amigdas.com

Folosirea camerei subacvatice pentru pescuit

Camere video pentru fotografiere sub apăCu ajutorul unei camere subacvatice, este mult mai ușor să căutați pește. Acest dispozitiv are mulți suporteri, dar există și pescari care nu le folosesc în mod fundamental, având în vedere că dispozitivul reduce plăcerea din procesul de prindere. Camera foto aduce o varietate de pescuit, vă permite să obțineți impresii noi.

Principiu de funcționare și scop

În timpul iernii este dificil să se determine locația peștilor și caracteristicile rezervorului datorită gheții și zăpezii, astfel încât camera video va fi la îndemână. Acest accesoriu permite:

 • Cum sunt camerele sub apă?este optim să alegeți adâncimea potrivită pentru timpul și sezonul;
 • Verificați prezența peștelui în iaz, obțineți informații despre cantitatea sa, speciile într-o imagine realistă;
 • Testați eficacitatea momelilor și momelii;
 • Monitorizarea mișcării peștilor și realizarea unei tăieri în cel mai bun timp posibil;
 • capturați procesul de pescuit video și vizionați mai târziu cele mai vii episoade.

Camera video subacvatică este un dispozitiv cu componente electronice și un set corespunzător de funcții și caracteristici. Are o lumină încorporată și un senzor pentru măsurarea temperaturii apei. Folosind dispozitivul, puteți studia relieful fundului și puteți determina locația peștilor.

Tehnologia modernă vă permite să controlați camera cu o telecomandă. Cazul are o protecție fiabilă împotriva apei. Un container convenabil este potrivit pentru depozitarea și transportul unui accesoriu. Puteți utiliza o cartelă de memorie încorporată în dispozitiv.

Camera pentru fotografiere sub apă constă din următoarele elemente:

 • sisteme de mișcare;
 • dispozitive pentru înregistrarea video;
 • sistem de control;
 • cablu pentru imersie la o adâncime fixă;
 • un afișaj care prezintă imaginea efectivă a anchetei;
 • baterie.

Aparatul este coborât în ​​apă, imaginea este transferată pe ecran prin intermediul cablului. Mecanismul rotativ și sistemul de control vă permit să controlați direcția de fotografiere. Poziția camerei este reglabilă în două moduri:

 • când afișajul se rotește în direcția dorită, aparatul foto scufundat în apă se va mișca în funcție de direcția sa;
 • O compasie încorporată în cameră analizează performanțele sale.

Avantajul acestui dispozitiv în fața ecosounderului este afișarea unei imagini realiste a fundului, mai degrabă decât a simbolurilor schematice convenționale. Grosimea stratului de zăpadă pe gheață și transparența apei afectează claritatea imaginii.

Criterii pentru selectarea dispozitivelor

Înainte de a cumpăra o cameră foto subacvatică, trebuie să studiați diferite tipuri de dispozitive, să înțelegeți caracteristicile acestora și să găsiți un model care să fie optim în ceea ce privește funcționalitatea. Criterii demne de atenție:

 • Camere foto pentru fotografiere subacvaticaSensibilitate - afectează calitatea afișajului. Apa este foarte des tulbure și valoarea ridicată a acestui indicator este relevantă pentru utilizarea confortabilă a dispozitivului.
 • Aspect. Lumina de fundal ajută la îmbunătățirea vizibilității atunci când scufundă, dar poate și să înspăimânte peștele, deci ar trebui folosit cu atenție.
 • Hidroizolarea - protecția ridicată permite reducerea adâncimii dispozitivului.
 • Unghiul de vizualizare. O valoare prea mare a acestei caracteristici degradează calitatea imaginii. Pentru o mai bună acoperire a spațiului, puteți achiziționa un model echipat cu două camere.
 • Rezoluția monitorului - afectează în mod direct calitatea imaginii difuzate.
 • Tipul de hrană. Dispozitivul poate fi conectat la puterea barcii sau poate folosi o baterie.

Ecranul monitorului poate fi alb-negru sau color. Unele modele au dispozitive de înregistrare în kit. Și este, de asemenea, mai bine să cumpărați produse de la firme de încredere care au o bună reputație cu utilizatorii.

Modele populare

Selectați camera pentru fotografiere subacvaticăAqua-Vu Scout - opțiune de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Cameră cu ecran alb-negru, hidroizolare și protecție împotriva razelor UV. Are un backlight de înaltă calitate, conectori. Dispozitivul pentru înregistrarea sub formă de pește vă permite să fotografiați fără a respinge locuitorii rezervorului. Costul produsului este de 11-12 mii de ruble.

JJ - Connect Basic este echipat cu iluminare în infraroșu, afișaj alb-negru. Se poate scufunda până la o adâncime de 18 metri, este alimentat de o baterie reîncărcabilă care susține aproximativ 6 ore de funcționare. Prețul dispozitivului este de 5-6 mii de ruble.

JJ - Connect Fish Eye Delux are un monitor care afișează o imagine color. Kitul include 9 lămpi bazate pe LED-uri, un încărcător și o carcasă metalică pentru transport și depozitare. Prețul este ușor mai mare decât cel al analogilor - 13.500-14 mii de ruble.

Aqua-Vu SC-100 este echipat cu protecție la soare, iluminat de înaltă calitate. Bobina vă permite să coborâți accesoriul la o marcă de 100 m. Ecranul poate funcționa în două moduri - alb-negru și culoare. Elementul scufundat este deghizat ca pește. Prețul este de 31-32 de mii de ruble. Un analog mai compact al acestei camere este Aqua-Vu ZT cu un afișaj de 4 inci și un cost de 17000-17500 r.

Camera de supraveghere subacvaticăCamera Sony CCD Effio 700 subacvatică are un mecanism pentru rotirea camerei cu o vedere de 360 ​​de grade, un monitor cu diagonala de 7 inci. Dispozitivul este echipat cu un dispozitiv pentru fotografierea de noapte. Lungimea cablului este de 100 m. Gama de prețuri a modelului este de la 47-48 mii ruble.

MarCum VS 825 SD are două moduri de funcționare - cu o imagine alb-negru și color. Cameră cu ecran de 8 inch și capacitatea de a fotografia în condiții de la -10 la +40 grade. Cablul poate fi derulat în lungime de până la 23 m. Cumpărați produsul pentru 51 mii p.

MarCum LX-9-ROW + Sonar combină funcțiile echosounderului și camerei video, poate măsura adâncimea, temperatura rezervorului, determina peștele prezent în acesta, înregistrează un sondaj. Dispozitivul are un preț destul de ridicat - 102 mii de ruble.

Reguli pentru utilizarea camerei

Dispozitivele subacvatice, în multe privințe, seamănă cu camerele video terestre, dar în plus au o lumină de fundal și un termometru. Filmarea de calitate nu poate fi făcută fără pregătirea corespunzătoare a dispozitivului pentru lucru.

În primul rând, trebuie să încărcați complet bateria, astfel încât dispozitivul să nu se stingă la cel mai inoportun moment. Curățarea obiectivului va avea o imagine de înaltă calitate și clară. Cazul trebuie verificat pentru defecte și pentru protecția împotriva umezelii. Mecanismul pivotant trebuie să funcționeze corect. Aparatul foto trebuie colectat strict conform instrucțiunilor. Monitorul poate fi de asemenea fixat pe tija.

fotografiere punerea în aplicare

După pregătirea dispozitivului, puteți trece la procesul de fotografiere real. Imersiunea aparatului include următoarele acțiuni:

 • Criterii pentru selectarea camerelor de supraveghere subacvaticăAparatul este pus în apă, ținându-l prin cablul de la baza camerei;
 • cu ajutorul cablului, se stabilește adâncimea și unghiul dorit, optica trebuie să fie sub cârligul de momeală cu momeală de 6-8 cm;
 • după instalare, trebuie să așteptați până când apa devine clară și pe ecran apare o imagine clară;
 • examinați mai întâi fundul și vegetația situată acolo și apoi camera este îndreptată către cârlig și zona din jurul acestuia.

În timpul iernii este nevoie de o gaură separată pentru a scufunda aparatul. Dispozitivul ar trebui să fie rotit cu 360 de grade la fiecare 15-20 cm în coloana de apă pentru a evalua terenul și prezența peștelui. O altă gaură din gheață este ocupată de lupte bătătoare, la care camera va fi îndreptată ulterior. Impresionarea verticală strictă va obține cea mai clară imagine.

Sfaturi pentru utilizare

Imaginile de înaltă definiție pot fi obținute prin reducerea unghiului de vizualizare. Este important să alegeți iluminarea optimă optimă. Iluminarea slabă va strica calitatea înregistrării, dar prea luminos va sperie peștele. Includerea tuturor LED-urilor este mai bună numai atunci când studiați rezervorul. Pentru a coborî aparatul în apă, este necesar ca acesta să fie cât mai exact posibil pentru a evita deteriorarea acestuia la contactul accidental cu pietrele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Echo sounder practicant er 6 pro 2 - pentru profesioniști și amatoriEcho sounder practicant er 6 pro 2 - pentru profesioniști și amatori
Prinderea în timpul iernii pe malul râurilor, pescuitul pentru mormyshkuPrinderea în timpul iernii pe malul râurilor, pescuitul pentru mormyshku
Caracteristicile camerei subacvatice pentru pescuitCaracteristicile camerei subacvatice pentru pescuit
Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și tripluPescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
Tija de pescuit pentru pescuit în perioada de varăTija de pescuit pentru pescuit în perioada de vară
Pescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apăPescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apă
Pescuitul Garmin pentru pescuit: o revizuire a modelelorPescuitul Garmin pentru pescuit: o revizuire a modelelor
Caracteristicile pescuitului în rezervorul Ruza din suburbiiCaracteristicile pescuitului în rezervorul Ruza din suburbii
» » Folosirea camerei subacvatice pentru pescuit
© 2021 amigdas.com