amigdas.com

Echipament de pescuit: piranhamax huminerbird

PasăreaAstăzi există o mare selecție de dispozitive care pot face pescuitul chiar mai interesant, iar captura este mult mai bogată. Unul dintre aceste gadgeturi este sonerul ecou, ​​un asistent indispensabil în căutarea acumulării de pește. Sunetul Humminbird este cunoscut de multe generații de pasionați de pescuit din întreaga lume.

Totul despre dispozitiv

Detectorul de adâncime este un dispozitiv capabil să scaneze coloana de apă și să arate tot ce nu poate fi văzut cu ochiul liber. Cu ajutorul acestuia puteți afla locația celui mai mare pește. Dispozitivele pot fi împărțite în mai multe tipuri:

 • Pentru pescuitul de vară.
 • Pentru sezonul de iarnă.
 • Pentru prinderea de pe țărm.
 • Pentru pescuitul de pe barcă.

Un bloc de memorie poate fi încorporat în dispozitiv. Sau va funcționa numai în modul online. Modelele avansate pot determina chiar tipul de pește.

Sirena constă dintr-un emițător, un convertor, un receptor și un ecran. De la emițător, pulsul se duce la traductor și se transformă acolo într-un val sonor, care este trimis imediat la apă. Atunci când se ciocnește cu orice obiect sub apă, valul se reflectă și se întoarce la convertor, ceea ce îl transmite deja sub forma unui semnal electric către ecran. Aparatul repetă în mod constant acest ciclu, ceea ce face posibilă urmărirea mișcării peștilor.

Dispozitivul nu poate sperieri prada, deoarece funcționează la o frecvență pe care nici persoana, nici peștele nu o simt. Puterea emițătorului afectează întreaga funcționare a soneriei ecoului ca un întreg.

Cum se utilizează corect

După achiziționarea de echipamente miraculoase, nu vă pierdeți timpul pentru cunoașterea detaliată a dispozitivului și a modurilor sale de funcționare. Este important să ne amintim principalele puncte:

 1. Păsările umoritoareSunetul afișează o imagine dinamică pe ecran. Faptele devreme din stânga, din urmă pe dreapta. În repaus, linia orizontală indică faptul că adâncimea nu se schimbă, și nu fundul plat.
 2. Semnalele sunt transmise de aparat sub forma unui con de expansiune. Exemplu: adâncimea de cinci metri va fi minimă cu condiția ca aceasta să fie situată la sol.
 3. Analizați imaginea ajustând sensibilitatea senzorilor.
 4. Nu opriți senzorul dacă vântul a crescut. El va ajuta să vadă abaterea navei.
 5. Manipulați gadget-ul cu atenție. Cele mai frecvente daune: un șurub, frecare la fund, ruperea elementelor de fixare la viteză mare. Păstrați soneria ecoului într-o cutie etanșă.
 6. Este necesar să reîncărcați bateria în timp și să monitorizați starea acesteia.

Cum de a alege cele mai bune

Înainte de a alege un dispozitiv, trebuie să stabiliți așteptările și condițiile de utilizare. Există mai multe criterii prin care este convenabil să se compare modelele propuse de vânzător:

 • Adâncimea scanării. Stabilește "profunzimea" dispozitivului. Ar trebui luată cu o marjă de 15-20% din adâncimea maximă la care intenționați să pescuiești.
 • Unghiul radiației. Pentru pescuit, dispozitivele cu un unghi mare sunt mari.
 • Frecvența. Aici totul este simplu: cu cât este mai frecvent semnalul, cu atât imaginea de ansamblu este mai bună.

Pe lângă dispozitivele cu criterii clare, există modele combinate. Acestea vă permit să modificați caracteristicile. Sunt scumpe, dar sunt potrivite pentru aproape toate tipurile de pescuit.

Cel mai popular brand

Recent, produsele companiei americane Humminbird câștigă popularitate. Americanii au devenit renumiți pentru lansarea celei de-a noua serii auto-suficiente, în fiecare dintre care un iubitor de pescuit cu orice prosperitate poate găsi cel mai bun model pentru el însuși.

În producția de Humminbird se folosesc numai cele mai avansate tehnologii, în timp ce prețurile ridicate în cer nu se ridică, astfel încât este posibil să se obțină un sound sonor destul de bun la un cost normal în Rusia.

Liderul vânzărilor Humminbird

Humminbird piranhamaxSonerul Humminbird piranhamax Humminbird este unul dintre cele mai achiziționate modele din țara noastră. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece combină perfect toate funcționalitățile pe care ar trebui să le aibă un dispozitiv de pescuit.

Este capabil să caute pești, să măsoare adâncimea iazului, să crească imaginea pe ecran și mult mai mult. Un avantaj neprețuit al sunetului ecoului de colibri este acela că, chiar și cu lumina directă a soarelui pe ecran, calitatea imaginii nu se pierde.

Profesioniștii remarcă faptul că în întreaga gamă de produse nu există analogi pentru acest sonor ecou în calitate și cost.

Recenzii clienți

Nu am regretat niciodată banii cheltuiți. Pescuitul pentru mine a fost de o mie de ori mai fascinant (nici măcar nu m-am gândit că era posibil). Calitatea Humminbird piranhamax este doar o referință, el a mers pescuit cu mine, chiar și pe Peninsula Kola. Pentru o astfel de adunare pur și simplu ridicol de bani, sfătuiesc pe toată lumea să o ia.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui ecosounder este acumulatorul - acesta se mentine bine si lung. Imaginea este clară, fundul este vizibil ca în palma mâinii tale. Adevărat, labele de fixare s-au stins aproape imediat, dar aici a fost de vină, nimic, au patch-uri în atelier. Dacă aveți nevoie de unul nou, din orice motiv, desigur, voi lua din nou acest brand.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi un bun cautator de pesti pentru pescuit cu barca de cauciucCum sa alegi un bun cautator de pesti pentru pescuit cu barca de cauciuc
Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbiiRezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Sunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpeSunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpe
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de varăSonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară
Prezentare generală și caracteristici ale căutătorului de peștePrezentare generală și caracteristici ale căutătorului de pește
» » Echipament de pescuit: piranhamax huminerbird
© 2021 amigdas.com