amigdas.com

Cum de a alege cerul drept pentru dinți?

Skysy pe dinți: avantaje și dezavantajeMulți dintre noi au uneori dorința de a ieși din mulțime, astfel încât cei din jurul nostru să ne acorde atenție. Și pentru aceasta, oamenii încearcă să se schimbe, experimentând cu aspectul lor.

Până în prezent, stomatologia estetică poate ajuta astfel de oameni în atingerea scopului lor. Oferă o varietate de tehnici de albire a smalțului, precum și o luciu luxos de la Hollywood. Cu toate acestea, nu toți clienții sunt suficienți. Unii dintre ei vor să se uite chiar mai neobișnuit și, pentru aceasta, se adresează dentistului cu o cerere de a repara pietrele care le pâlpâie pe dinți.

Fapte generale

De cele mai multe ori, tinerii se gândesc să instaleze ceruri pe dinți. Și o fac pentru a-și crea propriul stil, precum și pentru a se concentra pe smaltul alb zămbrat bine îngrijit, cu alte cuvinte, pentru a accentua un zâmbet frumos.

Popularitatea acestei proceduri este facilitată în primul rând de faptul că poate permite o varietate de straturi sociale.

Ce sunt skyses-urile?

Skysami este acceptat să sune pietre și pietre, care sunt instalate într-un mod special pe suprafața dintelui. Aceste ornamente pot avea diferite dimensiuni, volum, grosime și formă, ceea ce permite fiecărui client să-și aleagă opțiunea potrivită, luând în considerare preferințele personale.

Pentru o fixare fiabilă a pietrei de pe smalțul dintelui, este necesar să se țină seama de un număr de puncte:

 • Înainte de instalare, produsul este supus unui tratament special, în urma căruia se obține o mulțime de fețe;
 • o atenție deosebită este acordată volumului și formei produsului, care este adaptat la gaura creată în dinte;
 • Pentru a fixa piatra pe dinte, se utilizează un compus special sau compozit adeziv, datorită căruia decorarea poate rămâne pe suprafața dintelui pentru o lungă perioadă de timp.

Datorită prezenței multor fațete pe piatră, culoarea sa este refracționată, rezultând o varietate de nuanțe diferite. Pornind de la piatră, lumina soarelui luminează zâmbetul și creează efectul "radiației", care nu rămâne imperceptibilă pentru ceilalți.

Cum se instalează skysesDe asemenea, clinicile oferă un alt serviciu demn. Dacă doriți, clientul poate executa laser cu laser. Esența acestei proceduri este aceea că un unghi de refracție predeterminat de culoare este așezat în față. Datorită acestei manipulări, piatra începe să arate chiar mai expresivă și îi ajută pe proprietar să se concentreze pe meritele principale ale unui zâmbet.

Ca regulă, pietrele de pe dinte sunt atașate la partea frontală a dinților frontali și canini. Acesta este locul ideal pentru ca lumina să fie reflectată cel mai clar, subliniind albitatea smalțului. Cu toate acestea, în cazul în care clientul dorea să pună pietre pe dinți de mestecat, atunci ar trebui să uite de acest efect.

Datorită tehnologiilor moderne care s-au extins în multe domenii, astăzi puteți instala diamante fără forarea prealabilă în dinte prin orificiu. Acest lucru a făcut posibilă realizarea unei reduceri semnificative a costului procesului, eliminarea totală a daunelor asupra sănătății smalțului și permiterea proprietarului bijuteriilor să o refuze în orice moment și să o elimine.

Statisticile din ultimii ani indică faptul că cel mai adesea următoarele categorii de persoane se aplică unei astfel de proceduri:

 • tinerii cu vârste între 15 și 25 de ani care doresc să-și creeze propriul stil și să fie diferiți de ceilalți;
 • oameni care au patologii și defecte pe suprafața dinților, care creează disconfort în viața lor;
 • pacienții în vârstă care aspiră să țină pasul cu moda și doresc să aibă un zâmbet frumos chiar și la pensionare;
 • showmeni, oameni seculari, vedete și alte persoane celebre.

Tipuri de ceruri

Pentru a produce primele mostre de astfel de ornamente, s-au folosit doar materii prime naturale, iar tehnologia de instalare a acestora a fost foarte limitată și le-a permis să fie instalate numai în cavitatea forată a dintelui. Astăzi, pietrele au devenit mult mai diverse. Acum puteți găsi cu ușurință un număr mare de produse realizate dintr-o varietate de calitate, formă, textura și prețul materialelor. Datorită acestui fapt, cumpărătorii au posibilitatea de a-și alege singuri opțiunea care le convine atât în ​​ceea ce privește preferințele personale, cât și oportunitățile financiare. Astăzi puteți cumpăra produse simple fabricate dintr-un singur tip de materii prime și combinate, care utilizează mai multe tipuri de materiale.

Cea mai mare cerere între cerurile oferite astăzi pe dinți este următoarea:

 • strasuri. O versiune bugetară a bijuteriilor care pot fi făcute într-o varietate de forme, tăieturi și nuanțe. Pentru producție se utilizează sticlă transparentă sau colorată.
 • autocolante. Au fost capabili să câștige popularitate ridicată datorită costului minim și a unei game largi de opțiuni. Cu ajutorul autocolantelor, puteți decora smalțul rapid și fără efecte negative asupra sănătății, apoi eliminați-le rapid sau înlocuiți-le cu altele noi.
 • Ce sunt cerurile?skys. Astfel de decorațiuni sunt pietre cu efect pâlpâitor. Pentru fabricarea lor se utilizează cel mai adesea sticlă sau cristal mai scump. Ele au o formă rotundă standard și multe fețe. Această caracteristică le face foarte asemănătoare unei diamante sau alte bijuterii. Pietrele utilizate pentru aceste decorațiuni au un diametru standard și o grosime care nu depășește 0,2 cm.
 • Tvinklzy. Face parte din numărul de bijuterii scumpe, deoarece pentru fabricarea lor au folosit pietre prețioase și semiprețioase și metale. Cele mai multe ori twinkles sunt facute din aur, platina si argint. Printre pietrele utilizate pentru producția lor, cele mai solicitate rubine, smaralde, diamante și safire. La vânzare se găsesc adesea pietre care au o formă foarte bizară - sub formă de inimi, stele, cruci, picături etc.

Indicații și contraindicații ale procedurii

Mulți clienți cred că depinde de dorința lor, își vor decora smalțul sau nu. Cu toate acestea, în cazul skyselor, nu este atât de simplu. Nu trebuie să uităm de prezența contraindicațiilor medicale, din cauza cărora această procedură poate să nu fie disponibilă pentru anumite categorii de persoane.

Specialiștii identifică următoarele condiții în care puteți instala pietre pe dinte:

 • dorința de a distinge un zâmbet frumos;
 • hipoplazia dintelui;
 • pete pigmentare, cruste și alte defecte ale smalțului.

Dar merită să ne amintim că unii oameni pot avea o procedură contraindicată:

 • grăsime slabă și subțiată, prezența microfracturilor și a chipsurilor;
 • prezența în cavitatea bucală a coroanelor artificiale, precum și a produselor ortopedice și ortodontice apropiate;
 • un risc ridicat de placă microbiană și piatră neagră care apare pe dinți;
 • tendința de recădere a anumitor boli dentare, în primul rând, carii;
 • nerespectarea igienei orale;
 • vârsta de până la 12 ani;
 • intoleranța individuală a materialelor dentare, cu ajutorul căreia se realizează instalarea produsului, precum și materiile prime din care se face decorarea;
 • mușcături incorecte;
 • maxilarul cauzat de traumă, cădere, dislocare sau fractură.

Cum funcționează procedura?

În timpul primei vizite a pacientului, dentistul efectuează o examinare preliminară pentru a evalua sănătatea și sănătatea smalțului, precum și pentru a determina absența contraindicațiilor. Apoi, împreună cu clientul, este selectată o parte sănătoasă a dintelui, pe care va fi instalată o piatră pentru a masca defectul sau pur și simplu ca ornament.

Încă o dată, repetăm ​​asta Pietrele nu sunt recomandate pentru dinții și furnirul artificial. Dar dacă dentistul aprobă această procedură, atunci se poate face. Uneori, pietrele pot fi incluse în compoziția compozită a umpluturilor dentare, ceea ce vă permite să combinați simultan cele două proceduri.

În medie, instalarea pietrelor pe dinte nu durează mai mult de 30 de minute. Nu creează pericol pentru sănătate, nu provoacă senzații dureroase și trece destul de repede.

Cum să vă pregătiți pentru instalarea SkysaÎnainte de a instala skyson pe dinte, este necesar să se efectueze o pregătire specială a întregii serii. Pentru aceasta sunt necesare următoarele activități: salubrizarea cavitatii bucale, curatarea dintilor din placa galbena microbiana, precum și eliminarea calculului dur și întunecat. În unele cazuri, poate fi necesară o albire ușoară a smalțului, remineralizarea și fluorurarea acestuia. După aceea, dintele ales pentru instalarea lui Skysa este uscat.

Mai mult, specialistul intră în partea selectată a dintelui o cantitate mică de clei dentar și o legătură - o compoziție retroreflectivă. Pentru a accelera procesul de adeziune și solidificare, este utilizată o lampă care, acționând cu lumina ei, determină catalizarea proceselor din adeziv. După aceasta vine rândul compozitului, care este aplicat pe dinte, și deja atașat la acesta este un ornament, care este de asemenea influențat de lumina lămpii pentru a accelera solidificarea.

Dacă pacientul alege ghimbir din pietre prețioase, acesta este, de obicei, plasat într-o nișă forată în smalț sau umpluturile sunt imediat încorporate în compozit. Uneori, un dentist poate lustrui în plus smalțul de lângă skype-ul instalat.

Stadiul final al instalării este prelucrarea decorului, precum și punctul de prindere cu ajutorul unei compoziții speciale, care va asigura o durată lungă de viață.

Sfaturi pentru îngrijire

Pacientul însuși trebuie să aibă grijă de produs. Pentru a face acest lucru, după procedură, va trebui să cumpere un instrument special pentru a curăța cerurile de contaminare.

Recomandări pentru îngrijirea SkysFoarte atent pentru a fi cu paste de dinti abrazive. Ele nu pot fi folosite pentru a se îngriji de ceruri, în caz contrar acestea polonează atât de puternic suprafața lucioasă a autocolantului, că vor obține o culoare mată și vor părea neatractive.

În cazul în care trebuie să eliminați sau să instalați ornamente noi, va trebui să contactați un specialist care, prin intermediul ultrasunetelor, va face tot ce este necesar pentru aceasta, fără a afecta sănătatea dintelui. De asemenea, aveți nevoie de ajutorul unui medic dentist, dacă, din orice motiv, produsul cade din gură.

Avantajele și dezavantajele instalării skysa

Cu ajutorul lui Skys puteți atinge nu numai obiectivul principal - de a vă face dinții mai atrăgători, dar și de a profita de alte "bonusuri" care sunt disponibile pentru aceste ornamente.

Cum arată scheletul pe dințiDintre avantajele în primul rând ar trebui să fie evidențiat faptul că Skyses vă va ajuta să ascundeți defectele vizuale și patologiile de smalț, urme de hipoplazie și alte simptome neplăcute. Instalarea skyselor se face cu ajutorul unui adeziv dentar special, care include fluor, care ajută la întărirea emailului și la prevenirea apariției cariilor.

Majoritatea versiunilor disponibile ale Skyses aparțin clasei bugetului mediu, ceea ce înseamnă că acestea sunt disponibile pentru o gamă largă de clienți. Cu toate acestea, este necesar să se spună despre un astfel de avantaj important, pe termen lung. Cu grija potrivita, ei vor servi pana la 5 ani.

Dacă vorbim despre neajunsurile cerului, atunci nu sunt atât de multe dintre ele:

 • restricții alimentare. După instalarea Skyselor, va trebui să întrerupeți utilizarea alimentelor prea dure, a semințelor de floarea-soarelui și a merelor dense, pentru că în caz contrar, împreună cu acest produs, vă veți pierde bijuteriile.
 • Dacă decideți să efectuați această procedură acasă, atunci sunteți în pericol deteriorarea emailului, ceea ce va duce la o scădere semnificativă a duratei de viață a produsului.
 • Dacă nu vă ocupați în mod corespunzător și în mod regulat de zona din jurul Skysa, atunci acest loc va fi microflora patologică, care pot duce ulterior la apariția unei plăci galbene microbiene și, uneori, la tartru tare.

Urmând exact recomandările dentist, piatra vă va da numai emoții pozitive, intermitent și un zâmbet strălucitor la marginile pe parcursul întregii perioade, promisiunea unui specialist.

concluzie

Cerurile pe dinți: avantaje și dezavantajeNu toți știm ce sunt skyses. Deși persoanele care trebuie să se ocupe regulat de diverse defecte ale dentiției, sunt conștiente de posibilitățile și avantajele acestor adaptări. Oamenii le-au stabilit nu numai să arate atractivi. Adesea, cei care doresc să ascundă anumite defecte care fac zâmbetul lor inestetic prin utilizarea acestor ornamente sunt adesea hotărâte asupra procedurii de instalare a acestora.

Dacă aveți o dorință de a achiziționa skysami, atunci nu o faceți singur. Aceste dispozitive au propriile nuanțe atât în ​​ceea ce privește instalarea, cât și întreținerea. Prin urmare, consultați mai întâi un specialist care nu numai că vă spune despre toate nuanțele, ci vă ajută să alegeți versiunea potrivită a acestui decor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult suntLumineers pe dinți: ce este, tipurile și cât de mult sunt
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilorCum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Albirea fâșiilor creastă 3d whitestrips albAlbirea fâșiilor creastă 3d whitestrips alb
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Cum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficiiCum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficii
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
» » Cum de a alege cerul drept pentru dinți?
© 2021 amigdas.com