amigdas.com

Chainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegere

Lanțul a văzut STIHLcompanie de familie STIHL - cel mai mare producător german de instrumente pe benzină pentru construcții, silvicultură și agricultură, grădinărit și Croft (fabricat de nume de marcă VIKING). Compania funcționează cu succes pe piață începând cu anul 1926, astăzi birourile reprezentative ale mărcii sunt situate în 160 de țări. Biroul central se află în Germania, în orașul Waiblingen.

Stivuitoarele STIHL începând cu 1971 sunt cele mai vândute în întreaga lume, cifra de afaceri anuală a companiei fiind de peste 90% tranzacții de export. Nu se poate observa că pentru a-și populariza produsele, producătorul efectuează anual concursuri de specialitate în disciplinele forestiere.

Tipurile de ferăstraie lanțuri produse

Piața oferă o gamă largă de unelte de benzină STIHL, un loc important în linia producătorului de la data înființării sale și până în prezent ocupă ferăstraie cu lanț, printre care se numără astfel de subgrupe principale:

 • Ferăstraie cu lanț pentru uz casnicUtilizat în aparatele de uz casnic. Este ușor, practic și ușor de utilizat ferăstraie, care sunt ideale pentru tunderea și se subțiază de arbori și arbuști pe o cabana de vara tamplarie, lemn de foc, de uz casnic si constructii, lemn de foc. Ca și instrumentul profesional al STIHL, aceste lanțuri se disting prin respectarea standardelor de calitate, a confortului și a siguranței utilizării. Puterea unei astfel de scule variază de la 1,3 kW / 1,8 litri. a. până la 2.3 kW / 3.1 litri. cu greutatea fără combustibil și echipamentul de tăiere este de 4-4,9 kg. Lungimea anvelopei este de 35 cm.
 • Ferastraie pentru horticultura si agricultura. Un astfel de instrument este folosit pe scară largă în sectorul prelucrării lemnului, în construcții care utilizează lemn, se ocupă cu pomi fructiferi, punți de prelucrare și lemn subțire. Echipamentul acestor ferăstraie este gândit în scopul eficienței maxime a acestora în segmentul de lucrări dat. Greutatea ferăstrăului de grădină este de 4,5 kg la o putere de 2,6 kW / 3,5 litri. a. - 2.8 kW / 3.8 litri. a. respectiv. Lungimea anvelopei unei astfel de scule este de 40 cm. Aceste ferăstraie pot fi clasificate ca un instrument semi-profesional.
 • Utilaje forestiere cu lanț STIHL. Aceste ferăstraie aparțin unui instrument extrem de profesionist, se disting prin: creșterea puterii și greutatea minimă, echipamentele cu cele mai recente evoluții tehnologice ale producătorului. Aceste caracteristici le permit să le utilizeze pentru tăierea forestieră industrială, exploatarea forestieră, construcțiile și serviciile comunale. Greutatea celui mai greu ferăstrău din această gamă de modele este de 10 kg la o putere de 6,4 kW / 8,7 litri. cu o lungime a anvelopei de până la 105 cm.
 • Tăvi de benzină pentru betonTăvi de benzină pentru beton - acest tip de instrument este capabil să taie pereții de cărămidă prin această metodă, precum și să taie piatră naturală și fontă fără eforturi suplimentare. Ferastraie astfel - 4,3 kW, acesta este echipat cu un diamant lanț și sistemul de alimentare cu apă, care nu numai că face performanța de muncă, dar, de asemenea, se leagă de praf, lubrifiază și curăță lanțul și dispozitivul bar, care are funcția de răcire. Durabilitatea suplimentară a sculei este asigurată de prezența unui filtru de aer de înaltă tehnologie. Un astfel de instrument este indispensabil pentru dezmembrarea, re-echiparea și reconstrucția clădirilor și a structurilor. Este considerat un instrument profesional de utilizare specializată.
 • Ferăstraie speciale "Calm" dovedește că producătorul sculei este capabil să facă față oricărei sarcini. Această linie include un tratament special pentru coroane grădinar pol de arbori, ferăstraie pentru sculptură fină, precum și ferăstraiele cu lanț de salvare, care sunt utilizate în cazul în care cel mai important este precizia și siguranța instrumentului utilizat - pentru a salva vieți.

În fiecare dintre aceste subgrupe există un număr mare de modele diferite care diferă atât în ​​ceea ce privește caracteristicile lor de bază, cât și în costul acestora.

Cum de a alege un ferăstrău cu lanț

Un număr mare de lanțuri din linia STIHL vor face chiar și un profesionist pierdut. Producătorul a făcut totul pentru a se asigura că instrumentul său efectuează o muncă de calitate pe site-ul necesar. Principiul "mai puternic și mai beat, cu atât mai bine" în acest caz nu funcționează.

Pentru a alege cu greu pentru dvs. un STIHL cu lanț, trebuie să stabiliți în prealabil răspunsurile la următoarele întrebări:

 • Ferăstraie speciale Ce lucrări vor fi efectuate.
 • Volumul sarcinilor care trebuie îndeplinite.
 • Material prelucrat de instrument.
 • Care este durata funcționării continue a sculei?
 • Condiții climatice pentru funcționarea ferăstrăului.
 • Dacă lucrările sunt planificate în interior, un rol semnificativ îl joacă prezența în ea a ventilației și izolației fonice.

Prin achiziționarea unui ferăstrău cu lanț "Calm" al unui anumit segment (gospodărie, profesională sau semi-profesională) trebuie să vă amintiți, că caracteristicile lor tehnice nu implică încercări suplimentare de a crește puterea, viteza sau volumul tăieturilor datorită autodificării riglei. Orice încercare de a utiliza anvelope neconforme poate duce la defectarea instrumentului în cel mai bun caz (garanția în astfel de circumstanțe este anulată), în cel mai rău caz - răniri grave și vătămări grave.

Cel mai popular model pentru uz privat

Până în prezent, modelul MS 180 este un astfel de model, se distinge printr-un preț democratic și bun pentru caracteristicile sale tehnice de segment:

 • Fără combustibil și echipament de tăiere, produsul cântărește 4,1 kg;
 • Putere - 1,5 kW și 2 litri. s.;
 • Viteza de oprire - 2800 pe minut;
 • La viteza maximă, scula produce 9000 rpm.

Pentru munca gospodăriei minore, aceste caracteristici sunt suficiente.

Chainsaw profesional

Se potriveste perfect STIHL MS 880 cu lanț, astăzi nu are analogii în lume și este considerat cel mai puternic. Caracteristicile sale tehnice:

 • Model MS 180Greutate 10 kg fără set de căști și combustibil;
 • Putere - 8,7 litri. a. și 6,4 kW;
 • Lungimea anvelopei: minimul - 75 cm și maximul - 105 cm;
 • Volumul rezervorului de combustibil este de 1,3 litri;
 • Numărul de rotații pe minut la capacitatea maximă este de 8500;
 • Ferăstrăul de ralanti este însoțit de 2700 rpm.

Un astfel de fierăstrău este capabil să reziste unei zile de lucru de 16 ore cu intervale de funcționare continuă de 6 ore.

Avantajele instrumentului de alimentare cu benzină

Varietatea instrumentelor de pe piața construcțiilor este acum capabilă să satisfacă cerințele oricărui consumator și implică disponibilitatea unui instrument de calitate și a unor analogi mai ieftini. Ce face consumatorii (de la mașini de tăiat lemne la persoane fizice) să aleagă lanțurile STIHL:

 1. Înainte de a începe vânzarea, toate echipamentele sunt standardizate și controlate la sediile întreprinderii și verificate pentru respectarea cerințelor interne.
 2. Întreaga sculă (atât profesională, cât și gospodărească) este echipată cu un motor puternic, în timp ce nu pierde manevrabilitatea și menține ușurința, cel mai greu lanț de greutate cântărește nu mai mult de 2,2 kg.
 3. Ferăstraiele cu lanț sunt economice în consumul de combustibil.
 4. Ușurința în utilizare începe cu instalarea și pregătirea produsului pentru a funcționa, pornirea utilizându-se dezvoltarea proprie a producătorului Ergostart - o pornire rapidă, iar pârghiile sistemului de control asigură o ușurință în utilizare.
 5. Durabilitate. Toate produsele sunt concepute pentru a proteja motorul de praf cu un filtru special, lubrifierea în lanț cu sistemul Ematic și protecția împotriva vibrațiilor cu sistemul AC.
 6. Posibilitatea utilizării chiar și cu un îngheț semnificativ datorită sistemului de încălzire al carburatorului.
 7. Securitate. Mecanismul de protecție QuickStop, dacă este necesar, oprește forțat lanțul de lucru, lanțurile lanțului de lanț sunt complet izolate, dispozitivul acționat are un nivel relativ scăzut de zgomot.

Desigur, principalul criteriu care influențează popularitatea producătorului instrument, putem presupune că societatea STIHL este cel mai mare jucător pe această piață, există deja aproape un secol și nu este încă redus standardele de calitate, și doar le crește.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să porniți un lanț de ferăstrău: instrucțiunea pentru un "calm"Cum să porniți un lanț de ferăstrău: instrucțiunea pentru un "calm"
Sfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferiteSfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferite
Cabine de duș de producție rusăCabine de duș de producție rusă
Lanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bineLanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bine
Criterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanțCriterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanț
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Avantajele și dezavantajele cremelor creștineAvantajele și dezavantajele cremelor creștine
Alegerea uleiului pentru lanț cu lanțAlegerea uleiului pentru lanț cu lanț
Reglarea carburatorului cu lanț și instrumente chinezeștiReglarea carburatorului cu lanț și instrumente chinezești
Caracteristicile partenerului cu lanț 350Caracteristicile partenerului cu lanț 350
» » Chainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegere
© 2021 amigdas.com