amigdas.com

Dark Tiger Python: descriere și sfaturi cu privire la conținut

Cum să conțină PythonȘerpi cu toată aparența lor arată independența lor. Sunt capabili să trăiască în sălbăticie fără participarea la toate. Animalele fierbinți, independente, în ciuda oricărei groază pe care o insuflă în om, sunt de fapt considerate una dintre cele mai frumoase creații ale naturii. Printre șerpi există într-adevăr giganți, cum ar fi un anaconda sau un python.

Python a câștigat mult timp dragostea unui bărbat, este ușor ținut acasă, artiștii de circ folosesc adesea acest tip de șarpe în camerele lor, ducând adulții și copiii la adăposturi. Iubitorii de șerpi i-au plăcut reptilei pentru un temperament neconflict și agresivitate minimă. Dar nu uitați că pythonul este în primul rând un prădător, trebuie să vă comportați cu precauție extremă.

Tiger Python

Această rasă de șerpi se găsește cel mai adesea în Asia, mai ales în sud-est, în țări precum Birmania, Thailanda, Indonezia, Vietnam. În captivitate, puștii au fost cultivați de mult timp în captivitate, în special în Europa și Statele Unite. Reptilele care trăiesc într-un mediu sălbatic, natural sunt considerate specii pe cale de dispariție și sunt protejate de Convenția privind comerțul internațional, amenințată de specii.

Cu ceva timp în urmă, aceste reptile au fost exterminate masiv de dragul pielii, care a mers la accesorii de cusut, de exemplu, curele de pantaloni, pantofi. O puietă tânără a fost ucisă pentru extracția sângelui și a bilei, utilizată pe scară largă ca o componentă rară pentru fabricarea medicamentelor.

Pentru a păstra python la domiciliu, experții recomandă cumpărarea unui individ născut și crescut în captivitate.

Descrierea reptilei

Așa cum am spus mai devreme, fanii exotici cumpără adesea un tigru de tigru ca animal de companie. Nu se tem că dimensiunea gigantică a unui șarpe necesită un conținut special și o atenție deosebită.

În mediul natural sălbatic, pitonii sunt împărțiți în trei tipuri principale:

  1. Două benzi cu bandă.
  2. Inghinala indiana.
  3. Tigrul ceylonului.

Acest tip de reptilă a fost numit brânză, deoarece șarpele și tigrul prezent sunt oarecum similare în culoare. De asemenea, habitatele coincid.

  • Unde locuiesc puștiiDouă benzi de tigru întunecată Diferit diferit de restul culorii pielii. În contextul general, tigrul închis tigru pare mai întunecat, culoarea trunchiului este de obicei maro. Există pete de nuanță roșiatică, pete sunt împrăștiate inegal pe tot corpul și toate au dimensiuni diferite.
  • Poate crește până la 8 m, caracterul este extrem de aspru și înspăimântător. Popoarele indigene din Asia de Sud păstrează adesea un phyton tigru întunecat ca o pisică, o reptile vânând rozătoare, facilitând astfel foarte mult viața maeștrilor săi.

În Asia, aceste animale merg nu numai pentru a crea accesorii, ci și pentru alimente. Carnea Python este considerată ușoară și delicioasă, populația indigenă a venit cu o grămadă de mâncăruri naționale de carne python.

În sălbăticie, un tigru întunecat de tigru alege zonele umede de păduri pentru a trăi, locuri lângă corpuri de apă și mlaștini, iubesc apa și înotă bine. Tinerii de tigru întunecat sunt capabili să urce pe copaci, o fac cu plăcere, dar odată cu vârsta se distrează în felul acesta, pietonii încetează.

  • Indian Python trăiește de la 20-25 de ani. Acesta este cel mai adesea găsit în sălbăticie, iubește roci și apă. Această reptilă în timpul zilei în mod normal înota în iaz, iubește copacii. Vânătoarea mai ales pe timp de noapte, în calitate de victimă, alege animale de mărimea unei pisici, deși capabilă să prindă ceva mai mare, cum ar fi un mistreț.
  • Această reptilă are o culoare maro deschisă sau o nuanță de gri deschis, cu dungi albe împrăștiate în tot corpul. Capul alungit, în formă de săgeată, ușor aplatizat.

Pielea acestei reptile este în mod activ de a coase portofele, pantofi, curele. Și, de asemenea, unele naționalități consideră că această specie este vindecătoare, multe părți ale corpului sunt considerate curative, prin urmare acestea sunt exterminate pentru fabricarea preparatelor medicale.

Complet la procreare, acești șerpi sunt gata la vârsta de 3-4 ani. Sezonul de împerechere pentru această specie de șerpi durează aproximativ 4 luni, în acest moment nu pot mânca deloc și nu vânează.

  • Hrănirea tigorego pythonTiger python albino este considerat un șarpe suficient de mare, care se numește subspeciul python. Se întâlnește adesea în regiunile din Asia de Sud și de Sud-Est. Pentru acest tip de reptilă, sunt preferate zonele mlaștine, locurile în apropierea rezervoarelor de apă, cu un arbust prea mare.
  • Ornamentul de pe pielea pietrei este considerat a fi unic, pete galbene strălucitoare sunt încadrate cu marginile albe. Capul și începutul trunchiului sunt mai strălucitoare, mai aproape de coadă, culoarea devine mai palidă.

Albinos poate ajunge la o creștere de aproximativ 8 m, totul depinde de habitat și de alimentele folosite. Din păcate, din cauza rarelor sale culori, acest șarpe rar trăiește la bătrânețe. În sălbăticie, este foarte vizibil și adesea devine prada dușmanilor săi.

Python albino este o reptilă foarte scumpă, costul minim este de 15.000 de dolari. Fanii exotici sunt dispuși să plătească pentru posesia unei specii rare de șarpe.

Aranjamentul locuinței

Mai întâi de toate, înainte de un astfel de pas responsabil ca cumperi un animal exotic, ai nevoie pentru a-și aduce locuința pentru el. Trebuie să ne amintim că locuința ar trebui să fie confortabilă și, cel mai important, este sigură salvarea animalului de companie din evadare. Dimensiunile locuinței trebuie să fie cât se poate de confortabile pentru python, în care trebuie să se miște pitonul. Experții terarieni uriași nu recomandă, deoarece este dificil să se mențină temperatura și umiditatea dorite. Aproape tot timpul aceste reptile petrec pe pământ, astfel încât înălțimea nu este la fel de importantă ca, de exemplu, zona locuinței.

Locuința trebuie să fie dotată cu o ușă, astfel încât, dacă este necesar, animalul să poată ieși. Dar ușa trebuie să aibă în mod necesar constipație, aceasta va ajuta la salvarea animalului de companie din scăpare.

Ventilarea trebuie să fie obligatorie, influxul de aer proaspăt pentru orice ființă vie este obligatorie. De obicei, această problemă este rezolvată cu ușurință de găuri mici pe părțile terariului.

Materialele cele mai potrivite pentru a face o casă pentru un șarpe sunt lemn, plastic durabil sau sticlă. Acestea sunt cele mai convenabile materiale, ele sunt ușor de curățat și dezinfectate.

Temperatura aerului este, de asemenea, importantă. Temperatura preferată este de 27 de grade Celsius. Noaptea se poate face ceva mai rece decat de obicei. Pentru a asigura nivelul dorit de căldură, puteți utiliza ajutoare speciale vândute la magazinul de animale de companie: plăci de încălzire, peliculă de încălzire și lămpi.

Furajarea pitonului de acasă

Ce să hrănești pictoniiProcesul de hrănire este destul de simplu. Reptilele nu pot manca cateva zile, daca proprietarul nu are ocazia sa-l hraneasca, nu se va intampla nimic teribil. Nivelul de foame este reglementat de senzori speciali, care simplifică foarte mult conținutul.

Persoanele adulte sunt hrănite cu așa-numitele obiecte furajere. În rolul obiectelor pot acționa rozătoarele, de exemplu șoarecii. O multitudine de controverse apare asupra faptului dacă o victimă viu sau mortă hrănește puștiul. Unii crescători consideră că un rozător viu este capabil să provoace leziuni la o reptilă, astfel încât obiectul este omorât înainte de a fi hrănit. Dar nu uitați că într-un mediu natural șarpele mâncă sacrificiul viu.

Pe măsură ce un obiect crește, șarpele va fi mic. Va veni un moment în care reptilele vor trebui să alimenteze mai multe obiecte odată. Prin urmare, experții recomandă înlocuirea șoarecilor de dimensiuni mici cu iepurii.

Python este un animal de companie exotic, deci trebuie să vă consulte cu un specialist înainte de a cumpăra. Și este necesar să vă decideți dacă proprietarul este pregătit pentru faptul că acești șerpi cresc până la 7-9 m.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Snake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nuSnake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nu
Anaconda: caracteristică a unui șarpe gigant, în care locuieșteAnaconda: caracteristică a unui șarpe gigant, în care locuiește
Cum să scapi de șerpi în zona suburbanăCum să scapi de șerpi în zona suburbană
Caracteristicile oroarei obișnuite. Cum se înmulțește șarpele?Caracteristicile oroarei obișnuite. Cum se înmulțește șarpele?
Ce fel de șerpi sunt, cum se înmulțesc și unde trăiescCe fel de șerpi sunt, cum se înmulțesc și unde trăiesc
Ce mănâncă elefanții în captivitate și în sălbăticieCe mănâncă elefanții în captivitate și în sălbăticie
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Cel mai lung șarpe din lume, șerpi mariCel mai lung șarpe din lume, șerpi mari
Orientul Îndepărtat sau Amur SkidOrientul Îndepărtat sau Amur Skid
Boa constrictor sau imperial Boa constrictorBoa constrictor sau imperial Boa constrictor
» » Dark Tiger Python: descriere și sfaturi cu privire la conținut
© 2021 amigdas.com