amigdas.com

Cum de a alege o ușă de intrare metalică la casă: sfaturi profesionale

Sfaturi pentru alegerea unei ușiÎn condiții moderne, ușa din față, instalată în apartament, nu mai poate servi drept indicator al situației materiale a proprietarului său. Astăzi, structura ușii oferă protecție și siguranță personală. Prin urmare, este foarte important să știți cum să alegeți ușa de intrare din dreapta. Următoarele recomandări vă vor ajuta să simplificați această sarcină.

Selectarea aspectului ușii

Ce stil este usa din fata pentru a alegeUșile de intrare oferite astăzi pot fi împărțite în două tipuri: lemn și metal. În cazul în care cumpărătorul este interesat produse pentru uși din oțel, atunci el poate determina pentru sine cum va arata. Puteți opri alegerea pe panza cu un strat de vopsea sau vopsea, împodobită cu piele artificială, căptușeală, precum și panouri MDF.

Baza stratului de pulbere este formată din polimeri și metal, procedura de aplicare fiind realizată într-o cameră specială și, după apariția sa, ușa obține o protecție fiabilă și un aspect estetic. Mulți producători au modele de acoperire exterioară gata pentru ușile care se disting printr-o gamă largă de soluții color. Dacă se dorește, proprietarul poate alege proiectul bazat pe turnare, care este un element convex, atunci când este aranjat într-o anumită ordine, se formează un model sau un model. O soluție eficientă poate fi galvanizarea acoperirii externe ușă de intrare, care vă permite să adăugați pe suprafața sa un strat de aur sau argint.

Opțiuni mai puțin comune pentru finisarea suprafeței exterioare a ușii, care prevede utilizarea de materiale cum ar fi vinilskozha, furnir, căptușeală. Cel mai adesea, acestea pot fi găsite în modele care reprezintă stilul retro.

Cu ajutorul panourilor MDF puteți oferi ușii un aspect original de design.

Având în vedere diferite opțiuni pentru aspectul exterior al ușii de intrare, proprietarul ar trebui să fie ghidat de propriile preferințe și gusturi. Este de dorit să se țină cont de toți parametrii, fără a se limita doar la aspectul exterior al unui anumit produs.

Pentru ca ușa metalică să fie achiziționată pentru a dura destul de mult, trebuie să fiți sigur că structura sa este destul de puternică și de elemente fiabile. De obicei, în compoziția sa se disting următoarele componente:

 • Usa metalica de intrarePlaca de oțel față și spate. Este de dorit ca usa sa foloseasca un material solid, care ar trebui sa fie lipsite de cusaturi. Dacă sunt prezenți, atacatorul poate folosi instrumentul improvizat pentru a îndoi îmbinările cusăturii, după care acestea pot fi ușor deteriorate. Dacă ușa urmează să fie instalată într-un apartament oraș, grosimea oțelului ar trebui să fie de 2-4 mm. Pentru a face față oțelului mai gros, arsenalul de hoți trebuie să fie autogen. Și este puțin probabil să recurgă la această opțiune în condițiile orașului.
 • TRIM. Scopul lor principal este de a împiedica accesul la spațiul dintre ușă și cutie.
 • Porți interioare. De asemenea, acestea nu permit accesul la acest spațiu atunci când ușa se află în poziția închisă. O altă funcție este de a le proteja de expunerea la resturi și fomka.
 • Rama este baza pentru fixarea plăcilor de oțel.
 • Elementele de rigidizare. Funcția lor este de a da structurii stabilitatea și forța necesare.
 • Spumă poliuretanică. Acest material este utilizat pentru îmbunătățirea caracteristicilor de protecție termică ale structurii.
 • Materiale fonoizolante. Ca atare, ei folosesc vată de bumbac, spumă de polistiren, cauciuc spumant.
 • Seal. Sarcina sa este de a proteja împotriva ingerării mirosurilor.
 • Balamale și pini. Datorită prezenței lor, hoțul va avea dificultăți în îndepărtarea ușii. La determinarea numărului lor, trebuie luată în considerare greutatea produsului. Pentru ca balamalele să dureze mult timp, construcția lor trebuie să aibă rulmenți.
 • Traverse verticale și orizontale. Acestea oferă suport pentru întreaga structură. Folosirea distanțierelor vă permite să evitați deformările.
 • Castelul.
 • Peephole.
 • Mâner.

recomandat aveți această listă atunci când mergeți la magazin, pentru a asigura, la etapa de selecție, că fiecare element este reprezentat în proiectarea produsului.

Izolarea termică și fonică a ușii

Calitatea ușii de intrareAlegeți un produs pentru ușă și trebuie să se bazeze pe astfel de parametri precum protecția împotriva zgomotului și a căldurii. Aici merită o atenție deosebită următoarele aspecte:

Apartamentul dvs. va menține o atmosferă caldă și liniștită numai dacă ușa este realizată folosind materiale de înaltă calitate, care își vor umple spațiul interior. Cel mai adesea rolul acestor materiale este realizat de către mineral sau bazalt și spumă poliuretanică. Dintre avantajele inerente acestui izolator termic, evidențiați neinflamabilitatea, absorbție acustică ridicată, proprietăți bune de izolare termică, datorită căreia apartamentul nu va merge departe de căldură, și nu va pătrunde în aerul rece.

Cea mai eficientă soluție la problema de zgomot este utilizarea panourilor decorative pe baza plăcilor MDF sau a placajului, precum și a fâșiilor.

Pentru a profita de toate calitatile pozitive pe care le-ați cumpărat ușa din față, puteți numai cu condiția ca instalarea acestuia va fi efectuată în conformitate cu toate cerințele tehnologiei. La finalizarea instalării, asigurați-vă că nu există fisuri și distorsiuni, deoarece prezența lor este un apartament nu numai începe să piardă căldură, dar, de asemenea, în exterior va primi, de asemenea, aerul rece și zgomotul ambiental. O măsură prudentă în acest sens poate fi aplicarea silicone pe bază de sigilii.

Întrebarea ar trebui rezolvată cu spațiul gol care va fi format între deschiderea ușii și cutia sa. Această sarcină este rezolvată prin intermediul unei spume de montaj.

Cum de a alege încuietori pentru ușa de intrare?

Cum de a alege o încuietoare pentru ușăPentru a rezolva problema securității apartamentului, trebuie să alegeți o ușă metalică echipată cu încuietori speciale. Cel mai bine, dacă va fi instalat în diferite tipuri de obloane. Blocul ales trebuie să țină cont de caracteristicile modelului ușii de intrare, de greutatea sa, proiectare structurală, versiune a plasamentului, precum și materialul utilizat pentru realizarea acestuia.

 • Pe baza unui astfel de parametru, cum ar fi tipul de fixare, toate încuietorile pot fi clasificate în mortise, deasupra capului și articulat.
 • Pe baza tipului de mecanism, ele pot fi împărțite în degete, cilindru și cod.

Blocări încuiate

Baza lor este formată din mai multe plăci, conduse prin intermediul proeminențelor disponibile pe barba cheie. O caracteristică a construcției unei astfel de blocări este prezența unui zăvor, a cărui poziție este controlată de mâner. Este datorită zăvorului faptul că designul este strâns aderat la etanșare. Dacă respectați cerințele pentru instalarea încuietorii, puteți realiza o închidere netedă a ușii, pentru care nu trebuie să presați prea mult mânerul.

Cilindrul se blochează

Dintre caracteristicile inerente acestor încuietori, trebuie remarcat dimensiuni mici. În designul lor sunt amplasate pini, care pot fi făcuți să se miște numai dacă există o cheie corespunzătoare. Dacă partea de introducere a cilindrului nu reușește, atunci nu va exista probleme cu înlocuirea acestuia. În acest caz, se recomandă protejarea exterioară cu ajutorul unui bronșor. Acest lucru va reduce șansele de al scoate.

Printre producătorii de încuietori de înaltă securitate, următoarele companii s-au dovedit a fi cele mai bune:

 1. Compania Mul-T-LockTerraria - este cunoscută ca producătorul de cilindri și lacături de cea mai înaltă calitate, mașini și mașini utilizate pentru tăierea cheilor.
 2. Compania germană Ikon - compania specializată în fabricarea de încuietori pentru uși de intrare, precum și sisteme de balcoane și ferestre.
 3. Compania chineză Masterlock - avantajele produselor sale este prețul accesibil, o calitate bună, aspectul atractiv - toate aceste calități sunt inerente în încuietoarele sale din aluminiu fabricate în formă de "u".

Dacă ușa frontală este echipată mecanisme de blocare de diferite tipuri, va fi mult mai greu pentru un intrus să intre înăuntru. Creșterea nivelului de protecție poate fi dacă sistemele de declanșare utilizate vor fi de la diferiți producători. Cea mai bună soluție este atunci când două uși sunt instalate pe ușă, dintre care prima este o pârghie, care îndeplinește funcția de bază de protecție, iar cea de-a doua este o barieră cilindrică.

Instalarea ușii metalice de intrare

Instalarea unei uși metaliceSimplificați sarcina de a alege o ușă metalică de intrare pe care proprietarul o poate, dacă știe despre nuanțele instalării sale. că bloc de intrare cu condiția să fie cel mai înalt nivel de protecție și să creeze dificultăți grave pentru hoți, cel mai bine este ca lucrările de instalare pentru produsul ușii să fie efectuate de către specialiști calificați.

Dacă este cazul, ar trebui să instruiți instalarea ușii din față a aceleiași companii unde a fost achiziționat produsul. Situația este posibilă atunci când ușa este defectă. Cu toate acestea, în acest caz, acestea vor fi toate vina, având în vedere că instalarea a fost făcută de specialiștii companiei lor.

Procedura de montare Ușa de intrare necesită luarea în considerare a următoarelor puncte importante:

 • Cu o grosime a peretelui de cel mult 15 cm și prezența unei baze de material se deteriorează, instalarea unei structuri metalice grele trebuie aruncată. Într-o astfel de situație, trebuie mai întâi să creați un cadru special, instalare în care structura ușii să îi permită să rămână stabilă.
 • Dacă este nevoie să extindeți ușa, nu recurgeți la metode de șoc. Ele pot deteriora grinzile portante. Cel mai potrivit instrument pentru acest scop este bulgara cu discuri speciale.
 • Începeți instalarea de la măsurători, care trebuie efectuate de o companie specializată. De asemenea, el va calcula dimensiunile adecvate pentru structura ușii, vă va sfătui cum să pregătiți în mod adecvat ușa și să demontați vechiul bloc de intrare.
 • În procesul de lucru, ar trebui să eliminați rugozitatea podelei lângă ușă, pentru care trebuie să creați un șapă.
 • Apoi se îndreaptă spre instalarea ramei ușii, care este fixată cu ajutorul ancorelor. Utilizarea acestor elemente de fixare va asigura siguranța structurii din zonă.
 • Pentru a elimina golurile, utilizați o spumă de montaj. În așteptarea uscării, este necesară acoperirea suprafeței tratate cu tencuială.

Sfat de profesionisti: alegerea unei usi metalice

Ce ușă metalică să alegețiAlegeți ușa din față trebuie să fie foarte atent, deoarece eroarea va fi plină de consecințe grave. De asemenea, este inadecvată aici economiile. Pentru a alege producătorul de uși drept, trebuie luate în considerare următoarele aspecte:

Experiența companiei. Cel mai bine este să cumpărați produsul producătorului care oferă serviciile sale pe piața ușii de intrare timp de cel puțin 5 ani.

sortiment. Dacă doriți să vă ocupați de o companie serioasă, atunci considerați că printre propunerile sale ar trebui să figureze cele mai simple opțiuni și modele de performanță exclusivă.

Abordare individuală. Lucrați cu o companie cu experiență, amintiți-vă că lucrările de instalare a ușii ar trebui să înceapă prin măsurători, care vor fi efectuate de un specialist al acestei companii. Pe baza rezultatelor, acesta va calcula costul proiectului, va sugera cea mai potrivită opțiune care să corespundă cerințelor dvs. și vă va spune și dificultățile pe care le veți întâlni în timpul procesului de instalare. Dacă compania pe care o alegeți este gata să ofere un astfel de specialist, atunci puteți să vă întoarceți la această companie.

Producția proprie. Dintre toate companiile care oferă uși de intrare, cel care are propriul magazin va fi cel mai preferat. În acest caz, dacă găsiți defecțiuni și defecțiuni la construirea blocului de intrare, nu trebuie să așteptați mult până când specialiștii firmei le elimină. De asemenea, procedura de reparare a ușii va dura un timp minim, deoarece nu trebuie să așteptați câteva săptămâni, în care ușa va ajunge la fabrica, unde defecțiunile vor fi reparate, după care vă vor fi livrate. Majoritatea vânzătorilor de uși nu acordă atenție acestui moment, ca urmare a faptului că cumpărătorul trebuie să facă față acestor dificultăți pe cont propriu.

termeni. Dacă contactați profesioniștii, vă rugăm să rețineți că vor avea nevoie de șase ore pentru a produce o unitate de intrare cu un design simplu și nu vor face o reducere pentru weekend și sărbători. Clientul pentru ele întotdeauna stă în primul rând și de aceea sunt gata să îndeplinească ordinea în orice moment.

Serviciul Clienți. Când cumpărați ușa de la intrare, amintiți-vă că va trebui să asigure îngrijirea și întreținerea corespunzătoare. Dacă blocajul nu reușește, capacul extern va necesita actualizarea sau veți avea alte probleme legate de ușă, atunci nu efectuați aceste lucrări pe cont propriu. Este suficient să contactați compania, iar specialistul va rezolva sarcina necesară mult mai rapid și mai calitativ. Dacă compania are un astfel de serviciu, atunci puteți să o rezolvați.

concluzie

Ușa din față este un element important în casă, deci alegerea sa trebuie abordată foarte atent. Este necesar să se ia în considerare o mulțime de parametri, precum și să se acorde atenție cine va efectua lucrările de instalare. Rețineți că numai o unitate de intrare care îndeplinește toate cerințele de care aveți nevoie, cu ajutorul tehnologiei de instalare, vă poate asigura siguranța rezidenței.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemnCum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemn
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Stânga sau dreapta: cum să definiți corect pânzaStânga sau dreapta: cum să definiți corect pânza
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
» » Cum de a alege o ușă de intrare metalică la casă: sfaturi profesionale
© 2021 amigdas.com