amigdas.com

Principii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelor

Pescuitul pe dispozitivul de alimentareDin timpuri străvechi, pescarii încearcă să găsească cel mai de succes mod de a prinde peștii. Ce fel de unelte nu este inventat! Până în prezent, în arsenalul de pescarii zeci de diferite metode de pescuit și sute de tehnici. Unii preferă încă un stick tradițional de lemn, cu o linie atașată de el și un cârlig. Altele folosesc cele mai moderne dispozitive. Recent, pescuitul a devenit popular pentru abordarea alimentării - o varietate îmbunătățită de Donkey.

Selectarea componentelor uneltelor de alimentare

Combinația "feeder" este folosită pentru a prinde peștii non-pradă (crapul crucian, bâta, crapul). Este o tijă cu bobină și un alimentator special cu cârlige.

Rod și bobină

Un criteriu important în alegerea unei tije este încercarea sa. Contează cât de departe este aruncat. Tijele sunt împărțite în următoarele:

 • ultralight (până la 30 g);
 • lumină (până la 60 g);
 • clasa medie (60-80 g);
 • mediu-greu (80-100 g);
 • extra-hevi (120 și mai multe).

Componentele echipamentului de alimentareSe utilizează atât o priză cât și o mașină telescopică. Pentru pescuit la un mic iaz lungime tija adecvată de 3-3,5 metri și de testare 3-60, la lacurile mari și râuri tija utilizat aproximativ patru metri lungime, cu testul 100-120

Se întâmplă că dispozitivul de alimentare este deja vândut. Dar pentru a colecta este mult mai profitabil, pentru că nu este nimic complicat în acest sens.

Și, de asemenea, tijele se disting în linia:

 • Lent. Tija se poate îndoi complet atât la turnare, cât și la tragerea peștelui.
 • Media. Numai partea superioară din mijloc poate fi îndoită.
 • Rapid. Doar vârful este îndoit.

Este important, pe care iaz va fi de pescuit. Pe lacuri și râuri mici se utilizează o tijă cu un sistem lent și mediu. Pe rezervoare mari - cu un sistem rapid.

Cele mai bune bobine pentru alimentator sunt inerțiale. Ei au o frecare, care la o încărcătură considerabilă pe linie ușor slăbește tensiunea. Bobina trebuie să fie de înaltă calitate (nu cea mai ieftină). Leskov se învârte relativ mult, până la 150 de metri.

Numărul de rulmenți din bobină ar trebui să fie de la 5 la 6. Cele mai multe rulmenți - cu cât bobina este mai scumpă (dar și pescuitul este mai confortabilă).

Linia cu lesa

Alimentator ptCea mai bună opțiune este o linie împletită. Este destul de puternică, rezistă la tufișuri puternice de pește, este folosit pentru prinderea peștilor mari.

Pentru iazurile mici, unde este exclusă prezența peștilor mari, este adecvată o linie de pescuit monofilament. Ca regulă, leashes sunt întotdeauna făcute de pe o linie monofilament.

Atunci când prindem un pește mic, o leșie de pe o linie de pescuit prea groasă va fi clar vizibilă și va înspăimânta peștele. Prin urmare, o foaie de 0,1 mm este suficientă. Pentru a captura specimene mai mari, curelele sunt realizate de 0,2-0,35 mm. Lungimea leasurilor nu depășește de obicei douăzeci de centimetri. Dar dacă pescuitul trece pe un râu cu un curent puternic, lungimea leșiei este mărită la jumătate de metru și uneori până la un metru.

Alimentator și cârlige

Aici, tipul fundului rezervorului. Dacă este noroios, alimentatorul se poate îneca în groapă și poate fi invizibil pentru pește. În acest caz, sensul nu va fi și ar trebui să utilizați încărcătura obișnuită. Dacă partea inferioară este relativ bine vizibilă și alimentatorul este vizibil pentru pește, atunci este potrivit.

De obicei, sunt utilizate cârlige standard. Dimensiunea este aleasă în funcție de obiectul de prindere (cu cât este mai mare peștele, cu atât este mai mare cârligul).

Alarmă de stand și alarmă

Dispozitiv de semnalizare și de semnalizare pentru pescuitPentru pescarii confortabili folosiți accesorii suplimentare. De exemplu, standuri și alarme antifurt.

Mulți folosesc alarme electronice, care sunt atașate la vârful tijei și dau un semnal sonor cu cleiul. În special, ajută la pescuit în întuneric, iar tremurul vârfului tijei nu este vizibil.

Ca un stand folosit ca fluturași de lemn obișnuit și suporturi de metal din fabrică. Există suporturi îmbunătățite - păstăi. Puteți plasa 3-4 bare în același timp.

Tipuri de rigle de alimentare

Există mai multe tipuri de snap-in-uri. Vederea principală este paternosterul (sau Gardner`s rigging).

Echipamentul lui Gardner

Acesta este cel mai faimos și simplu tip de snap. Procesul de colectare este simplu:

 • La treizeci de centimetri de la capătul liniei, o bucla lungă de cincisprezece centimetri tricotată. Alimentatorul este fixat pe el.
 • La sfârșitul liniei, trebuie făcută o bucla mică.
 • Lesa cu un cârlig fixat pe o bucla mică.

Tehnici de pescuit

Tehnica de prindere pe alimentatorÎn primul rând, se introduce o momeală în jgheabul de alimentare, Cârligul este pus pe cârlige. După turnare, tija este pusă pe suport. Linia este revoltată la tensiune. Puteți atașa un dispozitiv de semnalizare pe vârful tijei. Când peștele musca, vârful tijei se va îndoi (cu sunetul de alarmă). Rămâne doar să desenați peștele.

Pentru diferite tipuri de pește, există caracteristici speciale de prindere pe alimentator. De exemplu, atunci când capturați crap, este selectată o tijă lungă. Linia trebuie să fie mai groasă (aproximativ 0,25 mm), cârligele - mai mari (dar nu uriașe). Din moment ce crapul - peștele este destul de puternic, tachetarea ar trebui să fie mai puternică decât atunci când prind crapul sau roaba.

Crapul este prins pe o tijă mică (de până la trei metri) cu o linie de pescuit subțire și un croșetat mic.

Pentru prăjiturile de prăjire folosiți alimentatoare grele, care pot fi departe abandonate. Lungimea tijei este de la trei la patru metri.

Sfaturi utile

Pescari experimentați în arsenal au multe trucuri atunci când prind un alimentator. Recomandări utile:

 • Reguli de prindere pe dispozitivul de alimentareAruncați cu atenție. Mișcarea inexactă, bruscă poate rupe tija (la urma urmei, este aruncat un alimentator destul de greu).
 • Dacă mușcătura este rară, turnarea se face o dată la fiecare 15-20 de minute.
 • Alimentatorul se poate lipi de fund. Pentru a evita acest lucru, o aripă este tăiată din sticla de plastic de-a lungul căreia sunt făcute patru găuri (în care se trece o linie de pescuit). Aripa este plasată la 20-30 cm de la alimentator.
 • Este recomandabil să se arunce în aproximativ același loc. La urma urmei, peștele se adunase deja acolo. La turnarea la un alt punct, este nevoie de timp pentru ca potențialul minier să descopere momeala.

Capturarea pe alimentator este doar la prima vedere simplă, dar nu înseamnă nimic că se referă la pescuitul sportiv. Aceasta implică activități mai active ale pescarului. perezabrosy frecventă și precisă a aborda, capacitate bună de a analiza și de a se adapta rapid la schimbarea situației, îmbunătățirea în fabricarea de momeli și instalații, de reacție în timp util la musca - toate acestea fac ca acest lucru prinde într-adevăr disciplină sportivă. Nu este inferior pescuitului sportiv plutitor, nici în dinamică, nici în divertisment, nici în senzații. Iar recompensa este captura de pește solid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Carp fishing - cum să pescuiască corect în diferite sezoaneCarp fishing - cum să pescuiască corect în diferite sezoane
Feeder rod: cum să alegeți cea mai bună opțiuneFeeder rod: cum să alegeți cea mai bună opțiune
Cum să prindă crap: caracteristici și tehnologie de pescuit, echipamentCum să prindă crap: caracteristici și tehnologie de pescuit, echipament
Locuri de pescuit populare în KazanLocuri de pescuit populare în Kazan
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Prăjirea crucii în primăvara și vara: secretele pescuitului bunPrăjirea crucii în primăvara și vara: secretele pescuitului bun
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
» » Principii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelor
© 2021 amigdas.com