amigdas.com

Ce ușă din față să alegeți într-un apartament

Cum de a alege ușa de intrare metalicăOrice casă sau apartament începe cu o ușă de intrare și o astfel de construcție trebuie să fie fiabilă, sigură și funcțională. Când apare întrebarea despre schimbarea ușii de intrare, trebuie să țineți cont de toate lucrurile mici, pentru că va servi mult timp, iar detaliile sale ar trebui să fie nu numai frumoase, ci și confortabile și practice în practică.

Modelele moderne ale ușilor de intrare cu varietatea lor sunt capabile să împiedice mulți proprietari de case de țară și apartamente urbane. În plus față de componenta estetică, merită întotdeauna să se acorde atenție multor detalii, chiar și celor neesențiale, pentru gradul de protecție. Înainte de a începe alegerea opțiunii potrivite pentru apartament sau casă, trebuie să citiți cu atenție tipurile de structuri de intrare, partea lor tehnică și funcționarea.

Principalele criterii

Modelele ușii de azi produse de tehnologia modernă folosind materiale de înaltă calitate. Modelele și variantele sunt oferite mult, pot avea parametri diferiți.

 1. Usa de intrare metalicaNivelul de izolare termică
 2. Nivelul de izolare fonică
 3. Grad de protecție împotriva ruperii
 4. Dimensiunea structurii
 5. decorare
 6. constatări
 7. Grosimea produsului
 8. apariție
 9. Costul.

Toate aceste criterii trebuie luate în considerare, ele vor ajuta alegeți ușa dreaptă. Merită să vă amintiți că ușa frumoasă nu este cea mai fiabilă și funcțională, deși trebuie să acordați atenție aspectului.

Principalele caracteristici ale unei structuri de intrare fiabile

Toate modelele ușilor de intrare pot fi împărțite în metal și lemn, dar ultima opțiune este aproape nici una acum, arborele este folosit doar ca o placare. Ușa obișnuită din lemn nu îndeplinește măsurile de securitate necesare. Structurile metalice au diferențele, de la calitatea metalului până la piesele sale componente.

Ușa metalică trebuie să aibă următoarele componente:

 1. Cele mai populare modele de usi de intrareFoi de oțel solide fără suduri, în caz contrar cusăturile din față pot fi fisurate mecanic.
 2. Plăcuțele, închid spațiul dintre cutie și deschidere, servesc ca un element de protecție și o componentă estetică.
 3. Portul protejează împotriva furtului, această parte care se află între ușă și cutie.
 4. Firul de rigidizare întărește structura, este o parte invizibilă a acesteia.
 5. Buclele sunt, de asemenea, importante, incorecte pot ajuta la ruperea ușii, cele mai bune sunt balamalele rulmenților.
 6. Un material de izolare termică și un material izolator fonic sunt amplasate în interiorul structurii ușii dintre rigidizări. Materialul este foarte important pentru o ușă metalică, deoarece metalul nu contribuie la conservarea căldurii.
 7. Etanșantul din cauciuc poate preveni mirosurile și curenții străini în casă.
 8. Cutia de usi, pe baza calitatii sale, depinde de cat de bine poate rezista sarcinilor de putere ale invitatilor neinvitati.

Un element important îl constituie foaia de oțel a foii de ușă grosimea și calitatea materialului. Cele mai bune sunt considerate foi de oțel aliat sau întărite. Ultima opțiune este foarte grea, ele sunt ca case particulare, dar pentru un apartament oraș este mai bine să alegi o ușă din oțel aliat. Ușile de astfel de materiale nu se tem de burghie sau ciocan, sunt stabile și fiabile. Singurul dezavantaj al oțelului aliat este costul ridicat al acestuia. În mod ideal, când foaia de oțel a structurii ușii are o grosime de cel puțin 2 mm. Ușile de producție din China sunt adesea foarte subțiri, astfel încât securitatea nu poate fi garantată.

Fiabilitatea ușii depinde, de asemenea, de încuietori, ele pot fi cilindru și cilindru. Un tip mai masiv de încuietori de blocare, ele sunt mai greu de batut, cilindrul este considerat auxiliar, este mai ușor să dai jos, dar este greu să găsești chei pentru el. Specialiștii în designul ușilor, recomandă alegerea ușilor de intrare în care există două tipuri de încuietori.

Clasa de prețuri

Cum de a alege ușa din fațăÎn prezent, există trei clase de preț - economie, standard și lux. Să începem cu categoria de economie, astfel de modele de construcții de uși la costuri reduse pot avea doar o cârpă metalică de ușă, iar elementele principale vor fi nesigure, o calitate mai bună va trebui să fie cumpărată și plătită separat. Ca urmare, o astfel de ușă va fi mult mai scumpă decât prețul specificat.

Standardul implică prezența tuturor elementelor necesare și aici, alegerea este mult mai largi usi de intrare: încuietori, stofa rigidizat, caseta, balama ace protivosemnye, sunet și căldură izolare, colțuri, elemente de fixare, tapițerie decorative și a ochiului, cu un unghi de vizualizare a crescut. Astfel de opțiuni sunt potrivite pentru apartamentele urbane.

Cel mai mare segment de preț de lux oferă clienților săi toate beneficiile. Sunt oferite monștri metalici, care sunt fabricați numai în fabrici unde foile de oțel sunt legate de nervuri de rigidizare, sunt sudate folosind o metodă punctuală. Pentru izolarea termică și fonică, sunt selectate cele mai bune materiale, se aplică o garnitură de etanșare de-a lungul marginii pânzei.

Instalarea unor astfel de uși este de asemenea diferită de modelele anterioare, cutia acoperă simultan ambele părți ale peretelui, se toarnă cu mortar de ciment și apoi formează un monolit. După solidificare, poate fi lovit numai cu un perete. Blocarea cilindrilor are doar unacheie n cu 3 milioane de combinații, iar dacă cheia este pierdută, atunci trebuie să comandați întregul kit. Pentru a le produce, aveți nevoie de un card de computer cu codul, acesta trebuie să fie în mod necesar complet cu cheile. De asemenea, puteți schimba larva castelului sau puteți comanda o nouă încuietoare.

concluzie

Pentru a rezuma, putem spune că pentru proprietarii de case de țară sunt cele mai potrivite uși mari de intrare cu rezistență ridicată, acestea vor servi ca o apărare fiabilă. Pentru cei care locuiesc în oraș, în partea centrală a apartamentului de la etajele de mijloc ale unei clădiri cu mai multe etaje, această opțiune nu va fi potrivită, o construcție masivă va atrage atenția.

Este foarte clar că cea mai bună opțiune va fi o ușă metalică fără distorsiuni și deformări de material de înaltă calitate și cu o încuietoare fiabilă. De asemenea, este necesar să se asculte opinia experților, să ia în considerare recomandările și sfaturile lor, dar nu uita despre opinia mea, atunci alegerea ușa din față și ea ar fi cel mai bun pentru o lungă perioadă de timp va fi sigur și fiabil servi proprietarii casei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Stânga sau dreapta: cum să definiți corect pânzaStânga sau dreapta: cum să definiți corect pânza
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Instalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și videoInstalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și video
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
» » Ce ușă din față să alegeți într-un apartament
© 2021 amigdas.com