amigdas.com

Cum să pregătești o pisică acasă

Cum de a instrui o pisică: sfaturi de specialitatePentru a preda un câine la unele echipe nu este, de obicei, dificil, aceste animale de companie sunt dispuși să dea la instruire. Un alt lucru pisici

și pisicile, care, în sine, sunt animale foarte intense și nu le place să îndeplinească comenzi. Și încă ceva ce pot fi învățați.

Pisica poate fi instruită acasă și, cel mai important, nu obligă animalul să facă ceva împotriva voinței sale. Formarea nu ar trebui să fie o povară, ci o petrecere a timpului liber.

Cum de a instrui o pisică: reguli generale

Instruirea pisicii la domiciliuÎnainte de a începe să vă antrenați favoritul favorit, proprietarul trebuie să se gândească cu atenție la unele aspecte, astfel încât efortul petrecut și timpul pentru instruire să nu fie în zadar.

În primul rând, trebuie să luăm în considerare Vârsta animalelor de companie. Cel mai bine este să începeți antrenamentul atunci când pisicul are o vârstă de 6-7 luni. La această vârstă, animalul este deja suficient de adult pentru a înțelege ce vrea de la el.

În al doilea rând, înainte de a începe antrenamentul, trebuie să observați comportamentul animalului pentru o perioadă lungă de timp pentru a înțelege cât de activ este, cum se manifestă el însuși, care este natura și obiceiurile sale. De asemenea, va fi important să înțelegeți că pisica preferă cele mai bune delicatese. Datorită acestui fapt, proprietarul va putea selecta programul cel mai potrivit pentru antrenament.

De fapt, pisicile sunt foarte capabile și formate suficient de bine pregătite. Astfel de comenzi simple, cum ar fi "da o laba", "stai" sau "pentru mine" le sunt date destul de repede. Mai mult, multe fuzzy acasă se disting prin abilități artistice înnăscute.

Formarea unei echipe, este necesar să se încurajeze animalul pentru succesul său, atunci eficacitatea formării va fi ridicată. Dar trebuie să ne amintim că dacă o pisică nu-i place ce face și refuză să îndeplinească cererile comandantului său, atunci nu o va face pentru niciun fel de delicatețe. În acest caz, animalul de companie ar trebui să fie lăsat în pace, iar trollingul să meargă mai târziu, luând deja în considerare ce echipă respinge.

Instruirea unei pisici este un proces individual. De fapt, ea alege ceea ce trebuie să învețe și ce nu, iar acest lucru trebuie să fie acceptat, atunci nu ar trebui să existe probleme cu formarea.

Instruirea pisicilor: care echipe pot fi predate

Toate comenzile ar trebui să fie date animalelor de companie într-o voce calmă, fără a ridica intonația, fără emoții inutile, mai ales pentru a nu-i certa pisica pentru neascultare. Ce puteți preda animalului de companie:

  • Cum să pregătești o pisică acasăcomanda "Sit": pentru această pisică este necesar să se arate un tratament și spune cuvântul "stai". Este necesar să vorbești calm, dar persistent. Dacă păsărica încă nu înțelege ce vrea de la ea, o puteți apăsa ușor pe spatele spatelui și, de îndată ce se așează, dă-i un tratament, apoi repeta antrenamentul. În timp, ea va conecta în capul ei un lanț de "word-action-delicacy" și va executa comanda pentru 5+. În viitor, echipa va fi executată fără nici un fel de bunăvoință;
  • comanda "Dă-o laba": este, de asemenea, necesar să se efectueze antrenamentul cu ajutorul unui tratament. Mai intai trebuie sa iei unul din picioarele din fata a sigiliului, in acelasi timp sa spui "Dati o laba", apoi sa ma tratezi cu o delicatesa. continuă să antreneze animalul de companie până când nu dă lebădă fără nici un fel de bunătăți;
  • pentru a învăța pisica să stea pe comandă, trebuie să împingi ușor păsărică, ca și cum o vei umple de partea ei, în timp ce spui cuvântul "stai jos", apoi dă din nou un tratament. Antrenarea animalului de companie până când nu există un rezultat;
  • puteți preda un animal de companie sari peste obstacole mici sau săriți de la suprafață la suprafață, situate la diferite înălțimi. În același mod, puteți să-i învățați pe pisică să sară prin cerc, ținându-l între două scaune. Pentru aceasta, unul dintre scaune ar trebui să fie plantat cu un pacient caudat, iar pe cel de-al doilea pune ceva delicios. Mai intai trebuie sa inveti pisica sa sara dintr-un scaun in altul fara a avea o banda, principalul lucru este sa te asiguri ca animalele de companie nu se coboara doar de pe o suprafata si sare pe alta, si anume sarind. Apoi, va fi posibilă conectarea circuitului însuși. Pisica va percepe o astfel de antrenament ca un joc, iar în cele din urmă această acțiune va deveni obiceiul său, iar abilitățile sale pot fi surprinzătoare oaspeților.

Toate antrenamentele ar trebui să fie un fel de joc în care pisica efectuează căutarea și primește o recompensă pentru un rezultat reușit. Dacă animalul nu este dispus să se joace în acest fel, este mai bine să-l lăsăm singur pentru o vreme.

Cum să antrenezi un pisoi

Deci, cum să antrenezi o pisică, în ansamblu este clar, dar ce să faci cu copilul? Cum să-i învețe pe pisoi să înțeleagă comenzile? Mulți cred că pregătirea unui pisoi este o sarcină neconcludentă și, în general, inutilă, deoarece animalul de companie este încă prea jucăuș pentru a învăța ceva. Dar, de fapt, învățați niște trucuri pe care le puteți face un pic cam fuzzy. Pentru a face acest lucru din nou, ar trebui să stocați pe delicatețe și răbdare bună. Ce puteți preda pisoiul:

  • Cum să pregătești o pisică să joaceputeți încerca învață echipa lui "pentru mine": pentru asta, trebuie să-l sunați în timpul hrănirii în acest fel, pronunțându-i porecla. Animalul mic va înțelege în curând faptul că fraza "Murzik / Vaska / Timothy, pentru mine" este asociată cu ceva plăcut și gustos și va începe să îndeplinească cererea de îndată ce o aude. Nu uitați de mângâiere, pentru că toți cei care o iubesc nu-i plac mâncarea gustoasă;
  • dacă urmăriți puțin timp după pisoi în timpul jocului, puteți înțelege imediat ce îi place să facă cel mai mult. De exemplu, dacă întotdeauna trage niște obiecte mici, bile și alte jucării în dinți, înseamnă că este ușor să-l obișnuim cu ceva care aduce ceva de genul unei comenzi de "aport";
  • Multe pisici, inclusiv cele mici, le place să sară la stăpânii lor pe umeri, care pot fi de asemenea transformate într-un truc cu ajutorul delicateselor și repetițiilor.

De fapt, educarea copiilor nu este mai dificilă decât pisicile și pisicile adulte. Principalul lucru este să faceți totul cu răbdare și dragoste, să nu uitați să încurajați animalul de companie și să nu insistați asupra a ceva ce nu vrea să facă.

În nici un caz, nu poți pedepsi o pisică sau un pisoi, dacă face ceva greșit sau nu vrea să asculte. Este necesar să-i ridicăți vocea, cum va deveni imediat speriat, iar în viitor va înceta să meargă cu maestrul să contacteze în timpul antrenamentului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
Cum să pregătești un câine acasăCum să pregătești un câine acasă
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să spăl o pisică acasăCum să spăl o pisică acasă
Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să înveți un pisoi să se zgârieCum să înveți un pisoi să se zgârie
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
» » Cum să pregătești o pisică acasă
© 2021 amigdas.com