amigdas.com

Cele mai bune turntables și spinnerets pentru stiuca și bibanul

Cele mai bune turntables și spinnerets pentru stiuca și bibanulPike și biban sunt peștii răpitori. În timpul iernii, ele sunt perfect prinse pe jaruri, care sunt instalate în găuri. Pe cârlig plantat live prăjit, astfel cum aceste pești iubesc numai momeală activă. Pentru a le prinde în timpul verii, veți avea nevoie de plăcuțe bune și de unelte de prăjitură pe știucă și biban. De obicei, ele sunt cumpărate într-un magazin, dar le puteți face cu propriile mâini de la linguri și furculițe.

Rotitoare baubles

Pentru a prinde bine peștele, nu este necesar să aveți accesorii costisitoare. Adesea, prinderea unei prăjete pentru a prinde stiuca și bibanul au devenit niște lăptoane de lingură, pe care le-au făcut singure. În acest scop, au fost folosite tacâmuri regulate, care au servit la timpul lor de lucru. Dintr-o lingură făcu o momeală rotativă, iar din furculiță vibrația fulgeră. Acest lucru necesită:

 1. Spoon-bobbin pentru stiucaFerastrau pentru metal.
 2. Fișier.
 3. Spring.
 4. Dălți.
 5. Ball.
 6. Masina de gaurit.
 7. Masina de gaurit.
 8. Kern.
 9. Ciocan.
 10. Cleste combinate.
 11. Sandpaper.
 12. Sarma din otel.
 13. Tee sau cârlig dublu.

Cea mai bună momeală va ieși dintr-o lingură de argint, dar această opțiune este rar utilizată. Pentru că există întotdeauna un risc imens de a pierde un element scump în plumb. Momeala buna pentru biban si stiuca este din otel inoxidabil. În cazuri extreme, o lingură din aluminiu va face.

Dar din cauza greutății ei mici, realizarea turnării pe distanțe lungi nu va fi ușoară. Va trebui să adăugați o sarcină suplimentară, care va deveni prea des pentru a speria peștele.

Placă turnantă din oțel inoxidabil

Cineva poate obiecta și poate spune imediat că este mai ușor să cumperi o lingură pe piață. Dar uneori este mai plăcut și mai util să învățați cum să faceți acest lucru singur. Deoarece acest tip de momeli devine destul de des, și de fiecare dată pentru a alerga în magazin este prea scump. În plus, este adesea un păcat să utilizați momeală scumpă-momeală în locuri în care există multe tufișuri și prăjini. Există acolo mereu peștii pradă. În acest caz, un spinner simplu dintr-o lingură este perfect util, pe care nu va fi atât de înfricoșător să-l rupi. Pentru că din nou face un duplicat de ea nu este dificil.

Cea mai buna momeala pentru stiuca

Înainte de a face o placă turnantă, piesa este fixată în țesătura. Apoi, ferăstrăul metalic este tăiat cu un stilou și laturile sunt rotunjite cu un fișier. După aceea, într-un colț larg al cupei, cu un miez și un ciocan arată punctul. Se cu grijă o gaură mică și se îndepărtează toate bavurile din dosar. Apoi, ia o bucată de sârmă de oțel, plută în jumătate și înăuntru pus pe un tee sau cârlig dublu.

Apoi, prin lungimea sa, trei spire sunt răsucite, o lingură este introdusă în deschidere și un inel este făcut pentru linia de sus. Capetele suplimentare sunt smulse de clește, iar platanul este gata.

Momeală fluctuantă

În momente diferite ale anului, pescarii folosesc momeală diferită în formă și mărime. Din moment ce procesul de prindere a stiuca cu biban este prea diferit pentru apa deschisa si pentru gheata. prin urmare toate modelele sunt împărțite în două tipuri:

 • În timpul verii, se utilizează eșantioane cu cabluri orizontale.
 • În timpul iernii, se folosesc momeli vibratoare cu turnare verticală.

Top-10 cele mai bune blesen pe stiuca a fost întotdeauna condus de un model unic - Atom. A fost produsă în perioada sovietică și a câștigat un loc de mult timp. Rezultatul este de obicei întotdeauna pozitiv. Acest lucru a fost testat nu pentru un deceniu. Pescarii autoritari acordă în mod constant această momeală pe orice corp de apă. Pentru a face lingura de pescuit pe stiuca cu propriile maini, este mai bine sa luati doar aceasta forma a modelului ca un exemplu.

A face o lingură de momeală Atom

A face acest model cu mâinile tale este destul de ușor. Cel mai bine este să folosiți o furcă groasă și largă. Ideal este o tacâmuri de argint, în cazul în care un mâner destul de masiv și greu. Deoarece acest material este considerat foarte scump și rar găsit, este mai bine să luați o lingură testată în timp sau o fișă din oțel inoxidabil.

Pike alegeMai întâi trebuie să măsurați șapte centimetri de la capătul mânerului și să-l tăiați cu un ferăstrău metalic. Fie faceți o băutură superficială și îndoiți-vă de câteva ori. După aceasta, trageți o minge mare cu un ciocan și cu un singur capăt, astfel încât să se dovedească a fi de aproximativ 25 mm lățime. Apoi, în două colțuri ale miezului cu un miez, bate mărcile, iar în aceste locuri găuriți găuri mici. Rămâne doar să șlefuiți suprafața cu șmirghel și să mergeți la un ansamblu general.

Pentru a atașa cârligul, mai întâi trebuie să realizați elementele de fixare. Pentru a face acest lucru, așezați un mic arc pe o placă de metal, măsurați trei rotații și tăiați daltă de două ori.

Și apoi se obțin inele foarte puternice, care, la rândul lor, sunt introduse în găurile piesei de prelucrat. Apoi, luați o dimensiune de tee 12, puneți pe tuburile reflectorizante din față și atașați la partea largă a momeală lingură. La această momeală mișcătoare este gata, iar tu poți aduna în siguranță pentru pescuit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuitul atrage un twister și cum să-l prindăPescuitul atrage un twister și cum să-l prindă
Locuri de pescuit populare în KazanLocuri de pescuit populare în Kazan
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Lacurile din Karelia: pescuit în sălbăticieLacurile din Karelia: pescuit în sălbăticie
Pescuitul în Belarus: cele mai bune locuri, caracteristicile pescuituluiPescuitul în Belarus: cele mai bune locuri, caracteristicile pescuitului
» » Cele mai bune turntables și spinnerets pentru stiuca și bibanul
© 2021 amigdas.com