amigdas.com

Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază

Ce trebuie să faceți în cazul în care câinele se sperie acasăUn animal de companie intern este o mare responsabilitate, pe care nu toată lumea este gata să o urmeze. Animalul de companie are nevoie de îngrijire, îngrijire, multă atenție. Unul dintre cele mai importante obiceiuri este capacitatea de a face față nevoilor pe stradă. Cu toate acestea, din păcate, nu toată lumea poate atinge rezultatul dorit, iar câinele persistă în asamblarea în apartament. În consecință, pot apărea numeroase dificultăți care vor trebui abordate imediat.

 • Este necesar să se stingă un câine acasă la vârsta catelului, dar proprietarul ar putea să neglijeze această regulă și să nu acorde o atenție adecvată catelului său, ceea ce a avut ca rezultat consecințe neplăcute.
 • Este necesar ca câinele să iasă la timp în timp util și în mod regulat, altfel interdicțiile nu vor fi valabile. Pet pentru o lungă perioadă de timp poate tolera, dar nu așteptați sosirea proprietarului.
 • Mormanele sau bălțile de pe podea pot fi formate în apartament ca răzbunare. Astfel de fenomene pot apărea datorită faptului că animalul de companie a fost pedepsit foarte mult de către proprietar nu pentru cauză. În acest caz, este destul de ușor să dai un animal de companie dintr-un obicei prost: pentru asta e suficient să-ți arăți în mod constant dragostea și devotamentul.

Dar, uneori, se întâmplă ca un animal de companie bine-născut, care obișnuiau să meargă la toaleta de pe stradă, a început să facă rahatul în apartament. Care este motivul acestui comportament și cum să dezinfectați un câine acasă?

Animalele de companie nu fac rău pe străzi: cauza și efectul

Destul de des, proprietarii de câini se confruntă cu o problemă atunci când, în timpul unei plimbări regulate cu animalele de companie, nu poate scuti de nevoia lor și de curaj a suferit înainte de a veni acasă, în cazul în care se execută fericit în locul său obișnuit. Cum se intarca câinele la scris acasă, în astfel de cazuri? Urmați recomandările de mai jos:

 1. Cum să înveți un câine să meargă în aer liber la toaletăNecesară pentru câinele tău organizați plimbări lungi pe stradă după ce ați mâncat. Există o mare probabilitate ca, după o masă săracă, câinele va trebui pur și simplu să meargă la toaletă. Desigur, animalul va aștepta întoarcerea acasă și va tolera că există urină. Dar acest lucru nu este un motiv să se grăbească acasă, dimpotrivă, de mers pe jos până când animalul de companie nu poate sta și va satisface nevoia lui pe stradă. După ce faci "dorit", duș câinele cu cuvinte afectuoase și laudă, și, de asemenea, nu-i dau un tratament. Toate procedurile ulterioare sunt recomandate a fi completate cu sisteme de stimulare, iar când catelul se sparge acasă, atunci îi dă o conversație lungă și moralizatoare.
 2. O modalitate eficientă de a împiedica scrierea și rahatul cățelului la domiciliu este jocuri active în aer liber. Jocurile active sunt o mulțime de avantaje: îmbunătățirea condiției fizice, socializarea și obișnuința cu gazda, precum și activitatea fizică stimulează eliberarea intestinului. Ca rezultat, după terminarea unui joc scurt, câinele va fi forțat să-și facă propria afacere.
 3. Cum de a dezactiva catelusul să-și petreacă rahatul? Destul de simplu, dacă luați apa. După o plimbare activă, cățelul va dori să se răcească și să bea o mulțime. Consumul va aduce rezultatul dorit iar câinele dvs. va alerga pentru a fertiliza plantele din parc. Nu uitați de recompense după fapta făcută.
 4. Dorința naturală a fiecărui catel este de a-și face prieteni cu el însuși. Recomandați cu tărie Introduceți catelul dvs. altor câini, de unde va lua un exemplu și va începe să scrie pe stradă.

Fiecare proprietar ar trebui să aibă răbdare, pentru că nu poate fi înlăturat imediat animalul de companie de la toaletă. Este extrem de important să alegeți tactici și să dezvoltați un sistem de recompense pentru misiunile finalizate. Bineînțeles că este necesar să pedepsiți răul pentru ceea ce a făcut el, dar să bațiți, să strigați și să vă comportați agresiv este inacceptabil!

O metodă mai eficientă pentru ei este conversațiile moralizatoare de lungă durată cu note nemulțumite și stricte în voce. Câinii captează excelent starea emoțională a unei persoane, așa că își dau seama că au fost vinovați la un moment dat.

Modificarea comportamentului câinelui: de ce?

În cazul în care un câine care a fost vaccinat să scrie și rahatul pe stradă, a început să se defecteze în apartament, atunci acest lucru poate indica prezența unor probleme de sănătate.

Un număr mare de proprietari de câini nu știu asta înghețul sever poate declanșa dezvoltarea unei varietăți de boli, în special, acest subiect este relevant pentru reprezentanții de roci decorative, care la temperaturi scăzute nu sunt capabili să încălzească chiar salopete calde.

De ce câinele se pișcă acasă?Mulți crescători de câini au observat că femelele se pișcă acasă, de obicei până la doi ani. Acest lucru se datorează în majoritatea cazurilor nu este complet formată de sistemul hormonal. Motivele pentru aceasta sunt malnutriția sau ereditatea slabă. Toate dificultățile și problemele asociate cu sistemul hormonal dispar după prima sarcină.

Principalele motive

Principalele motive care îi determină pe animalele de companie să se defecteze în afara toaletei nu sunt numai predispozițiile ereditare și problemele de sănătate. Uneori, motivele pot fi următoarele:

 • uncleanliness;
 • lipsa activității fizice;
 • lipsa atenției;
 • gelozie;
 • pierderea autorității gazdei;
 • lipsa regimului zilei.

Căi eficiente de a lupta

Până în prezent, s-au dezvoltat multe metode, care vizează înțărcarea animalelor de companie pentru a face față nevoilor în interior.

În articolul nostru, am selectat cele mai eficiente recomandări în lupta împotriva obiceiurilor proaste ale animalelor de companie.

Reguli de bază:

 1. Nu vă lăsați să țipați la animalul dvs. de companie. Dacă începeți să vă ridicați vocea în timpul sau după infracțiune, câinele își dă seama că nu puteți face acest lucru în prezența voastră, începeți să vă ascundeți.
 2. Sfaturi pentru a învăța câinele la toaletăNu vă lăsați să bați animalul și să-l bateți cu un bot în mormanul său. Astfel de acțiuni ofensează animalul, nu dă seama de ce este certat. Uneori, în câini vii, încep să mănânce excrementele lor.
 3. Coerența și coerența acțiunii sunt cheia succesului. Dacă doriți să obișnuiți animalul dvs. de companie să meargă la toaleta de pe stradă, atunci trebuie să ieșiți la plimbare în mod regulat și în același timp. Dacă nu există nici o persistență în acțiuni, atunci câinele pur și simplu nu va înțelege ce vor de la ea.
 4. Sistemul dezvoltat de recompense. Când ieșiți cu câinele la o plimbare, asigurați-vă că vă luați câteva delicatese. Încurajați întotdeauna fuzzy după "acțiunea finalizată".

Pași de învățare consecutivi

 1. Dacă după carantină decideți să începeți să vă puneți cățelul pe stradă, atunci este recomandat să o faceți înainte ca miezul să vrea să meargă la toaletă. Observați și analizați cât de mult animalul dvs. va lua timp să vă doriți după o masă la toaletă. De îndată ce câinele începe să se comporte cu suspiciune, mergeți imediat la plimbare.
 2. Predarea unui câine la toaletă prin laudăPlimbarea zilnica in acelasi timp. Plimbările planificate corespunzător vor permite câinelui dvs. să se simtă nu numai de îngrijire și îngrijire adecvată, ci și să faciliteze excursii la toaletă.
 3. Utilizarea agenților speciali de speriat. Farmaciile de uz veterinar au o gamă largă de sprayuri, mirosul cărora îi sperie animalele și nu mai merg la toaletă în locul lor original. Dacă nu există nicio oportunitate de a cumpăra drogul, puteți folosi oțetul obișnuit de masă, la care și cei cu patru picioare se simt nemulțumiți.
 4. Este necesar ca câinele să fie predat comenzilor. Dacă doriți ca animalul dvs. să învețe cum să meargă pe stradă, atunci gândiți-vă la o echipă pe care o veți repeta în mod constant. După ce ați terminat, asigurați-vă că ați încurajat animalele de companie.

Metode de pedepsire

Așa cum am spus mai devreme, câinii sunt animale inteligente care captează starea de spirit a stăpânilor lor. Dacă manifestați agresiune față de animalul dvs. de companie, atunci el va fi întotdeauna fericit să răspundă la solicitările dvs.

Bineînțeles, că este dificil să reacționezi calm la o astfel de criză, dar poți să-ți arăți nemulțumirea cu următoarele imagini:

 1. Asigurați-vă tonul vocii voastre mai stricte și reținute, purtați discuții moralizatoare;
 2. Luați jucăria preferată a câinelui și returnați-o numai după ce a ieșit pe stradă;
 3. Dacă observați că animalul dvs. de companie este deja de gând să facă o nevoie, apoi utilizați comanda "Nu pot." Animale de companie ar trebui să vadă cum vă simțiți despre acest comportament.

Rezumând toate cele de mai sus, vreau să rețin că toate sfaturile folosite au ajutat proprietarii să obțină rezultatul dorit. Nu vă coborâți mâinile înainte de timp și continuați să stați pe cont propriu, aderând la secvență. Câinii întotdeauna răspund iubirii și îngrijirii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasăCum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasă
Cum să predați cățelului gulerul și lesa?Cum să predați cățelului gulerul și lesa?
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un anCum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un an
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
» » Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
© 2021 amigdas.com