amigdas.com

Cum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casă

Un pui și un cățeluș pot fi perfect prieteni"Ca un câine cu o pisică" sau "tovarăși pentru totdeauna"? Acest articol, desigur, vă va ajuta să aflați cum să vă faceți prietenii mai prietenoși.

Există oameni - kotatniki fără speranță, și există, de asemenea, câini fără speranță. Iar între aceste două grupuri de cunoscători de animale, sunt adesea discuții despre elevii care ar fi mai bine să ajungă, cine dintre cei doi favoriți este mai bun, mai înțelept și mai delicat. Astfel de discuții pot fi deja clasificate drept eterne.

Există, de asemenea, oameni care nu doresc să participe la astfel de discuții, deoarece nu se consideră a fi nici proprietari de pisici, nici proprietari de câini: aceștia sunt la fel.

În mod specific, despre cel de-al treilea tip de oameni, și mai exact despre elevii lor, acest articol va fi discutat.

Principalele obstacole

În calitate de parlamentar, proprietarul este în primul rând obligat să ofere ceva pentru ambele părți ale incidentului. Cel mai adesea, câinele și pisica din locuință nu se înțeleg din cauza conflictelor teritoriale. Pentru a nu complica situația este necesară delimitarea spațiului, dar nu fizic, ci funcțional. Nu este necesar să construim garduri și uși închise, deoarece este important pentru noi să-i obișnuiam pe câine pisicii și să facem ca animalele de companie să devină prieteni, trebuie să comunice. Pentru a aloca corect teritoriul, se recomandă să urmați acest sfat:

 1. Câinele și pisica sunt cei mai buni prieteniPrimul lucru este necesar să se împartă zona de luat masa. Ei bine, dacă este posibil să se hrănească animalele în camere diferite, deoarece câinii și pisicile împreună aflate în conflict sunt puțin probabil să fie: fie cainele va alege alimente de la pisici sau pisica va încerca să fluier o bucată de boluri câine. Și aceasta este o scuză serioasă pentru o luptă! Dacă teritoriul este limitat, bolile pentru câine sunt așezate pe podea, iar pisica pe prag sau blat.
 2. Reguli pentru păstrarea pisicilor și a pisicilor într-o încăpere divizează zonele de odihnă. Acest lucru nu este dificil, deoarece pisicile iubesc să urce mai sus, iar câinii, în special în sezonul cald, se află pe podea. Pentru a face pisica să se simtă în siguranță, construiește un copac înalt pentru alpinism, pune o saltea pe pervazul ferestrei și echipează unul dintre pereți cu scări trepte care duc la tavan. Dacă un câine mușcă o pisică, câinele va scăpa în "depozitul" său și nu va încerca să se refuză: pisicile rezonabile aleg să rămână departe de incident, atâta timp cât este posibil.

Lupta pentru atenția proprietarului

Aproape toată lumea cunoaște expresia "O pisică se plimba singură". Mulți cred în acest adevăr. Până la urmă, pisica domestică este foarte delicată, nu se răzvrătește niciodată atunci când încearcă să se hrănească cu animalele sau se înghesuie, dar aici rareori își caută atenția de la maestrul ei, preferând să-și facă propriile lucruri. Dar, cel mai adesea, acest stil de comportament la pisici este până în momentul în care cel de-al doilea animal de cvadruplu nu este stabilit în locuință - un câine.

Adesea se spune ca o pisica cu un caine, desi aceste animale nu se indoiesc intotdeaunaAici, din acest moment, și începe o luptă acerbă pentru interesul tuturor membrilor familiei: concursul sub titlul "Cine va ajunge în curând la ușă și se întâlnește cu proprietarii". În cazul în care cineva a mângâiat sau ia mâinile altcuiva, atunci imediat va începe furia de la al doilea.

Din când în când situația are capacitatea de a dobândi și mai multe viraje bruște: pisica, observând că câinele afară pentru o plimbare, propria lui mewing disperată va insista că, de asemenea, luat cu ei.

Cei care intenționează să păstreze un câine și o pisică în aceeași cameră, trebuie să știți cum sunt animalele geloase - de fapt, ca și copii mici - pogodki. Luați-vă regulile încercării de a acorda o atenție egală celor doi deținuți - în acest fel, preveniți conflictele dintre ele.

alimente

Când acasă ai o pisică și o pisică, atunci știi cum mănâncă:

 1. Chiar dacă au Vasul este complet umplut de mâncare, dar nu există foame, nu vor mânca împotriva voinței lor, ci lăsați-l într-un castron. Numai atunci când există un apetit, se întorc la mâncarea lor.
 2. În ceea ce privește câinii, atunci atitudinea față de mâncarea lor este destul de diferită: golește complet vasul și chiar îndrăznesc să ceară suplimente.

Condiții de viață într-un singur loc cu un câine, o pisică trebuie să reconstruiască propriile lor obiceiuri gastronomice: o întoarcere la produsele alimentare pe tot parcursul zilei nu va aduce rezultatele dorite, deoarece câinele de la consumul propriu de alimente, începe să mâncați și pisica portii.

Pisica de dormit și câinele sunt cei mai buni prieteniNu uitați că câinii nu sunt recomandați pentru gluten. Având în vedere că, dacă procentul stabilit de hrană pentru pisici va fi mâncat de un câine. Este necesar să vă asigurați că toate animalele de companie sunt pline, dar nu mâncați prea mult.

Totuși, este necesar să ne amintim că câinii sunt cerșetori teribili și este destul de des dificil pentru noi să le refuzăm astfel de răsfăț. Nu uitați că există rase specifice de câini (de exemplu, Pekingese și Pugs), cărora li se interzice să ofere dulciuri - numai special concepute pentru câini.

Cine va fi liderul în apartament?

Lupta pentru conducere va fi în orice caz. Cu cât "liderul" este stabilit mai devreme, cu atât mai devreme va veni lumea. Sarcina maestrului este de a explica câinelui că pisica ocupă un pas mai înalt pe scara ierarhiei. De ce este așa, și nu într-un alt mod? În primul rând, de cele mai multe ori, de cele mai multe ori, pisica este permisă aproape tot ceea ce este interzis câinelui (să se rătăcească în jurul meselor, să urce pe pervazuri, să se dezbrace în apartament).

În al doilea rând, orice reguli privind conținutul pisicilor și câinilor dintr-o casă trebuie să se bazeze pe instinctul acestor animale.

Câinii sunt animale sociale care știu să fie supuse, deoarece incidentele sunt inevitabile într-un pachet, iar cineva trebuie să renunțe. Pisicile, prin natura lor, nu înțeleg ce este ascultarea. Ei evită incidentul dintr-un motiv ușor de înțeles: dacă o luptă este legată, trebuie să mergem până la capăt, pentru că cel care pierde așteaptă moartea sau expulzarea. Datorită faptului că este mai ușor de reconciliat pisica cu câinele, în cazul în care prințesa moustached înțelege avantajul ei. Este necesar să se procedeze în mod specific cu un câine care, fără o experiență spirituală, ia o stare subordonată.

Parenting cu jocul

De fapt, pisicile și câinii coexistă perfect cu comportamentul corect al gazdeiPentru a activa cu susul în jos phraseologism valoarea „există ca pisică și de câine“ posodeystvuyut adunări comune și de distracție activă, care participă toți membrii „pachet“ de uz casnic - și cele două picioare, cu patru picioare și. Poate că, la început, "tulburarea" în plină expansiune nu se va potrivi cu pisica. Cu toate acestea, după un timp, uitam de joc distractiv pisoi cedăm curiozitate și pasiune, desigur, în cazul în care proprietarul va plăti uneori atenție la pisoi, îndemnând-o să se alăture teaser ispititoare joc sau o felie delicioasa).

Atunci când, în timpul jocului, câinele pătrunde pisoiul, distracția se termină cu cuvântul "imposibil" și un ușor clic pe nas. Apoi este necesar să te ridici și să ieși afară, arătând indignare. Screamingul și ridicarea unei mâini pe un câine este interzisă, într-o stare de panică, nu poate învăța lecția și nu trage concluziile necesare. Când pisica a atacat câinele, este necesar să acționăm în același mod. Nu trebuie să luați nici o parte, regretați "victima". Proprietarii admit adesea această greșeală: iau câinele "rănit" în mâinile lor, îl simt rău pentru el și simpatizează cu el, strigând imediat și cerând "vinovat".

Ce reguli ar trebui să fie respectate atunci când păstrați un câine și un pisoi într-o casă

Cum sa faci o pisica si o pisica? De fapt, acest lucru nu este atât de dificil, dar este necesar să urmați astfel de recomandări:

 • În cazul, dacă încă nu ai niciun animal, oricum vrei să ai două dintr-o dată, atunci primul lucru pe care trebuie să-l faci este să iei un pisoi și un catel și nu animale mature.
 • În acest caz, va fi mai ușor să se obișnuiască unul cu celălalt și nici unul dintre aceștia nu va fi vizitat de sentimentul că teritoriul său din apartament a fost dat altcuiva.
 • Dacă aveți încă mai există o pisică matură sau un câine, atunci nu cred că imediat că nu se vor accepta reciproc. La urma urmei, se poate întâmpla ca animalul tău să-l trateze pe noul elev ca pe propriul său pisoi sau pisic: el va avea grijă și va juca cu el în orice fel.
 • Dacă ați observat pentru propriul câine / propria pisică a crescut agresivitatea, gândiți-vă din nou, înainte de a începe un nou animal de companie.
 • Când animalele într-o anumită măsură, ele manifestă furie, gelozie față de proprietari, agresivitate față de alte animale, ar trebui să gândiți cu atenție înainte de a începe un alt animal de companie, deoarece puteți pune în pericol bunăstarea și viața noului animal.
 • În caz de incertitudine prin faptul că puteți oferi aceeași atenție și iubire celor doi elevi, atunci ar trebui să așteptați să începeți un al doilea animal de companie.
 • Nu uita că pisicile și pisicile - sunt animale incredibil de perceptive, care văd imediat o schimbare a cantității de atenție de la proprietar. Ei au nevoie de iubire, de afecțiune și de îngrijire, iar când unul dintre cei doi simte că acordă atenție cel puțin un pic mai mult, are ocazia să provoace agresiune și ostilitate față de un alt animal.
 • Este necesar să urmăriți îndeaproape reacția a două animale de companie. Prostudiruyte mai multe cărți cu privire la educația de pisici și câini, să învețe comportamentul și reacțiile lor. Reacțiile pot fi complet diferite, de exemplu, un câine își cocănește coada în cazul în care cineva îi place sau îi place, iar pisica îi place să își curețe coada când, dimpotrivă, ceva nu se potrivește. Când studia în prealabil informațiile cu privire la aceste forme de animale, aceasta va ajuta cu siguranță pentru a determina starea de spirit a acestora, în care acestea sunt, și cel mai important - modul în care acestea sunt stabilite la un anumit moment în raport unul cu altul.
 • Nu poți sta departe. Mai ales la început, când elevii încep să se cunoască reciproc. În orice caz, nu puteți lăsa totul să meargă singur. Încearcă să-i împace, inventa jocuri care vor fi în măsură să participe doar două animale, aduce pisica ta să meargă atunci când te plimbi câinele, sau pur și simplu situat convenabil, cu elevii de pe canapea și viziona un film interesant.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Zece rase inteligente de pisiciZece rase inteligente de pisici
Preparatul "travmatin" pentru pisici și câini: instrucțiunea privind aplicareaPreparatul "travmatin" pentru pisici și câini: instrucțiunea privind aplicarea
» » Cum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casă
© 2021 amigdas.com