amigdas.com

Decât să mirosi un miros de fum și alcool de la o gură

Cum să eliminați mirosul de fumMulți adulți, cel puțin o dată în viața lor, au întâmpinat o consecință atât de neplăcută de a bea alcoolul ca un fum. Dacă puteți sta acasă dimineața după petrecere, atunci acest lucru este suficient să așteptați. A merge la muncă, a studia sau a conduce o mașină necesită cunoștințe, decât mirosul mirosului de fum. De asemenea, uneori există situații în care este necesar să învățăm cum să ucidem mirosul de alcool din gură

. Cu toate acestea, în ciuda abundenței iubitorilor de băuturi alcoolice puternice, mulți nu înțeleg că cauzele mirosului de alcool și fum sunt diferite, deși cel de-al doilea se datorează utilizării primului.

Motivul pentru apariția fumului

Mirosul neplăcut al libațiilor de ieri poate avea o intensitate și o durată diferite. Un pahar de vin beat în seara nu apare dimineața. Dacă ar fi mai multe, mirosul va fi deja acolo. De la folosirea abundentă a celor puternici băuturile sau un amestec de diferite tipuri de alcool se pot umfla incredibil de repede dimineața.

Mulți oameni încearcă să prindă mirosul, crezând sincer că miroase de stomac - acest lucru nu este chiar adevărat. O parte din miros vine de la esofag, dar principalul "parfum" dă lumină și chiar piele. Acest lucru se datorează particularității procesării etanolului de către corpul uman. Dacă se explică în limbaj simplu, fumul este produsul distrugerii alcoolului, care rezultă din activitatea ficatului. O "miros de mahmureala" secreta aldehida inainte ca ficatul sa o proceseze in acid acetic. Mai mult, aceste arome încep să apară la aproximativ 2 ore de la începutul primirii băuturilor alcoolice.

Alcoolul proaspăt beat este mult mai ușor de ucis decât fumul. În astfel de cazuri, trebuie să îndepărtați cu adevărat mirosul din stomac cu orice mâncare cu un miros vâscos, condimente sau băuturi aromate.

Din acest motiv, ceea ce întrerupe mirosul de alcool nu este întotdeauna eficient în tratarea fumului. Deși unele dintre aceste metode pot ajuta la eliminarea temporară a chihlimbarului neplăcut sau la reducerea gravității sale.

Remedii populare pentru mirosul de fum

Remedii pentru combaterea fumuluiIgnorarea faptului că mirosul de respirație din gură din cauza producerii de produse de dezintegrare a alcoolului, derivat din plămâni, a dus la apariția multor metode imaginare de a elimina vaporii de băuturi alcoolice. Astfel de metode sunt destul poate ucide un cuplu de alcool proaspăt, dar nu mai târziu de 2-3 ore după ce este luat. Mulți oameni confundă mirosul de alcool și de fum, așa că vă sfătuiesc să confiscați ceva sau să beți ceva cafea. În parte, aceste metode funcționează, reduc intensitatea mirosului și chiar îl elimină pentru perioade scurte de timp.

Următoarele ar trebui să le fie atribuite:

 1. Coaceți coaja de lămâie, portocale și boabe de cafea. Aroma specifică și strălucitoare a acestor produse poate salva o persoană de la un fum pronunțat pentru câteva minute. Deja după 15-20 minute de la gură va miroși ca și mai înainte.
 2. Mănâncă patrunjel, ceapă, usturoi, usturoi sălbatic, semințe de mărar. Astfel de produse se caracterizează prin aromă intensă. După ce le folosiți, un cuplu de alcool este puternic dezactivat, dar începe să miroasă prea mult de la o persoană.

Există, de asemenea, metode care pot ajuta în lupta împotriva mahmurelii și a perechilor sale tangibile. Pentru a elimina toxinele în aceste moduri este mult mai bună decât să scapi de ambele neplăcute. Ar trebui combinate cu alte modalități de a scăpa de alcool:

 1. Cum să eliminați mirosul de fumBeți cu lămâie și miere, ceaiuri din plante. Un efect pozitiv este obținut prin accelerarea retragerii produselor de dezintegrare a alcoolului și restabilirea nivelului vitaminelor și mineralelor. De asemenea, ierburile sau lamaie reduc mirosul, dar pentru o cantitate mică de timp.
 2. Igiena cavității bucale. Curățarea dinților sau a gurii de spălare poate îndepărta parțial mirosul. De asemenea, igiena ajută la eliminarea bacteriilor care susțin fermentația, permițând ficatului să nu își cheltuiască resursele pentru a elimina consecințele vieții.
 3. Renunțarea temporară la fumat. Fumul de tutun sporește mirosul de fum, chiar dacă a fost temporar ascuns. În plus, nicotina și gudronul încarcă suplimentar ficatul, încetinind procesul de eliminare chiar a cauzei vaporilor alcoolici neplăcuți.
 4. Sucuri naturale de fructe. Este de preferat să dați prioritate pastelor de capsuni și sucurilor de citrice. Astfel de băuturi au o aromă mai pronunțată, capabilă de umplerea fumului, în timp ce saturarea corpului cu acid ascorbic. Această vitamină face parte din majoritatea supresoarelor de droguri și și-a dovedit deja eficiența.

Castravetele de mătase ajută doar la simptomele de sevraj, reducând severitatea unei mahmureli, dar nu afectează peregalul în sinep. Același lucru este valabil și pentru ceaiul simplu. Astfel de fonduri nu vor ajuta să scape de miros, deși sunt adesea recomandate de "profesioniști", uneori dau sfaturi dăunătoare.

Atenție vă rog! Sfaturi pentru eliminarea mirosului de fum prin folosirea gumei de mestecat sau a bomboanelor sunt dăunătoare. Aroma proaspătă a monetării scoate în evidență doar atmosfera de mahmureală care emană de la o persoană.

La această bomboane și guma de mestecat contribuie la neutralizarea minore a mirosului neplăcut. Trebuie doar să fie un gust de fructe. Bomboane pot fi, de asemenea, ciocolata, nu mancati doar dulciuri cu lichior sau coniac.

Medicamentul în lupta împotriva fumului

Diverse preparate farmaceutice ajută nu numai la eliminarea efectelor aromatice ale libationului, dar ajută organismul să facă față eliminării produselor de dezintegrare a etanolului. Drogurile sunt împărțite în 3 grupe:

 1. Preliminar.
 2. Postfaktumnye.
 3. Combinat.

Cum să eliminați mirosul de fumUnii trebuie să bea înainte sau în timpul sărbătorii. Ei vor ajuta în prealabil organismul să facă față consecințelor consumului de alcool, să reducă sau să elimine complet mirosul de dimineață al fumului. Acestea includ Polysorb, carbon activat și alți absorbanți. În același timp, aceleași medicamentele se aplică medicamentelor combinate - acestea pot fi utilizate înainte, în timpul și după sărbătoare. Procedând astfel, ele vor permite îndepărtarea produselor de descompunere nocive, reducând sau diminuând manifestările mahmurelii și "aroma" ei.

Opinie greșită! Mulți oameni spun că absorbanții sunt ineficienți în a face față ambianței de mahmureală. Acest lucru nu este în întregime adevărat - ele permit ficatului să facă față unei doze mari de toxine, preluând o parte din funcțiile sale. Astfel de agenți reduc timpul necesar pentru a elimina complet mirosul, dar nu-l mascați.

Alcoseltser, Alkostop și alte medicamente similare au ca scop menținerea corpului. Acestea sunt "produsele" zilei care urmează consumului de alcool. Unele dintre aceste medicamente pot fi luate în timpul unei sărbători, ajutând organismul să scape de un chihlimbar neplăcut din gură.

Fizioprotsedury din mirosul de fum

Puțini oameni știu că în lupta împotriva mirosurilor neplăcute ale liberelor de ieri ajută dușul obișnuit. El nu va scăpa de miros, ci va face mai puțin pronunțată, spălând etanolul decolat de piele. De asemenea, procedurile de apă permit ușor de accelerare a metabolismului, făcând procesul de curățare a corpului mai repede.

Un efect similar, dar mai pronunțat, poate fi obținut prin efectuarea de exerciții fizice. Combinația dintre exercițiile de dimineață și un duș va reduce intensitatea unui ambret de mahmureală cu 10-15%.

Atenție vă rog! A doua zi după o libație plină nu se recomandă să se organizeze o pregătire lungă, rapidă sau obositoare. Acest lucru va crește povara asupra inimii și a ficatului.

O altă modalitate de a accelera metabolismul este auto-masajul. În dimineața zilei următoare, după libațiile zilei, se recomandă să vă întindeți mâinile, umerii, partea inferioară a spatelui, gâtul și, în special, urechile. Acest lucru va spori rezervele organismului și purificarea accelerată a acestuia.

Eliminarea fumului este o sarcină complexă. Este necesar să ajuți organismul să elimine mai rapid produsele de distrugere a alcoolului în diferite moduri. Secvența optimă va fi:

 1. Primirea sorbentului cu o mare parte a apei.
 2. Gimnastica necomplicată fără greutăți de ridicare.
 3. Self-masaj pentru 5-10 minute.
 4. Contra duș, igienă orală.
 5. Pe cât posibil, un mic dejun consistent cu alimente de proteine.
 6. O ceașcă de cafea tare fără zahăr.
 7. Metode populare în timpul zilei.

Băuturi pentru a elimina mirosul de fumGradul de manifestare a consecințelor consumului de alcool, olfacția tangibilă depinde de doza de alcool, de somn, de sex și de greutatea unei persoane. De asemenea afectează starea de sănătate. Unii după o sticlă de vodcă sau de cognac pentru cina de a doua zi nu miros de alcool. Alți oameni până seara pot mirosi chiar și dintr-o mică parte din vinul ușor.

Dacă aplicați secvența dimineața de la 6 puncte, atunci severitatea "aromei" mahmurelii se va diminua imediat. În timpul zilei, corpul continuă să se purifice de toxine, reducând intensitatea vaporilor neplăcători expirat de persoană în fiecare oră. Utilizarea abundentă și folosirea metodelor populare contribuie la purificarea și mascarea ulterioară a mirosului rezidual.

Măsuri de urgență! Uneori există o nevoie urgentă de a elimina complet fumul cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp. În astfel de cazuri, frunza de dafin și cuișoarele ajută. Dacă sunt mestecați în același timp timp de 2-3 minute, atunci aproximativ o jumătate de oră din gură va miroși incredibil de dezgustător, dar este imposibil să prindeți un fault în acest miros.

Trebuie să înțelegeți că puteți ascunde mirosul, dar scapa de el complet se va întâmpla numai după îndepărtarea tuturor toxinelor din organism. Cel mai bun instrument de la amurgul de dimineață dimineața este scăderea dozei de alcool în seara. Chiar știind cum să mirosi mirosul de fum, nu abuzați de doze mari de alcool pentru a vă menține sănătatea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce apare mirosul de acetonă din gură în copil?De ce apare mirosul de acetonă din gură în copil?
Ce și cum să eliminați mirosul de urină de pisică - cele mai eficiente mijloaceCe și cum să eliminați mirosul de urină de pisică - cele mai eficiente mijloace
Cauzele halitozelor, care cauzează halitoza și tratamentul halitozelorCauzele halitozelor, care cauzează halitoza și tratamentul halitozelor
Cum de a elimina mirosul de urină de pisică?Cum de a elimina mirosul de urină de pisică?
Cum să eliminați fumul din gură după ce ați băutCum să eliminați fumul din gură după ce ați băut
Cum să scapi de mirosul neplăcut de sudoare în pantofii tăi pentru totdeauna?Cum să scapi de mirosul neplăcut de sudoare în pantofii tăi pentru totdeauna?
Cum să obții un pahar de urină din pantofiCum să obții un pahar de urină din pantofi
Scapă din gură: motivele și cum să scapiScapă din gură: motivele și cum să scapi
De ce este un miros acru din gurăDe ce este un miros acru din gură
Cum să scapi rapid și eficient de mirosul de fumCum să scapi rapid și eficient de mirosul de fum
» » Decât să mirosi un miros de fum și alcool de la o gură
© 2021 amigdas.com