amigdas.com

Unde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbii

Iazuri pentru pescuit în suburbiiPescuitul la egalitate cu vânătoarea ocupă o poziție de lider în ratingul de joc liber. Acest lucru se aplică într-o mai mare măsură bărbaților, deși fetele întâlnesc adesea multe aspecte pozitive în ceea ce privește recrearea în natură. Găsiți un loc unde să mergeți la pescuit și obțineți nu numai impresii pozitive ale procesului în sine, dar o captură bună nu este atât de simplă. Nu uitați că un număr tot mai mare de rezervoare devin plătite.

Cum sa alegi un lac

Locuitorii din Moscova sau din suburbii aveau noroc. Alegerea locurilor unde să mergeți la pescuit este mai bună, într-adevăr minunată. Bineînțeles, numărul locurilor de pescuit plătit crește anual, precum și numărul de zone nepotrivite pentru această ocupație fascinantă.

Cu toate acestea, expansiunile largi vă permit să găsiți o varietate de lacuri și râuri, care vă vor plăcea cu peisaje uimitoare și prindeți.

Cum de a alege un lac în suburbii

În funcție de metoda de pescuit, preferințele în pește și alegerea peisajului, pescarii pot alege între râuri, iazuri, iazuri și lacuri.

Cele mai populare în rândul pescarilor sunt cele din urmă. Și există o serie de motive obiective pentru acest lucru:

 • Puteți să prindeți de pe țărm sau de pe o barcă;
 • o suprafață calmă a apei nu creează dificultăți suplimentare;
 • Lacurile sunt localizate peste tot și în majoritatea cazurilor pentru a ajunge la ele este destul de simplă;
 • mare varietate de pești.

Bineînțeles, mărimea lacului, tipul de pește care îl inhalează, metoda de prindere și alți factori sunt individuali. Dar există lacuri care sunt potrivite pentru pescuit într-un mod special:

 1. Cele mai bune râuri pentru pescuitLacul Negru. Spre deosebire de nume, apa este uimitor de curată. Este situat la 38 km de MKAD, lacul este înconjurat de o frumoasă pădure mixtă. Apa curata (potrivita pentru inot), aerul proaspat si păsările cântând, venind din pădure, fac din Lacul Negru un loc excelent de odihnă pentru întreaga familie. Pescarii vor aprecia iazul cu o abundenta de rotani si crap. Du-te la locul unde prinzi pește, e ușor. La intersecția autostrăzii Fryanovskoye cu inelul Mică din Moscova există o parcare convenabilă. Pe acesta puteți lăsa mașina și vă puteți bucura liniștit de vacanța dvs.
 2. Lacul Bisarevo. Bazinul este mare, dar apa din acesta este tulbure din cauza fundului noroios. Lacul este superficial, dar dimensiunea acestuia vă permite să alegeți plaja în funcție de preferințele dvs. Locație pentru o vacanță de familie, dar printre pescarii este foarte popular și este considerat unul dintre cele mai bune lacuri unde puteți merge la pescuit. Abundența diferitelor specii de pești face pescuitul extrem de divers și fascinant. Aici, sunt prinși carnivore, roșu mare, biban, crap, crap de crucian, rață, dar puteți prinde atât știucă, cât și un cupid alb. Pentru a ajunge la lac este ușor, deoarece este situat la 500 de metri de stația de Kupavna, accesibil cu trenul sau cu trenul. Cu mașina, luați autostrada Gorkovskoye spre satul Kupavna.
 3. Bear Lake. Surprinzător de frumoase locuri, situate în apropiere de autostrada Schelkovskoe, dar pescuitul este plătit. De aceea Big Bear Lake nu este foarte popular. In apropiere este Little Bear Lake, unde vreau să merg, nu pentru captura, dar de dragul procesului în sine. Este gratuit, iar numărul de pești nu este în nici un caz inferior unui analog plătit. Dezavantaj - o abordare complexă a apei, din cauza trestii și rogozuri, și o mare parte a lacului înconjurat de pădure deasă, ceea ce face de pescuit de la banca dificilă. Prin urmare, este mai bine să prindeți aici de pe barcă. Crapul, știuca, bibanul și chiar și anghila sunt incluse în lista capturilor potențiale.
 4. Lacul sfânt. Pentru a ajunge la rezervor cu un nume atât de numar nu este dificil: 9 km de la Moscova Ring Road, ieșire la autostrada Novoukhtomskoye. Acesta este situat lângă un lac din Lacurile Shatursky. Lacul sacru este adânc, cu o suprafață de 1200 de hectare. Există apă caldă, care nu îngheață nici măcar în timpul iernii. Plajele nu sunt înverzite, iar abordarea locului de pescuit este foarte convenabilă. Puteți să prindeți șopârlele, știuca, bezele. Cea mai mare parte a estului lacului este acoperită cu copaci, iar cea sudică nu-i va plăcea iubitorii de natură curată, pentru că este un peisaj industrial deschis și vizibil. Dar pescuitul este gratuit, iar pe țărm poți să închiriezi o barcă.
 5. Murom Lake. Situat lângă un iaz foarte aproape de Lacul Sfânt. Apa din acesta este caldă, dar peisajul nu este impresionant: se poate observa stația electrică termică. Cu toate acestea, o treime din lac este înconjurată de o pădure densă, care salvează impresia generală a terenului. Dar locul va fi mulțumit de captura. În anii `60, peste 4 tone de pește erbivor au fost eliberate aici. Acest fapt ar trebui luat în considerare atunci când alegeți o momeală. Cele mai frecvente tipuri de pești sunt ide, crap și bâte. Cu toate acestea, mulți pescari reușesc să prindă un cioban sau un crap.

Bazine pentru pescuit

Diferențele, în comparație cu lacurile, nu sunt atât de multe. Cu toate acestea, ele sunt. Diferențele dintre iaz și lac afectează numărul și tipurile de pești, metoda:

 • Iazurile sunt făcute de om, lacurile sunt de origine naturală;
 • în iazuri pot trăi acele tipuri de pește lansate acolo de om;
 • mărimea medie a iazurilor este de câteva ori mai mică, comparativ cu lacurile.

Există iazuri peste tot și foarte des se găsesc aproape de locul de reședință. Acești factori reprezintă principalul avantaj al unor astfel de rezervoare:

 1. Canale adecvate în suburbii pentru pescuitVasyutino. Iazul este situat în țara deschisă printre siturile țării. Terenul este excelent: o pădure rară în jurul iazului nu creează obstacole, cea mai mare parte a țărmului este luncă și deschisă, întreaga zonă este vizibilă. O abordare ușoară a apei poate deveni un dezavantaj numai pentru iubitorii de pescuit. O abundență de specii de pești nu se poate lăuda cu un corp de apă, dar apa este transparentă, iar locul este considerat ecologic. Ca un trofeu puteți obține stiuca, roach, biban. Pentru a ajunge acolo cu mașina la iaz este simplu: trebuie să vă deplasați de-a lungul autostrăzii Varșovia spre Podolsk.
 2. Lacul Lykovsky. Acesta este situat la 2 km de Vasyutino, pe trei laturi este înconjurat de o pădure densă mixtă, iar pe a patra parte este o vedere a luncii spațioase. Singurul dezavantaj este mișcarea de-a lungul drumului de dărâmături, care este pus pe câmp. Cu toate acestea, distanța care trebuie depășită pe drumul spre pescuitul fascinant este foarte mică. În iaz puteți găsi șobolan, biban și roșu. Pescarii experimentați sunt sfătuiți să ia cu ei o rotire. Ei spun, de asemenea, că cel mai bun lucru este că mușcătura peștilor pe viermi de sânge.

Cele mai bune râuri

Viteza curentului, prezența rapidelor și barajele, liniile de coastă complexe - toți acești factori pot deveni un obstacol în calea prinderii peștilor în râuri. Dacă nu te sperie, atunci aceste iazuri au o serie de avantaje:

 • prezența unor specii de pești care preferă apa curgătoare;
 • peisaje uimitoare și unice;
 • apă pură.

Unde să mergeți la pescuit în suburbii

În cele mai multe cazuri, râurile sunt situate la o anumită distanță de oraș, astfel că ajungând la ele nu este întotdeauna ușor. Care râuri sunt exact pentru iubitorii de pescuit:

 1. Molokcha. Majoritatea râului este înconjurată de o pădure mică, dar foarte densă. Este incomod să prindeți din barcă, deoarece adâncimea râului este foarte mică - doar 1,5-2 m. Mișcarea pe bărci este dificilă și din cauza barajelor de castor. Dar pescuitul de pe țărm este o musculare excelentă și rece. Când alegeți țărmul, merită să luați în considerare faptul că în partea de sud a râului există un teren mlaștinos, prin urmare este posibil să ajungeți în rezervor numai prin zidărie specială din lemn. Mai multe specii de pești trăiesc în râu. Dacă aveți noroc, puteți prinde burbot, stiuca, gudgeon, roach sau baster. Du-te la râu mai bine cu mașina, mergând spre Mahra, prin Karabanovo.
 2. Pakhra. Râul este destul de mare, dar este mai bine să mergeți la barajul Novel, situat la confluența Pakhra și Râul Moscova. Pescuitul direct pe barajul în sine este interzis, deci este necesar să mergem puțin mai jos. Acolo rezervorul este curat, puțin adânc, cu un curent rapid. Puteți să prindeți o bucățică, yazya, asp sau luciu direct de la pietrele de deasupra apei. Pietrele sunt destul de ascuțite și alunecoase, deci ar trebui să fiți atenți sau să rămâneți pe țărm. Țărmul nisipos este împrăștiat cu tufișuri, iarbă și copaci, dar puteți găsi întotdeauna un loc convenabil.

Canale adecvate

Pescuitul în suburbiiCanalul Moscovei este probabil cel mai popular loc unde puteți merge la pescuit pentru a vă prinde știuca, roșcatul, bibanul și șuncul. Rezervorul este destul de lung, dar cel mai mare pește trăiește în intersecția canalului cu rezervorul Ivankovsky. Pescarii experimentați sunt sfătuiți să pescuiască ceară sau joker.

În plus, marginile sunt situate suficient de departe de țărm, deci trebuie să aveți tije lungi de la 9 la 13 metri. Canalul însăși este situat dincolo de zona Khimki. Adâncimea aproximativă este de 5 metri.

Alegeți un loc pentru pescuit se bazează pe preferințele dvs. Acordați atenție terenului, tipului de țărm, varietății de pești și accesului la iaz. Luați în considerare distanța de la locul de reședință.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Caracteristici de pescuit pe rezervoarele din KrasnogorskCaracteristici de pescuit pe rezervoarele din Krasnogorsk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Caracteristicile de pescuit în Crimeea pe mare, de la țărmCaracteristicile de pescuit în Crimeea pe mare, de la țărm
Caracteristicile pescuitului în TatarstanCaracteristicile pescuitului în Tatarstan
» » Unde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbii
© 2021 amigdas.com