amigdas.com

Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare

Porecle pentru animale de companieSarcina inventării unei porecle pentru un animal nu este la fel de simplă cum ar părea, mai ales când vine vorba de un animal de companie. Se recomandă să se dea un nume laconic, desigur, ținând seama de sexul animalului. Poate, un nume uman, poate - nu se întâmplă adesea, va face.

De unde să obțineți ideea?

Înainte de a atribui poreclei unei pisici, de exemplu, aflați ce caracteristici are aspectul acesteia.

Soluția poate sugera:

 • culoarea și lungimea stratului;
 • dimensiune;
 • expresia feței;
 • forma capului;
 • altele.

Asociați numele animalului cu o trăsătură caracteristică.

Ajutor în atribuirea unei pseudonime unui animal poate fi furnizat de orice filme sau benzi animate. De asemenea, amintiți-vă ce citiți în cărți, obținute din jocuri pe calculator, cărți de benzi desenate etc.

A inventa nume pentru animale va ajuta, de asemenea, istoria. Pisica ta preferata poate avea o porecla pentru Cleopatra, de exemplu. Sunt de acord, solid, chiar și cu un anumit patos.

Importanța alegerii denumirii corecte

Numele animalului - este la fel ca al nostru. Numele animalelor sunt capabile să influențeze formarea personajelor lor și, prin urmare, asupra comportamentului.

porecle moi, care sunt prezente în compoziția de sunete [L], [M] și [N], formează un caracter docil animal, cu toate acestea, le face leneș.

exemple:

 • Cum să numești un animal iubitSonia;
 • Emma;
 • Lola;
 • Vicki;
 • Yoon;
 • Alex;
 • nick;
 • Tom;
 • Willie;
 • Lemmon;
 • Filimon.

Poreclele prudențiale au sunetele [B], [D] și [P]. Un animal cu acest nume este activ, dur, poate agresiv.

Exemplele sunt următoarele:

 • Karabas;
 • Jack;
 • Boris;
 • rem;
 • Ralph;
 • martie;
 • Gerda.

Un animal cu un nume care se termină în "I" (Athanasius, Boniface, Horace) este important și impunător.

Nu uitați de caracterul practic

Dacă faceți puzzle cu privire la ce nume trebuie să atribuie unui animal și nu numiți primul nume care a venit în minte, Prietenul cu patru picioare este draga pentru tine și vrei să stabilești o legătură cu el. De obicei, puii nu primesc porecla, dar adesea dau numele găinilor, care aduc în fiecare an mai multe găini.

Când vii cu o porecla, nu uita de tine. Nu numai că ar trebui să se potrivească cu animalul, ar trebui să vă fie ușor de pronunțat. Este recomandat pentru a da porecla de una sau două silabe, deși mai bine dacă aceasta este o parte a șuierat sau șuierătoare sunete (de cele mai multe animale reacționează la ele fara probleme).

Deoarece animalele de companie cele mai comune sunt câini și pisici, vom spune mai multe despre ei.

Pseudonim pentru câine

Porecle pentru animalePrintre multele griji care au aparut inaintea celor care au cumparat un catelus, una dintre sarcinile majore este selectarea unui pseudonim pentru un nou membru al familiei. Acest proces creativ nu are reguli clare. Puteți da aerisire fanteziei. Dacă este o chestiune a femeii, se recomandă să i se dea o porecla minunată. Barbatul va veni cu ceva mai masculin, prezentabil.

La câinii din urmă, numele omului sunt atribuite din ce în ce mai mult. Este recomandat să citiți interpretarea semnificației și să luați ceea ce armonizează cu numele proprietarului.

Selectați numele va ajuta caracterul de catelus. Sfat este dat și de mărime, de exemplu, un bărbat de sex masculin Yorkshire Terrier este adesea numit Kid. Proprietarii inițiali pot apela astfel Alabai, imaginați-vă imaginea.

Culoarea, mărimea, rasa și alte caracteristici sunt secundare. În primul rând, numele trebuie să fie concis și ușor de înțeles. Deci, este mai convenabil atât pentru proprietar, cât și pentru câine.

Experții câinilor nu sunt sfătuiți să cheme câinele folosind o formă minuțioasă. Nu este recomandat să experimentați nume dacă catelul nu răspunde întotdeauna la porecla dată. De asemenea, este mai bine să amânați opțiunile care sunt în concordanță cu echipele.

Numele de pisici

Pentru proprietarii recent făcuți de un animal de companie, alegerea unui nume pentru el devine uneori un adevărat test. Than ghidate? Oricine poate primi o porecla sau o fantezie ar trebui să fie limitată la opțiunile standard?

 • Cum să numiți un animal de companiePentru pisici, puteți alege o varietate de porecle - cunoscute sau strălucitoare în străinătate, ca să spunem așa. Poate e ceva fictiv în general.
 • De obicei, alegerea unei porecle este influențată în mod serios de rasă. Mai exotice, porecla unui animal pufos este mai originală. Totuși, nu uitați de eufonicitate. Ar trebui să fiți mulțumiți și ușor de pronunțat porecla animalului.
 • Uneori până în ultimul moment nu se știe cine va apărea în casă - o fată sau un băiat. În această situație, nu veți primi în prealabil o poreclă. Deci, nu este prea mult timp pentru a alege. Există o opinie conform căreia pisicile răspund mai bine la porecle cu consonanțe de ascuțire. Pentru mine, pisicile sunt perfect conștiente de toate sunetele, dar sibilantele pot fi asociate cu negativul, de aceea reacționează brusc la ele.

Consultați lista cu poreclele de mai sus. Poate veți vedea imediat un pseudonim care, în opinia dumneavoastră, este cel mai potrivit pentru animalele de companie și nu trebuie să pierdeți timp și nervi nascoci Kichko. Dacă nu sunteți indiferenți față de aspecte cum ar fi compatibilitatea cu energia, aflați dacă numele animalului dvs. de companie sunt adecvate în acest sens.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți câinele băiatului: recomandări, variante de numeCum să numiți câinele băiatului: recomandări, variante de nume
Cum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companieCum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companie
Cum de a alege porecle pentru câini de rase miciCum de a alege porecle pentru câini de rase mici
Cât de bine să numiți pisoiul cu părul roșu al unui băiatCât de bine să numiți pisoiul cu părul roșu al unui băiat
Nume de cai sau cum să sune un cal și o mareNume de cai sau cum să sune un cal și o mare
Poreclele de companie: cum se numește o pisicăPoreclele de companie: cum se numește o pisică
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițelCum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițel
Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și feteCum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
» » Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
© 2021 amigdas.com