amigdas.com

Cum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorare

Cum să deschideți ușaUna dintre cele mai neplăcute situații din viață, din care practic nimeni nu este asigurat, este o ușă încuiată într-un apartament care trebuie deschis în regim de urgență. Tastele lipsă blocat de blocare, și trebuie să lucreze la casa scărilor și ușa închisă - și bine, chiar dacă nu a mers pentru un copil mic, da, nu știi niciodată ce se poate întâmpla, nu este de ajuns! Ușa, care nu poate fi deschisă, este o înfrângere în sine, în afară de ea trage o întreagă sarcină de alte probleme.

Cum de a deschide ușa apartamentuluiCe ar trebui să fac? În primul rând, nu vă puneți în panică și asigurați-vă că ușa este într-adevăr încuiată, că cheile nu se pierd în buzunar sau în geantă, amintiți-vă cine mai are cheile la apartament și credeți dacă vă poate ajuta prompt. altfel aveți două opțiuni - să încercați să faceți față ușilor pe cont propriu sau să vă adresați specialiștilor pentru ajutor - acesta este fie Ministerul Situațiilor de Urgență, fie firmele specializate pentru deschiderea ușilor. MOE va ajuta, dar nu întotdeauna - cel mai probabil, va veni de acolo numai dacă există un pericol pentru viața cuiva. Deschiderea ușii cu mâna ta nu este, de asemenea, cea mai bună idee.

Pentru a deschide rapid blocarea ușilor fără o cheie, fără abilități speciale nu se poate face. Dacă nu știți exact cum funcționează dispozitivul de oprire, este mai bine Nu încercați să o deschideți singur, mai ales dacă nu aveți instrumentele necesare pentru aceasta. Intervenția ilegală și ineptă poate deteriora structura internă a încuietorii și atunci va trebui fie să rupeți sau să scoateți ușa, ceea ce va duce la probleme și cheltuieli suplimentare. Nu toată lumea poate rezolva această problemă fără a recurge la ajutorul unui lăcătuș calificat.

Ce face această sarcină atât de dificilă? În primul rând, puterea ușilor moderne, coaste de rigiditate în care se află în mai multe planuri. Nu în ultimul rând rolul este jucat de sistemul popular de închidere cu șuruburi, atunci când corzile se găsesc în patru niveluri, precum și protecția la blocare pe mai multe niveluri, inclusiv plăcile întărite și plăcile blindate. Ca urmare, ușa protejează în mod fiabil apartamentul, dar face dificil pentru gazdele însele să intre în impas.

Cum lucrează specialiștii la deschiderea ușilor?

Deschideți încuietorile din ușăA adresa experților va fi cea mai corectă și mai rapidă cale de a deschide o ușă. Firmele angajate în deschiderea ușii de urgență, garantează sosirea comandantului pentru o perioadă scurtă de timp. El va analiza rapid tipul castelului și îl va deschide - va dura aproximativ cinci minute în cazuri simple, puțin mai complexe.

Deschiderea ușilor necesită o îndemânare și o experiență specială, abilitatea de a utiliza un instrument profesional și de a face fără cheie - acestea sunt calitățile pe care profesioniștii care lucrează în firme bune și care știu să deschidă ușile în moduri diferite. Chiar dacă vă pare că totul este fără speranță, ei vor remedia orice situație și veți intra rapid și ușor în casa dvs.

După aceea, o companie care operează profesional:

  • va verifica în mod necesar calitatea muncii lor;
  • vă rugăm să vă asigurați că ușa este deschisă corect;
  • va oferi un control și un act de muncă finalizată;
  • va da o garanție.

În favoarea profesioniștilor spune faptul că ei pot deschide toate tipurile de încuietori absolut în orice ușă - atât metal, cât și din lemn sau plastic. Poți să te întorci la ele, chiar dacă nu e vorba de ușa de la intrare, dar, să zicem, despre seif. Rigel sau lacăt, banca în condiții de siguranță - experții reali vor face față oricăror blocări rapid și eficient! Ușa spre apartament, la casă, la birou, la depozit etc. - fiecare dintre ele va fi deschisă foarte atent, specialistul nu va permite deteriorarea și dacă acestea nu pot fi evitate - acestea vor fi minime.

Și cel mai important, ori de câte ori vă întoarceți la o firmă similară, majoritatea vor accepta imediat provocarea, deoarece maeștrii lucrează 24 de ore pe zi. Chiar și în seara nopții nu vei mai fi lăsat să aștepți o zi lucrătoare pe covor la ușa apartamentului tău! Înainte ca comandantul să sosească la telefon, veți fi sfătuiți telefonic cu privire la ceea ce puteți și ar trebui să faceți înainte de sosirea sa și ce nu. În plus, Nu veți fi dezamăgiți de comunicarea cu un specialist - va fi curtenitor și atent, iar costul serviciului va surprinde plăcut - în prezent firmele nu supraestimează prețurile pentru deschiderea încuietorilor.

Desigur, se întâmplă ca o astfel de deschidere a ușii să necesite o înlocuire ulterioară a blocatorului sau cilindrului. În acest caz, un reprezentant al firmei vă va ajuta să alegeți un nou dispozitiv de blocare, să vă sfătuiți care dintre ele să protejeze fiabil casa sau biroul și să îl ajute să îl tăiați.

Fără îndoială, există cazuri în care ușa nu poate fi deschisă chiar și cu ajutorul unor unelte speciale. Pentru a face mai putine daune, un număr de firme oferă servicii de alpinism industrial: camera este pătrunsă prin fereastră și deschide ușa din interior. Desigur, un astfel de serviciu este mai scump decât deschiderea obișnuită, dar daunele vor fi incomparabil mai mici decât atunci când se înlocuiește întreaga ușă.

Deschiderea independentă a încuietorilor

Unele încuietori, desigur, sunt supuse autopsiei. Dacă totuși doriți să încercați să deschideți ușa cu propriile mâini, urmați următoarele sfaturi.

Încuietori în ușile interioare

Cum să instalați încuietoarea în ușa interioarăCea mai ușoară cale de a deschide ușa interioară. De obicei, se instalează pixuri care au o mânere pe o parte și o cheie de cheie pe cealaltă. Astfel de încuietori sunt rareori folosite, astfel încât cheile către ele sunt adesea pierdute. Dar ele atrag atenția copiilor mici. Și nu aveți timp să vă mișcați un ochi, ca un copil interzis în sala. Dar majoritatea nu știu cum să deschidă astfel de blocuri. Și trebuie să acționați urgent - copiii nu pot fi lăsați nesupravegheați!

Inspectați rapid gaura de chei și selectați echipamentul potrivit. Poate fi o spiță subțire, un lăcătură mare de hârtie deschisă sau o scobitoare (dacă găurile sunt mici și rotunde) sau foarfece, un cuțit mic, un fișier metalic (dacă gaura este plată). Introduceți o unealtă în ea, apăsați o mână, alta în jos sau rotiți mânerul. Aceste acțiuni ar trebui să ajute.

lacăt

Castelul se balamă cu cârligLacătul deschis nu este, de asemenea, prea dificil. Într-un apartament, de obicei, acestea nu se folosesc, dar în dachas, în garaje și în alte locuri, unde specialistul nu poate ajunge întotdeauna rapid - deseori. Găsiți o bucată de antenă măsurând 10-15 cm, îndoiți capătul și aplatizați-l cu un obiect greu - un ciocan sau o piatră. De asemenea, aveți nevoie de un fir subțire neted, de 5-7 cm lungime. Introduceți antena în fanta de blocare, atingeți diametrul. Este necesar să o sprijiniți cu un deget, astfel încât arcul să fie ușor stresat. În interiorul arcurilor, introduceți firele și defilați-le, deoarece acestea ar învârti cheia în încuietoare. Blocajul se va deschide și va rămâne nedeteriorat.

Blocarea cilindrului

Cilindrul de închidere pentru ușăDar blocarea cilindrului, care este instalată pe ușa apartamentului și a porții, poate provoca dificultăți. El va trebui să tinker, ca deschiderea intelectuală a unui astfel de dispozitiv de blocare - este destul de dificil și necesită anumite abilități. De aceea, cel mai adesea recurg la o metoda bruta de disectie cu ajutorul:

  • un foraj electric puternic și un burghiu pentru fier;
  • o șurubelniță groasă și un ciocan.

În primul rând, trebuie să introduceți o șurubelniță în încuietoare și să o conduceți înăuntru cu un ciocan, apoi - rotiți-l în orificiu. În cazul în care larva de blocare a derulat, trebuie să trageți șurubelnița și scoateți "umplutura" - un secret. Ușa ar trebui să se deschidă după aceea. Dacă acest lucru nu se întâmplă, va trebui să recurgeți la un exercițiu. Introducem burghiul de dimensiunea necesară, direcționăm în încuietoare și începem să forăm. Nu exersați prea multă presiune, astfel încât crestăturile și canelurile secretului să nu prindă burghiul și să nu-l rupă. Odată ce secretul este trecut până la sfârșit, puteți scoate grub. Un imens minus dintre aceste metode - fără daune aici este indispensabil. După ce ușa este deschisă, trebuie să schimbați fie larva castelului, fie castelul însuși. Dar, în orice caz, este mai bine decât să stați în fața apartamentului blocat.

Și că în viitor, această situație te-a ocolit, încercați să luați măsuri de precauție - încuietori mâner ușor și cu atenție, să păstreze un set de chei de rezervă la apartament de la vecini sau rude care locuiesc în apropiere, dar chiar dacă aceasta nu a ajutat - în nici un caz, nu intra în panică și amintiți-vă: experți întotdeauna gata să vă ajute să deschidă ușa!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocatCum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocat
Cum de a deschide un blocaj fără chei?Cum de a deschide un blocaj fără chei?
Cum să vă curățați tastatura computerului acasăCum să vă curățați tastatura computerului acasă
În cazul în care pentru a apela atunci când nu există apă caldă în apartament?În cazul în care pentru a apela atunci când nu există apă caldă în apartament?
Stânga sau dreapta: cum să definiți corect pânzaStânga sau dreapta: cum să definiți corect pânza
Cum de a deschide o ușă fără o cheieCum de a deschide o ușă fără o cheie
Ce se întâmplă dacă vecinii au fost inundați de sus?Ce se întâmplă dacă vecinii au fost inundați de sus?
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Ce se întâmplă dacă copilul a sufocat?Ce se întâmplă dacă copilul a sufocat?
Cum de a deschide un blocaj fără cheie? Blocați pasternă cu propriile mâiniCum de a deschide un blocaj fără cheie? Blocați pasternă cu propriile mâini
» » Cum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorare
© 2021 amigdas.com