amigdas.com

Momeală pentru pescuitul de iarnă - o creștere a capturii

Rețeta de momealăPescuitul de iarnă diferă de pescuitul de vară și, uneori, devine o adevărată aventură cu încercări pentru un daredevil care a decis să se căsătorească cu pește în acest moment sever al anului. Departe de oricine poate să pescuiască la temperaturi minus, cu un vânt piercing să pescuiască toată ziua, cu riscul de a intra în apă gheață. Este important să aveți informații exhaustive despre iaz, să pregătiți echipamente fiabile, să știți cum să identificați locurile de înaltă productivitate și să nu uitați că principalul lucru este o momeală bună pentru pescuitul de iarnă.

Momeala buna este cheia succesului

Un amestec simplu făcut de mâini proprii este capabil să ofere o mușcare excelentă în orice moment al anului, dar mai ales acesta este un supliment pentru pescuitul de iarnă. Din ianuarie până în martie, comportamentul peștelui se transformă în cel mai rău pentru partea pescarului: devine mai apatic și foarte choosy despre alimente. Prin urmare, acest profesionist este cea mai delicioasă mâncare. Efortul și priceperea vor aduce succes.

Unele caracteristici ale alimentelor de iarnă complementare

Cum să gătești momealaFoarte important, astfel încât amestecul să nu înspăimânțească peștele, deci este necesar să excludem toți constituenții grași ai masei. De exemplu, o astfel de deficiență este fertilizată, pe bază de cereale sau de cereale. Cel mai bine este să încercați să creați o compoziție care să nu difere de fundalul peștilor de iarnă din jur. Pescarii experimentați sunt sfătuiți să facă o nudă în tonul culorii din partea inferioară a iazului unde va avea loc pescuitul. Cu cât compoziția este mai mică și culoarea este mai neprevăzută, cu atât rezultatul este mai eficient.

Nu este necesar să se bazeze pe vărsarea aromatizată, atractivă pentru pești în timpul verii. În timpul iernii, ea duce peștele într-o stare de groază originală și descurajează mâncarea. Concentrat de mirosuri, acumulând într-un singur loc, este foarte diferită de arome de iarnă. Rezultatul - pescarul rămâne fără nimic.

Trebuie remarcat că momeala făcută pentru pescuitul de iarnă cu propriile mâini ar trebui să fie mult mai caloric decât meniul de vară. Acest lucru poate fi obținut prin adăugarea de insectă uscată sau de vierme de sânge în furaj. O altă înțelepciune: dacă adăugați la masa totală de sol puțin local, el, creând o turbiditate "nativă" în iaz, va crește durata acțiunii vărsatului.

Câteva sfaturi care vă vor ajuta să faceți atracția și mai eficientă:

  1. Amestecul trebuie să fie vizibil, dar nu să se sperie.
  2. Aveți o aromă plăcută pentru pești.
  3. Iarba trebuie să strângă peștele, dar să nu-l hrănești.
  4. Alimentele nu trebuie să strălucească pe fondul fundului (puteți șterge culoarea cu prăjituri de secară sau cacao).

Amestec de compoziție

Ca bază, puteți lua un amestec de mango și lapte uscat. Acestea trebuie amestecate într-un raport de 1: 1 și luate cu dumneavoastră în stare uscată. Deja pe pământ, toate acestea sunt crescute cu apă la starea de lut și cade în fiecare gaură, strict o lingură. O astfel de momeală de iarnă simplă este bună pentru roach și alte tipuri de pești mici, este potrivit numai pentru acei pescari care stau într-un singur loc, nu călătoresc în jurul rezervorului.

Pentru persoanele de dimensiuni mari, este adecvată următoarea compoziție:

  • 0,5 kg de pesmet;
  • 1 lingura. l. tort;
  • 150 g. Făină de ovaz;
  • 1 ceașcă de hrană pentru pești de acvariu.

Cum să folosiți momealaAceastă mâncare este turnată în gaură pentru 1-2 linguri. l. și este excelent pentru minerit, care plutește la adâncimi mici.

Lăierea pentru pescuitul de iarnă cu mâinile proprii este o modalitate foarte bună de a păstra peștele în același loc. Acest lucru este valabil mai ales atunci când capturați roach, acest locuitor al corpurilor de apă este foarte mobil chiar și în timpul iernii și se mișcă foarte repede în spațiul subteran. Este bine ca ea să adauge la baza buretelui, a viermilor de sânge și a unor daphnii.

Introducerea infestării depinde de metoda de capturare: în cazul în care roach nu este adânc, atunci amestecul poate fi scufundat în gaură în condiții de siguranță, cu ușurință merge în jos, va fi foarte atractiv. Dacă pescuitul are loc la o adâncime considerabilă (mai mult de 5 metri), atunci adăpostul trebuie să fie coborât până la capătul inferior în alimentatoarele speciale, în caz contrar peștele se va deplasa pe partea pentru alimentele transportate de alimente.

Înapoi în copilărie, bunicul meu ma învățat să folosesc un amestec de manga. Până în prezent, nu a eșuat niciodată, spre deosebire de invențiile noi, care au costat foarte mulți bani. Principalul lucru este să luați totul cu voi în formă uscată, iar pe pescuit să amestecați totul cu apa și solul local, să adăugați ceva în trecere și totul să fie gata - mușcăturile au mers.

M-am dus pentru prima dată la pescuitul de iarnă cu un vecin, așa că avea doar o bucătărie de tabără cu el: un mango, fulgi de ovăz, făină, chiar și cacao într-un ambalaj. Ceva se amestecă, se așeză, coboară în gaură, pentru câteva ore de prindere, pește de trei ori mai mult decât mine. Apoi a venit peste el, a stropit-o cu mine și peștele a mers, dar rețeta nu a spus.

În fiecare an, vă uitați, cum vă gândiți la ceva nou și, de fapt, mai ușor decât manki și o combinație uscată de produse lactate ce poate fi? Iar din punct de vedere al eficienței, acesta nu se află în spatele tuturor compușilor complexi și al nalășilor nou-născuți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Caracteristicile camerei subacvatice pentru pescuitCaracteristicile camerei subacvatice pentru pescuit
Caracteristicile pescuitului la rezervorul din PestovoCaracteristicile pescuitului la rezervorul din Pestovo
Pescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshkuPescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshku
Pescuitul pe Baikal în timpul iernii și al veriiPescuitul pe Baikal în timpul iernii și al verii
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
» » Momeală pentru pescuitul de iarnă - o creștere a capturii
© 2021 amigdas.com