaturi pentru pescuitul de iarnă de succes din gheață

Pescuitul de iarnă pe ramePrăjirea în timpul iernii este o sarcină destul de dificilă. Este un pește activ care nu intră în hibernare. Bream se adaptează rapid la o scădere bruscă a temperaturii, ceea ce duce la un stil de viață activ. Specia este foarte mare și puternică, astfel încât pescarul are nevoie de răbdare și de cunoștințe despre obiceiurile și caracteristicile prădătorului.

Loc de pescuit

Pescuitul pe timp de iarnă pe ramePentru a afla cum să prindă bâta în timpul iernii, primul lucru pe care trebuie să-l studiați particularitățile habitatelor sale.

În cazul în care banda este prinsă în timpul iernii pe râu, atunci ar trebui să se caute în zonele de conectare a zonei joase cu un curent rapid. Instrumentul de aruncare este necesar într-un loc unde nu există curent. Acolo peștele așteaptă feedul care aduce curentul. În mod obișnuit, astfel de locuri se întâmplă în apropierea adâncilor și găurilor mari, în care pâlnia se lasă în condiții meteorologice nefavorabile. Adesea, rame pot fi găsite în locuri de-a lungul albiei râului, deoarece se deplasează adesea pe această rută în căutarea hranei.

Dacă prinderea are loc în timpul primei ghețuri subțiri, atunci peștele se mai poate găsi la o adâncime de 3-4 m, totuși, dar în mijlocul iernii este deja inutil să prindeți o pâlnie la o asemenea adâncime. De asemenea, merită luate în considerare unele puncte care vă vor ajuta să alegeți locul potrivit pentru pescuit:

 1. Cu cât temperatura apei este mai mică, cu atât mai multă adâncime trebuie să căutați pește.
 2. Fiind la o adâncime mare, peștele evită locurile cu vegetație densă și scoici, deoarece absorb foarte mult oxigen.
 3. Peștele selectează locurile cu fundul noroios sau argilos.

Cum să prindă bâta în timpul iernii

În cazul în care capturarea se face pe un rezervor neobișnuit, este logic să se intervieveze pescari locali care sunt susceptibili să sublinieze habitatul "raselor" locale.

Momeală pentru pescuit

Combaterea loviturii în timpul ierniiPuteți să prindeți fără momeală, dar pentru a face captura mai bine, trebuie să aveți grijă de pregătirea ei.

Baza amestecului de hrănire este o vierme de sânge sau un vierme. Cu toate acestea, este puțin probabil ca viermele să îl poată obține în timpul iernii, așa că cel mai adesea este cel mai adesea folosit viermii de sânge. Elemente suplimentare sunt miezul de pâine sau laptele praf. Ei, scufundându-se în fund, creează un nor nutritiv de turbiditate, care atrage pește. Atunci când adăugați aromele ar trebui să fie extrem de atent, ca și cum ar fi exagerat, puteți sperie o bream atent.

Pregătirea momelei

Cum să prindă bâta în timpul ierniiCa momeală pentru pescuitul de iarnă, rachiul este ideal pentru viermii de sânge. Dacă nu este disponibil, puteți alege buretele. Un bun atașament poate servi ca o varietate de combinații de momeli, cum ar fi: viermi de sânge, vierme de vierme de vierme etc.

Nu uitați că rama iubeste momeli de dimensiuni mari. Din acest motiv, este mai bine să aruncați viermi de sânge cu grinzi - câte 5 până la 6 bucăți.

Rețetă mastyrki

De la momeli de legume, bream numai mușcă pe mastyrku. Componentele suplimentare pot varia în funcție de preferințele rezervorului și peștilor, totuși baza este întotdeauna aceeași și constă în:

 • apă;
 • momeli;
 • mazăre.

Prinde un ticălos în timpul iernii

Ca ingrediente suplimentare, miere, zahăr, ou, vitamine etc. pot servi.

Rețeta pentru a face mastyrki pe bream este destul de simplă. Primul pas este să înmuiați mazărea timp de 2 până la 3 ore și fierbeți până când fierbeți. Următorul terci este zdrobit, după care se adaugă grâu și apă. Pentru a face momeala consistența potrivită, se folosesc substanțe auxiliare (miere, zahăr, ouă etc.). Dacă nu sunt, atunci terenul obișnuit este bun.

Selecția de pene

Elementul deosebit de important al pescuitului este alegerea uneltelor pentru prinderea ramei în timpul iernii. Acest pește este prins pe un flotor sau kivkoy tija. Fiecare dintre ele are propriile sale avantaje și dezavantaje.

Tijă plutitoare

Acest pescuit a fost confortabil (și prin urmare productiv), tija plutitoare ar trebui echipată corespunzător, verificând următoarele elemente:

 1. Momeală pentru pescuitCeasul cu alarmă. Captura pentru pescuit pe flotor este un bici scurt, echipat cu inele de acces.
 2. Bobina inerțială este cel mai tipic "bezynertsion", pe bobina de care este înfășurată o bandă sau o linie de monofilament.
 3. Linia. Alegeți-l costă un diametru de 0,05 până la 0,12 mm. Grosimea depinde de dimensiunea bremei, care trăiește în rezervor.
 4. Floatul. Deoarece momeala bremei este destul de slabă, flotorul ar trebui să fie ușor. Este cel mai potrivit pentru o capacitate de transport de 1 g.
 5. Jig. Acesta este selectat pornind de la caracteristicile unui rezervor și obiceiurile unui bâzâit care o locuiește.

Pescuitul de iarnă în februarieTrebuie remarcat faptul că flotorul poate fi folosit ca un singur sau două părți. Flotorul din două piese permite pescarului să vadă momeala "pe urcare". Pentru a crește viteza de mormyshki care se încadrează cu momeala până la fund, unii pescari folosesc un mormyshku ponderat. Datorită acestui echipament, economisiți timp.

Pentru pescuitul de iarnă pot fi folosite până la 5 tije de pescuit pe plutitor. Flotorul trebuie încărcat în așa fel încât numai antena să se ridice deasupra apei. Dacă prindeți pe o tijă, trebuie văzut că era vizibilă doar 2-3 mm. antenă.

Această prăbușire pe breată este deosebit de eficientă, deoarece în vara aceasta este prinsă de preferință pe o tijă plutitoare.

Tije de tije

Prăjire în timpul iernii: sfaturi pentru pescuitul de iarnă de succes din gheațăTrăsătura principală a unei astfel de abordări este prezența unui nod care acționează ca un indicator al mușcăturii. Poate fi dificil (pentru prinderea curentului) și sensibil (pentru prinderea în apă calmă). Blocul de pe tija de pescuit este instalat paralel cu suprafața gheții.

Aparatul de croazieră este utilizat în principal pentru pescuitul activ. Anglerul ar trebui să joace momeală în timpul întregului pescuit. În acest scop, mormyshka este perfect, cârlig pentru joc nu este folosit pentru momeală. Cel mai popular model al tijei este "balalaika". Are o greutate foarte mică, datorită căreia pescarul poate realiza jocul ideal de atașament.

Procesul de capturare a unei unelte de capăt este următorul:

 1. Momeala coboară în apă până la o lovitură caracteristică la fund.
 2. Momeala se ridică la 0.5-1 m deasupra și coboară lent.
 3. Întregul proces se repetă din nou.

Poate, pescarul va trebui să experimenteze cu momelilor de joc, schimba viteza, amplitudinea etc. Puteți schimba, de asemenea, și suportul în sine ca plătică -. Destul de pește sclifosit.

Atunci când mușcați, buza se va îndoi sau se va îndrepta puternic. După aceasta, este necesar să efectuați o scurtare.

Sfaturi de la profesioniști

Sfaturi de la pescarii experimentati vor face mai usor sa prinda rame in timpul iernii:

 1. Sfaturi pentru pescuitul de gheață de succes de iarnCel mai bine este să aruncați momeala în apă cu un alimentator. Dacă hrăniți o bâzâie cu ajutorul bilelor de alimentare, numai jumătate din alimentele complementare vor ajunge în partea de jos. Restul se va dizolva pur și simplu pe drumul către pește.
 2. Nu este necesară o tăiere prea ascuțită: dacă un specimen mare este prins pe cârlig, riscul de rupere a liniei este mare.
 3. Pentru a lumina din gaura nu a speriat bream, puteți face o pauză de cauciuc sau placaj cu mâinile tale. O bucată de formă pătrată se taie din material, în mijloc se face o gaură de 2-3 cm în diametru pentru circulația liberă a liniei.
 4. Nu este necesar să prindeți pește pe aceeași gaură pe tot parcursul pescuitului de iarnă. Peștele are nevoie de timp să se adune în apropierea fundului.
 5. Mărimea momelei trebuie să fie mare pentru a reduce riscul de prindere a unui răzuitor.

Realizând toate sfaturile, puteți obține succes în pescuitul de iarnă și bucurați-vă de comunicarea cu natura.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuitul de iarna pentru stiuca, cat de bine sa prinzi si ce uneltePescuitul de iarna pentru stiuca, cat de bine sa prinzi si ce unelte
Ce mai bine pentru a prinde bibanul iarna și unde să-l găsițiCe mai bine pentru a prinde bibanul iarna și unde să-l găsiți
Cum să prindeți știucul: prindeți pește în timpul iernii și al veriiCum să prindeți știucul: prindeți pește în timpul iernii și al verii
La ce presiune este mai bine pescuitul în timpul ierniiLa ce presiune este mai bine pescuitul în timpul iernii
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Prinderea în timpul iernii pe malul râurilor, pescuitul pentru mormyshkuPrinderea în timpul iernii pe malul râurilor, pescuitul pentru mormyshku
Pescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshkuPescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshku
Prindeți alimentatorul din gheață: alegerea echipamentului și secretele pescuitului în timpul ierniiPrindeți alimentatorul din gheață: alegerea echipamentului și secretele pescuitului în timpul iernii
Prinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tacklesPrinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tackles
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
» » Prăjire în timpul iernii: sfaturi pentru pescuitul de iarnă de succes din gheață
© 2021 amigdas.com