amigdas.com

Gost pe oțel hexaedric, dimensiuni

Oaspete de hexagoaneOrice piese trebuie să fie fabricate în conformitate cu reglementările stabilite. Un astfel de document pentru oțel hexagonal este GOST 8560-78, care reglementează fabricarea hexagonului laminat calibrat. Pentru hexaedron GOST stabilește dimensiuni, intervale de diametre și grosimi și multe altele. Despre acest document și vor fi discutate în acest articol.

GOST:

GOST pe hexaedru începe cu o introducere mică, care indică unele informații despre acest document. Indică acest lucru, că standardul se aplică laminării calibrate de la 3 la 100 de milimetri. Dimensiunile secțiunii de rulare și abaterile limită trebuie să corespundă cu cele indicate în desene și tabele. Există patru tabele în total, principala fiind tabelul numărul unu. Apoi, vom examina mai atent ce se află în secțiunea principală.

Primul tabel

Această secțiune descrie barele și informațiile de bază despre caracteristicile acestora. Iată următorii parametri:

  1. Hexagon laminat la cald.Dimensiunea de rulare în milimetri;
  2. Limitați abaterile în calificări de la 10 la 12 în milimetri;
  3. Diametrul cercului circumscris;
  4. Abaterea limită a produselor laminate;
  5. Aria secțiunii transversale în milimetri pătrați;
  6. Greutate 1 metru lungime în kilograme.

Dimensiuni și alți parametri ai hexagonilorAbaterea de limită are calificările de 10, 11 și 12. Cu toate acestea, pentru ultimele două grupuri de închiriere, abaterile sunt posibile numai pentru ultimele două calificări. Abaterile variază, de asemenea, de la -0,040 la-0,50 milimetri. Divergența are același diametru nu depăși 1,5 milimetri. Masa este în intervalul de la mii la 60 de kilograme. Toate dimensiunile sunt împărțite în 9 grupe, în funcție de calitatea și amploarea abaterii.

La cererea clientului, pot fi produse dimensiuni hexagonale care nu sunt listate în primul tabel, dar abaterile nu trebuie să depășească limitele indicate pentru cel mai apropiat diametru mai mare.

Suprafața secțiunii transversale a produsului laminat și densitatea produselor laminate hexagonale sunt calculate în funcție de mărimea nominală. Densitatea unui astfel de metal laminat este standard pentru metale, și anume 7,85 grame / centimetru cub.

În cazul în care laminarea este făcută din oțel de înaltă calitate, care a fost gravat împreună cu tratament termic, este ultimul deviațiile sunt stabilite Cu 30% mai mult decât cele 12 calificări.

Lista de note

După masa principală, unde dimensiunile hexaedrice sunt indicate în milimetri, există o secțiune lungă numită notă. Aici, punctul important este cel de-al patrulea paragraf, unde se indică faptul că, în funcție de scopul bastoanelor, sunt produse următoarele:

  • Lungimea măsurată;
  • Lungimi dimensionale multiple;
  • Nemernoj lungimea cu restul în 10% din greutatea unei petreceri;
  • Lungimea limitată în limitele necunoscute.

Compoziția hexagonuluiEste indicat ca restul să fie tije de cel puțin 1,5 metri lungime. Hexagon drept este realizată în lungime de la 2 la 6,5 ​​metri, bare de alte dimensiuni pot fi făcute prin comandă.

Apoi sunt trei mese. Tabelul 2 indică curbura de limitare, în funcție de câmpul de toleranță și de dimensiunile barelor. Abaterea de la direcție este uniformă pe întreaga lungime. Nu sunt permise curbele la capetele barelor. Tăierea bârnei trebuie să se facă într-un unghi drept față de axa sa longitudinală. Cosina ar trebui să fie de până la 5 milimetri, în funcție de dimensiune.

Apoi, lungimea capetelor zdrobite și raza de rotunjire a muchiei sunt indicate. Ultimul indicator este determinat la cererea producătorului, acesta nu trebuie să depășească valorile, specificate în tabelul 4.

Sfârșitul documentului

Oaspete de hexagoaneÎn final, sunt indicate informații. Se spune despre cine a elaborat și a introdus documentul (Comitetul de Stat pentru Standarde al URSS), a pus în aplicare rezoluția aceluiași comitet și faptul că standardul corespunde pe deplin ST SEV 3897-82.

Un alt aspect important - limitarea perioadei de valabilitate a acestui document a fost eliminată în conformitate cu protocolul Consiliului Interstatal pentru Standardizare, Metrologie și Certificare, 4-93, și precizează, de asemenea, ce fel de reemitere este. În plus, puteți să comandați acest document cu toate sigilele și ștampilele de la companiile specializate în aceste servicii.

Acest standard de stat este important în fabricarea claselor hexagonale din metal și aliajele lor. Acesta detaliază dimensiunile sortimentului, abaterile limită, numărul tabele și note. În final, sunt obligatorii informații despre persoana care a proiectat și introdus documentul și despre începutul acțiunii documentului. Colaborarea corectă cu documentația specificată va facilita în mare măsură producția suplimentară de sortimente de produse laminate hexagonale și produse similare. Lucrare de succes cu standardul de stat pentru produse laminate hexagonale calibrate!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
GOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircularGOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircular
GOST 7417 rotund din oțel inoxidabilGOST 7417 rotund din oțel inoxidabil
Diametrul țevii în inci și milimetriDiametrul țevii în inci și milimetri
Tabelul sortimentului de țevi din oțel: diametru și greutateTabelul sortimentului de țevi din oțel: diametru și greutate
Parametrii îmbinărilor sudateParametrii îmbinărilor sudate
Descrierea oaspetelui 380-2005 pe oțel carbonDescrierea oaspetelui 380-2005 pe oțel carbon
Cablurile de oțel dublu de către oaspetele 2688-80Cablurile de oțel dublu de către oaspetele 2688-80
Caracteristicile cablurilor din oțel conform stării 2688-80Caracteristicile cablurilor din oțel conform stării 2688-80
Burghiu spiralat 10903 77Burghiu spiralat 10903 77
Conducte sudate din oțel electric conform GOST 10704 91Conducte sudate din oțel electric conform GOST 10704 91
» » Gost pe oțel hexaedric, dimensiuni
© 2021 amigdas.com