amigdas.com

Descrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizare

Preparat de gel pentru DentinoxFiecare copil, mai devreme sau mai târziu, depășește dentiția. Prin urmare, părinții ar trebui să fie pregătiți pentru acest eveniment. Practic, dinții încep să izbucnească la șase ani. Și acest proces durează până la doi sau trei ani. Trebuie să fie alertat atunci când copilul a devenit prea neliniștit, a existat o febră, o salivare crescută și roșeață în jurul gurii. Acestea sunt primele semne ale începutului dentiției.

prefață

În această perioadă, părinții sunt capabili să-și ajute copilul prin aplicarea analgezice preparate (este mai bine să se consulte cu un specialist), din acest motiv puteți supraviețui în acest moment mai calm. Un astfel de instrument este dentinox, pe care îl vom discuta mai târziu.

Gel dentinox. simptome

Gelul conține lidocaină, care elimină durerea și extract de musetel, care elimină inflamația. Dentinox nu conține substanțe nocive. Când se aplică gelul, este mai bine să se utilizeze un tampon de bumbac, apoi se freacă ușor. Este recomandat să utilizați acest remediu de câte ori este indicat în instrucțiuni, deși depinde de cât de mare este durerea copilului.

Mulți părinți au o întrebare, dar puteți folosi gelul dentinox de la o vârstă fragedă? Instrucțiunile indică faptul că dentinox poate fi utilizat cu o perioadă de patru luni vârsta de.

 1. Creșterea temperaturii.
 2. Umflați și înroșiți gingiile.
 3. Fără plâns.

Forma emiterii. Cum se stochează? Dentinox gel instrucțiuni de utilizare

În farmacii puteți găsi nu numai un gel. Dentinox este de asemenea disponibil ca o soluție destinată utilizării externe. În tuba conține zece grame de produs, tubul însuși este în ambalaj. Soluția este produsă în flacoane din sticlă (întuneric), zece mililitri. Păstrați acest produs într-un loc întunecos la temperatura camerei. Perioada de valabilitate a medicamentului este de cinci ani. Mijloacele deschise sunt stocate pentru un an mai puțin. Când termenul de expirare a expirat, nu utilizați gelul.

 1. Pentru a evita durerile severe și alte simptome neplăcute, se recomandă utilizarea dentinocilor de gel la primele simptome.
 2. Aplicați gelul trebuie să fie ușor, în timp ce utilizați tampoane de bumbac.
 3. Dentiție dințiÎnainte de a aplica, asigurați-vă că vă spălați mâinile pentru a nu duce copilul la infecție.
 4. Pentru a freca un gel este necesar cu grijă, fără mișcări bruște de până la patru ori pe zi.
 5. Se recomandă utilizarea gelului după fiecare masă și înainte de a merge la culcare.
 6. Atunci când utilizați produsul, poate exista o ușoară amorțeală, din cauza căreia nu va fi foarte plăcut să mănânci. Prin urmare, se recomandă utilizarea gelului după masă.

Gelul și soluția au aceleași proprietăți, dar gelul este încă mai bun în utilizare, deoarece durează mai mult și în același timp are un efect prelungit.

Chiar dacă dentinoxul este absolut inofensiv, se recomandă să discutați doctor, deoarece un copil poate fi alergic la acest remediu. Nu vă auto-medicați!

Medicamentul este destinat corpului copilului și, prin urmare, atunci când este utilizat de adulți, nu este foarte eficient.

Contraindicații, efecte secundare. Opinia medicilor

 1. Medicamentul nu provoacă efecte secundare, dar are totuși unele contraindicații. De exemplu, după cum sa menționat mai sus, dentinoxul nu poate fi utilizat dacă copilul este alergic la orice componentă a medicamentului.
 2. Nu vă temeți de plămâni amorțeală, deoarece medicamentul conține lidocaină și, prin urmare, funcționează.
 3. Este permisă combinarea cu alte medicamente.
 4. Dacă gelul intră în ochi, clătiți-l cu multă apă și vizitați medicul, pentru că dacă intrăți în ochi, răni diferite și așa mai departe, provoacă senzații dureroase.

Organismul copilului este bine tolerat prin utilizarea dentinoxului, deoarece compoziția sa este absolut inofensivă. Mai mult de nouăzeci la sută dintre medici aprobă acest remediu și recomandă utilizarea. Gelul este recomandat pentru utilizare atunci când înțelepciunea dentară. Eficacitatea medicamentului este destul de mare. Gelul în sine are un miros și un gust plăcut. Prețul nu se muște. Gelul nu conține zaharuri, din cauza cărora se dezvoltă carii. Se înlocuiește cu xilitol / sorbitol.

Înainte de a utiliza dentinox, toate mamele ar trebui să citească instrucțiunile în detaliu.

Omologii. costul

În plus față de dentinox, există o serie de alte medicamente similare. Diferența este numai în compoziție. Aceștia acționează aproape în același mod. La astfel de facilități transporta:

 1. Medicamentul KamistadCamera de zi - acționează la fel ca dentinox. Este permisă utilizarea pentru adulți. Înainte de utilizare, consultați un specialist.
 2. Kamistad - utilizați-l pentru inflamația gurii, gingiilor, cu dentiție la copii.
 3. Stomatophyte - utilizat în prezența stomatitei. Înainte de utilizare, este recomandabil să consultați un medic.
 4. Kalgel - are în compoziția sa lidocaină. Ca înlocuitor pentru musetel se folosesc antiseptice chimice.

Deoarece dentinox are un nivel ridicat eficacitate și nu are efecte secundare, mulți părinți aleg exact gelul dentinox. Dacă decideți să treceți la utilizarea unui alt remediu, este necesară o consultare cu medicul pentru a afla cum copilul va purta noua cale de atac.

Prețul acestui produs variază de la o sută optzeci la două sute cincizeci de ruble.

Sfaturi

Dacă copilul are febră (până la treizeci și opt), atunci trebuie să-i dați un medicament care scade febra.

Cu durere în timpul dentiției, masajul gingival are un efect excelent. Masarea gingiei trebuie să fie înfășurată în tifon cu un deget curat.

Pentru a avea dinții copilului tăiat mai repede, puteți să-i dați ceva mesteca. De exemplu, o cracker sau un măr mic.

Înainte de începerea erupției se recomandă să-i dai copilului dinții speciali pentru dinți. Ei au un gel, care ameliorează durerea și copilul se calmează.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ajuți copilul atunci când dinții sunt tăiați? Primii dinți sunt fărâmițateCum să ajuți copilul atunci când dinții sunt tăiați? Primii dinți sunt fărâmițate
Cum să ajuți copilul cu dinți, dinții sunt tăiațiCum să ajuți copilul cu dinți, dinții sunt tăiați
Când dinții încep să fie tăiați la copiiCând dinții încep să fie tăiați la copii
Geluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriereGeluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriere
Dinții bebelușului sunt sfâșiați, ce să faceți: sfaturi și trucuriDinții bebelușului sunt sfâșiați, ce să faceți: sfaturi și trucuri
Komarovsky: cu dinți dentitici, un copil poate avea o mușcătură de frigKomarovsky: cu dinți dentitici, un copil poate avea o mușcătură de frig
Kalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizareKalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizare
Gel dentinoc: instrucțiuni de utilizareGel dentinoc: instrucțiuni de utilizare
Gel cu dentiție: cum să alegi și să folosești?Gel cu dentiție: cum să alegi și să folosești?
Jurnal al dinților sugarilor: descriereJurnal al dinților sugarilor: descriere
» » Descrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com