amigdas.com

Totul despre produsele pentru albirea dintilor

Cum să vă albiți dințiiDespre dinți frumos, alb-zăpadă și sănătoși, care ar fascina toată lumea, fiecare persoană visează, bineînțeles. Până în prezent, este imposibil să ne imaginăm imaginea unei persoane de succes, tânără și sănătoasă, fără dinți frumoși și un zâmbet alb zăpadă.

Dar toată lumea știe de asemenea că mergerea la medicul dentist este destul de scumpă, și nu toată lumea își poate permite acest lucru. Prin urmare, în articol vom vorbi despre un subiect atât de important și util ca albirea dinților la domiciliu fără și cu ajutorul preparatelor. Luați în considerare multe opțiuni, astfel încât toată lumea să poată găsi un bun și util pentru ei înșiși.

Estetica stomatologică

Secolul al XXI-lea este considerat a fi secolul de glorie a chirurgiei estetice. În mod natural, stomatologia estetică nu a putut sta în continuare. Așadar, pentru astăzi este posibil să găsim cu ușurință cele mai diverse mijloace și modalități care vor ajuta să dăm unui dinți un zăpadă și o frumusețe. Aceste metode și metode pot fi divizate în mod condiționat în:

 • dentare - dentistul de la clinica lucrează cu clientul;
 • Farmacie înseamnă - persoana însuși cumpără un agent de albire în farmacie;
 • acasă înseamnă - aceasta include deja o varietate de remedii folclorice.

După cum văd fiecare persoană, alegerea aici este mai mult decât minunată. Mai jos vom lua în considerare cele mai bune mijloace pentru albirea dinților.

Mit și adevăr

Produse pentru albirea dintilorCu siguranță, mulți s-au gândit la această întrebare, Ai nevoie de albirea dintilor?? Sau este doar o parte estetică.

De fapt, albirea dintilor este o necesitate si, intr-un fel sau altul, fiecare persoana, la un moment dat, recurge la aceasta. Faptul este că, în timp, placa se acumulează pe dinți, iar cei care fumează și abuzează ceai sau cafea, ar trebui să recurgă mai des la acest lucru. La urma urmei, vorbim nu numai despre frumusețe, ci și despre sănătatea sa.

Albirea dintilor este curățarea marginii dentine a smalțului din reziduurile compușilor de pigmentare care s-au acumulat pe ele.

Este important să vă amintiți acest lucru dinți albirea nu funcționează atunci când acestea sunt deteriorate, de exemplu:

 • nervii eliminați;
 • există proteze;
 • există produse artificiale.

Psihologii susțin că această procedură afectează în mod pozitiv starea psihologică a unei persoane, făcându-i mai multă încredere în sine.

Deci, pentru a evita această procedură este imposibilă și nu este necesară. Dar ce metodă și metodă să alegeți pentru ea, este deja o chestiune de alegere personală.

Albirea clinică

Până în prezent, albirea dintilor clinice ocupă locul întâi printre altele. Și nu este un accident, deoarece există multe motive pentru acest lucru. Mai jos, considerăm principalele avantaje ale acestei metode.

 1. Totul despre BleachesUn profesionist din afacerea dvs. va lucra cu dvs., iar acest lucru va ajuta, la rândul său, să scape de tot felul de consecințe cu mai mult de 95%.
 2. Viteza - toată lumea știe că în timpul nostru cel mai valoros este timpul, iar în timpul albinării clinice într-o oră (adică pentru o singură procedură), puteți obține un rezultat excelent.
 3. Aceasta este cea mai sigură cale, deoarece procesul este monitorizat de un specialist care știe totul despre dinți și poate să ofere asistența necesară la momentul potrivit. Și dacă o persoană face totul acasă, se poate întâlni cu diverse circumstanțe neprevăzute.

Și cel mai important, în cazul în care o persoană continuă să trăiască cu obiceiuri proaste: consumul de substanțe pigmentează - ceai, cafea, vin, nicotina - un specialist va fi capabil să ofere umbra optimă, și este omul însuși nu se poate face.

Produse farmaceutice pentru albirea dintilor

Până în prezent, amândouă preparate pentru albirea dintilor. În orice farmacie puteți găsi cu ușurință o mulțime de instrumente care vă vor ajuta să vă albiți dinții. Mai jos, vom examina instrumente mai frecvente care pot fi găsite în farmacii.

 • Mijloace de la farmacieDestul de populare și simple, în termeni de aplicare, creioane dentare.
 • Un recipient special cu o perie este, de asemenea, bun pentru tratarea dinților.
 • Gelurile speciale trebuie aplicate dimineața și seara și spălate nu imediat, dar treptat cu ajutorul saliva. Dacă doriți să faceți mai multă eficiență în procesul de înălbire cu geluri, trebuie să utilizați un capac. Gelul trebuie aplicat pe capac și pus pe dinți noaptea.
 • Banda de unica folosinta folosita de doua ori pe zi, timp de o jumatate de ora. Utilizați aceste benzi necesită două săptămâni. În consecință, emailul dvs. va fi palid în patru tonuri. Cu toate acestea, negativul acestui remediu sunt senzații neplăcute, iritații la nivelul gingiilor.
 • De asemenea, puteți cumpăra particule de dinți speciale cu efect de albire. Cu toate acestea, este important să rețineți că aceste paste de dinți pot fi curățate numai de două ori pe săptămână. Deoarece utilizarea frecventă a pastei poate dăuna smalțului dinților.

Așa cum oricine poate vedea, și aici, alegerea este minunată. Cu toate acestea, așteptarea rezultatelor rapide nu funcționează și, în unele cazuri, produsele farmaciei pot fi dăunătoare. Deci, trebuie să fii atent în alegerea acestui remediu.

Albirea la domiciliu

Mulți nu doresc să contacteze nici dentistul, nici farmacia, preferând să pregătească și să folosească remedii pentru albirea dinților.

Aceste metode pot fi împărțite în:

 1. dinti albire in kappa;
 2. albirea pe timp de noapte;
 3. albire cu articulații;
 4. paste speciale de albire dinti.

Cum să vă albiți dinții acasăApropo, nu este dificil să aranjezi albirea dinților la domiciliu, deoarece acest lucru este suficient adăugați gudron de lemn la pasta de dinți. Această metodă poate bloca smaltul pentru 2-3 tonuri. Rășina conține hidrură de potasiu, ceea ce îi ajută să facă față plăcii.

Un alt mod, cunoscut din cele mai vechi timpuri, este cenușa lemnoasă, care trebuie să fie cusută printr-o sită pentru a curăța bucățile de cărbune. Aceasta nu este o modalitate foarte convenabilă, cu atât mai mult încât astăzi puteți găsi mijloace mai convenabile pentru albirea dinților acasă.

Puteți recurge la o metodă destul de comună: carbon activat. Este necesar să zdrobiți o tabletă de cărbune, să o transformați într-o pulbere și apoi să vă spălați dinții. Astfel, puteți curăța dinții de pe plăcuță și puteți înlătura smaltul în mai multe nuanțe.

Recent, a devenit, de asemenea, popular ca un înălbitor la domiciliu pentru a utiliza bicarbonat de sodiu, adăugându-l pe pasta de dinți. Curățați acest mod o dată pe săptămână.

În plus, vă puteți șterge dinții suc de lamaie sau peroxid.

Cu toate acestea, este important să rețineți că aceste metode nu sunt eficiente și este puțin probabil să se obțină rezultatul dorit. La urma urmei, pentru a obține efectul, trebuie să utilizați o metodă specifică mult timp. Și printre căile domestice există multe care, la rândul lor, pot deteriora smalțul dintelui, printre care sifon, suc de lămâie și așa mai departe.

Dar, deoarece această metodă este destul de ieftină, susținătorii ei sunt mult mai mari. Mai jos considerăm principalele motive, pe care mulți preferă să aplice metoda de albire a dinților.

 • confort - puteți efectua procedura când sunteți mai confortabil;
 • toate aceste fonduri sunt ieftine, prin urmare, puteți salva foarte mult.

Desigur, trebuie să consultați un specialist pentru sfaturi înainte de a alege unul sau o metodă de albire.

Pe ce principii să alegeți o metodă de albire

Înainte de a face alegerea finală în favoarea acestei sau acelei metode de albire a dinților, ar trebui luate în considerare principii importante:

 1. Selectarea agenților de înălbirestarea dinților - sa spus deja că dacă dinții au probleme, trebuie să le tratați pentru început. În plus, în cazul în care dinții sunt plăci, albirea acasă nu va fi eficientă. Sau nu înălbitor dacă cavitatea orală are procese inflamatorii;
 2. luați în considerare sensibilitatea - multe remedii de la domiciliu pot dăuna smalțului dinților, așa că înainte de a începe, trebuie să consultați un specialist și să obțineți o opinie profesională;
 3. răbdare - trebuie să înțelegeți că obținerea rezultatului dorit nu se întâmplă peste noapte. Și aceasta înseamnă că, indiferent de modul în care alegeți să vă albiți dinții, trebuie să aveți răbdare și consecvență.

Ceva pentru ultimul

În ciuda faptului că albirea profesională este mai scumpă decât toate celelalte, trebuie să recunoaștem acest lucru acesta este cel mai eficient mod. Deci este mai bine să nu salvați sănătatea și să căutați ajutorul unui specialist. La urma urmei, numai un dentist poate oferi abordarea necesară și poate alege acele substanțe care sunt cele mai potrivite pentru un anumit pacient. Și, pe lângă faptul că numai albirea profesională poate da rezultatul dorit în doar 3-4 proceduri.

Și totuși, fiecare trebuie să decidă singuri ce fel este bun pentru el și ce să se aplice.

Fiți sănătoși și nu uitați să urmăriți sănătatea și frumusețea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilorCum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor
Cum de a alege o punte dentară: tipurile de poduri pe dinți, prețurile lorCum de a alege o punte dentară: tipurile de poduri pe dinți, prețurile lor
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Albirea fâșiilor creastă 3d whitestrips albAlbirea fâșiilor creastă 3d whitestrips alb
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Cum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficiiCum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficii
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
» » Totul despre produsele pentru albirea dintilor
© 2021 amigdas.com