amigdas.com

Cum să predați cățelului gulerul și lesa?

Predarea catelului la lesaApărut în apartament un catelus nu este doar o bucurie și o mare de pozitiv, dar, de asemenea, o agitație, o mulțime de îngrijorări. Aceasta este perioada în care carantina se apropie de sfârșit, toate vaccinările sunt marcate și este timpul să-l dăm copilului la prima plimbare din viața sa. Dar este recomandat să faceți acest lucru numai pe o leșie, pentru siguranța unei crumbițe încă lentă.

Cum să obișnuiți cățelușul cu lesa, făcând-o fără dureri și în mod eficient?

Perioada de adaptare

Trebuie remarcat faptul că obișnuința cu gulerul este primul pas extrem de important spre socializare și pregătire pentru catelus. Obișnuindu-se cu muniția, micuțul cu patru picioare primește prima experiență în ascultare și, de asemenea, devine din punct de vedere emoțional mai atașat proprietarului său. Pentru ca prima etapă a socializării să aibă succes, proprietarul trebuie să fie răbdător și să nu uităm că coerența și coerența în acțiune sunt cheia succesului.

 • răbdare este extrem de important la momentul educației catelului. Chiar și cel mai inteligent reprezentant al cotidianului pentru o zi nu înțelege că vrea și nu se va obișnui cu noua muniție, simțindu-se confortabil.
 • Sistemul dezvoltat de recompense - cheia succesului. Această metodă este cea mai eficientă dintre toate cele existente, deci de ce să nu o utilizați pentru dvs. și să nu oferiți stimulentele necesare pentru miezul de a stăpâni mai multe abilități noi? Sistemul de stimulente include nu numai bunătăți, ci și jocuri amuzante sau cuvinte mângâietoare, o manifestare a iubirii.
 • Gulerul este recomandat să fie purtat înainte de a ieși. Primul model al gulerului ar trebui să fie la fel de ușor, simplu, pentru a nu provoca disconfort. Gulere de metal, zadekorirovannye o mulțime de clopote, sunt inadecvate în timpul adaptării și complica foarte mult dependența. Dacă chiar și cel mai extraordinar atribut îl excită pe câine, atunci este recomandat să îl purtați doar înainte de a ieși, în timp ce creșteți treptat timpul de mers.

Obișnuiam catelul cu gulerul: reguli de bază

Calea este de a obișnui catelul cu gulerulDe regulă, în această etapă dificultățile sunt rare. Catelusii de rasa de diferite rase sunt marcate cu fire multi-colorate pentru a pastra o nota despre greutatea si timpul nasterii unor cruste. După un timp, panglici de satin sau gulere luminoase vin să înlocuiască firele. Puppii, în majoritatea cazurilor, poartă atributul lor cu demnitate, deoarece gulerul nu dă un sentiment de disconfort.

Dacă prietenul tău nu avea această experiență, atunci merge în același mod - cravată o panglică de satin ușor peste fructe, care în viitor pot fi înlocuite cu un guler. Mergând la magazinul de animale de companie, care prezintă o gamă largă de bunuri, Prefer produse de nylon ușoare, care sunt echipate cu cleme din plastic. Se recomandă ca acest atribut să fie netedă, cu o suprafață plană, precum și a fost reglementată de-a lungul întregii sale lungimi. Să nu cumpere un guler bun pentru creștere, ar trebui să se potrivească pe deplin cu dimensiunea, ședința excelentă pe gât, nu sărind peste cap.

Cum de a învăța un caine să leze?

Odată ce puiul este obișnuit, acesta ar trebui să înceapă treptat, pentru a obișnui muniție - un remarcabil și ușor fixați lesa la coadă la mutat în jurul valorii de apartament. Fiți atenți la faptul că cele patru picioare Nu te juca cu lesa. Prezentând o imagine detaliată a ceea ce sa întâmplat, catelul ar trebui să alerge în jurul casei timp de cel puțin 20 de minute, fără a acorda absolut nici o atenție lesei.

După trei luni de viață a câinelui, primește prima vaccinare. De atunci, există o "nouă eră" în viața unui cățeluș - exercițiu regulat în aer liber. Este extrem de important să-i înveți pe copilul dvs. să leasă, începând cu primele plimbări, deoarece aceasta este una dintre cele mai importante aspecte legate de siguranța sănătății și a vieții animalului. Nu vă lăudați că câinele vă urmărește, văzând mai întâi strada, animalul va vedea o mulțime de lucruri noi, interesante și înspăimântătoare care o pot face să fugă.

Cum sa obisnuiesti rapid un catelus la o lesaPrimele călătorii pe stradă ar trebui să fie scurte. Este foarte recomandat să mergeți la o miros, astfel încât lesa să nu se întindă și câinele să nu simtă nici un disconfort. Dacă un copil prost încearcă să te ducă în necazuri, de exemplu, la containerele de gunoi, apoi să ia în mână și distrage atenția tratează, dar în orice caz, nu trageți lesa. Încercați să creați toate condițiile, astfel încât în ​​capul câinelui să existe un stereotip - "lesa - timp pentru a merge".

Pasul următor, mai mult timp consumator, va fi să antrenezi animalul de companie să meargă pe o lesa lângă tine, să nu-l tragi. În acest caz, există două metode: grele sau loiale.

 • Un animal de companie mare la vârsta de 3 - 4 luni poate fi instruit să nu tragă lesa în maniera "trageți". Se recomandă utilizarea unei leduri de nailon și a aburului copilului. Permiteți câinelui să se retragă pentru 2 - 3 metri de la el însuși, apoi trageți-l brusc în poziția de lângă tine. După un timp, chiar și cel mai încet cățeluș își dă seama că trăgând lesa cauzează disconfort.
 • A doua cale este mult mai loială. Pentru ao realiza, trebuie să vă opriți de fiecare dată când trageți gulerul și așteptați ca copilul să vă acorde atenție. Loveste-l minunat, trateaza-l cu o delicatesa si schimba traiectoria miscarii tale. Câteva săptămâni mai târziu, catelul trebuie să învețe că atunci când trage lesa nu se poate mișca mai repede, dimpotrivă, mult mai lent.

Plimbare cu animalul de companie pe o lesa libera pana cand va stapani comenzile de baza si de baza "Fu", "Place", "Sit". Apoi, va trebui să-ți obișnuiești miezul la comanda "Next" și această sarcină este extrem de dificilă. Principala regulă - nu supraîncărcați animalul de companie cu mersul fără sfârșit la picior. Începeți călătoria dvs. cu 10 pași și creșteți treptat numărul acestora, luând în considerare concentrația animalului de companie în timpul executării echipei.

Instruim câinelui comanda "În continuare pe o lesa"

 • Plantați animalul de companie la piciorul stâng și, în mâna dreaptă, prindeți marginea liberă a lesei și a jucăriei preferate (delicatețe);
 • Porniți mutarea cu comanda "Next". Încercați să păstrați lesa într-o stare semi-trasă pentru a privi catelul de ocazia de a alerga înainte de tine;
 • O miros nu ar trebui să tragă o lesă. Preveniți aceste fenomene într-un mod greu sau loial;
 • Odată ce câinele ți-a prins dorințele, încurajați cu siguranță acțiunile sale;
 • Ei au trecut distanța planificată, au plantat miezul la piciorul stâng, au fost încurajați pentru sarcină, au jucat jocuri active și au repetat abordarea. În timpul unei plimbări se recomandă efectuarea a cel puțin 3 abordări mici.

Din ce motive poate câinele să nu fie ca lesa și ce să facă?

Sentimentele de disconfort pe care câinele le-a experimentat în timpul plimbării au fost ferm înrădăcinate în memoria ei - un obstacol greu în calea procesului de învățare. Animalul de companie nu este gata să meargă pe stradă cu o lecție, dar de ce? Să luăm în considerare cele mai puternice motive:

 1. Incorect selectate guler sau parfors - senzații dureroase nu sunt în măsură să vă rugăm să animale de companie în timpul plimbări.
 2. Cum să ajuți catelul să se obișnuiască cu lesaDacă înainte de a permite animalelor de companie să se joace cu muniție, atunci există o mare probabilitate ca el să refuze să meargă cu ea. Cumpărați o lesa nouă și trageți concluzii.
 3. Dacă câinele a fost lovit de un guler și o leșie. Încercați să schimbați gulerul pentru o vreme, lăsați câinele să se obișnuiască cu asta.
 4. Dacă toate recomandările de mai sus nu au avut succes, atunci utilizați o haină specială pentru haine pentru cățeluși. Nu mișcă mișcări, dar nu sunt potrivite pentru antrenament.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pro și Contra Electro guler pentru câini: Cum de a alege un gulerPro și Contra Electro guler pentru câini: Cum de a alege un guler
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un anCum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un an
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să atașați lesa principală la linia de pescuitCum să atașați lesa principală la linia de pescuit
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
» » Cum să predați cățelului gulerul și lesa?
© 2021 amigdas.com