amigdas.com

Care lingură de momeală este mai bună pentru capturarea peisajului ike în timpul iernii

Spinner în jocul de peșteExistă un fel de pescuit de iarnă foarte clasic - pentru a prinde țipătul de sub gheață. Desigur, specia nu este atât de răspândită, spre deosebire de prăjitura, dar nu este inferioară și poate aduce o capcană de dimensiuni foarte impresionante. Cel mai adesea, pescarii folosesc momeala sub forma de balansoare, așa-numitul "scaun", și uneori au pus pe cârlig un cauciuc special. Dar pescuitul clasic pentru pescărușul de iarnă se troll. Lăcusta pentru șuncă în iarna este selectată cu o selecție specială de nisip, este vorba despre nuanțele alegerii unei momeală pentru a vorbi în acest articol.

Selecția de momeală pentru mistreț

În primul rând, atunci când alegeți o lingură de mătase bună, trebuie să determinați mărimea acesteia, tipul de cârlig și materialul din care se face momeala, De asemenea, este necesar să se țină seama de particularitățile capturilor.

  1. lingurăCel mai adesea, bibanul de picior ține ca hrana un autocolant sau un roach mic și poate, de asemenea, să vâneze pentru ruff și minnow. Nada este aleasă sub formă de pește, care se hrănește cu pește.
  2. Este de remarcat adâncimea la care veți produce o "vânătoare" pentru un prădător, deoarece momeala fluctuează absolut diferit la diferite adâncimi.
  3. De asemenea, este necesar să se determine natura capturii. Dacă alegeți un aspect pasiv, alegeți momeală lingură mai lină, dar dacă este activă, lingura trebuie luată mai mult.
  4. După aceasta, este necesar să se dezvăluie scurtarea fundului rezervorului. Tipuri de momeli de lingură care au o deformare verticală puternică, nu este recomandat să-l folosească în hrisca, aceeași opinie ar trebui să fie urmată de echilibrare. Acest lucru se explică prin faptul că numărul de cârlige va fi în mod semnificativ mărit, iar zanderul este cel mai bine absorbit de "snags".
  5. Apoi trebuie să alegeți ora de pescuit. În amurg, și în zilele de vizibilitate a ninsorilor în apă se înrăutățește, atât mai bine pentru a atrage vibrații sonore de pește, și în timpul unei zile însorite este să acorde mai multă atenție la alegerea culorilor blesenki.

Mărimea momeală și selecția cârligului

Îl prindem pe un pantofMărimea pescarilor experimentați cu linguriță este cel mai adesea aleasă în intervalul de la șapte la doisprezece centimetri. Năruiește mai puțin de șapte centimetri lungi sunt puternic descurajați. O momeală mare de lingură este mai mult ca imitația de pește și face mult mai multe acțiuni care irită buzunarul și, de asemenea, permite excludeți prădătorii mici de la capturare și crește șansele de a prinde un trofeu mare.

Hook este de a alege acest lucru, astfel încât să poată fi ușor a străpuns gura unei gălbei. Dacă decideți să alegeți un cârlig într-o singură copie, atunci ar trebui să rețineți că cârligul ar trebui să fie de câteva ori mai mare decât lățimea momeală de lingură pe care o prindeți. Când utilizați "tee", ar trebui să coincidă aproximativ cu lățimea de momeală lingură.

Caracteristicile de culoare ale unei momeală-lingură

Îl prindem pe o lingură de țeavăÎn forma clasică a unei momeală de linguriță pe o țepușă, se găsesc cel mai adesea două culori - galben și alb. Mai puțin frecvent prins cu gravate sau pictate cu solzi, dar acest lucru un rol „exclusiv“ imens de a juca nu va fi la fel de pește de multe ori costă la adâncimi mai mari, care sunt lumina foarte slabă, și un avantaj atunci când „frumos“ ademeneste nu va primi .

Într-o coloană separată, merită să scrii specimene care sunt fabricate din material bimetalic. Cel mai adesea pentru această momeală folosiți alamă, mai puțin frecvent - oțel inoxidabil și bronz. Când vin în contact cu apa, aceste momeli de lingură au o reacție electrochimică, care are proprietatea de a influența atunci când pescuiesc.

Știrea zilei: Experimentat pescarilor, sa observat că fleacurile, având pe de o parte, colorarea galben și alb pe partea din spate, este considerat a fi mult mai mult succes și oferă musca în toate condițiile meteorologice

Formulare și materiale

Buibles spate triunghiulareHrana pentru hrănire Sunt pești mici care au o lățime mică a corpului. Prin urmare, momeala dvs. trebuie să fie în mod necesar o formă îngustă și alungită. Desigur, precum și din toate regulile. Sunt rare excepții, au în vedere alte forme de momeală, dar de cele mai multe ori lucrează mare pentru alte animale de pradă, de exemplu, pe biban, așa că, dacă stabilit un obiectiv pentru a prinde este biban, apoi schimba forma momeală cu o formă alungită, nu recomandăm.

Tipul de specimen are o influență esențială asupra comportamentului momelei de lingură în apă, dar este necesar să se țină seama și de aspectul că cu cât este mai mare adâncimea la care cade momeala de lingură, cu atât este mai puțin jucăușă. Pescarii experimentați au observat că, la o adâncime de aproximativ opt metri, un număr mare de momeli de linguri încep să se joace aproape la fel, și anume ei se joacă sub forma unei căderi verticale și dau fluctuații greu de observat.

Lingurile clasice sunt fabricate din cupru, alamă și materiale de bronz. Producătorii folosesc o cantitate decentă de plumb sau de staniu, deoarece ușurința atragerii creează inconveniente în muncă, deoarece durează un timp decent până când momeala ajunge la fund. Vinurile, care au producție industrială, sunt fabricate din metale largi. Alegerea este, cel mai adesea, în oțel, dar trebuie remarcat faptul că a face o momeală pentru șopârlă în iarna cu mâinile tale este un proces destul de laborios.

Cele mai bune momeli de iarnă pentru șopârlă

Prinderea pe un triedruLingura de momeală, pe care o considerăm în această listă, are o eficacitate diferită în diferite condiții de pescuit. Se întâmplă că, chiar dacă aveți două momeli absolut identice de la o companie foarte cunoscută, cineva va fi prins foarte bine și al doilea nu va fi practic mușcat.

Din această cauză, printre pescarii sunt legende despre spinnerele „de succes“, deși de fapt se datorează caracteristicii de vibrații și sunete, care atrage ochii și urechi umane nu pot pur și simplu observa. Deci, dacă veți găsi este acea strălucire, care poate fi numit „norocos“, captura ar trebui să fie exact pe ea, și dacă l-ai pierdut în „obstacole ce“, nu este un fapt, ce anume este aceeași nada pentru a aduce aceeași captură, astfel încât în ​​cazul momelilor faleza nu se teme de a experimenta.

Clasicele genului: botezuri de garoafe

Îl prindem pe un șuncă mareAre un corp alungit și o formă ovală care se extinde în regiunea cârligului "tee". Jocul la această nudă este clasic și simplu - se ridică mai întâi pe verticală, apoi fluctuațiile mici și abaterile mici de la axa centrală scad. Orice pescuit în apă adâncă se transformă adesea într-un joc de „stud“, este demn de remarcat faptul că lingura nu este potrivit pentru toate corpurile de apă - unul este prins mai bine pe a doua mai rău, cum se spune, „stinghie starea de spirit“.

În forma unui diamant

O astfel de momeală de linguriță are o convexă caz sub forma unui diamant simetric, în mijlocul căreia se ridică vârful, pe partea din spate există de obicei un fel de lipire. Jocul la o asemenea atracție este mai strălucitor decât cel al "garoafelor" anterioare. Bitingul este mai stabil și mai universal.

Bijuterii triunghiulare

Ceva ca un diamant, dar destul de diferit de simetrie. Spre deosebire de specimenul anterior, în loc de vertexul mijlociu, acesta are "coaste", începând de la fixarea la cârlige. Foița principală a fost îndoită decent, iar partea inversă a fost turnată cu plumb cu plumb. Are avantaje uriașe, deoarece joacă în apă cel mai clar și expresiv. De asemenea, tăierea diferită a clasei și abilitatea de a "blufa" pe fundul iazului.

Negotiable trihedral

Îl prindem pe o garoafăParticularitatea acestui spinner este că partea mare a producătorilor sa mutat de la spate la vârf. Are un joc mai pronunțat pe verticală, dar, potrivit unor pescari, această proprietate este mai negativă, deoarece îngustează zona de prindere în cercul găurii.

Țeavă de momeală

Un număr mare de pescari folosesc numai "tubule" de linguriță. Momeala are o formă rotundă, cu un gol interior, un avantaj imens este crearea de vibrații acustice clasice, care atrag în mod special peștii de pești. Perfect utilizate pe corpuri de apă, în oamenii obișnuiți numit "ukleechnye." Un dezavantaj clar este că, în unele corpuri de apă, în cazul în care peștele drept are un mușcăt doar după ce a lovit bara de fund pe fund, momeala nu funcționează foarte eficient;

Noi ar trebui să evidențieze, de asemenea, conducta modernizat prin sigilare-l - oferă o oportunitate de a face un joc spectaculos la adâncimi mari și „tare“ atingând pe fundul lacului, dar favorit de mică adâncime este tubul tradițional.

Sub formă de pantof

Dimensiunile atragerilorFoarte similar cu „Carnation“, cel puțin din față, și atunci când este privit din lateral a profilului, atunci vom vedea forma de îndoire în forma literei S, care a făcut o lipire specială, vag amintește de un pantof de sex feminin. Momeala are un joc foarte luminos și spectaculos, în timp ce nu produce o acțiune vibrațională foarte puternic, care, în mod natural, este un avantaj în prinderea gama de pește în jurul găurii forate. Cel mai mare dezavantaj al acestei momeală este că este ocazional încercat să mănânce stiuca, tăind la aceeași nada.

Vlasov schi

Foarte similar cu schiul, ca și în partea de cârlig are o cotă memorabilă, care este foarte asemănătoare cu "șoseaua" de schi. Producătorii au încercat și au aderat la plumb, iar cârligele au fost lipite sub formă de "tee". În rest, caracteristicile sunt foarte asemănătoare cu "pantof", dar în termeni de joc un pic inferior;

Înclinarea clasică

Are o asemănare puternică cu oscilația strălucitoare de vară. Este făcut din metal gros și nu are nici un fel de lipire. Dezavantajele pot fi atribuite faptului că adesea momeli de acest tip nu au o masă mare și trebuie să așteptați mult timp până când momeala se află pe fund.

Blesna Castlemaster

Ceva similar cu "castmaster", care este folosit în vara, dar cu o comparație mai atentă, puteți vedea că grosimea specimenului de iarnă este mai mare. Ea are practic aceleași merite și dezavantaje cu o "învârtire", dar pe apele adânci se arată oarecum mai bună.

Câteva sfaturi pentru capturarea peștilor în iarna

Lingură de momeală cu mâinile taleCel mai bun moment pentru a prinde zander este abordarea de amurg. De cele mai multe ori, mușcăturile de pește noaptea și în întuneric, există câteva mușcături în zilele însorite și sunt mai aleatorii decât stabili.

Pepinul Pike este la aceeași adâncime. Dacă într-o singură gaură el a croit la o anumită adâncime, atunci în următoarele găuri priviți la aceleași adâncimi. Pentru a nu deveni confuz, notați distanța de adâncime de pe linie.

Dacă decideți să prindeți un pește activ, atunci trebuie să jucați mai des, dacă doriți să prindeți un specimen pasiv, atunci vom juca un pasiv pasiv. Indiferent de curs pe care o alegeți, ar trebui să aibă în vedere faptul că aveți nevoie pentru a juca amplitudinea la o distanță de 0,5 metri, prin urmare, vă recomandăm să cumpere tija de lungime medie, takruka mai puțin obosit.

Alegeți astfel de iazuri și locuri pentru pescuit, unde nisipul și pietrele se află în partea de jos. Nu veți prinde niciodată în noroi sau în locuri unde există o fundație fierbinte, deoarece nu este acolo. Și șansele de a prinde trofeul de acolo sunt aproape egale cu zero, cu excepția cazurilor foarte, foarte rare.

Pike-ul se găsește bine pe un lac mare și un rezervor mare. Marcați întotdeauna locurile "dugout" și în următorul pescuit nu uitați de acest loc. Este foarte convenabil să marcați astfel de "locuri" pe navigatorii de pescuit.

Prinderea de țipar în iarna pentru trolls are loc adesea la adâncimi mai mari de patru metri, prin urmare, este mai bine să alegeți imediat locurile mai adânci de pescuit. Atunci când pescuiește pe "gălăgioasa" pisică, este locul unde se duc rufele și minciunile. Da, prindeți cu voi, dragi pescari și pescari. Vă dorim să prindeți un trofeu uriaș!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuitul atrage un twister și cum să-l prindăPescuitul atrage un twister și cum să-l prindă
Ce este mormyshka și cum să-l prindăCe este mormyshka și cum să-l prindă
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Prăjire în timpul iernii: sfaturi pentru pescuitul de iarnă de succes din gheațăPrăjire în timpul iernii: sfaturi pentru pescuitul de iarnă de succes din gheață
Cele mai bune turntables și spinnerets pentru stiuca și bibanulCele mai bune turntables și spinnerets pentru stiuca și bibanul
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Prinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tacklesPrinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tackles
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
» » Care lingură de momeală este mai bună pentru capturarea peisajului ike în timpul iernii
© 2021 amigdas.com