amigdas.com

Cum să înțărcați un cățeluș să muște prin mâini sau picioare cu ajutorul instruirii

Când catelul mușcăNatura a acordat prietenilor noștri, câini, dinți ascuțiți, labele și coada. Și dacă acestea din urmă nu ne provoacă prea multe probleme, dinții noștri provoacă uneori anxietate și durere. Creșterea unui catelus, este important să nu pierdeți timpul și să-l învățați să se ocupe cu grijă de arma sa principală. Chiar dacă acest proces va merge destul de încet, dar rezultatele eforturilor depuse vor permite ca voi și rudele dvs. să aveți încredere în animalul dvs. de companie.

Cum să înțărcați un cățeluș să mușcă

După ce ați primit un catelus, mulți la început prea mult în jurul atenției sale și răsfățați răsfăț. Jucând amuzant, el îi atinge pe cei din jurul lui cu încetinitorul și farmecul său. Dar mușcătura jucătoare a mâinilor sau a picioarelor proprietarilor se poate transforma în curând într-o problemă de afectare dureroasă a pielii de către un catel maturit. Din primele minute comunicarea cu animalul, trebuie să ne dăm seama că orice joc trebuie să aibă un caracter de învățare, mai ales dacă se referă la dorința de a înțărni câinele să muște.

Un comportament corect cu câinele

Suferă de mușcăturile animalelor lor de companie, mai ales de începători, care au luat primul cîine pentru educație. Prin comportamentul său, maestrul involuntar pur și simplu din ignoranță, provoacă animalul să muște, aplicându-i dinții. Prin urmare, este necesar să se respecte anumite reguli și niciodată de la ei să se retragă, insistând asupra performanței lor indiscutabile de către câine:

 • Cum să aducă puiiJucând cu catelusul, nu-l lăsați în niciun caz să vă muște mâinile. Mâinile trebuie să se afle la o distanță suficientă de animal, asigurându-vă că reacția dvs. la încercarea de a mușca este suficientă. Prezența în mâinile unei jucării, pe care i se permite să muște, va evita contactul cu dinții catelului. Dacă reacția dvs. naturală nu vă permite să evitați o mușcătură, folosiți diferite cabluri prelungitoare pentru jucării.
 • Nu permiteți animalului să vă muște papucii, șosetele, hainele exterioare. Având mirosul maestrului, aceste lucruri vor provoca catelul pentru același joc cu tine, cu mâinile, cu picioarele. La urma urmei, urmând logica dacă puteți să jucați lucruri care mirosesc proprietarul, atunci de ce să nu jucați cu mâini care au același miros și să-i chinuiți și să-i mutați dinții. El trebuie să aibă o mulțime de obiecte pentru joc, beneficiul lor poate fi ușor cumpărat de la orice magazin de animale de companie.
 • În cazul în care a avut loc mușcătura, atunci acest lucru ar trebui tratat calm și cu reținere, fără a da panică și nu-l arăta câinelui. Dacă este necesar, apoi pedepsiți câinele, dar în nici un caz nu mergeți. Acest lucru poate fi interpretat de animal ca o victorie asupra voastră, reducându-vă superioritatea.
 • Observați cu atenție comportamentul animalului, avertizați încercările sale de a mușca înfuriate sau de a ataca o persoană. Semnele indirecte, cum ar fi, urechile presate, zâmbetul, mârâiește intențiile câinelui. Sarcina ta este să-l liniștiți, să-l distrageți sau lăsați-l în pace până când trece o agresiune.

Dacă toate încercările nu au succes, recrutați specialiști profesioniști pentru ajutor, încredințându-i educația câinelui.

Câine de auto-educație

Antrenament adecvat pentru catelus din copilărie - o garanție că nu va trebui să vă recalificați cu vârsta. Prin urmare, antrenorii cu experiență și sfătuiți un catel agresiv să aducă la cale metoda "morcovului și bățului". Pentru mușcăturile corpului proprietarului - de a aplica pedeapsa animalelor și de a mușca jucăriile - pentru a încuraja și a lăuda. Este important să respectați următoarele reguli:

 • Cum să pregătești un câineDisciplina fără compromis - un cățeluș trebuie să-și cunoască locul, care trebuie să fie neapărat jucăriile sale. Nu-i încurajați să se împrăștie în jurul casei, cu excepția cazului în care se joacă împreună cu un catelus, în alte camere. Jucăriile trebuie întotdeauna să se afle în același loc, lângă șezlongul câinelui.
 • Pentru mușcături neintenționate, în timpul jocului, nu ar trebui să existe nici o pedeapsă. Atenția animalului ar trebui să fie distras de jucării și să se joace cu el.
 • Pentru acțiunile deliberate trebuie pedepsite. Dar trebuie avut în vedere faptul că până 4 luni catelus practic joc doar ocupat și o fac în mod spontan, și trebuie să fie pedepsit pentru musca manifestarea de agresiune. Și în nici un caz nu ar trebui să fie bătut de animal și să-și prindă maxila inferioară cu palma mâinii, să-l țină până când îi strigă și apoi să-l trimită pe câine în loc.

Factorii care afectează câinii "kusuchest"

Dacă vă gândiți cu atenție la comportamentul câinilor, puteți trage o concluzie interesantă că proprietatea muscării este o manifestare a două emoții care se exclud reciproc - curaj și lașitate. Natura câinilor a fost lipsită de mijloacele de protecție, lăsând doar dinții pe care animalele trebuie să le utilizeze în situații extreme. Datorită curajului și curajului său, altoit cu o educație corespunzătoare, câinele se ridică pentru protecția stăpânilor săi, folosind arma principală - dinții.

În același timp, un animal care a experimentat teamă și frică, sub stres, folosește aceeași armă.

Urmăriți cu atenție comportamentul secției sale, trebuie să fiți un psiholog câine. Distingeți motivele și preveniți mușcăturile animalului dvs. de companie - sarcina unui proprietar scrupulos al apărătorului drept. Aplicând mușcături din cauza instinctului de auto-conservare, câinele se apără și luptă greșit. Dar dacă mușcăturile urmează din cauza auto-afirmării câinelui față de ceilalți, atunci ar trebui să fie lucrat.

Reducerea agresiunii, prin afirmarea dominanței

În creștere, secția ta devine un purtător de instincte, care trebuie ajustate în direcția corectă. Ierarhia familiei pentru câine ar trebui să arate astfel:

 • capul familiei este lider;
 • membrii familiei - triburi;
 • un câine este un prieten subordonat voinței stăpânului.

Dacă nu aveți dorința de a fi sub capul câinelui dvs., ar trebui să luptați pentru statutul de lider pe o bază zilnică și acestea sunt cuvinte care nu sunt goale. Nu poți să faci greșeli, care chiar și de la distanță va permite unui animal să se gândească la rolul său predominant în școală, și anume familia:

 • Catelul mușcăEste inacceptabil să hrăniți câinele în timp ce gătiți sau mâncați alimente de pe masă. Numai după ce a mâncat liderul trebuie să se hrănească câinele. El trebuie să amâne în mod clar primul cuvânt al liderului, și apoi numai răsplata de a mânca membrii pachetului.
 • Rolul dominant al gazdei ar trebui să fie amintit și în timpul hrănirii animalului. Liderul oricând poate lua mâncare de la un membru al pachetului și trebuie să asculte ascultător. În cazul în care cățelușul mârâie și încearcă să-și protejeze castronul, atunci acesta este un semn clar al agresiunii alimentare. Este necesar să lăsați catelul să știe ce hrănește proprietarul, nu felurile de mâncare cu mâncare.
 • Permiterea unui animal de companie să se afle în patul proprietarului este tratată doar ca confiscarea teritoriului liderului cu supremația ulterioară asupra lui, adică, deasupra ta. Catelul trebuie să aibă propriul său șezlong și nu există altă alternativă. Numai acolo poate să se odihnească și să se joace cu jucăriile sale.
 • Câinele nu trebuie să se simtă lipsit de atenția dumneavoastră. În caz contrar, ea dezvoltă un sentiment de gelozie față de alți membri ai familiei, pretinzând atenția din partea dvs. Rezultatul geloziei va fi tulburările psihice ale animalului și mușcarea membrilor pachetului care se află într-o relație cu voi. Sectia este increzatoare in dreptul exclusiv fata de tine inaintea celorlalti, dar acest lucru nu ar trebui permis. Câinele nu trebuie să aibă îndoieli că este iubit mai puțin decât alții.

Cum să dezactivați un câine să muște în societatea înconjurătoare

Ești responsabil pentru creșterea câinelui tău și tot ceea ce va fi capabil să dăuneze va sta pe conștiința ta. Prin urmare, utilizați măsuri preventive atunci când îl găsiți cu dvs. pe plimbări:

 • Cum să dezactivați un câine să mușteBotou - un accesoriu necesar pentru mersul cu un câine.
 • Câinele trebuie să fie întotdeauna pe o leșie, indiferent de situația înconjurătoare.
 • Coboară regulat catelul nu numai pentru a-și îndeplini nevoile fiziologice, ci și pentru a-l adapta societății în care trăiește.
 • Încurajați animalul să se rețină în raport cu alte animale sau oameni, dându-i să înțeleagă corectitudinea comportamentului său.
 • În caz de agresiune nejustificată, trebuie să fie sever întreruptă și atenția câinelui trebuie schimbată.
 • Eliminați conținutul constant al lanțului sau al conținutului închis, deoarece duce la traume psihologice ale animalelor.

Înainte de a avea un prieten cu patru picioare trebuie să înțelegeți că este o mare responsabilitate față de el și față de oamenii din jurul vostru. Lucrări privind educația câinilor este foarte consumatoare de timp și consumatoare de timp. Dacă nu știți cum să dezactivați un câine să mușcă și nu înțelegeți de ce se întâmplă acest lucru, este mai bine să solicitați ajutor profesional.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasăCum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasă
Cum să predați cățelului gulerul și lesa?Cum să predați cățelului gulerul și lesa?
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un anCum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un an
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
Cum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliuCum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliu
Câine ciobănesc germanCâine ciobănesc german
Antrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentuluiAntrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentului
» » Cum să înțărcați un cățeluș să muște prin mâini sau picioare cu ajutorul instruirii
© 2021 amigdas.com