amigdas.com

Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video

Instalarea ușii interioare în proces este o unealtă și o secvență de acțiuni.La efectuarea lucrărilor de reparații în etapa finală de lucru, se realizează instalarea structurilor ușii. Fără ele, camera pare inferioară. Când înlocuiți o ușă veche într-o încăpere cu una nouă, veți avea nevoie de abilități de instalare. Această muncă este destul de gravă necesită anumite cunoștințe. În plus, când o executați, aveți nevoie de ajutoare. Singurul lucru este imposibil de a efectua calitativ instalarea unei structuri a ușii.

Dacă le aveți și aveți cunoștințele necesare, atunci puteți efectua personal o instalare de calitate a ușii interioare fără a implica specialiști. Principalul lucru - respectați toți pașii tehnologiei de instalare a ușii și nu vă grăbiți. Atunci totul se va întoarce. Dacă aveți întrebări, consultați tutorialele video din instalare.

Instalarea acestor produse face posibilă asigurarea:

 • protecția spațiului interior al camerei de factorii de mediu.
 • Usile de calitate, stabilite prin norme, asigură protecție împotriva zgomotului;
 • mărește caracteristicile de izolare termică ale camerei.

Produsele ușii oferite în prezent sunt diferite:

 • materiale;
 • forma;
 • culoare;
 • design exterior.

Metode de instalare a ușilor interioare cu mâinile lor

Există două moduri de instalare a ușilor interioare:

 • Este important să montați corect caseta de ușă, deoarece există două metode.În timpul lucrărilor de instalare, mai întâi se realizează instalarea ramei ușii, după care balamalele detașabile sunt fixate și apoi este instalată încuietoarea.
 • Metoda de la sfârșit la sfârșit Se folosește pentru fixarea cutiei în deschidere. Șuruburile cu șuruburi automate sunt folosite ca elemente de fixare.

Înainte de a fixa cadrul ușii, este necesar puneți-l în poziția corectă. Pentru a vă asigura acest lucru, în timpul funcționării sunt utilizate pene de lemn. Acest mod de instalare vă permite să obțineți poziția corectă a produsului fără distorsiuni. Dacă ușa este poziționată corect, nu va fi necesar să depuneți mult efort pentru ao deschide și a închide. Când se instalează ușa interioară între perete și cutie, se formează un spațiu tehnologic. Pentru ao umple, trebuie să utilizați o spumă de montaj;

Când asamblați o cutie de lemn orientate pe dimensiunea foii de ușă. Pentru a verifica poziția corectă a cutiei, utilizați un instrument special: măsurați banda, nivel, pene. După umplerea golurilor de proces cu spumă de montare așteptați o zi, până când se polimerizează. După timpul stabilit, balamalele sunt tăiate, apoi ușa este atârnată. Blocarea unei încuietori este lucrarea care se face ultima dată.

Instrucțiuni de instalare pentru uși de interior

Dacă în timpul lucrărilor de reparație în încăpere se decide instalarea unei noi uși, atunci aceste lucrări trebuie executate în etapa finală a pereților, care trebuie să fie precedată de procesul de așezare a podelei și de instalarea plintei. Atunci când structura ușii este instalată fără dificultăți, Puteți alinia linia de conectare dintre pereți și unitatea de ușă, și în plus pentru a ascunde defectele care au avut loc în timpul instalării.

Dacă instalarea ușilor este planificată în astfel de spații ca o baie și o toaletă, atunci în acest caz este necesar să o instalați cu pragul. Se șterge când lucrarea este finalizată.

Măsuri pregătitoare pentru instalarea ușilor interioare cu mâinile lor

Esența multor lecții video despre instalare este că, în prima etapă, ar trebui să scăpați de ușa veche, deoarece este extrem de incomod să instalați o cârpă nouă în cutia existentă. Mai întâi trebuie să găsiți pălăriile cu care este fixată cutia. Apoi lemnul este depus și apoi unghiile sunt îndepărtate.

Instalarea ușilor interioare este destul de simplă.Apoi se execută tăierea unei jumătăți a oricărei bare verticale. Când acest lucru se face, rămâne doar să scoateți caseta. Efectuarea calculelor înălțimii și lățimii deschiderii sub noua ușă, Parametrii obținuți trebuie crescută cu o grosime fascicul dublu, din care cartonul format, fără a uita despre intervalul de ajustare, valoarea care trebuie să fie de 3 cm Dacă deschiderea cutiei nu este plasat, în acest caz, cea mai simplă soluție. - a folosit un ferăstrău circular pentru a schimba lățimea fasciculului lateral al cutiei. Este mult mai ușor decât ciocnirea peretelui.

Asamblarea casetei

Instalarea cutiei de usi - cum se instaleaza usile?

La cutia de ușă a fost asamblat fără perturbații, această lucrare se desfășoară într-un loc special pregătit, cu o suprafață plană. În timpul acestei lucrări, se fac marcări și se taie balamalele.

Chiar dacă ați achiziționat caseta în formă asamblată, atunci în acest caz este necesar să efectuați lucrări de reglare a acesteia. Frunza ușii este așezată pe podea, apoi ușor ridicată la distanță, care ar trebui să corespundă lățimii fasciculului cutiei.

Este important să se creeze condiții pentru libera circulație a barului. Nu ar trebui să existe clearanțe suplimentare. Cărțile din capacul moale sunt utilizate pentru reglarea ușilor în înălțime. În timp ce lucrează la asamblarea casetei, este necesar să se mențină o distanță de 3-4 milimetri pe perimetru între foaia de ușă și rama casetei.

Când selectați locația pentru fixarea buclelor, linia de 20 cm de la marginea inferioară și superioară a ușii. Măsurați distanța necesară și apoi puneți notele în locurile potrivite. Unghiile cu o lungime de până la 9 cm sunt folosite pentru a conecta părțile cutiei. În același timp, piesele scurte sunt atașate celor lungi. Înainte de a fora unghiile, găuriți cu un burghiu de 3 mm.

Instalarea buclelor

Balamalele sunt instalate după instalarea ramei ușii.Când vine vorba de instalarea balamalelor de ușă, ele sunt înecate în ușă și cutie la o adâncime egală cu grosimea plăcii balamale. Când efectuați marcarea, folosiți un cuțit ascuțit. Cavitatea pentru țesătura bucla este tăiată cu ajutorul unui daltă.

Când instalați balamalele, amintiți-vă că racordul axial nu trebuie să atingă foaia de ușă și cutia. Aceasta este o garanție a lipsei de scârțâie la deschiderea produsului.

Instalarea ramei de ușă

Apoi, în ușă, instalați cutia. Linia de plumb este utilizată pentru alinierea completă a verticalei. De asemenea, poziția din bara superioară este verificată și pe orizontală. Dacă au fost detectate abateri, acestea sunt corectate. Utilizând pene pre-pregătite, cutia este fixată în orificiu. Mai întâi se fixează în colțuri și apoi se fixează după fiecare 50 cm. După aceasta, ușa este atârnată, apoi se efectuează ajustarea și ajustarea.

Etape de ajustare

 • Fixarea ușii cu spumă de montaj este o soluție comună.Primul pas este verificarea reglajului vertical al canatului de ușă din partea balamalei.
 • Pentru a face acest lucru, vârful frânghiei de frânghie este fixat în colțul superior al pânzei. Apoi coboară la nivelul podelei.
 • Următorul pas este de a regla paralela liniilor cutiei și a foii de ușă.
 • Pene și distanțiere sunt utilizate pentru reglarea distanței dintre foaia de ușă și cutia.
 • Distanțierul este instalat între părțile laterale ale cutiei. Ușa trebuie să fie în poziție deschisă.

Aplicarea spumei de montaj

Astfel că, după aplicarea spumei în timpul procesului de extindere, ea nu desfasoara caseta, este necesar sa efectuati aceasta lucrare in doua etape. Prin pornirea spumei, compoziția este aplicată mai întâi la mai multe puncte. După trei ore, se aplică în jurul perimetrului. După expirarea timpului specificat, puteți elimina distanțierele temporare.

Instalarea plăcilor

Atunci când părțile proeminente ale spumei polimerizează, se taie, se taie marginile penei. Din partea buclă, clypeus este instalat. În acest caz, este necesar să liniați buclele de 3-4 mm. Același spațiu liber trebuie păstrat din partea de blocare între țesătură și carcasă. Pentru fixarea acestei părți utilizați unghiile de finisare.

concluzie

Instalarea ușilor este completă cu lucrări decorative, totul trebuie să fie curat.Instalarea ușii interioare în cameră este o oportunitate de a transforma aspectul camerei, pentru a crea o atmosferă caldă în ea. După cumpărarea ușii interioare, este necesar să o instalați corect.

Numai în acest caz proprietarul sediului își poate bucura de toate avantajele sale. A face acest lucru nu este atât de dificil. Puteți economisi bani dacă instalați ușa interioară cu propriile mâini.

Găsiți câțiva asistenți, familiarizați-vă cu tehnologia muncii și, într-un timp scurt, veți putea realiza calitativ și fără dificultăți inutile instalarea ușii interioare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se instalează ușile într-o casă din lemnCum se instalează ușile într-o casă din lemn
Cum se instalează ușile de interior?Cum se instalează ușile de interior?
Usa de pe usa interioara: vederi, instalare, fotografieUsa de pe usa interioara: vederi, instalare, fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Caracteristici ale instalării ușii ușii de închidere cu tineCaracteristici ale instalării ușii ușii de închidere cu tine
Instalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare videoInstalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare video
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Instalarea ușilor interioare cu mâinile noastre: uităm la exemplul videoInstalarea ușilor interioare cu mâinile noastre: uităm la exemplul video
Caracteristici de instalare de bucle ascunse pentru uși de interiorCaracteristici de instalare de bucle ascunse pentru uși de interior
» » Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video
© 2021 amigdas.com